Домашен питон избяга от терариума си в апартамент в София

Според собственика змията не би нападнала човек, плаши се лесно и обича да се катери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

видох го у парко!

Явно тръгнал да търси Митьо Пищова

Докато го търсят мога да предложа едноок питон да си поиграят с него

Абе хванаха ли го този питон? Не знаем вече до кой квартал е стигнал.....

Отглеждането на змии като домашни любимци трябва да бъде забранено !

Далеч по-безобидно е от отглеждането на агресивни породи кучета.

Не само питона, но и тия двамата приоритетно ще умъртвя! От такъв човешки отпадък, нашият пети райх няма нужда! Дебилите и идиотите не трябва да живеят, особенно такива "полезни" единици....

Знаех си, че някой ден и до това ще се стигне. В родният ми град се сещам, че един от съседите ми, дърт червен комунист, беше внесал скорпиони от Либия в буркани, и беше изпуснал няколко. Какво да ви кажа, няма да е първият ИДИОТ, нито последният. Драж ме мамо, че комплексите ме яко клатят и съм клинично луд и опасен за обществото.

Вижте на Позитано0-20. Там е змийско гнездо но от отровно-нападателните...

Ку - Ку

Много селски комплексари напълниха столицата и замириса на цървули, чудещи се как да направят впечатление. Не е нужно този питон да те ухапе, достатъчно е да го видиш, не дай си боже дете, ще заеква докато е живо. В най-добрия случай. Кой разрешава такава простотия бе, кой....АМан от простотии и дебили.

Най-много да уплаши някой.... баси - това е питон, не някаква 20 метрова змия от някой научно-фантастичен филм! Най-много да ги отърве от плъховете и мишките! Не мога да разбера защо хората имат такова негатично отношение към змиите, а се примиряват с мисшките и плъховете, които разнасят зарази! Дано се намери животното и дано някой идиот не го убие!

Освен от плъховетте, може да ни отърве и от чихуахуа, котките, зайчетата и морските свинчета, които също са домашни любимци. Може би хората от този и съседните блокове ще трябва да си затварят вратите и прозорците, докато се открие.

Споко бе, ще те гушка пак, представям си каква радост ще е като те види. На не ни е изпотребвал

Ама моля ви, не ми разказвайте колко е добричък, ами веднага кажете в кой квартал е избягал. Как може такова безобразие! На тази жега сега няма да може да излизаме заради приумиците на някой да гледа питон.

В нашия квартал, Район Слатина. Това лято вече втора змия броди из входове и улици. Има нещо

Дришльо, обича ли да се катери до осмия етаж?

Е дълъг и може ли да нпдн дете.Добре че през зимата ще умре.

душичка иска свобода..дано Морени е в някоя гора:)

Да, стигнал е до джунглата.

Търсето го при другите на Позитано 20

Светът е за всички създания на планетата Земя,дано не убият змията и да я върнат жива и здрава на стопанина!

Аз като цяло много обичам животните , но точно змиите са изключение ! Не съм наясно със законодателството , но според мен , този така наречен "собственик" задължително ТРЯБВА да влезе в затвора , поне за 2 години ! Щото наистина НЕ МОЖЕ да се отглеждат такива опасни влечуги в жилищните постройки ! И никакви такива глупости за това , колко хрисима била видите ли змията ! Питона е змия удушвач , и човек ако не е въоръжен няма практически никакъв шанс да оживее , при едно евентуално нападение ! Няма да издребняваме , че това влечуго като нищо може да ти докара инфаркт !

Удушвач на мишки и плъхове - не на хора.... ама от идиоти! Как един питон ще те удуши човек изобщо не ми е ясно!

Явно знанията за питоните са ти само от детски книжки.

Змията не е виновна. Но , за да отглеждаш змия трябва до си психопат.

В жилищните сгради не трябва никакви животни да се гледат. Като искат животни да си наемат стопански постройки.

Значи и ти трябва да се преместиш в стопанска постройка....

Има ли предварително производство ? Прокуратурата нещо ? "Четири лапи" ... аа, то това пък е без лапи ...

В населени места с улични котки, кучета и таралежи, а в София и от трите вида са бол, змия под купето или около двигателя на кола ще бъде открита и изядена точно за няколко часа.

От кой квартал е змията?! Та да знаем къде да я търсим - или по GDPR нямате право да напишете?!!!!!

ТОЛКОЗ ВРЕМЕ , СИГУРНО СА ГО ПОМИСЛИЛИ ПИТОНЧЕТО ЗА СМОК И СА ГО ИЗЕЛИ ! АМИ ГЛАД ???

Ами ако уплаши някое дете и то се разболее, кой ще е виновен?!!! Собственика малоумник трябва да бъде съден. Тъпанари прости. Нямало да нападне човек...... ?

Абе, ако се навре вкъщи и ми излапа котарака, ще си направя луксозен кожен портфейл, ама нейсе... цялото обяснение е абсолютно безотговорно! Иди обяснявай, че "няма да нападне човек" ако се покаже на детската площадка отпред... и не е виновна змията, а собственикът!

Като нищо е бременна, с Ханко сигурно търгуват със змии. А е страшно, че има търсене.

В неделя прогнозата беше за дъжд, а той е оставил отворен прозореца и е излезнал?

Ами някой му платил да я пусне че да ухапи някой дете,Тук има многп търгаши? От ковида немогат да уморят народа вече сега ще се ползват от змиите вече търгашите и убийците на народа ни...тук играят пачки и връзки народе пазете се????

И мрежичката е скъсала и прозорецът е бил отворен и той не е бил вкъщи.

Ако влезнала в кола, не се знае в каква посока ще замине.

или влак

Уж питонът бил затворен втерариум с мрежа, пък собственикът знае, че "Обича да се катери"?! Къде бе , глупак? Явно лъже и змията се разхожда на свобода в стаята му или в апартамента под наем. Тия говеда явно са дошли от някъде, щом живеят на квартира и сега се изживяват като покорители на София.

Пуснал си е обява, като я видят да му се обадят да си я прибере. Тук вече няма ли психиатри?

Kакто " наблюдателно' Е ОТБЕЛЯЗАЛ ЕДИН КОМЕНТАТОР - ПИТОНЪТ БУТНАЛ МРЕЖИЧКАТА И ИЗЛЯЗАЛ ОТ ТЕРАРИУМА, НО КОЙ МУ Е ОТВОРИЛ вратата да избяга от апартамента. На това приятелче Ханко май не му е съвсем чиста работата - отглежда змии, има опит и за него са едва ли не забавни преживявания за змии, крили се в коли с месеци. Ами ако и тая пропълзи в някоя кола - да се сгрее и изскочи при вдигане на капака.

Не е добре като ти избяга питоня

Ега си малоумниците! Ще ми гледат змии у блока. Че и се притеснява някой да не му нарани добичето. Ще играе лопатата като нищо, стига да мага....

И аз минавам и обяви не съм забелязал. Каква е тази медиина кампания?

Аз минавам в този квартал и не съм никакви екипи, зелени патрули и тем подобни да търсят и обезопасяват района. Разбрах от новините.

Сигурно още е в апартамента на тия кретени. А може и съквартиранта като е свършил парите за пиене да е продал питоня и сега се прави на луд.

Дано им откраднат всички буркани на тия селяндури и да купуват всичко от магазините.

Той добре е приятелски настроен, ама като е нахранен. Маолумни ли са тези момчета, че не се сещат, че като огладнее този питон инстиктът му за самосъхранение ще надделее над "приятелските" му чувства. Скоро и лъв ще изкочи от някой апартамент в София, и той ще е с приятелски чувства.... не стига, че е София е кочина, ами вече и джунгла стана.

Такова нещо се лови с вилица и нож.

БНТ са публикуввали обявата, която този кретен е разлепил в квартала. Казва се Иван и тел . номер 0885 42 69 42. Оказва се, че в БГ може да се отглеждат влечуги при спазване на определени условия ( сигурно като в този случай- "мрежиЧка, която покрива терариума!!!!! за животно , което може да стисне и да удуши или просто да бутне мрежата , да я отлепи и да излезе.)

Още един офис на лбгт е в беда.

Егати домашния любимец..... току виж и тарантули има и те избягат.......... Луда работа!

Претърсен ли е апартамента на Ханко или ще продължава да трупа опит с избягали змии?

-112 ли е? -Да! -Вкъщи влезна змия, какво да правя?! -Ти от зелените ли си? -Не! - От екоравновесие? -Не! -Ми прасни я с лопатата, какво ни занимаваш с глупости! Та и аз много няма да направя разлика между домашна и недомашна змия, въобще няма да се занимавам с глупости :)

Със секирата къде удариш, къде свариш. Лоше е, че изведнъж от една змия ще станат много змии (ама по-къси).

Може да е в криза и просто да си е пуснал обява.

Фъндъчката може да му е фенка.

и стискам палци паникьорите с това как питонът от терариум в апартамент изяждал човек и щял да се размножи като във Флорида(там няма -20 по Целзий зимата) и подобни да са някакви единици, иначе България при първия по-сериозен катаклизъм направо ще се разпадне. А ако има война - с рокли и гримове по посолства да търсят убежище като ЛГБТ.

ще ловува путинистки тролове от дира.

Сорос и евроатлантиеските тролове са много по-лесни за ловуване - повече са, а по-важното е, че са много по-глупави, объркани и страхливи. Много лесна плячка. Пък и с питона няма как да се споразумеят да му се продадат като роби и да отърват кожата.