Коментари - Домашен арест за банковата касиерка Невена, обвинена за присвояване на над 1 милион лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прав си беше "поета" , " за милиони няма закони , за кокошка няма прошка " :)

Пускайте всички крадци на свобода и после чакайте да върнат всичко открадното

Шило

тая няма от къде да го вземе, че да го върне.

Циганин е главния виновен. На него трябва да се вземе колата къщата и да седи в затвора. Тия няма и един ден трудов сташ а прави къща. Да видят дали е законна.

Леле каква безгранична простотия! - Ама не знаели къде са парите, въпреки че са били превеждани по банков път!? - Ама нямало шанс да се укрие, въпреки че избягвала да излага подробности за деянията си!? - Милион и половина лева някъде си, но няма проблем основните обвиняеми да се пускат под домашен арест и с парична гаранция!? "че разследването по случая е хаотично и има твърде малко "книжнина" Когато един човек прави всичко от компютъра си и прави трансфери към едно или повече лица, които не са изяснени заради нежеланието на основният обвиняем да съдейства напълно, как ще има хиляди томове материал и пълна яснота? А друг е въпроса защо никой не е питал банката как така никой не е забелязал липсата на тези пари до сега???

тая че не е наред не е ама и и един милион са бая пари

То хубаво сте и монтирали проследяващо устройство ама не и казвайте за него да не се усети. Изчакайте да купи лопата от железарията и бърже след нея да видим къде ги е закопала пущината!

Тя е под домашен арест, но ще я следят?! В случай, че ходи да ги наглежда тия пари в скрит тайник ли?! Да ги проверява как са, яли ли са, спали ли са, домашните написани ли са?!

Банката защитава ли си интересите или не?

Таз калинка е свила милион правете сметка за тез по отгоре

Не мога да се начудя какви простотии се ръсят от уж компетентни хора! А положението в банките е следното - централизация на всичко, а там долу по банковите офиси се оставя един ръководител - що годе можещ в малко от случаите, а другите трябва да могат да пишат! Какво трябва тогава да се чудим на простотиите им!

E за какво ще я следят бе , солена риба без вода в дрънголника да и дадат и ще изпее всичко без СРС-та !

някой твърдеше че бг било държава ... в една държава има закони ..а в бгто съдът чака престъпникът да съдейства на следствието ... психо диспансер ... ако покажете снимката в по едър план ще лъсне и другата краба ...колко полицая съпровождат госпоицата ... там на колко търтея плащаме заплатите

Много е ясно защо е превела парите на хъй-евроромТЪ. Получавала е редовни сърбежи за хъй-евроромското сачмалия салам.

По клоновете и офисите се правят непрекъснати проверки от вътрешен контрол. Освен това главните счетоводители могат да наблюдават в реално време всички банкови операции, най-вече тези тегления и прехвърляния по сметки на по-големи суми.

Коя е банката приютила на работа този банкерски капацитет? Може ли повече инфо за банката?

Откраднала 1 000 000лв домашен арест. Лудо правосъдие, а харчи 4 милиарда лева всяка година. Ако знаете какви заплати получават магистратите, свят ще ви се извие.

Като гледам как изглежда тази млада жена, тя се е чувствала значима и потребна в някакъв свой свят , за да започне да прави тези далавери.

Това може да се случи във всяка банка, в която не е на ниво вътрешния контрол.

Тая нещастница е била банкерка? Голям майтап!

Когато имам 1 милион и съм готов да го деля, закона става друг.

Интересът на банката е накърнен до толкова, че има черно петно, лепнато от тази служителка. Иначе са нарушени правата на вложителите - от техните сметки е теглено. Банката не е засегната, само дето не е контролирала действията на служителите си.

За да се теглят пари от сметките на вложители, са се нарушавали падежи и тогава е имало лихви, които в края на деня, когато се пуска контролен лист, се вижда в сметките и на главния счетоводител е трябвало да му направи впечатление. От фирмени сметки може да се правят прехвърляния само с платежни нареждания, но там всеки си следи салдата.

Значи да откраднеш 1 0000 000 домашен арест, а за некоказан поискан рушвет 20 години

Ти само виж във филма , който носи моето име и е по кината от днес , каква "калинка" е шеф на антимафиотите и няма вече толкова да си толкова гневен.

Жената е била типичен контингент на бившата рубрика "Адрес 4000", които не можеха сами да си намерят партньор и трябваше по телевизията да им показват снимките ,че си търсят такъв.

Банкерката няма 1 милион, парите са отишли при Манго Джери. Тя просто е една голяма бяла птица (ама не лебед ).

За да се прехвърлят суми в друга смета, трябва да има подпис на наредител, значи се предполага, че банкерката е подправяла подписи.

Крадеш си милион и си седиш у вас...

гешефтурата да се вземе в ръце

Ами и аз да питам: банката я ПРИНУДИЛА да разпише запис на заповед за 1.5млн /при откраднат 1млн/. Това законно ли е?

това е платено на виртуалния любовниг да секс услуги също вертуални но с измамата че е било любов а тая е била много тъпа да понарва

В тази банка има задължителен втори контрол, един служител набира платежното, втори задължително го потвърждава.Та този втори, няма ли вина и той?

а що домашен? съд по бърза процедура и тотална конфискация или се надяват да гепнат кинтите ако ги намерят?

бе те казаха ,че нямат такава служителка...смех