Коментари - Ген. Киров се страхува за живота си, но има скрити документи | Днес.dir.bg

Ген. Киров се страхува за живота си, но има скрити документи

Зная кои са поръчителите на действията срещу мен и техните политически ментори. Подготвил съм комплект документи с конкретни данни за това, което става.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Киров се страхува за живота си, но има скрити документи | Днес.dir.bg

Коментари

компроматите срещу сваляне на новите обвинения и оправдаване по старите ???

държи властта, това си беше абсолютният туземен диктатор бай тошо, с малки изключения, когато трябваше да се консултира с москва, а сега скрити власти дал Бог и народът се дзвери и диви що става из Родината и отде му идат всички беди.

Пред кого да ги извади?

Ами пред началниците му в Москва, а най-добре пред Путин ???

Хайде да видим,имаш ли смелост да извадиш на светло тези документи. Защо чакаш? Те и едни други индивиди заплашваха с подобни документи,но никога не ги показаха. Стига мокри фишеци. Всички ближете на Борисов зад....ка.

Ако даде документите на цацаров или борисов,ще му образуват още едно дело за издаване на държавна тайна.

Той не каза,че се страхува ,а думата беше "опасява".Това е нещо съвсем различно от страхува.Вие опасявате ли се от нещата в ежедневието ни? Като виждам какво става в изкривеното "правораздаване" мисля,че може и да е прав!

Едно е да си торино,друго да си директор на разузнаването.Ми,ако знае нещо лайнясало за тези отгоре,кво става?Ще го съдят до дупка!

Аз имам само един прост въпрос за размисъл към всеки - ей така, пред себе си. По принцип, ОТ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СТРАХУВА ЕДИН ГЕНЕРАЛ В ЖИВОТА, СПОРЕД ВАС! Отново казвам - абстрахирайте се от конкретния случай, и се замислете, ако чуете или разберете, че някакъв човек се страхувал, генерал, да кажем в нормална държава, И КАКВО ЩЕ ДА ВИ Е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО? Кое или какво, или кой ще да е онова или онзи, КОЙТО ДА СТРАХУВА ГЕНЕРАЛА? ЕДИН ГЕНЕРАЛ?

AbuTalib

Един друг или други генерали, мутри и съпругата!

Само искам още веднъж да изкажа разочарованието от начина, по който се издигат на ОТГОВОРНИ постове очевидно НЕОТГОВОРНИ и НЕПРИГОДНИ за тях хора, които по презумция се обречени на провал - ИМАМ ПРЕДВИД ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТИТЕ И ОЧАКВАНИЯТА, С КОИТО Е НАТОВАРЕН ОТ ОБЩЕСТВОТО И ДЪРЖАВАТ съответния пост или длъжност! И е частност - как се присвояват звания, в случая генералски! Вижте само заглавието - ГЕНЕРАЛ СЕ СТРАХУВА!!!! В други страни това е оксиморон! Или поне така се възприема.. вижте само на кои и как дадоха фенералски пагони - такива като онзи начело на НСО, на Бойко Борисов, на Бригадир Аспарухов,....да не говоря за армията! Татарчев имал доказателства за незаконни подслушвания още при Костов, и дори му казал, и онзи отговорил да не ги прави публични, защото... Филчев реди същите приказки, публично, но ЕДВА СЕГА, и той не ги казвал тогава, когато им е времето, защото... Цветан Василев имал документи и доказателства за престъпления, но и той не ги вади пред обществото, защото... Маглена мисля бе името на шефката на Инспектората на прокуратурата, и тя имала доказателства и документи, и тя не ги вадела, защото... Местан, и той, защото... И ЗАЩО БЕ, ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ? ЗАЩО ВИ Е ТОЛКОВА СТРАХ И ОТ КОГО И КАКВО? КАК НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ТРОПНЕ НА МАСАТА И ДА КАЖЕ ЗАЩО, КАТО ... ГИ ИЗВАДИ ПРЕД ВСИЧКИ!!! А не да ги носи в прокуратурата, тоест да се оплаква за кражбата на ... КРАДЕЦА!!!

Ами естествено, че тази шайка, тази ЕДНА ШЕПА ХОРА ЩЕ ВИ РЕКЕТИРА, ТОРМОЗИ И СТРАХУВА, И ЩЕ ГРАБИ И ТОРМОЗИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И С ТАКИВА КАТО ВАС, И СЛЕДВАЩИТЕ СЛЕД ВАС, КОИТО ГИ ОБСЛУЖВАТЕ, ЗАЩОТО И ДОКАТО СТЕ САМИЧКИ И ПООТДЕЛНО!!! Нали точно това им е играта - "Разделяй и владей" и "Крадецът вика: Дръжте крадеца!" Толкова ли сте наивни, да не кажа прости, да ви цакат и е.ават все с едни и същи, доста прозрачни между другото, и амортизирани трикове!

В Кражбата на века - 4 милиарда от КТБ, както твърди прокуратурата, имаме главният обвиняем, Цветан Василев, КОЙТО ОТКРИТО ЗАЯВИ МНОГОКРАТНО, ЧЕ ИМА МНОГО ДОКУМЕНТИ, КОИТО ДОКАЗВАТ НЕВИННОСТТА МУ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЛИЦА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА, и дори ги завери при мисля двама съдии извъм България и ги крие там! Сега се очаква - буквално тези дни, да се оповсети и становището на Държавния департамент на САЩ и на президента Тръмп, където тези документи са представени... Ако си спомняте, когато Цацаров стана главен прокурор, за което много усърдно се бе заел да стане и премиерът Бойко Борисов, той уволни шефката на Инспектората на прокуратурата, И ТЯ С ЕОКАЗА, ЧЕ Е КРИЛА В КАСАТА СИ ДОКУМЕНТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО ... МОЖЕЛИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ШАНТАЖИРАНЕ НА МАГИСТРАТИ! Тя каза, че ако си отворела устата щяло да стане страшно, и още - ЧЕ СЕ СТРАХУВА ЗА ЖИВОТА СИ!!! Както и Цветан Василев! Както и Местан, който избяга, когато го подгониха неговите господари и изпадна в немилост, дори и в турското посолство... Сега имаме и бивш шеф на разузнаването С АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПОВЕДЕНИЕ И В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ!?!? Могат да се дадат още много примери, но няма смисъл... Мисля, че имаме предостатъчно емперичен материал за да се направи единственият възможен извод! И че е загадъчно как някои все още не могат да си го направят, А ИМЕННО, ЧЕ "ИГРАТА СВЪРШИ"! Тази игра СВЪРШИ, ПРОСТО ПРИКЛЮЧВА!!! Тайната е тайна, докато е ... ТАЙНА!!!! Когато стане обществено познание, ТЯ ПРЕСТАВА ДА Е ТАЙНА!

Този крепеше т а ш к и т е на Архара. Купуваше му пушки с пари на разузнавателната служба. Мислеше се за голяма работа и тарикат. Бил държал уличаващи документи. Знае за престъпления, но не дава информацията на прокуратурата. Такъв е бил целия си живот - компромат за мене, компромат за тебе. Вместо в съда, той е свикнал да решава проблемите си на тайни срещи в разни офиси (напр. ЦУМ). Единствената причина още да не са приключили с него, а да ни го търкалят като панаирджийска мечка, е че нищо не зависи от него и затова няма нужда да се главоболят с него. Просто го сготвиха, гледат му сеира и отчитат чрез него борба с корупцията. Така се бори корупция - като вадят нож на умряло куче.

Точно така е, и това, което крие и намеква за него, са престъпленията на Гоце! Това е отчаян призив към Гоце и шайката зад него да го оправят, за да не си отвори устата, а тези пък се опитват да му я затворят и да го сплашат както на времето екзактния, който си изгуби и ума, и дума, знаейки за една самоубита мъжка секретарка и адета и нрава на тези и хукна да се крие в турското посолство, а онези за да замажат нещата развихриха кампания какъв голям турски агент и предател била тази мижитурка и хвалипръцко Местан!

И дира ми изтриха постинга, в който точно написах за връзката - Гоце нареди на Гергов, руския другар и свинар, да сформира масонска ложа в Пловдив, откъдето излъчиха и Цацаров за главен прокурор...

Напълно е прав да се страхува защото в мафиотска страна няма как мафиот да допусне някой да му изкара кирливите ризи...

БГ е една лъжа. Аз се съмнявам във всички, което виждам, особено ако съд и власт го твърдят. Голяма лъжа сме - днес конкретно сме герберска лъжа, защото герб управлява. Ама то утре ще сме друга пак лъжа. Институции, власти, местна власт, служби всичко е за да го играем евроуспешни, а целта е някакви купени избори да се спастрят и да с екраде, лапа и усвоява. Българие е голяма лъжа скъпи ми сънародници и няма никакво значение дали сме държава на 1300, 1850, 2700 години и даже ако ще на 7 000 години като преки потомци на Варненската цивилизация с най-старото злато - ДНЕС СМЕ БЕГЛА КРАДЛИВА СЯНКА на всичко. Няма армия, няма институции. Полицаите ги бият роми. Герб смъкна раждаемостта от 80 на 60 хиляди деца от 2009та до 2017та и това е истината показваща всичко. Истината се казва тотална лъжа у нас.

И за последните около 5 години външният ни дълг се е удвоил, което означава, че ни чакат още по-тежки времена, жестока всестранна криза и евентуално катастрофа! Нещо, което аз предупреждавах че ще се случи още когато сарайско-библиотекарската мафия реши да инсталира Борисов начело на държавата след другата си марионетка - Симеон!

Какъв Шенген искате бе хора след като хора от службите могат да си носят документи където си искат и да си ги ползват за каквото си решат.

AbuTalib

Разузнаването. Нашенското е образец за невежество.Няма ли научен подход, не може да има никакво разунаване , чиста проба клюкарство.събират данни за тоз или онзи и нищо повече, само хипотези и толкова.Спец в раузнаването може да лбъде само онзи, който владее поне два западни езика, служи си със световно известните енциклопедии, на първо време и абсолютно задължително -Голямата Енциклопедия на Франция, изд.Ламиро и сие, тоест на Френската академия на науките, създадена по завещание на кардинал Ришелийо.На второ място Енциклопедията на професор Пол Робер и после другите. При това, следва да е изкарал курс по ЕТИМОЛОГИЯ, една все още невъведена дисциплина в Юридическите факултети, научна липса, която свежда нашето законодателство до нивото на олигозаври.

а защо си мислиш че комунистите искат шенген.

Какви генерали. Направо мафиоти.

Ами така е ген. като нагазиш до шия в блатото няма как да излезеш сух и чистичък.

Киро, Кика га ги яде кифтетата, ни рива, сега що ривеш???? Като ранена в сърцето пантера!!!!

Оставете човека на мира ! Ако е искал да откраднал никой нямаше да разбере ,все пак е Разузнавач ! Лесно е да се обвинява набеден човек ! Мутрата Борисов е крал и според слуховете има вече 10 милиарда евро ! А Цветелина Бориславова колко и е подарено от Тиквата -Буда ???? А офшорко колко ? А Крокодила колко щом хората говорят за 3 частни Болници има????

Поредният клоун пред медиите които като Василев не спира да мрънка,че имал документи и доказателства оневиняващи го от всичките престъпления.Но поради бог знае каква причина решава само да се заканва и да ги пази тези доказателства докато страда от "режисираният предварително процес" срещу него?!

сценарият им е един и същ. а пеевски от страх да не го думнат го охранява лично цацата. пълен тшк

Някакъв серсем тук седнал да ми обяснява що е това животно разузнавача и какво е разузнаване и прочие, и как аз нищо не съм бил разбирал:) Ами добре, нека да е така. И като е така, и като пълен лаик, аз имам само един прост, мното прост въпрос: Този е голям разузнавач, много голям, нали така - още от време оно, беше дори и шеф на цялото ни разузнаване! И сега го съдят и ОСЪЖДАТ за няколко милиона (и пак напомням - и негов предшестеник, генерал от ДС и КГБ и шеф на НРС Бригадир Аспарухов го разследваха и обвиниха за едни 10 милиона на времето...) И той твърди, че е невинен, тоест, че той не е извършил престъпление! И че имал документи и знаел неща, които го доказвали!?!? Ами хайде да събираме 2+2 заедно, бе! Значи той е честен и почтен, и не е крал, и е работил за държавата, и то на много висок и важен пост, и ... СЕГА СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ГО ОСЪЖДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НА ЗАТВОР!!! И той ... вс еоще крие истината и важни документи, по неговите собствени думи. НЯКОЙ ДА ВИЖДА ЛОГИКАТА И ДА НЕ СЕ СЕЩА ЗА КАКВО ТОЧНО СТАВА ДУМА? Тоест, я да видим колко са от онези 80% на онзи професор от БСП.

виж ся инфо, не съм серсем а мнооооооого години съм се занимавал с нещо такова, ама много!! никога, ама никога, никой от тези среди няма да ти напише или каже някакво инфо, точно на тебе, за да получиш душевен оргазъм!! напротив, на такива като теб им се предлагат други прийоми, за да си мислите, че сте важни, а ставате смешни!!;))

Не ме интересуваш, безинтересен си ми, не ми досаждай, бъди такъв, какъвто искаш да се представиш, че си или наистина си и мен ме остяви на мира! И научи, че ако някой не е поискал съвета ти, не се опитвай да му го даваш, не е много възпитано, особено когато не познаваш персоната а съветът ти е личен, пък дори и да е добронамерен!

А бе Владимире, а бе Зарков и по тази тема ли си компетентен?

документи имал,значи!...

да, имал!!;)) Bсичко казано, Oтлита, Bсичко написано, Oстава!!(цитат от Pимското право) Pазбра ли бе дебил??;))

Значи К. Киров има данни за извършено престъпление, което може да докаже с документи, но няма да го направи ако не му се наложи. С други думи "Има едни лоши хора, но ако си спася задника не ме интересува колко са лоши". Ако го осъдят за укриване на престъпление тия лошите ще са си абсолютно прави.

комунистите могат само да крадат и изнудват,ама няма кой да им се хване

Този се е олял. Да беше взел едно милионче, нищо нямаше да му кажат. Това е нормално, ама той лаком 10 иска.

Чараджър от типа чарджъри дето ни зареждаха с много студ, повече отколкото имахме нужда и повече от колкото можехме да понесеме. Пич на пичовете, доказал че армията ни никога не е била така, и е доказал че е била просто збирщина, заради което и е изчезнала помеждудругото, но не само заради него но и цяла армия такива чарджъри като него, това е някаква журналистическа интерпретация.

културата,здравеопазването,селата и градчетата ни изчезнаха или са на изчезване заради предатели родоотстъпници на власт след 1985 г.! Но тези родоотстъпници не са най голямото зло за нацията! Техния нагъл и алчен слугинаж е най страшното за страната и за всички нас!

Киров, на тези тук може и да е непознато, но ти отлично знаеш, че един твой предшественик също беше обвинен за същото - сумата при него беше 10 милиона, нали така? Е, я обясни сега защо Бригадир Аспарухов го оправиха и спасиха и заради откраднатите досиета (на Тилев и Симеон Кобурготски) и Гоце го набута с Парламента и го скри зад депутатския имунитет, а тебе те хвърлят на вълците? Само с това, че той беше офицер на ДС, но и на КГБ ли ще го обясниш, или има и една друга много интересна история - що не я разкажеш на хората - те ще те разберат! Киров, а обясни защо Любен Гоцев, Бригадир Аспарухов и сие избраха точно Бойко Борисов да стане политик и наредиха на Гое и Доган да го лансират (от главен секретар и генерал нататък...) защото иначе аз ще го направя:)

"инфо", пак ти казвам, нещата не стават така, както искаш с писане "анонимно" във форуми на дир-а!!; Aко, все пак се вземаш на сериозно, излез пред медиите, пожелай си среща с главният прокурор и обясни,.. и си докажи "инфо-то" което пишеш тук, "анонимно"!!;)) Mного хора, ще проявят интерес към персоната Tи... и ще се срещнат с теб на "някой места"!!;))

И още нещо, цървул, изпитвам изначално отвращение към същества, които са неграмотни и не могат да пишат или да говорят на български! Не ми пука кой какъв интерес има да се среща с мен, за мен е важно аз с кого се срещам и искам да се срещна, и съм се срещал и се срещам с достатъчно интересни за мен хора! Не ми и пука колко хора какъв интерес към кого проявяват, не ме интересува(т), ама изобщо, аз съм на етап от моя живот, на който суетата и човешкото его и "интереси" не ме интересуват особено, освен от - не знам как да го кажа - гледната точка на наблюдател и сърцезател... В края на краищата нещата и животът си вървят така или иначе, аз само понякога се опитвам малко да катализирам процесите:)

И защо си мислиш, че не съм го направил бе? А познай КОГА, ПРЕДИ КОЛКО ГОДИНИ, И С КОЛКО - ЕДИН КУП ДОКУМЕНТИ!!! И не само там!!! Я познай от три пъти какъв е резултатът, бе "разузнавача"?

Тоя защо ми се шматка по телевизионните студия, а не е в ареста, след като има толкова много присъди?

Това е българия!

Някои не научиха едно просто правило в този живот - АКО НЯКОЙ (ИЛИ НЯКОИ) ЦЯЛ ЖИВОТ ПРЕЕ.ВАТ ДРУГИТЕ, АКО КРАДАТ И ЛЪЖАТ, ИЗНУДВАТ РЕКЕТИРАТ И УБИВАТ, И СА ТЕ НАЕЛИ И ТИ ДА ИМ СВЪРШИШ НЯКАКВА РАБОТА И НА ТЕБ ТИ Е ГОТ, ЧЕ СА ТИ ПУСНАЛИ МАЛКО... ами КАТО ИМ СТАНЕШ ИЗЛИШЕН ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ И С ТЕБ ЩЕ ПОСТЪПЯТ ТАКА, БЕ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ СА ТЕ ПРИЕЛИ КАТО ЕДИН ОТ ТЯХ, ЧЕ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ - И ТИ ИЛИ СИ СВИВАШ СЪРМИТЕ И ГО ПОЕМАШ, ИЛИ ... ВИЖДАШ КАКВО!!! И пред теб остава познатата дилема - дали да плашиш гаргите - тоест рецидивисти които са измислили тази игра с изнудването, или да се запътиш там, където те пратят - в затвора или на оня свят! Защо е толкова сложно на някои, които не са глупави да разберат такива прости нещ? Колко вече станаха такива шарани - генерал Киров, Цветан Василев, Лютви Местан,..... може да изредя ей така, веднага поне две дузини през годините... И то само затова, че не са си направили труда да отворят речника и да прочетат какво значи думичката МАФИЯ и какво точно представлява тя и с какво се характеризира!

това и децата го знаят.

sonibvc@gmail.com

То не е само до знание. Както е казал дедо Ницше Да знаеш не е достатъчно трябва и да покажеш. Не е толкова лесно когато изкушението е силно...тогава започваш да си мислиш че може да има и изключения...

Генерал беше хърватина, който се отрови в Хага. Този и за редник в КЕЧ не става.

Значи НРС има бюджет за раследване ,а резултатите в личната касичка на началника.Товоа си е чист рекет .И защо при това положение ни е нужна такава служба?

Той е безмилостния таен поклонник на американската татарщина, който няма милост дори и към самия себе си. Прих ха-ха-ха!...

Дали е крал или не е крал не знам. Знам само че в България баш крадците не ги съдят.

Явно истината в България е една.Няма виновни,няма осъдени за сегашното плачевно състояние на държавата ни.

Генерале, извинявай че ти го казвам направо, но е така: ДА ИГРАЕШ С МРЪСНИЦИ И ДА ОЧАКВАШ ЧИСТА ИГРА И ДОСТОЙНСТВО Е ГЛУПОСТ И ПРОСТОТИЯ! Да седнеш на масата и да се съгласиш да си партия с откровени боклуци, престъпници, с обиграни рецидивисти и убийци, и да делкаш с тях, а след това да се учудваш, че и теб са те пре..али и да плачеш като вдовица за х.й, защото все пак не си изгубил всичко човешко, като тях, и имаш поне капка морал, и сега да се чудиш, ЧЕ И ТЕБ СА ПРЕЦАКАЛИ, е как ще оцениш ти самият такава ситуация отстрани? Абе какво става в България, бе, и то с уж най-умните (или поне така се предполага по презумция) мъже, какво е това масово оглупяване бе! НЕ ви ли е срам мъже и генерали да се държите като п.тки - гледам го онзи ден и онзи от НСО!!! Дръжте се наистина като мъже, бе, като офицери, като генерали, с пне някакво достойнство и самоуважение! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ИГРАЕШ ТЯХНАТА ИГРА, БЕ ГЕНЕРАЛЕ! и В ЗАТВОРА ТЕ ПРАТИ(ХА) ТЯ, И НЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ЗАЦЕПВАШ!!! Толкова ли нямаш поне един истински читав приятел или близък, който поне да ти обясни!

Bиж ся, "инфо", не стават в тези служби нещата, както на Tеб, ти се иска, за да си мислиш, че блестиш от разсъждения, укори и съвети!!!;) Pазбери най после, че "инфо-Tо" не си Tи, а, този човек разполага с изключтелно много инфо, а то е най силното оръжие! B определени случаи е по-силно и от ядренното!! Kогато му дойде времето, той знае, какво да направи с това което има!! "Hе впрягай, каруцата пред коня"!!;))

И аз да те светна няколко неща! Ти можеш и да си мислиш, че разбираш от разузнаване, както и този Киров, но нека да ви светна едно просто нещо, разузнавачи - в края на краищата каквито и локуми и лакардии да ви развиват и в каквото и да ви обучават и убеждават, НАКРАЯ ВИНАГИ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ И ВЛАСТ! Не за родина, не за патриотизъм, а ЗА ПАРИ И ВЛАСТ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА И КРЪГОВЕ! И ако не е на началника или на неговия началник, ТО НА ТЕХНИЯ ИЛИ НЯКОЙ ЗАД ТЯХ, НЯКОЙ КОЙТО ГИ Е ИНСТАЛИРАЛ И НАЗНАЧИЛ ТАМ! И ако не става въпрос за пари и власт, ТО ТОГАВА СТАВА ДУМА ЗА МНОГО ИЛИ СТРАШНО МНОГО ПАРИ И МНОГО ПО-ГОЛЯМА ВЛАСТ, които са от обсега ти дори и на разузнаваческото ти мозъче!

разузнавач в Албания срещу НАТОвските държави в Средиземно море и най-вероятно под ръководството на Съветските служби ??? Явно е доста информиран човек и е опасен за доста хора, инак защо ще го подлагат на такава гонка и то на стари години ???

да те отлъчат от коритото и да не те вкарват на топло. Но все пак кътаните документи шъ послужат за спомени от съпротивата...

Генерале, генерале, много са ти остарели похватите.

Най-вероятно знае неща за някои хора, с голяма власт и това не са марионетките ББ и министрите му, нито пък гаргите от парламента. Това са хора от задкулисието, които грабят държавата вече 30 години. Реално за това намеква и Киров. Считам, че няма как така да се окрадат 15 милиона, без това да лъсне веднага. Та вижте в Интернет бюджетите на службата по неговото време са били между 10 и 15 милиона. Вероятно това са пари за някои особени операции освобождаване на заложници, медицинските сестри и т.н. при което не всичко е било, а може би и не е могло да се оформи, по правилата и това му е грешката, от която сега се възползват за да го елиминират.

Генерален, генерале, много са ти

Много са смешни такива като този! България е страна, в която управлява мафията и цял народ вече го знае! Знае се, вкл. вече и в Европа - А СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ БЛАГАТА ВЕСТ И ОТВЪД ОКЕАНА, И КОИ ТОЧНО СА БОСОВЕТЕ НА МАФИЯТА, КОИТО СА ИНСТАЛИРАЛИ СВОИТЕ ХОРА И НА НАЙ-ВИСОКИТЕ МЕСТА В ДЪРЖАВАТА И ПРИКУРАТУРАТА! Тоест - всичко вече е пределно ясно, включително и колко пъти и къде, как Бойко Борисов се вижда за да си говорят с Ахмед Доган и от кого поучава инструкции как точно да решава и как да управлява. ВСИЧКО ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ, ТОЗИ СЕ СТРАХУВАЛ И ТЕПЪРВА СЕ ЧУДЕЛ ДАЛИ ДА НЕ НИ КАЖЕ, ЧЕ МАФИЯТА УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ!!! Не знам да се смея ли или да плача! Абе първи разузнавачо, ти като си бил шеф на разузнаване не можеш ли да видиш с просто око, че ИГРАТА СВЪРШИ, БЕ! Не можеш ли да зацепиш какво предстои през следващите дни и седмици, не ти ли е пределно ясно? Този тепърва още се чудел дали да ГО ВАДЕЛ, и се страхува, Е.АТИ И РАЗУЗНАВАЧА!!!

Киров, вече всичко, ама абсолютно всичко е пределно ясно! Игра с тях, уж бепе един от тях, а сега научи и опозна и обратната страна на нещата, нали? Прецакаха ли те и тебе, както Мустака, Цветан Василев например, защото ако наистина не си като тях, то ставаш, играеш точно тяхната игра - КАКВОТО ИМАШ, ВАДИ ГИ, И ТО ПРЕД ВСИЧКИ! И казвай ЦЯЛАТА ИСТИНА! Или върви в затвора, няма да си нито първият, нито стотния или хилядният които тези (като хидра със сто глави) са изпратили там! Само истината ще те освободи, и ще престанеш да се страхуваш, Киров, не са напразни тези думи в онази книга - в тях има голям смисъл! Киров, прецака ли те дружката ти Гоце, с дружката му Доган, дружката им Бойко и генералите зад тях, а? Уж бяхте партия, "всичко за Родину", а каква стана тя:) Те - в Европа, а ти - в затвора! Киров, Киров,...а и Мустака, много сте смешни (и жалки), УЖ СТЕ МНОГО УМНИ МЪЖЕ, УЖ СТЕ ГОЛЕМИ РАЗУЗНАВАЧИ И БАНКЕРИ, С МНОГО ВРЪЗКИ И ПОЗНАНИЯ, А ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ И НЕ ИСКАХТЕ ДА ВДЕНЕТЕ ... С КОГО ТОЧНО СИ ИМАТЕ РАБОТА, И СЕ ПРАВЕХТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ, А ИСТИНАТА Е, ЧЕ НАИСТИНА НЕ РАЗБИРА(х)ТЕ! Е, по-добре късно, отколкото никога!

Коментари - Ген. Киров се страхува за живота си, но има скрити документи | Днес.dir.bg

Ген. Киров се страхува за живота си, но има скрити документи

Зная кои са поръчителите на действията срещу мен и техните политически ментори. Подготвил съм комплект документи с конкретни данни за това, което става.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Киров се страхува за живота си, но има скрити документи | Днес.dir.bg

Коментари

компроматите срещу сваляне на новите обвинения и оправдаване по старите ???

държи властта, това си беше абсолютният туземен диктатор бай тошо, с малки изключения, когато трябваше да се консултира с москва, а сега скрити власти дал Бог и народът се дзвери и диви що става из Родината и отде му идат всички беди.

Пред кого да ги извади?

Ами пред началниците му в Москва, а най-добре пред Путин ???

Хайде да видим,имаш ли смелост да извадиш на светло тези документи. Защо чакаш? Те и едни други индивиди заплашваха с подобни документи,но никога не ги показаха. Стига мокри фишеци. Всички ближете на Борисов зад....ка.

Ако даде документите на цацаров или борисов,ще му образуват още едно дело за издаване на държавна тайна.

Той не каза,че се страхува ,а думата беше "опасява".Това е нещо съвсем различно от страхува.Вие опасявате ли се от нещата в ежедневието ни? Като виждам какво става в изкривеното "правораздаване" мисля,че може и да е прав!

Едно е да си торино,друго да си директор на разузнаването.Ми,ако знае нещо лайнясало за тези отгоре,кво става?Ще го съдят до дупка!

Аз имам само един прост въпрос за размисъл към всеки - ей така, пред себе си. По принцип, ОТ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ СТРАХУВА ЕДИН ГЕНЕРАЛ В ЖИВОТА, СПОРЕД ВАС! Отново казвам - абстрахирайте се от конкретния случай, и се замислете, ако чуете или разберете, че някакъв човек се страхувал, генерал, да кажем в нормална държава, И КАКВО ЩЕ ДА ВИ Е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО? Кое или какво, или кой ще да е онова или онзи, КОЙТО ДА СТРАХУВА ГЕНЕРАЛА? ЕДИН ГЕНЕРАЛ?

AbuTalib

Един друг или други генерали, мутри и съпругата!

Само искам още веднъж да изкажа разочарованието от начина, по който се издигат на ОТГОВОРНИ постове очевидно НЕОТГОВОРНИ и НЕПРИГОДНИ за тях хора, които по презумция се обречени на провал - ИМАМ ПРЕДВИД ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТИТЕ И ОЧАКВАНИЯТА, С КОИТО Е НАТОВАРЕН ОТ ОБЩЕСТВОТО И ДЪРЖАВАТ съответния пост или длъжност! И е частност - как се присвояват звания, в случая генералски! Вижте само заглавието - ГЕНЕРАЛ СЕ СТРАХУВА!!!! В други страни това е оксиморон! Или поне така се възприема.. вижте само на кои и как дадоха фенералски пагони - такива като онзи начело на НСО, на Бойко Борисов, на Бригадир Аспарухов,....да не говоря за армията! Татарчев имал доказателства за незаконни подслушвания още при Костов, и дори му казал, и онзи отговорил да не ги прави публични, защото... Филчев реди същите приказки, публично, но ЕДВА СЕГА, и той не ги казвал тогава, когато им е времето, защото... Цветан Василев имал документи и доказателства за престъпления, но и той не ги вади пред обществото, защото... Маглена мисля бе името на шефката на Инспектората на прокуратурата, и тя имала доказателства и документи, и тя не ги вадела, защото... Местан, и той, защото... И ЗАЩО БЕ, ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ? ЗАЩО ВИ Е ТОЛКОВА СТРАХ И ОТ КОГО И КАКВО? КАК НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ТРОПНЕ НА МАСАТА И ДА КАЖЕ ЗАЩО, КАТО ... ГИ ИЗВАДИ ПРЕД ВСИЧКИ!!! А не да ги носи в прокуратурата, тоест да се оплаква за кражбата на ... КРАДЕЦА!!!

Ами естествено, че тази шайка, тази ЕДНА ШЕПА ХОРА ЩЕ ВИ РЕКЕТИРА, ТОРМОЗИ И СТРАХУВА, И ЩЕ ГРАБИ И ТОРМОЗИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И С ТАКИВА КАТО ВАС, И СЛЕДВАЩИТЕ СЛЕД ВАС, КОИТО ГИ ОБСЛУЖВАТЕ, ЗАЩОТО И ДОКАТО СТЕ САМИЧКИ И ПООТДЕЛНО!!! Нали точно това им е играта - "Разделяй и владей" и "Крадецът вика: Дръжте крадеца!" Толкова ли сте наивни, да не кажа прости, да ви цакат и е.ават все с едни и същи, доста прозрачни между другото, и амортизирани трикове!

В Кражбата на века - 4 милиарда от КТБ, както твърди прокуратурата, имаме главният обвиняем, Цветан Василев, КОЙТО ОТКРИТО ЗАЯВИ МНОГОКРАТНО, ЧЕ ИМА МНОГО ДОКУМЕНТИ, КОИТО ДОКАЗВАТ НЕВИННОСТТА МУ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЛИЦА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА, и дори ги завери при мисля двама съдии извъм България и ги крие там! Сега се очаква - буквално тези дни, да се оповсети и становището на Държавния департамент на САЩ и на президента Тръмп, където тези документи са представени... Ако си спомняте, когато Цацаров стана главен прокурор, за което много усърдно се бе заел да стане и премиерът Бойко Борисов, той уволни шефката на Инспектората на прокуратурата, И ТЯ С ЕОКАЗА, ЧЕ Е КРИЛА В КАСАТА СИ ДОКУМЕНТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО ... МОЖЕЛИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ШАНТАЖИРАНЕ НА МАГИСТРАТИ! Тя каза, че ако си отворела устата щяло да стане страшно, и още - ЧЕ СЕ СТРАХУВА ЗА ЖИВОТА СИ!!! Както и Цветан Василев! Както и Местан, който избяга, когато го подгониха неговите господари и изпадна в немилост, дори и в турското посолство... Сега имаме и бивш шеф на разузнаването С АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ПОВЕДЕНИЕ И В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ!?!? Могат да се дадат още много примери, но няма смисъл... Мисля, че имаме предостатъчно емперичен материал за да се направи единственият възможен извод! И че е загадъчно как някои все още не могат да си го направят, А ИМЕННО, ЧЕ "ИГРАТА СВЪРШИ"! Тази игра СВЪРШИ, ПРОСТО ПРИКЛЮЧВА!!! Тайната е тайна, докато е ... ТАЙНА!!!! Когато стане обществено познание, ТЯ ПРЕСТАВА ДА Е ТАЙНА!

Този крепеше т а ш к и т е на Архара. Купуваше му пушки с пари на разузнавателната служба. Мислеше се за голяма работа и тарикат. Бил държал уличаващи документи. Знае за престъпления, но не дава информацията на прокуратурата. Такъв е бил целия си живот - компромат за мене, компромат за тебе. Вместо в съда, той е свикнал да решава проблемите си на тайни срещи в разни офиси (напр. ЦУМ). Единствената причина още да не са приключили с него, а да ни го търкалят като панаирджийска мечка, е че нищо не зависи от него и затова няма нужда да се главоболят с него. Просто го сготвиха, гледат му сеира и отчитат чрез него борба с корупцията. Така се бори корупция - като вадят нож на умряло куче.

Точно така е, и това, което крие и намеква за него, са престъпленията на Гоце! Това е отчаян призив към Гоце и шайката зад него да го оправят, за да не си отвори устата, а тези пък се опитват да му я затворят и да го сплашат както на времето екзактния, който си изгуби и ума, и дума, знаейки за една самоубита мъжка секретарка и адета и нрава на тези и хукна да се крие в турското посолство, а онези за да замажат нещата развихриха кампания какъв голям турски агент и предател била тази мижитурка и хвалипръцко Местан!

И дира ми изтриха постинга, в който точно написах за връзката - Гоце нареди на Гергов, руския другар и свинар, да сформира масонска ложа в Пловдив, откъдето излъчиха и Цацаров за главен прокурор...

Напълно е прав да се страхува защото в мафиотска страна няма как мафиот да допусне някой да му изкара кирливите ризи...

БГ е една лъжа. Аз се съмнявам във всички, което виждам, особено ако съд и власт го твърдят. Голяма лъжа сме - днес конкретно сме герберска лъжа, защото герб управлява. Ама то утре ще сме друга пак лъжа. Институции, власти, местна власт, служби всичко е за да го играем евроуспешни, а целта е някакви купени избори да се спастрят и да с екраде, лапа и усвоява. Българие е голяма лъжа скъпи ми сънародници и няма никакво значение дали сме държава на 1300, 1850, 2700 години и даже ако ще на 7 000 години като преки потомци на Варненската цивилизация с най-старото злато - ДНЕС СМЕ БЕГЛА КРАДЛИВА СЯНКА на всичко. Няма армия, няма институции. Полицаите ги бият роми. Герб смъкна раждаемостта от 80 на 60 хиляди деца от 2009та до 2017та и това е истината показваща всичко. Истината се казва тотална лъжа у нас.

И за последните около 5 години външният ни дълг се е удвоил, което означава, че ни чакат още по-тежки времена, жестока всестранна криза и евентуално катастрофа! Нещо, което аз предупреждавах че ще се случи още когато сарайско-библиотекарската мафия реши да инсталира Борисов начело на държавата след другата си марионетка - Симеон!

Какъв Шенген искате бе хора след като хора от службите могат да си носят документи където си искат и да си ги ползват за каквото си решат.

AbuTalib

Разузнаването. Нашенското е образец за невежество.Няма ли научен подход, не може да има никакво разунаване , чиста проба клюкарство.събират данни за тоз или онзи и нищо повече, само хипотези и толкова.Спец в раузнаването може да лбъде само онзи, който владее поне два западни езика, служи си със световно известните енциклопедии, на първо време и абсолютно задължително -Голямата Енциклопедия на Франция, изд.Ламиро и сие, тоест на Френската академия на науките, създадена по завещание на кардинал Ришелийо.На второ място Енциклопедията на професор Пол Робер и после другите. При това, следва да е изкарал курс по ЕТИМОЛОГИЯ, една все още невъведена дисциплина в Юридическите факултети, научна липса, която свежда нашето законодателство до нивото на олигозаври.

а защо си мислиш че комунистите искат шенген.

Какви генерали. Направо мафиоти.

Ами така е ген. като нагазиш до шия в блатото няма как да излезеш сух и чистичък.

Киро, Кика га ги яде кифтетата, ни рива, сега що ривеш???? Като ранена в сърцето пантера!!!!

Оставете човека на мира ! Ако е искал да откраднал никой нямаше да разбере ,все пак е Разузнавач ! Лесно е да се обвинява набеден човек ! Мутрата Борисов е крал и според слуховете има вече 10 милиарда евро ! А Цветелина Бориславова колко и е подарено от Тиквата -Буда ???? А офшорко колко ? А Крокодила колко щом хората говорят за 3 частни Болници има????

Поредният клоун пред медиите които като Василев не спира да мрънка,че имал документи и доказателства оневиняващи го от всичките престъпления.Но поради бог знае каква причина решава само да се заканва и да ги пази тези доказателства докато страда от "режисираният предварително процес" срещу него?!

сценарият им е един и същ. а пеевски от страх да не го думнат го охранява лично цацата. пълен тшк

Някакъв серсем тук седнал да ми обяснява що е това животно разузнавача и какво е разузнаване и прочие, и как аз нищо не съм бил разбирал:) Ами добре, нека да е така. И като е така, и като пълен лаик, аз имам само един прост, мното прост въпрос: Този е голям разузнавач, много голям, нали така - още от време оно, беше дори и шеф на цялото ни разузнаване! И сега го съдят и ОСЪЖДАТ за няколко милиона (и пак напомням - и негов предшестеник, генерал от ДС и КГБ и шеф на НРС Бригадир Аспарухов го разследваха и обвиниха за едни 10 милиона на времето...) И той твърди, че е невинен, тоест, че той не е извършил престъпление! И че имал документи и знаел неща, които го доказвали!?!? Ами хайде да събираме 2+2 заедно, бе! Значи той е честен и почтен, и не е крал, и е работил за държавата, и то на много висок и важен пост, и ... СЕГА СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА ГО ОСЪЖДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НА ЗАТВОР!!! И той ... вс еоще крие истината и важни документи, по неговите собствени думи. НЯКОЙ ДА ВИЖДА ЛОГИКАТА И ДА НЕ СЕ СЕЩА ЗА КАКВО ТОЧНО СТАВА ДУМА? Тоест, я да видим колко са от онези 80% на онзи професор от БСП.

виж ся инфо, не съм серсем а мнооооооого години съм се занимавал с нещо такова, ама много!! никога, ама никога, никой от тези среди няма да ти напише или каже някакво инфо, точно на тебе, за да получиш душевен оргазъм!! напротив, на такива като теб им се предлагат други прийоми, за да си мислите, че сте важни, а ставате смешни!!;))

Не ме интересуваш, безинтересен си ми, не ми досаждай, бъди такъв, какъвто искаш да се представиш, че си или наистина си и мен ме остяви на мира! И научи, че ако някой не е поискал съвета ти, не се опитвай да му го даваш, не е много възпитано, особено когато не познаваш персоната а съветът ти е личен, пък дори и да е добронамерен!

А бе Владимире, а бе Зарков и по тази тема ли си компетентен?

документи имал,значи!...

да, имал!!;)) Bсичко казано, Oтлита, Bсичко написано, Oстава!!(цитат от Pимското право) Pазбра ли бе дебил??;))

Значи К. Киров има данни за извършено престъпление, което може да докаже с документи, но няма да го направи ако не му се наложи. С други думи "Има едни лоши хора, но ако си спася задника не ме интересува колко са лоши". Ако го осъдят за укриване на престъпление тия лошите ще са си абсолютно прави.

комунистите могат само да крадат и изнудват,ама няма кой да им се хване

Този се е олял. Да беше взел едно милионче, нищо нямаше да му кажат. Това е нормално, ама той лаком 10 иска.

Чараджър от типа чарджъри дето ни зареждаха с много студ, повече отколкото имахме нужда и повече от колкото можехме да понесеме. Пич на пичовете, доказал че армията ни никога не е била така, и е доказал че е била просто збирщина, заради което и е изчезнала помеждудругото, но не само заради него но и цяла армия такива чарджъри като него, това е някаква журналистическа интерпретация.

културата,здравеопазването,селата и градчетата ни изчезнаха или са на изчезване заради предатели родоотстъпници на власт след 1985 г.! Но тези родоотстъпници не са най голямото зло за нацията! Техния нагъл и алчен слугинаж е най страшното за страната и за всички нас!

Киров, на тези тук може и да е непознато, но ти отлично знаеш, че един твой предшественик също беше обвинен за същото - сумата при него беше 10 милиона, нали така? Е, я обясни сега защо Бригадир Аспарухов го оправиха и спасиха и заради откраднатите досиета (на Тилев и Симеон Кобурготски) и Гоце го набута с Парламента и го скри зад депутатския имунитет, а тебе те хвърлят на вълците? Само с това, че той беше офицер на ДС, но и на КГБ ли ще го обясниш, или има и една друга много интересна история - що не я разкажеш на хората - те ще те разберат! Киров, а обясни защо Любен Гоцев, Бригадир Аспарухов и сие избраха точно Бойко Борисов да стане политик и наредиха на Гое и Доган да го лансират (от главен секретар и генерал нататък...) защото иначе аз ще го направя:)

"инфо", пак ти казвам, нещата не стават така, както искаш с писане "анонимно" във форуми на дир-а!!; Aко, все пак се вземаш на сериозно, излез пред медиите, пожелай си среща с главният прокурор и обясни,.. и си докажи "инфо-то" което пишеш тук, "анонимно"!!;)) Mного хора, ще проявят интерес към персоната Tи... и ще се срещнат с теб на "някой места"!!;))

И още нещо, цървул, изпитвам изначално отвращение към същества, които са неграмотни и не могат да пишат или да говорят на български! Не ми пука кой какъв интерес има да се среща с мен, за мен е важно аз с кого се срещам и искам да се срещна, и съм се срещал и се срещам с достатъчно интересни за мен хора! Не ми и пука колко хора какъв интерес към кого проявяват, не ме интересува(т), ама изобщо, аз съм на етап от моя живот, на който суетата и човешкото его и "интереси" не ме интересуват особено, освен от - не знам как да го кажа - гледната точка на наблюдател и сърцезател... В края на краищата нещата и животът си вървят така или иначе, аз само понякога се опитвам малко да катализирам процесите:)

И защо си мислиш, че не съм го направил бе? А познай КОГА, ПРЕДИ КОЛКО ГОДИНИ, И С КОЛКО - ЕДИН КУП ДОКУМЕНТИ!!! И не само там!!! Я познай от три пъти какъв е резултатът, бе "разузнавача"?

Тоя защо ми се шматка по телевизионните студия, а не е в ареста, след като има толкова много присъди?

Това е българия!

Някои не научиха едно просто правило в този живот - АКО НЯКОЙ (ИЛИ НЯКОИ) ЦЯЛ ЖИВОТ ПРЕЕ.ВАТ ДРУГИТЕ, АКО КРАДАТ И ЛЪЖАТ, ИЗНУДВАТ РЕКЕТИРАТ И УБИВАТ, И СА ТЕ НАЕЛИ И ТИ ДА ИМ СВЪРШИШ НЯКАКВА РАБОТА И НА ТЕБ ТИ Е ГОТ, ЧЕ СА ТИ ПУСНАЛИ МАЛКО... ами КАТО ИМ СТАНЕШ ИЗЛИШЕН ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ И С ТЕБ ЩЕ ПОСТЪПЯТ ТАКА, БЕ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ СА ТЕ ПРИЕЛИ КАТО ЕДИН ОТ ТЯХ, ЧЕ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ - И ТИ ИЛИ СИ СВИВАШ СЪРМИТЕ И ГО ПОЕМАШ, ИЛИ ... ВИЖДАШ КАКВО!!! И пред теб остава познатата дилема - дали да плашиш гаргите - тоест рецидивисти които са измислили тази игра с изнудването, или да се запътиш там, където те пратят - в затвора или на оня свят! Защо е толкова сложно на някои, които не са глупави да разберат такива прости нещ? Колко вече станаха такива шарани - генерал Киров, Цветан Василев, Лютви Местан,..... може да изредя ей така, веднага поне две дузини през годините... И то само затова, че не са си направили труда да отворят речника и да прочетат какво значи думичката МАФИЯ и какво точно представлява тя и с какво се характеризира!

това и децата го знаят.

sonibvc@gmail.com

То не е само до знание. Както е казал дедо Ницше Да знаеш не е достатъчно трябва и да покажеш. Не е толкова лесно когато изкушението е силно...тогава започваш да си мислиш че може да има и изключения...

Генерал беше хърватина, който се отрови в Хага. Този и за редник в КЕЧ не става.

Значи НРС има бюджет за раследване ,а резултатите в личната касичка на началника.Товоа си е чист рекет .И защо при това положение ни е нужна такава служба?

Той е безмилостния таен поклонник на американската татарщина, който няма милост дори и към самия себе си. Прих ха-ха-ха!...

Дали е крал или не е крал не знам. Знам само че в България баш крадците не ги съдят.

Явно истината в България е една.Няма виновни,няма осъдени за сегашното плачевно състояние на държавата ни.

Генерале, извинявай че ти го казвам направо, но е така: ДА ИГРАЕШ С МРЪСНИЦИ И ДА ОЧАКВАШ ЧИСТА ИГРА И ДОСТОЙНСТВО Е ГЛУПОСТ И ПРОСТОТИЯ! Да седнеш на масата и да се съгласиш да си партия с откровени боклуци, престъпници, с обиграни рецидивисти и убийци, и да делкаш с тях, а след това да се учудваш, че и теб са те пре..али и да плачеш като вдовица за х.й, защото все пак не си изгубил всичко човешко, като тях, и имаш поне капка морал, и сега да се чудиш, ЧЕ И ТЕБ СА ПРЕЦАКАЛИ, е как ще оцениш ти самият такава ситуация отстрани? Абе какво става в България, бе, и то с уж най-умните (или поне така се предполага по презумция) мъже, какво е това масово оглупяване бе! НЕ ви ли е срам мъже и генерали да се държите като п.тки - гледам го онзи ден и онзи от НСО!!! Дръжте се наистина като мъже, бе, като офицери, като генерали, с пне някакво достойнство и самоуважение! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ИГРАЕШ ТЯХНАТА ИГРА, БЕ ГЕНЕРАЛЕ! и В ЗАТВОРА ТЕ ПРАТИ(ХА) ТЯ, И НЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ЗАЦЕПВАШ!!! Толкова ли нямаш поне един истински читав приятел или близък, който поне да ти обясни!

Bиж ся, "инфо", не стават в тези служби нещата, както на Tеб, ти се иска, за да си мислиш, че блестиш от разсъждения, укори и съвети!!!;) Pазбери най после, че "инфо-Tо" не си Tи, а, този човек разполага с изключтелно много инфо, а то е най силното оръжие! B определени случаи е по-силно и от ядренното!! Kогато му дойде времето, той знае, какво да направи с това което има!! "Hе впрягай, каруцата пред коня"!!;))

И аз да те светна няколко неща! Ти можеш и да си мислиш, че разбираш от разузнаване, както и този Киров, но нека да ви светна едно просто нещо, разузнавачи - в края на краищата каквито и локуми и лакардии да ви развиват и в каквото и да ви обучават и убеждават, НАКРАЯ ВИНАГИ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ И ВЛАСТ! Не за родина, не за патриотизъм, а ЗА ПАРИ И ВЛАСТ НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА И КРЪГОВЕ! И ако не е на началника или на неговия началник, ТО НА ТЕХНИЯ ИЛИ НЯКОЙ ЗАД ТЯХ, НЯКОЙ КОЙТО ГИ Е ИНСТАЛИРАЛ И НАЗНАЧИЛ ТАМ! И ако не става въпрос за пари и власт, ТО ТОГАВА СТАВА ДУМА ЗА МНОГО ИЛИ СТРАШНО МНОГО ПАРИ И МНОГО ПО-ГОЛЯМА ВЛАСТ, които са от обсега ти дори и на разузнаваческото ти мозъче!

разузнавач в Албания срещу НАТОвските държави в Средиземно море и най-вероятно под ръководството на Съветските служби ??? Явно е доста информиран човек и е опасен за доста хора, инак защо ще го подлагат на такава гонка и то на стари години ???

да те отлъчат от коритото и да не те вкарват на топло. Но все пак кътаните документи шъ послужат за спомени от съпротивата...

Генерале, генерале, много са ти остарели похватите.

Най-вероятно знае неща за някои хора, с голяма власт и това не са марионетките ББ и министрите му, нито пък гаргите от парламента. Това са хора от задкулисието, които грабят държавата вече 30 години. Реално за това намеква и Киров. Считам, че няма как така да се окрадат 15 милиона, без това да лъсне веднага. Та вижте в Интернет бюджетите на службата по неговото време са били между 10 и 15 милиона. Вероятно това са пари за някои особени операции освобождаване на заложници, медицинските сестри и т.н. при което не всичко е било, а може би и не е могло да се оформи, по правилата и това му е грешката, от която сега се възползват за да го елиминират.

Генерален, генерале, много са ти

Много са смешни такива като този! България е страна, в която управлява мафията и цял народ вече го знае! Знае се, вкл. вече и в Европа - А СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ БЛАГАТА ВЕСТ И ОТВЪД ОКЕАНА, И КОИ ТОЧНО СА БОСОВЕТЕ НА МАФИЯТА, КОИТО СА ИНСТАЛИРАЛИ СВОИТЕ ХОРА И НА НАЙ-ВИСОКИТЕ МЕСТА В ДЪРЖАВАТА И ПРИКУРАТУРАТА! Тоест - всичко вече е пределно ясно, включително и колко пъти и къде, как Бойко Борисов се вижда за да си говорят с Ахмед Доган и от кого поучава инструкции как точно да решава и как да управлява. ВСИЧКО ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ, ТОЗИ СЕ СТРАХУВАЛ И ТЕПЪРВА СЕ ЧУДЕЛ ДАЛИ ДА НЕ НИ КАЖЕ, ЧЕ МАФИЯТА УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ!!! Не знам да се смея ли или да плача! Абе първи разузнавачо, ти като си бил шеф на разузнаване не можеш ли да видиш с просто око, че ИГРАТА СВЪРШИ, БЕ! Не можеш ли да зацепиш какво предстои през следващите дни и седмици, не ти ли е пределно ясно? Този тепърва още се чудел дали да ГО ВАДЕЛ, и се страхува, Е.АТИ И РАЗУЗНАВАЧА!!!

Киров, вече всичко, ама абсолютно всичко е пределно ясно! Игра с тях, уж бепе един от тях, а сега научи и опозна и обратната страна на нещата, нали? Прецакаха ли те и тебе, както Мустака, Цветан Василев например, защото ако наистина не си като тях, то ставаш, играеш точно тяхната игра - КАКВОТО ИМАШ, ВАДИ ГИ, И ТО ПРЕД ВСИЧКИ! И казвай ЦЯЛАТА ИСТИНА! Или върви в затвора, няма да си нито първият, нито стотния или хилядният които тези (като хидра със сто глави) са изпратили там! Само истината ще те освободи, и ще престанеш да се страхуваш, Киров, не са напразни тези думи в онази книга - в тях има голям смисъл! Киров, прецака ли те дружката ти Гоце, с дружката му Доган, дружката им Бойко и генералите зад тях, а? Уж бяхте партия, "всичко за Родину", а каква стана тя:) Те - в Европа, а ти - в затвора! Киров, Киров,...а и Мустака, много сте смешни (и жалки), УЖ СТЕ МНОГО УМНИ МЪЖЕ, УЖ СТЕ ГОЛЕМИ РАЗУЗНАВАЧИ И БАНКЕРИ, С МНОГО ВРЪЗКИ И ПОЗНАНИЯ, А ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ И НЕ ИСКАХТЕ ДА ВДЕНЕТЕ ... С КОГО ТОЧНО СИ ИМАТЕ РАБОТА, И СЕ ПРАВЕХТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ, А ИСТИНАТА Е, ЧЕ НАИСТИНА НЕ РАЗБИРА(х)ТЕ! Е, по-добре късно, отколкото никога!