ЕК отчете траен напредък в Румъния

Брюксел отчете траен напредък в мониторинговия доклад за съдебната реформа и борбата с корупцията в Румъния.

Обратно в новината

Коментари - ЕК отчете траен напредък в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Информацията за това, което става в Румъния не се разгласява в България,родният елит не е заинтересован от това защото прихваща и поле лош.

Сформирам хайдушка чета "Народен съд" за бързи действия срещу народните изедници, най вече съдии. Ще се включиш ли и ти?

Стига си говорил глупости. Ами хващай гората сам. Първият партизанин е излезнал сам в гората- Никола Парапунов. Излизаш и толкова- има мандри, кошери и много други неща за обиране.

Браво момчета! Само така! После елате да ушушкате и нашето правосъдие, за да не ви провалим членството.

Кои точно момчета призоваваш и какво точно искаш да ти оръшкат и членството в кой клуб на дъгата ще ти провалят! Или се изчерпа вече на 11 коментар!

в румъния няма решетки по прозорците! само това трябва да ви говори много !

Какъв цирк, каква ирония! От как румънците започнаха да се държат по-еманципирано от ЕС и Гърция нагледно показа на ЕС, как гърците ще им налеят да пият по една студена вода от Драма, ЕК започна да преговаря и да се подмазва. ЕК се държи като жена с най-древната професия. Защо като са толкова готини ВЕЧЕ румънците не са в Шенген? Защо имат визи за САЩ? Защо не получават същите субсидии като френските фермери? Защо румънските политици не проверяват Германия дали спазва правилата на ЕС и дали има корупция в страната им?

и румънците се оправиха и ще стават все по-добре-браво, но ние като най-големите терикати и крадци няма да помръднем и 1 крачка напред още 25 години.

Българинът е добър, работлив и честен човек, не пръскай клевети в интернет за хората и страната ми!

ха-ха, виц

а тук както беше казал бг публицист: не народ, а мърша иначе ако Буда бе пак изръсил някой бисер, поне 600-600 коментара досега

Толкова си чел празноглавецо! Знаеш ли какво казват френските писатели за френският народ, а румънските за румънският народ?! Ама чукча не читател!!! Всички поети и писатели имат своите разочарования! Не плюй по народа ми мършо смотана!

ЕК отчете траен напредък в Румъния А за България отчетоха трайно изоставане, със симтоми на дебилност.

Кой дава право на ЕК да ми дава оценка, щото те са вързали и цъфнали!? Утре някой техен демократичен съгражданин от ИД ще ги прати на оня свят да оценяват Ада!

Къде са Румъния, къде сме ние в ?

Аз съм българин от България, а ти си лайно от Лайнаристан. До модератора, ако подкрепяте наричането на страната ни Лайнаристан, може и да се напъна да ви осъдя за уронване на престижа на България имам и време и възможности да го направя!

Няма проблем , след година / две и Украйна ще бележи значителен прогрес докато ние решава ме : гривни или обеци да слагаме на нашите престъпници .

Украйна до година няма да съществува! А на ще ни има с всичките ни кривини!

Ужасно е да виждаш ЧУДОВИЩНИ разлики!Страната тръгна бавно,но пое ВЯРНАТА посока.А ние НАЗАД.....ако живееш на границата го виждаш и е тъжно,повярвайте......