НС поиска разсекретяване на доклада на ДАНС за приходите

На извънреден председателски съвет е прието искането на БСП за разсекретяване на доклад на ДАНС и nрокуратурата за Акцизната централизира информационна система

Обратно в новината

Коментари - НС поиска разсекретяване на доклада на ДАНС за приходите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом собствениците на България-ГЕРБ са разреши ли разсекретяване, значи всичките им Далавери са Почистени и всички ние и ЕС са готови за представлението .

Хората мисят по въпроса.Всички недоволни от гербРадев ще ги оглави,а герб да продължат да правят издънки само за пари да мислят.

буджет на данс 2018г. - 108млн.лв. , а заложени приходи 200хил.лв. - за какво говорим? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Обзалагам се, че единственият екземпляр на доклада ще бъде откраднат от колата на дансаджия, който го е изнесъл неправомерно. Поради липса на доказателства обаче няма да му образуват производство. Справка: тефтерчето на Ф. Златанов;)

по ТВ-тата - като цветарка са понесе РЕВИЗОРО... Да пропагандира "успехите" в борбата с контрабандата на ОПГ-то - демек правителството на ОП и Гроб.. И завършваше с едно мъгляво - има още нещо, ама сега не е времето да ви го казвам... Е сега го разбрахме - МИЛИОНИТЕ за Акцизната централизира информационна система са хвърлени на ВЯТЪРА.. ЗА НЕЩО УМИШЛЕНО НАПРАВЕНО ДА НЕ РАБОТИ.. Щото е имала само ЕДНА ПАРОЛА за всички с достъп до системата.. Първият доброзорно уволнен митничар си я осребрява щедро паролата..... Но това учудва ли ви.. След като я въведе геният с АЛО, ЕГН-то..

България не е бедна Просто повечето пари не влизат в хазната и От тези дето пък влизат повечето се крадът веднага а това което отива по предназначение се краде по късно Иначе ако си съберем парите и не ги крадем може да се окаже че сме по богати от тези страни на които искаме да приличаме

Не димки , а сълзотворна газ за вас , за да поплачкате саморазкаятелно за действията си и да се изметете от властта.

нация,един път завинаги червена лустрация.Всички бивши ченгета,вън от службите ДАНС,МВР,НСО,МО.

ДАНС констатира, че акцизната инф система е била хакната от вътре с вносен софтуеър. Само прокуратурата не е разбрала (или не й изнася да разбере)!

Нинова знае предварително от секретни документи за тези 10 милиарда лева и която постоянно цитира от дълго време,при положение,че сега ще се разсекретяват.Прокуратурата къде е да разследва кой изнася секретни данни и я дава за употреба на лица от политическия елит.

краде в огромни размери,а те вълнува чи Нинова е споменала цифрата? Да ни си от тия дето крадат?

А КАКВО ПРЕЧИ ТОЧНО ТАЗИ ДЕТО КРАДЕ ДА ЗНАЕ ЦИФРАТА???;)

А откъде,за теб не е ли по важно крадците да бъдат в затвора отколкото от това кой е изнесъл информацията.Или може би те боли ,че това са твоите избраници.

за тия 10 млр.годишно,които не влизат в икономиката и за които Нинова говореше.