Над сто милиона евро липсват от АЕЦ ”Белене”

Доклад за проверка по проекта за АЕЦ "Белене" към средата на 2009 г. установи липсата на 117 млн. евро, за които няма счетоводни документи.

Обратно в новината

Коментари - Над сто милиона евро липсват от АЕЦ ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми веднага да питат международния енергиен мошенник Богомил Манчев и партийно енергийния мафиот Румен Овчаров... Овч. де, нали помните... Тези двамата доживотно в затвора и с пълна конфискация на фирмени и лични имущества! Абе трябва ни един Пиночет даже, та да се оправим!!!!!!

Сто и колко милиона евро!!! и няма никакви документи за тях?!? Да бе...!

Агенцията по ядрено регулиране: Проектът "Белене" не подлежи на европейските стрес тестовете..)))) ............................ AЕЦ Белене е "тестван" ОТДАВНА. ЧАСТ от мангизите са дадени , а ги -няма ..Дупката е най- скъпата дупка в Европа ..Р.овч. и сие - вече са изпапали парите ..Манчевци , фронтиери, ковачки , черепи - чакат новите мангизи ..Паят, големият, е за големият руски агент-Златевчето..За рапона - дупката не е вече дупка, а златни рубли ..и българо съветска дружба между КГБ и ДС..

Това е поредното заиграване на управляващите.Може ли след 2 години във властта да кажеш че сега си намерил и прочел договора за Белене???Може ли преди 2 години одитор да изказва "съмнения" без да предаде документите на прокурор а да си пише доклад до ББ?? Стига вече спекулации за двойно и незнам си какво заплащане.Колко плащат днешните за консултации и колко от тях са наистина непредубедени ще научим след години защото сега начето е чисто а на предишните престъпно...........

Щом може да се откраднат толкова пари от несъществуваща и неработеща АЕЦ, колко ли се краднат в Козлодуй??? Какво стана с далаверите около горивото в Козлодуй? Там далаверата е всяка година по толкова! Защо повечето медии продължават упорито да мълчат???

Търсете си ги от Гея, Доган и Симо Комарджията!!!!! да са ви халал, аз не а вие гласувахте за тях.

Чакайте да ви светна кой са Парсънс....Една фирма създадена с "червени пари" в САЩ...и тука ги лансира Богомил Манчев - шефа на "Риск Инженеринг".Пък може и негова де е. Изобщо, де що има апетитен проект Риска все е налапал по нещо...Други не се допускат...Само крадливи комунета...И не е важно да се свърши нещо - важно е да се прилапа някой лев!

Само премиерът се чуди и почесва и се прави, "че не разбира, защо при "видни" нарушения прокуратурата още не е образувала дела"?

Добре, а ти участвал ли си на търговете които те са печелили? И защо не си протестирал, ако не са те допуснали? Или си като оня, който се молел да спечели шестица от тотото, но не пускал нито един фиш. Аман от завистници.

Е и?

Господа, знаете прекрасно, че периодът на начално натрупване на капитал е процес, който трае вечно. Вас вечно ще ви грабят - ефективно, със замах, нагло и без последствия за тях. Вие нямате куража да тропнете с юмрук и да кажете "стига", не искате да протестирате и да си търсите правата, потъпкани от разни случайни келеши, превърнали Народното събрание в клуб по интереси /далавери/, страх ви е от насилия и търсене на сметка, затова няма да се оплаквате. Животът ви е такъв, какъвто вие го позволите на типовете да ви го налагат.

Вие, малките пилета, какво получихте от тропането по масата? Справихте ли се с вашата политическа корупция, с банките и измислената криза, със световния ненаситен капитал?

Сега разбрахте ли защо БСП&Со. драпат като луди за Белене? Всички фирни, накичени по веригата на този проект са техни. От 6-те милиарда поне един ще отиде при тях. Затова е този кански рев в защита на супер-неизгодния, заробващ и опасен проект Белене.

Е как да не ги човек на ... магистралата за ада ?!

КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН. МАФИЯ! МАФИЯ! МАФИЯ!

Не е тайна, че се краде - нагло и много. И че управляващите партии се занимават предимно с държане на чадъри. Това беше причината, хората да гласуват за ГЕРБ. Всеки със своите съмнения, но и надежди. Сега (риторично) питам: защо за 2 години няма и следа от добра воля, откраднатото да влезе в хазната, а крадците да бъдат осъдени? И не риторично: как да се справим като народ с групировките, за които ние гласуваме, а те работят за чужди посолства, фондации, асоциации, съюзи, наблюдатели и всякакви чужди "приятели"?

Въпросът е кой изяде кашкавала?!

Б. Велчев успешно ще си завърши мандата. Той ще предпази своите хора от всякакви съдебни разправии. Та нали гоце затова си поставя своите съветници за глави на висшите съдебни инстанции. Казвам успешно, като имам предвид, че няма да си дава зор да търси откраднатото. С това ще остане в историята, като нищонеправещият.

Не ви ли прави впечатление, че това, което е написано в статията, звучи идиотски. Имаме оборудване за 205 млн. евро, от които има счетоводни документи за 87 милиона. За останалите няма. Те платени ли са или не са платени. Ако не са платени, гледа се договора с Атомстройекспорт как е предвидено разплащането. И ако не е платено, то си има клаузи по договора, които регламентират как се процедира в този случай. Имам чувството, че някой две години е спал / сиреч настоящите властимащи / и не е потърсил парите. А сега щото се чудят как да си ги поискат от Атомстройекспорт или имат да им плащат повече от тези 117 милиона и гръмват тъпана, че са откраднати. Това намирисва на поредния гербаджийски идиотизъм, но те само това могат - идиотизъм след идиотизъм.

Ти си истински Пич! И бумеранга, който хвърлят в момента гербаджиите ще ги фрасне много скоро по тиквите!

глюпости, глюпости, глюпости! ЛИПСВАТ МИЛИАРДИ! честит ви нов комунизъм

Ай,бе то големо лапондрене е падало и при СДС правителството но Иван Костов,при НДСВ на Сакскобурга,при тройната коалиция на Станишев,Доган,Кобурга а се-ега краденето от ГЕРБ надмина и най.богатото въображения на един Остап Бендер.Съд за Крадците-приватизатори от времето на Луканов да ден днешен,Долу НАТА,СДС,ДСБ,БСП,НДСВ,ГЕРБ,ДПС.Напред с АТАКА в битката за България!

Тези 100 милиона да бъдат разпределени за изплащане на всички форумни лайномети ,които плюят Герб и бранят с пяна на устата недомаслената им тр00йна коалиция..

Като са открити нарушения, защо от 2009 година няма дело да се съдят виновниците. Защо продължават да харчат милиони за разни фиктивни консултанти? Занимават ни с някакво дело за няколко милиона за Масларова. Явно този безумен проект е създаден за крадене на пари.

ПОРЕДНАТА ПАРТЕНКА С ЦЕЛ МАНИПУЛАЦИЯ НА ТЪПОТО НАСЕЛЕНИЕ. ТОЛКОВА ЛИ НЕ СХВАЩАТЕ, ЧЕ ВСЕКИ ДЕН ВИ ПУСКАТ ПО ЕДНА ДА ОЗВЕРЯВАТЕ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ И ДА НЕ ИМ ПОТЪРСИТЕ СМЕТКА ЗА НЕМОТИЯТА.

Ти верно си бил уникален тъпанар!

САМО ТОЛКОВА?!?! ЩОТО ТО ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА , СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИЯТА ЛИПСВАТ ОКОЛО 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА, НО ЗА ТЯХ НЕ СЕ ГОВОРИ. ЗА ТОВА ИМА ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ , КАКТО ПО ТАТОВО ВРЕМЕ!

Издавам тайна парите са откраднати от пенсионерите.

E V R I K A!!!

След шумните и изключително успешни процеси срещу Мургина, Масларова, Николай Цонев, Венцислав Върбанов и май никой друг, корупцията в България е преборена. Управляващите казаха мощно "Стига!" и справедливостта в страната възтържествува. От ЕС разблокираха фондовете - вярват и поодкрепят усилията и бремето от предишното управление. Виновни, осъдени и с конфискувано имущество няма! И едни пари ги няма! Нищо, важото е, че сега не се краде - само се харчи откраднатото! Ще има за години напред, а все ще дойдат старите времена и пак ще подпухнат сметките в Швейцария. Да живее българският добитък (че да има какво да се дои, те фондовете не са безкрайни)

всички са грабили кой колкото може , затова сега отваряйте лагера в Белене а след това АЕЦ Белене !!!

"Производствата се водят срещу неизвестен извършител от ръководството на НЕК. " Това не мога да го повярвам. Тия не са ли знаели кой е работил в НЕК?

Б. Велчев успешно ще си завърши мандата. Той ще предпази своите хора от всякакви съдебни разправии. Та нали гоце затова си поставя своите съветници за глави на висшите съдебни инстанции. Казвам успешно, като имам предвид, че няма да си дава зор да търси откраднатото. С това ще остане в историята, като нищонеправещият.

Както и всички предишни главпрокурори си завършиха успешно мандатите, вероятно така ще е и с бъдещите, а ние простосмъртните ще има да чакаме Годо да дойде да ни оправи съдебната система.

Кой беше на власт 2009 год.? Знаете ли , че партиите вземат по186 000лв. за всеки депутат? Ех калко е добре да се във власта.

Ами така се печелят избори! редовни приходи и от 70 години стоиш във властта. Пък балъците бабишори, дето те подкрепят - да се оправят!

.........например руското!

...или френското....което е най- на далавера да нямаме ток.

Вече не вярвам на ГЕРБ.

Едно цитатче, специално за да се сближим: "Доклад за проверка по проекта за АЕЦ "Белене" към средата на 2009 г." Целувки по умното челце!

Не е зле да се обръща внимание и на детайлите! Докладът е направен от Тенчо Попов в средата на 2009. Кадър от Тройната коалиция и пребит в офиса си от башибозуците Цв-Цв по-късно. Изглежда, за да си затваря устата. Защо този доклад е предаден от ББ на главния прокурор чак на 22 Март 2010? Защото Тенчо Попов не си затвори устата и сподели пред доста хора за този доклад и за укриването му от Борисов. Така докладът му изобщо видя бял свят. Пък ти си им вервай на мутро-милиционерчетата! Те и ония записи биха могли да са манипулирани...

"по проекта за АЕЦ "Белене" КЪМ СРЕДАТА НА 2009 г. установи липсата на 117 млн. евро" - ти май си избираш кое да четеш и кое не, а? Серго Станишев и Р.Овч са крали като митничари, затова и Гоце лобира да се продължи проекта,за да не спира лапането на милиарди за партията столетница !

Ало,защитниците на "Белене",светва ли ви за какво иде реч? Най-вероятно драскачите-застъпници са между тези,които са се ,и се, облажават? Как оплетохте и Б.Борисов във вашите мрежи?

... е как...нали глагола "Лапам" освен минало има и сегашно и бъдеще време...та затова Б.Б. се оплете!

Където и да отворят проверяващите, каквото и да бутнат от "документацията" на сделките и далаверите на предишното правителство - навсякъде измами, "изчезнали пари" и не просто една-две хиляди, а десетки и стотици милиони ... какъв размах, какъв комплексен подход към разграбване на цялата държава! И след всичко това престъпниците продължават да седят в парламента и имат нахалството да говорят за вотове на недоверие! Какъв отврат!

Точно така - престъпника Иван Костов сключи договори с американците за насилствено изкупуване на тока от ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 на многократно по-висока цена на тока. Така от разликата на цената на тока ще бъдат източени десетки милиарди от българите за спонсориране на американската икономика и личния бюджет на г-н Костов. Затова той е впрегнал всичките си оредели сектанти за да правят компромати срещу АЕЦ Белене, защото АЕЦ Белене ще дава четири пъти по-евтин ток от тези ТЕЦове и няма да могат да окрадат милиардите. Направете си сметка, че от ТЕЦовете ще бъдат измъкнати пари за поне няколко АЕЦ Беленета.

Я провери от коя дата са тези договори и виж кое правителство беше на власт по това време!

Ти вярваш ли си на глупостите?? Договора за ТЕЦ Марица е скючен от Сакса! А тока от Белене ще е много по скъп от всичко останало, питай във Фукушима колко спестиха накрая. Аман от кръчмарски коментатори

Ти ,като си невежа ,защо се обаждаш като на барабан палката,вместо реклама си правиш антиреклама,тъпа карава такава.