Плевнелиев: Решението на ВСС да уволни Мирослава Тодорова е некоректно

Президентът Росен Плевнелиев определи като некоректно решението на Висшия съдебен съвет да уволни съдия Мирослава Тодорова.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Решението на ВСС да уволни Мирослава Тодорова е некоректно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мнението на Плевнелиев е абсолютно не компетентно и без значение.

Аз не усетих нищо особено от така нареченото ни приемане в европейския съюз освен замразяване на заплати и вдигане на цени.А в успелите държави замразяват и цените при криза за да няма спекула.

Културен деец, посветил се цял живот на държавата с 40 годишен стаж се пенсионира с 300 лв пенсия! Това ли е "новата" Б-я, това ли е евроинтеграцията. Не това е геноцид дугарю комсомослки секретар.

300 лева не е малко за един културен деец с 40-годишен стаж. Пък и трябва да му броим само половината от стажа - 20 години е възхвалявал комунизма, а той фалира, няма го. Нормално е като залагаш на куц кон да загубиш в края на краищата.

Какво разбираш от култура, ти бе, оскотял чалга -тъпако! И кой си ти, нещастен лумпен, та ще раздаваш правосъдие! Вържи си един камък на простата кратуна и марш в дълбокото! Аман от простаци, в чиито промити кратуни, освен антикомунизъм, друго нищо няма!

И ти си един културен деец, та думи нямам! Виж какво си написал и помисли - не са ли виновни такива като теб, за да съществуват чалга-идиотите като този ь, които отричат всичко от социализма, без да имат идея какво е било тогава. Понякога си мисля, че някои от вас заслужават съдбата си, заради предателствата към народа и родината и съучастие в опростачването на хората.

За това се появиха и такива случайни минувачи в политиката, като тази плевня.

г-н Плевнелиев, нали не забравяте на каква длъжност сте и кого трябва да защитавате. ако се изразя цинично на вашия език нали не забравяте кой ви плаща-е като е така,моля не хапете ръката ,която ви храни....

Действителността обаче показва, че неправилно са били подбрани и приети в ЕС Гърция, Иапания, Ирландия, Италия ... защото те и други като тях ще е-ат ма--та на тази орташка фирма наречена ЕС. До тогава помощите които текат към тях чрез печатене на пари ще са и за сметка и на нашенците, които спестяват в Евро.

"Станишев: Лошото е, че механизмът за проверка ще продължи..." Как няма да продължи бе, Гейче, нали обхваща период от 5 години, в три от които ТИ БЕШЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! Трите най-черни за България години! Годините, когато България беше КРАДЕНА така, както и БАШИБОЗУК не я е КРАЛ! 2007, 2008 И 2009! НЕОПИСУЕМИ КРАЖБИ и беззаконие, каквото не е виждано в историята на България! И вместо да ЗАМЪЛЧИШ, НАГЛАТА ТИ УСТА плещи и плещи... Няма ли да МЛЪКНЕШ, НАГЛЕЦО? Кой ще гласува за НАГЛИ КРАДЦИ?

Защо само се пишат лозунги и се говори за някакви пословични золуми на предишният кабинет, без нито един пример! Извадете един списък с тези айдуклуци с които пробихте ушите на заблуденият народ, които вяртава на всяка дума на ГЕРБ, та, била тя и лъжа! Дайте да видим кой е крал и колко? Кой е алармирал прокуратурата за това и какво е станало с тези сигнали ? Има ли съдебни дела, или това са кьор фишеци на ГЕРБ, за пред лумпенизираният ни народ!

Болен мозък, папагал - все едно и също грачи.Все другите виновни. Тиквенска работа.

активистката на Гроб, дето е известна с отрицателното IQ, как се е развилняла! :D Я ма , Барби празноглава, що не светнеш публиката как върви планът на Гроб с умъртвяването на населението? Миналата година го преизпълнихте с 20% (вместо 100 хил. , 120 хил. умъртвени). Тази година, как е полугодието, направихте ли ги вече 100 хил., вашата мам.ка убийци!

БATKO

А бе то от един месец се знае, че докладът е крайно негативен заради мафиотското минало на ББ и записа за Мишо Бирата, а сега дайде пак друго оправдание да си търсим ВСС бил виновен за доклада. А бе кога ще наритаме тия мрънкала и да изберем някой който освен да покрадва като всичко, поне и да работи нещо за хората.

"Лебедова песен" на евро бюрократите е опита да представят като виновник за битието на евро съюза някои недъзи в България и Румъния. Ако България и Румъния бъдат "изгонени" от този съюз, това по никакъв начин няма да реши проблемите им. Даже, специално на България, това ще се отрази доста благотворно. Защото бонусите от членството в ЕС в близко бъдеще, за мен лично, са доста спорни. Бих ги питал, ако ги нямаше България и Румъния, това ще помогне ли на Гърция да остане? На Испания, Италия, Португалия... Пак са запрегнали каруцата пред коня. Когато някой не си плаща вноските по кредитите, това е фалит. При фалит, кредиторите се нареждат и си поделят имуществото на фалиралия. Ако някой се изтъпани и заяви, че няма да позволи фалит, той трябва да плати сметката. Сметката на Гърция е малка. Но скоро към нея може да се добави сметката на Испания, Португалия, Италия и, внимание, ФРАНЦИЯ( с този безотговорник и левичарски волунтарист начело)! Такава сметка НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ не може да плати. И това ще доведе до естествения край на ЕС. А не изхвърлянето или приемането на някакви въшки, като България и Румъния, колкото и различни да са проблемите във всяка една от тях, което е съвсем друга тема...

Европейските институции, преди да се "шокират" от "миналото" на Борисов, е добре да се "пошокират" малко от настоящето на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ в историята на България! КРАДЦИТЕ от тройната коалиция! И да си припомнят, че на България бяха СПРЕНИ еврофондовете - без аналог в европейската практика. Да обяснят ЗАЩО ни спряха еврофондовете. Като обяснят ЗАЩО ни спряха еврофондовете, тогава ние, българите, ще им обясним ЗАЩО избрахме Борисов! И ЗАЩО ще повторим!

Еврофондовете бяха спрени за България, поради масово писани макзари в ЕК от евродепутатите на ГЕРБ, Атака и сините, с което целяха създаване на условия за предсрочни избори и по-бързо вземане на властта, водени единствено от користолюбие, както с времето се видя. За съжаление се видя и в ЕС!

булгаря изостава с 50години. баи ганиовци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от 68 години балгария се управлява от утаиката на балгарския народ. наи неуките, необразовани, тапи и дебилни типове с престапни наклонности управляват нешастната страна. европеиския саюз вместо да ни помогне практически да се очистим от червената задушаваща смрад, ни праща доклади и констатации и толерира мафиотщината. нужно е да бадем изритани не само от европеиския саюз, но и от европа. да варнат сас сила това племе в азия, от кадето е дошло.

Разправията с червените е личен въпрос на всеки народ! EС няма да ни изловят нашите комундета! Аре всички за Кунева aka Пръмова! Отврат....

Ти като си образован, защо не знаеш българската граматика?

И да не забравяме - герб са доброто и лошото ченге, ама проблемът е, че единият не го приели в ДС, а другият работил в ДС, ама завършил физкултура.

Абе, какви сте такива смешници, бе - аз имам по-добри публикации, дето съм нек'ъв мизерен прошляк странстващ от лаб на лаб.... - каза ти. Бе наистина некъф интелектуалец ще дойдеш! Как пък се сети, че не било истина??? Ма - има доклади някви тия дни. И - ако не проумееш совалката Винету - Брюксел - София - началникът на ЦРУ. Верно си прозт.

Другарят Борисов най-накрая хвана и заяви, че за Мишо Бирата компроматът /записът бил истински. Бог (не Бойко, де!) да прости Бирата и Жена му. И най-просташки каза, че записът бил прецакан, защото в него липсвало ТОВА, ЧЕ БИЛ НАПСУВАЛ ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ! На това нещо НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ! По-скоро - явно не позволяват, ама да ти и журналята. Е - премиерът прави далавера, ама псува президента! УХХАА! БИЛ МУ КАЗАЛ! Та, типично за децата - еди-кий-си-ми-каза и затова направих белята! Та - отговор на 4-5 годишни пиккльовци - МИ, АКО ЕДИ-КОЙ-СИ ТИ КАЖЕ ДА РИПНЕШ ОТ БАЛКОНА?

благодаря на "блак гуард" за постинга на интервюто с марк рюте. казаното е изключително точно и актуално. ние не сме народ, а марша. залко за малкото свестни хора всред това море от воинствуващи простаци. исторята показва, че балгаря не може сама да се управлява. и затова ще исчезне като даржава и етнос. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"ние не сме народ, а марша" -- не ние, а тия които са останали в бг.

Скрийте тази карикатура на снимката

pompai

Как по това време се показваш? Като не си регистриран?Дир-а се дънят ,ма ние си знаем как е в БГ

vlad

Бившият шеф на КНСБ преди време заяви много простичко7 ние сме социално болна страна и за да се излекуваме ЕС трябва да ни приеме но под постоянен контрол докато не преодолеем болестите си на прехода...

Пред българския казан в Ада не са необходими пазачи. Ние самите не позволяваме на никой да изплува. Преди известно време имаше взривове на колата на Сашо Диков, пред вестника на Трактора и пред помещение на политическа партия, винаги часове преди пристигането на еврокомисари. Съвпадения? Няма нищо случайно. Сега Висшия съдебен съвет избран от БСП, ДПС и НДСВ уволнява председателя на Съюза на съдиите дни преди да излезе доклада на ЕК за България. Пак ли съвпадение? Прекалено много съвпадения в точно определени моменти. Това което си направим ние българите никой друг не може да ни го направи.

Това което пишеш е вярно, НО същественото е: трябва или не да бъде санкционирана за делата или по-скоро за бездействията си тази разпасла поесока си мърла?? Това е същественото. Малко странна е позицията и на другата мърла министърката на правосъдието (пардон на КРИВОсъдието). Не намираш ли, че отначало имаше една позиция, като чу как оценява Б(аш)Б(оса) сътвореното от ВСС се изметна като фурнаджийска лопата!!

аззз

и какъв е изводът - кой е най-големия враг и на нато и на ес-ссср и власалните му държавици. На местно ниво това е бсп-те са си превртаджии по дефолт, нооо още има хора,които ги защитават и гласуват за тях. Тъжно,мноого тъжно...