Румъния се откъсва от България за Шенген

Вицепремиерът Меглена Кунева предупреди, че докладът на ЕК ще е много тежък за страната ни. Говорител на комисията съобщи, че проверките ще останат.

Обратно в новината

Коментари - Румъния се откъсва от България за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по времето на омразния Костов, се борехме за "собствена писта" (по израза на Петър Стоянов) - да не ни слагат в общ кюп с Румъния, защото бяхме напреднали с реформите доста повече от нея. Добре е да си отговорим сега защо и заради кого (или какво) нещата се обърнаха?

по скоро да каже еврокомисията нещо за българия и македония да видим какво мисли ....

А тази съдебна система колко години я чакаме да бъде реформирана???? Аз съм готов с цял списък от реформи, които се виждат с невъоръжено око, а там цяла гилдия юристи мислят как да я направят така, че да не им секне кранчето! Ама в Европа имат един принцип - целта и духът на закона са важни, а не формализирането!

Не се прави така дами и господа. Стратегията трябва да е следната: 1. ВЛИЗАМЕ В ШЕНГЕН. 2. ВСИЧКИ ЦИГАНИ СЕ ИЗНАСЯТ НА ЗАПАД бе проблеми. 3. ИЗЛИЗАМЕ ОТ ШЕНГЕН и затваряме границите.

EC си го слагам на оная работа.каква демокрация е това да диктува на българия какво да прави,кога да го прави,как да го прави и т.н..защо не върви намаика си в п.тката.....!

Говори за реалните проблеми на страната,те са всеобхватни във всички сфери,какво си бърше ръцете само със съдебната система,пак партийни назначения да им покриват далаверите!Как се пълни бюджет с намаляващо население и ниски доходи!Тук е рай на монополите,други изкупиха земята на безценица,за тях си мълчи кокошката!

Е само ако избора на председател на ВКС и съдебен инспектор е големия проблем,егаси проблема!Ние сме на последно място по икономическо развитие ,с най ниски заплати,с намаляващо население,с най висока смъртност,а тази ми говори за председателя на ВКС!А,бе тази луда ли е,че се прави на тапа и на сляпа!

В Румъния няма и никога не е имало мутри.Развиват се бавно,но осезаемо се променя страната към по-добро.Не са комплексирани като българите и това е съществена разлика.Не винят никого за хала си.Имат малцинства-роми,турци,татари унгарци ,немци и др.,които са във власта,но няма деление.

ами не мониторинг ами телевизор да си слоjaт за да гледат как ще си построим üжен поток,а белене след това и то със 100% руски инвеститор...тарикати те ще каjaт на българина как да си води външната политика.....

Нормален българин би се срамувал да е начело на такава държава...А тия помияри се бутат да са във властта-келепира е огромен,народа прост,тъп..../ако е имало нещо читаво то е вече в чужбина/,тука и да има вече се е отказал да се бори....Румъния се отлепи отдавна и е на светлинни години от нас..тоягата е решение,но няма кой....ех.....

не така ве човек,стига с тези шаблони.просто трябва да се защитават българските интереси на 100% без компромисно....

да тежко им е на европеиците да разберат,че тяхните еврогеиски ценности не отговарят на българските.......

ПЪЛНА ДЕМОТИВАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ПОРАДИ СЪСИПАНА ДЪРЖАВНОСТ, ИКОНОМИКА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, КУЛТУРА, АРМИЯ, РАЗГРАБЕН ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ, БРУТАЛНА ИКОНОМИЧЕСКА И ВОЕННА АМЕРИКАНСКА НАМЕСА В СУВЕРИНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ ..... - ИЗХОДЪТ Е НЕЗАБАВНО ЗАКОНОВО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСИЧКИ ХАЙДУЦИ БИЛИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУВЕРИНИТЕТА НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. БРАВО НА УНГАРИЯ И СЪСЕДНА ТУРЦИЯ - НЕКА СЛЕДВАМЕ ТЕХНИЯ ПРИМЕР. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ ПРОАМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ. БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА ВЕЛИКИ ЦАРЕ И ИСТОРИЯ И ЩЕ УСТОИ НА НАПЪНИТЕ НА СЕГАШНИТЕ ПРОАМЕРИКАНСКИ ИЗМЕКЯРИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ С ЦЕНАТА НА ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ.

Защо да се мъчим да се интегириаме с развитите иконономики и култура! Не е ли по- добре да си останем,провнициално изостанал регион и да не мъчим българското статукво и техните наследници с привилегии от времената на БКП, А за по-лесно направо да се обявим за задунайская губерния на МАСКВА,нашите хора ще се успокоят за влиянието и придобитите си имоти по време на псевдодрехода,и така хора като Гоце,Станишев,Доган,Местан,бате Ламбо от на Всеки Километър и другарката Мая Манолова и други елитни и привилигеровани агенти на ДС,ще се покажат и зарадват на мъдрият избор на българското население

Пада киша, ветар дува, моя Боко, оофце чуува.., А йа, желем даватура, пита да Му буде цуураа... Оий..., Што сам Боко, у животу с радосс ... потрошио, и памети отце, слатко бих се вратио, да чувамо оофцее... Слатко бих се вратио, да чувамо оофцее...

трябва метла на неграмотните некадърници във властта и азиатскомислещите "патриоти". Никой няма да допусне да му правим проблеми у тях.

Да беше чума, да беше мор, а то... И други позабравени строфи от стихове ми дойдоха на ум. Надоле! Надоле! Надоле! В студените бездни слезни. Абе няма ли да има край, това четвъртвековно падане надолу. Така, както сме я подкарали да падаме, дали няма да достигнем ада. Защото дъното вече е достигнато и подминато. И точно един от виновниците за нашите бди, отново е на чело на държавата. И първата и работа беше да каже, колко сме зле. А за това, кой е виновен и ще бъде ли наказан, нито дума. Но ние още носим следи по челата и все ще успеем да преживеем и това робство.

Селски дай по-накратко, че ти губя смисъла на дълбокото изречение.

Аз пък се сещам за: " Орел ,рак и щука по някаква си слука такваз им работа дошла да теглят някаква кола...." Е докато сме така... Все така! :-(

Немало проруска партия в България.Дрън дрън ерина.Сичките до една са под руско командване

Референдум за напускане на НАТО и ЕС!

Много моля, престанете с тъпата Путлеристка пропаганда за лошия ЕС и НАТО! Много са си добре за нас, но за да успеем да разберем наистина какво представляват, първо трябва да се отървем от цялата крадлива шайка на ДС! След това лустрация и декомунизация по Полския модел - едно-към едно! На московските мафиоти им се иска България да е извън ЕС и НАТО не заради друго, а защото само тогава може да ни пороби отново! Всичките останали приказки са ала-бала и прах в очите за да не се види УЖАСЯВАЩАТА ИСТИНА, КОЯТО СА НИ ПОДГОТВИЛИ ОТ МОСКВА!

е да ви купим билет за самолет до Масква.

Не го правите този Референдум всяка вечер в селската кръчма ??

Референдум за оставяне в ЕС и НАТО !!!

бе чадо. Той Волен напусна Демокрация преди много години. Сега лъска паркета на руското посолство.

А колкото до Румъния...тя наистина ли беше комунистическа в миналото или си беше просто една еднолична диктатура на Чаушеско? Даже и при този техен сатрап ,Румъния никога не е била проруска! Единственият ,който се противопостави на Москва и не позволи румънски военни части да участват в събитията в Чехия беше Чаушеско! Не само това ,ами и не позволи на съветите, даже да осигурят логистика на военият си контингент през територията на Румъния!

...и редовно Чаушеско си канеше американски военни фрегати на приятелско посещение в Констанца,като пътьом янките не забравяха да нарушават международните закони и да навлизат в български териториални води-както случаят през далечната 1989 година!

...84 година не 89 !

Е, они за те това му пуснаа оловцето!

затова му клъцнаха главата бе чик чирик.

Няма нужда от преструвки. Всички знаят, че корупцията е основен проблем. И не взимането на подкупи от катаджиите. Взимането на подкупи от министри, депутати, съдии, прокурори, високопоставени чиновници,... Това е основният проблем и затова България е под надзор.

Когато шайката Герб взе цялата власт с преврат и фалш, всичко е на опаки, критики, спрени фондове, мизерия, лъжа и измама. Оставка на деформаторите от Герб.

докладът е наи-вече следствие от скапаното управление на троината коалалиция бсп+дпс +атака. какво се правиш на умен?

ама не е.

ан такаааа,сега пак станишката ,виденов и танкиста ли ви е виновен бе калинки улави????

Доклада обективно ще покаже какви тъпанари и тъпанарки ни управляват постоянно.

...тая ,пак увисна на държавна хранилка и почна да ни препредава ,какво щели да кажат от ЕС. На нас, взела да обяснява,че от двайсе и пет години бял ден не видяхме от кражби , разсипия и недоимък! И всичко това ,поради политическата сган дето и тази същата беше компонент от упражняването на власта против народа! БАси и наглоста!

Естествено че ще е такъв доклада. България се прочу с мафиотск фалит на една структоро определяща за страната банка. Кой е виновен? Тази бана 4 години я избират за банка на годината, Цветанов два пъти за банкер на годината отвсички тези институции, които сега твърдят че КТБ е била пирамида. ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ и дори собствениците на банката да имат вина, и за това е виновна цялата политическа сган. Пожелавам всички потърпевши да осъдят държавата и да им изплати десетки милиярди. Да те ше се вземат от всички българи, но така се пада на народ който гледа само сеир и се радва на чуждия провал. Ако беше някоя друга държава малко по-на север, банката щеше вече да е национализирана и виновните щяха да са на съд...

Как да не се друсаш след такива доклади!

Kalin

Каквото не си причиним сами това няма кой друг да ни го причини!Точно тази на снимката ги свърши най големите простотии свързани с България и особено с енергетиката ни.Тя явно познава само един цвят и той е Черния и само него използва когато прави или говори за България.Трябва да я изметем едон път за винаги от тази и рола-тя може да е доходна за нея, но е пагубна за нас хората тук!

черна жена черна душа черни думи черни дела черни последствия

Докато не се изтрепат или опандизят комундетата и дoкато Дпс не стоят далеч от властта, нищо добро не ни чака.

Те са мръсни, ще намерят начин пак да се докопат с манипулация до властта, сега е момента за крайни мерки срещу тях.

Такива като Кунева,Павлова,Калфин Борисов,Цачева, Плевнелиев, те другите са в опозиция.Тях ги изгонихме ,ами тези какво да ги правим?

Така ги гоним, че 25 години ни работят.Само разстрел.

жена без маска и без грим озъбено свирепо евро-куче!

Хора! Бедни, нещастни, изстрадали, онеправдани, потиснати, измъчени, окрадени българи! Вие, които 25 години бяхте мачкани като говеда и роби от БСП, СДС, ДСБ, ГЕРБ, НДСВ, ДПС, ББЦ, РБ, ПФ, Земеделци, Социалдемократи и друга крадлива и негодна пасмина, попаднала чрез лъжи, машинации и манипулации във властта, време е да отхвърлите робския хомот, да смачкате тези, които ви пият кръвчицата 25 години, и за които вие сте скотове и животни !!! Нужно е ново всенародно движение , нов фронт за защита на българите от мутрите!!! Нужна е организация " Да пратим мутрите там, където им е мястото"- едни в затвора, други в урановите мини, трети на къра, четвърти- да изхвърлят казаните с боклук сутрин , за да освободим , заетите от мутрите и некадърниците позиции за можещи, знаещи, умни, кадърни и честни хора!!!

.........Предстои тежък доклад за България, ЕК продължава мониторинга.......... за под турско, византийско и фашистко не знам, ама по комунистическо не ни унизяваха така! как я търпи българя тази? даже под турско е имало места където ни турчин ни султана се е появявал! а сега европата размахва и показалка и пръчка и секира навсякъде! какво е това?

ВМЕСТО ДА НИ ПЛАШАТ С ДОКЛАДИ ДА СЯДАТ ДА РАБОТЯТ. ЗАТОВА ГИ ХРАНИМ И ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ. ДА СЕ ОПРАВЯТ. ИНАЧЕ ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА! И ТАЗИ ГОСПОЖА И ЦЯЛАТА КОХОРТА ОКОЛО НЕЯ.

Не ябълката се оказа грила от вътре,е подходящото за случая,ВЕСЕЛИНЧЕ.

Всичко това благодарение на Герб, Боко Тиквата и "отличниците" около него.

весе

Веселинке, не бъркай комунист с ционист! Ако някой е виновен и трябва лустрация - прогледни! Това ми е забележката! Аз съм бил комунист и баща ми е бил такъв - обикновен работник и цял живот с 42 години стаж работил на 3 смени, но нямаме никакви облаги от това.

ЗАЩО КОМУНИСТИТЕ СТАВАХА ТАКИВА!ОТ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС БЕШЕ!ПЪК И ДА Е БИЛ НЕГРАМОТЕН РАБОТНИК ТО ТОЙ Е БИЛ ЕДНИ ГЪРДИ НАПРЕД ПРЕД ВСИЧКИ КОЛЕГИ ЗАРАДИ ЧЛЕНСТВОТО !А БЕ ПОДОБНО Е С ПОМАЩИНАТА!

Според мен лустрацията трябва да е за всички онези, които са били на партийна длъжност и са получавали заплата за това! А и не само! Знае се много добре кои са те!

видя се че не ставаме - референдум и вън от ЕС - и без това ни натресаха там без да питат народа - стига вече европейски банки, хранителни вериги и бензиностанции, европейски електроразпределителни дружества, френско-софийска вода и т.н. хора виж те унгария-стига робство

Много моля, престанете с тъпата Путлеристка пропаганда за лошия ЕС! На московските мафиоти им се иска България да е извън ЕС не заради друго, а защото само тогава може да ни пороби отново! Всичките останали приказки са ала-бала и прах в очите за да не се види УЖАСЯВАЩАТА ИСТИНА, КОЯТО СА НИ ПОДГОТВИЛИ ОТ МОСКВА!

ЕС не те спира. Лови некоя яхта и през Босфора към светли бъднини. Например Куба, ВИнецуела, КУрея...

И как няма да е негативен докладът, след като чифутко-масонката Кунева ни предаде от самото начало в преговорния период за влизането ни в Еврейския съюз, заложи ни пълно разстройство на икономиката и енергетиката и то се разви според логиката на разгрома на България. Чифутката Кунева сега пък стана водеща на коментарите на ЕС и натиска му над страната, сякаш тая гадина не е най-виновна и не носи никаква отговорност за пълния батак в който сме навряни! А вече стана ясно, че караулът в правителството е сменен според замисъла на Синедриона, случи се цесия на властта, ГРОБ спечелиха , а чифутския РБ яхна властта вместо тях!

ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ

Другари, ние никога не сме били далеч от властта,ние винаги сме управлявали.Вижте къде са нашите кадри: др.Пръмова,др.Цачева, др.Борисов. Те се издигнаха благодарение на онези сини отрепки като Радановци,Ивановци и др.

За пореден път заради посткомунистите от БСП ,ДПС и АТАКА станахме за смях на цяла Европа !!! Като не искаме да направим лустрация и реформи ,защо се обиждаме ,че светът гледа на нас като на боклуци ,от които нищо не става !!!!

Ами да това се очакваше и не е никаква изненада!След всяко управление на комунистите - мафиоти от БСП и ДПС има финансова,банкова криза , спиране на еврофондове и негативни доклади от Брюксел.Да му е здрава гърбината на изстрадалия български народец само!!!

АМА ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ ТАКА ИСКА , така му е добре !

Проблема е че на власт през последните 25 години са руски кавали и те работят против България за руските интереси.

Откри Америка. Колумб.Аве виж си столицата и градовете пълни с руски паметници тук е задунайска губерния и всички политици со руски слуги.Къв напредък кви 5 лева

Във връзка, че няма да влезем, взимам следните мерки: 1,Колим прасето и почваме пържолите. 2.Изкарвам резерва от червено вино и компенсим. 3.Третото е с висока конфиденциалност.

Да ти е...а майката!!!

Като кучето на нивата.Всичко казано доказва, че администрация,правителства(всичките),НС не вършат никаква работа.Жадуват за власт,но в своя полза.Просто крадат и живеят на наш гръб.

Стрелбата бе само като за начало.Останалото си дойде от самосебе си.

Много смърди тази българска рибо от към главата бе! Ама то свое не мирише, нали Меглето?

Ама не гледате позитивно на нещата, ето от тук идват проблемите за България! Вместо да оцените, че оглавихме още една класация - тази на "Най-смотаните в ЕС", вие сте седнали да черногледите! Между другото - само Албания ни дели от титлата "Върховен луузър на ЕС", но като гледам сме много по-подготвени от Пулен и ще отнесем титлата по категоричен начин!

Пръмова, ти пак Шенген! Една стена трябва да боядишем и сме там. Кофти, че Цецко е зает и се скъсва да прави с откраднатите народни парици ремонти на апартаменти, купени му от дашната му тъща, която ги щампова от закуски и не спира ли не спира, фурия! Но щом приключи и веднага ще домаца стената и ето ти го Шенген!