ЕК разпространи доклада: Сега е времето да действате

ЕК разпространи докладите за България и Румъния, следващите ще бъдат "след около година".

Обратно в новината

Коментари - ЕК разпространи доклада: Сега е времето да действате | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В прав текст това означава-общността на народите със безпорно хуманно,цивилизовано,културно,и икномически утвърдено казва-на населението което живее на територията- България нямаме достатъчно доверие -ще ви приемем ако наистина сте убедителни и чистоплътни в човешко отношение!именно това засяга егото на някои хора-те си знаят кои са!!!

То хубаво но защо някой от вън трябва да ти казва да седнеш да направиш реформа и то с финансови лостчета за отпускане на евро средства все едно ако няма пари за усвояване(частично пренасочване) няма да се гласува да се работи и няма смисъл да се правят промени.

Няма кой да действа. "Гарван гарвану око не вади."

Колко са "готини" от ЕК?! Като старшинка са! Първо ти викат да си изпразниш джобовете и да ги обърнеш, за да видят че са празни, а после те пращат да им купиш цигари от лафката! Тия определено много се излагат и загубиха всякакво чувство за мярка, дори и кварталните кучета като чуят тези глупости по телевизията почват да вият продължително и възмутено! А за хората не знам!

Няма смисъл да се разлайват кучетата,нашите хора от бившето БКП са по хитри и си знаят много дбре как да си свършат работата-нищо няма да се промени,не се страхувайте за бизнеса,далаверите и спете спокойно.

Тук веч се духат други ветрове пич

"Реформите, набелязани в нашия доклад, ще спомогнат за спечелване на доверието на гражданите и на тези, които искат да инвестират в страната", коментира той" интересно, докога ще ни залъгват да правим това или онова, защото видите ли, трябва да се харесаме на инвеститорите (които така и не се появиха).

Да чакаш някъв тапанар от ЕК да ти казва какво да правиш.

Политическият "елит" най-после трябва да разбере, че топенето на врага, за да бъде дискретизиран и да освободи стола на властта, рефлектира много зле върху държавата, като разклаща доверието към нея. Затова умната!

Българинът не знае друго освен:Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша. Така че, не очаквайте нещо различно от същите управници, които 25 години ни управляват

Това е държавата в която тъпите, простите и некадърните мачкат и тъпчат умните, учените и работливите. Държава, в която бедните работят, за да правят богатите още по-богати. Държава , в много живеят бедно и в недоимък, за да могат малко на брой, други , новоизлюпени демократи да тънат в охолство и разкош. Държава, в която болен здрав носи.

Скъпи сънародници хи хии, изобщо не ги слушайте европейците! Никакво действие! Напротив - лежачка! Аз ще ви осигуря безплатен обяд хи хии - ще ви сипя да ядете. Няма нужда да се напъвате за каквото и да било. Германците да опъват - ще им обясня - На всекиму според възможностите, на всеки му според потребностите! Да ги научим европейчетата на комунизъм!

точке, къде са работните места в България и в каква дейност. само забрани и критики. нямаше референдум за членство не е нужен референдум за напускане на ЕС. а ти можеш да отидеш в Германия и там да си щастлив.

Опорната ти точка не струва. Пускай нова.

в доклада ни казват да действаме сега и веднага, а пък ГЕРБ прочели, че ги 'фалят и се тупат в гърдите ...... no comment

Тоя белоглав лешояд на снимката е прав, че сега е моментът да действаме...

как може човек да е бил един път в една страна и да я командва дистанционно ние мислим не сме роботи та ти да ни казваш какво да правим

Народа в Бг ,няма доверие в държавните институции.

Защото на народа ръцете му са зети с туби..И понеже се знае какво представлява,съответно е наясно какво представляват държавните МУ институции..Това обаче не му пречи да плюе по ЕС,защото хората му казват истината в очите

каква е истината, нескончаем преход за никъде, или по-точно вече сме в небитието. отгоре на всичко разни хомосексуални комисари, чиновници ще ни поучават. и такива същества като теб да ги повтарят.

какво да действат бе, те убийците ги пускат свободно по улиците, вие напредък искате. Всичко трябва да се срине и да се изгради на ново, с нови хора.

Сега е времето да се разтягат лукуми...

Ала-бала-портокала...Общи приказки и лозунги, които слушаме от десетилетия, с единствената цел ЕК да се оправдае и да си измие ръцете от задълбочаващате се политическа, икономическа и демографска катастрофа в България, която до голяма степен е в следствие ИМЕННО на "мъдрите съвети и напътствия" от Брюксел. Нашите напълно неграмотни и неадекватни пишман-политици и евро-курви са другите виновници, без съмнение. Кой носи по-голямата вина е спорен въпрос, но е второстепенен. Важното е че България умира.

Браво на "100"!Точно така е!!! Че и повече!

Нема пари, действайте!

Някой знае ли какви са тези реформи , които толкова горещо ни препоръчват европейските чиновници.

Не, но не е и нужно. Движението е всичко, целта е нищо. Абе каквото ни е управлението, такива са и одиторите му, те самите са безсилни да се оправят с проблемите в ЕС, но иначе да дават акъли много ги бива. То и аз мога да разтягам подобни локуми за около 10 000 евро на месец.

БЪЛГАРИЯ 2015 ГОДИНА. Страната членува формално в ЕС и НАТО, като тя бива ползувана само като пазар за залежали стоки и продукти от резервите на западните страни- пазар за евтини боклуци, блювочи, химически салами със суха мас и карагенан, мляко на прах, топени сиренета, в които има толкова сирене, колкото кислород на Луната, отрровни кашкавали Едам и не знам си какъв, и разни боклуци и ментерляци, Монсантови домати и краставици по 4-5 лева. Територията на страната е използува от западните страни за депо за отпадъци за стари автомобили, стари автомобилни гуми, печки, хладилници, фризери, перални -втора употреба, както и дрехи и працалки втора употреба. От зеленчуковата градина на Европа, България бе превърната умишлено в бунището и сметището на Европа. икономиката и селското стопанство бяха ликвидирани , както и СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО, което ни направи зависими от аналните ни ПАРТНЬОРИ ОТ ЗАПАДА И USА. Висшистите и цвета на нацията, прогресивната интелигенция бе прокудена и експроприирана в чужбина, за да могат тука разни утайки като сегашните да си развяват байряка, да няма кой да буси народните маси , освен това тази същата интелигенция работи като прислуга по ресторантите , пицариите, чистачи на тоалетни, гипсокартонаджии, берачи на ягоди, трие задниците на посраните баби в Гърция и Италия.... Убийствата са ежедневие и на никого не му прави впечатление, бедност, мизерия, тотална корупция, некадърност, безхаберие и демагогия. Престъпността и мафията са се сраснали с държавните органи и са една стройно-функционираща система.... Народът е търсен, само за да му бъде свлечена кожата от данъци, мита, тарифи, такси, налози... Здравеопазването е на нивото на здравеопазването в Сомалия например. Липса на лекари, побои ежедневно над лекари... Е, управляващите ? В Европа ли сме? май по-скоро в Африка? От телевизонните апарати всяка вечер ни насаждат едни и същи стари муцуни умишлено, за да ни промиват мозъците и не се дава трибуна на прогресивната интелигенция....

Лошото е, че всички виждаме че е точно така, но никой не предприема нищо.

Причината е че се водим правослвани християни, но иронията е че комунистите унищожиха вярата на българите и ги възпитаха в атеизъм .

Още един,дето го използвали...Ами използвай ги ти.А ,сега прочетох..Явно е един и същ соц.олигофрен...От социалистическата радиация нещо се е повредил...Но пък радиацията беше безплатна..

Тии като нямаш умора и си сляп и глух,малко срам нямаш ли ? Или и него продаде?

"В България има талантливи и трудолюбиви хора..." Да, ама другите са повече и се размножават по-бързо, не усвояват професии и чакат да ги хранят трудолюбивите... Е, кой е "по-талантлив"?!

СПИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ ЗАДАВИ сънят на разума и липсата на държава ражда европейска наглост: ерпетата, разредено гориво по бензиностанции, банков произвол, скапани храни по хран. вериги, скапани коли по пътищата с леви и десни волани ......защото мвесто на рециклираш коли по евтино е да ги разкараш в бг ....защото какво по подходящо място за бежански лагери от б-рия....защото какво по хубаво място за шистов газ от плодородна добруджа......

Стига с тази руска пропаганда. Ще взема накрая да гласувам, за шистовия газ, за да се отървем от вас.

що не вземеш да се самообесиш и да изчеснеш безкрайно.......... къде видя руска пропаганда бе комплексар неграматен....или който плюе на запад значи се дупе на изток и обратното така ли

Защо ли не се върнат ДПС и бсп на власт ? ---Няма реформи. ---Няма пътища. ---Няма образование. ---Няма култура. ---Няма здравеопазване . ---Народа намалява . ---Лекарите ---също. ---Далавера и търгаш . ---Всички продължаваме да сме слуги,подлоги,изтривалки ,на ДПС . ---На власт ,си е НЕЗАКОННОТО . ЧАЛГА ,ДРОГА,АЛКОХОЛ , И ПИЯНИ ,НА ВСЕКИ БАЛКОН ... ДОБРОТО СЕ СМЕНИ ,СЪС ЗЛОТО. ЗАГЪРБИХМЕ ДУХОВНОТО , НА ВЛАСТ Е НЕЗАКОННОТО . ДУХЪТ НИ НЯМА НИЩО ОБЩО, ПАРИТЕ СА НА ВЛАСТ ,...У НАС . УПРАВНИЦИТЕ СИ НАМИГАТ , КАТ'РАЗВАЛЕНИ СВЕТОФАРИ , ПРЕВРЪЩАЙКИ СЕ ,ВЪВ ШОПАРИ. ХАРЧАТ КИНТИ БЕЗ ОТЧЕТ , И НИКОЙ НЕ ИМ И ТЪРСИ, ОТЧЕТ. ВЗЕМАТ БОНУСИ ЗА ДЖОБНИ, ПРАВЯТ СЕ НА ПРЕПОДОБНИ. БАНДИТИ ,ТИКВИ И КРАТУНИ , ТОВА СА НАШИТЕ ---БАСТУНИ... ........... ИМА ОЩЕ...

ДПС и БСП удължиха ,забавиха прехода в България ---УМИШЛЕНО ! БСП беше слуга на ДПС ---25г. За ''НАГРАДА''и ''БЛАГОДАРНОСТ'' ,ДПС се изплю в лицето на БСП... ДПС е незаконна ,противоконституционна ,етническа,терористична,крадлива ---БАНДА в БЪЛГАРИЯ ...

БСП създаде ДПС ,в Бг.

ЕС е пред разпад-които се усети по-рано и излезе, ще спечели.Това беше класическа "пирамида", които е там от началото печели.Ние влязохме последни и губим най-много.А на чиновниците от ЕС препоръчвам да почивеят със средния за БГ доход и после ще говорим.

Ние много добре знаем какво искаме. Но го искаме не по начина, по който иска ЕС. Ние не искаме за кучетата да се полагат повече грижи, отколкото за хората. Не искаме цените в ЕС да са по ниски от българските, а заплатите им 10 пъти по-големи.Не искаме затворниците да живеят при по-добри условия от тези, които работят. Не искаме да плащаме по 20 000 евро заплата на еврохрантутници при 200 лв. заплата у нас. Не искаме хубавата ни родина да стане мултукултурно сборище от роми, бежанци и всякакви други, дето не ги искат в ЕС.Не искаме да воюваме с РУсия заради кефа на Обонго и ЕС, не искаме българските читанки да почват с " аз съм ром", не искаме вместо християнски ценности и хуманизъм да се насаждат гейщина и престъпност, не искаме всякакви отрепки да идват у нас на посещение и да заповядват на президент и министър-председател какво да правят. Ама явно от ЕС искат точно това за нас. Затова да вземе нашите политици да се разберат веднъж завинаги с народа си и с ЕС кой какво иска, защото иначе идват страшни времена.

Ако ти кажа, че Русия е виновна в голяма степен, за това, ще повярваш ли? Едва ли.

е, достатъчно е че ти го вярваш. това ни стига.

Русия като всяка голяма империя си има своите геополитически интереси, както си имат и тези от ЕС, и тези от САЩ. КАто малка държава несъмнено ние влизаме в тези интереси. Но все ми се струва, че българските подлоги /политици/ са много по-виновни. Защото такова сервилнечене и слугуване го нямаше даже при комунизма.

Много важно какво искаш.Наглите винаги искат..Да не си им изработил ти тези високи заплати бе...да не казвам какъв?Да не са им паднали от небето.За 20 години -3 фалита и бил искал..Хората му дават акъл,Ганьо акъл не иска.Щото е голям умник,ама преди 15 години беше с 5 долара заплата..От много акъл

А я ти разбиращия , ми кажи кой е изработил заплатите на българските евродепутати хрантутници. И защо с нашите енергийни, минерални, водни и всякакви други ресурси те богатеят, а ние беднеем. Ти да си видял българска фирма да добива злато във Франция или ние да пордаваме на англичани собствения им ток. Ама заради такива като теб, дето вярват само на западните мантри и лъжи, както навремето вярваха в комунистическите, сме на този хал.

Без външна намеса не става. Би трябвало да са го разбрали. Влезте в съдебната, енергийната и прочие системи със специалисти за да тръгнат нещата. Ние като държава сме в бъдна кома.

Будна кома

Партии провалили политиките на реформи ил и са били причина за спиране на субсидии,или са били замесени в корупционни схеми,или са осигурявали натиск на съдебната система -БЕЗ ПРАВО НА ЕВРОДЕПУТАТИ В ЕС! Едва тогава ще пвярвам ,че европарламента е моралното лице на ЕС и решенията, докладите и ред други техни директиви не са в ущърб на националните интереси на България! СТИГА НА ЛИЦЕМЕРИЕТО!

Друг проблем е ,че в Бг все още социализмът надделява ,освен това в Бг още нямаме полиция ,а ---МИЛИЦИЯ . Народа в Бг се научи на готови ,лесни пари ,или по-точно сатана МЪРЗЕЛИВ..

Икономиката на България е купчина развалини,армията е в окаяно състояние,здравеопазване де факто няма,образованието е в дълбока криза,демографската картина е отчайваща,разделението в обществото -на кризисно ниво,а този ми говори за реформи в съдебната система и корупция!Тона е все едно двигателят и ходовата част на една кола да са помляни,а някой ти казва,че часовниците на арматурното табло не показват вярно и затова колата не върви!Действително съм загрижен за психическото здраве на еврочиновниците,но все още не мога да разбера на какво се дължи тази личностна деградация!?

НАТО му е майката господа-другари. ВИКИ ни обещава нова столица- Казан и Велика Болгария! Паролата е "Фак..."

В Европейския Парламент са си изкарали акъла всички чиновници и евродепутати Края им се вижда Далаверите дано скоро да секнат ! Заплати по 21 000 евро + 15 000 евро допълнителни пътни , предствителни и куп глупостти на Търкалета . Далавери от парите който отпускат на държавите - или в Европарламента не правят Далавери - Юнкер трябваше да е отдавна зад решетките заради тайкива неща . Тази безполезна за хората Натруфена и Скъпосструваща Мафия трябва да бъде Разтурена - Хората Живеят Зле а уялите се Еврочиновници се самозабравиха и тоя Тупан получава кук пари за да ръси глупостти от който няма никаква полза .

България ще бъде променена.чак тогава когато се построят нови затвори,и всичките депутати влезнат във затвора,без Партия Атака,и БСП.това е самата Истина Братя Българи.

Ааа, не може да си ми "брат". В семейството ми няма луди.

е това се казва МАФИЯ какви реформи какви пет лева .Колко са жалки всички пполитически пачаври мислят за само как да погубят хората и ако могат живи да ги одерат .Извърши се обира на века с КТБ ,мафията издави половин България ,21 век има удавени съборени къщи мизерия ,глад интелигенцията рови в контейнерите те говорят за желание за реформи . Ужас по голяма мафия и безгръбначни подлоги не съм виждала до сега .Тази измет е по-жалка и от нашата.

Айде още дин луд, който не знае за какво е роден на света.... Ами нали за това ровят по кофите, защото корупцията в България е над допустимите нива, бе тъпак! Кка да спрат да ровят?! Я да чуем съвет! Глупендер!

Западняците не могат да проумеят едно, а то е, че като сложат марионетките си по върховете, те не работят само за тях, а най-вече за себе си. Като сложат на власт бивши мафиоти, те си остават мафиоти, но с бели якички. Всъщност не съм сигурен дали западняците това ги засяга наистина или за тях е важно само да слушкат.

западните политици казват: Може да е и кучи син, но е наш кучи син.

западните политици казват: Може да е и кучи син, но е наш кучи син.

Единственият способен да разбере изконните интереси на БГ е кака ВИКИ с нейното "Фък ЕУ".

Проблема в Бг е ,че ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ,...ЗАЩОТО СА ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ И СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА НЕОБРАЗОВАНИ ПОЛИТИЦИ ,КОИТО НЕ МИСЛЯТ ----ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ,Т.Е., ТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА ДЪРЖАВА И НАРОД ... ДПС ,най-много дърпа държавата назад ,ТЕ не искат реформи ,защото ще им бъдат засегнати интересите . ЗА КАПАК ,...СЪД.СИСТЕМА СЪЩО Е ПОДЧИНЕНА НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТИЯ...,ПОСЛУШКОВЦИ. В Бг ,НЯМАМЕ НЕЗАВИСИМА ИНСТИТУЦИЯ ,...НА ПРАКТИКА...

ако не беше войната в Украйна, кризата в Гърция и Турция тъй яко щяха да ни изплющят, че свят да ни се извие, ама подличко се съобразяват с интересите си. И Ципрас на това разчита да изкара някой лев от бакалския съюз.

Само ГЕРБ и винаги ще имаме политическа стабилност. Лидерите са хванати по железните механизми на съюзника и са сигурнипослушковци на демократична Америка. Така че всичко е наред.

ГЕРБ СТАБИЛИЗИРА ЕДИНСТВЕНО МИЗЕРИЯТА!!!

Ако ГЕРБ стабилизра мизерията, тогава БСП е майката на мизерията. Ти н аикономичския ръст на ГЕРБ стабилизиране на мизерията ли казваш? А да те питам: ти каво напрви, за да няма мизерия? Зареди мръсната си уста с повече плюнка ли?

ВЕРВАЙТЕ!

Само за сведение на всички почитатели на НАТО и ЕС, вече тече мобилизация на българската армия или по-точно, каквото е останало от нея. Сещайте се.

реформите са били блокирани от : БСП, Атака и ДПС.. Това са партии, свързани с интересите на външни на страната и на ЕС сили.

Ако някой иска промяна това са еврочиновниците!Българинът не иска промяна защото това ще му се отрази зле!Промяна няма да има и да се усети днес или утре,бъдете спокойни със сигурност нищо няма да се промени това е само една говорилня.Статуквото от1989год не е глупаво и си знае добре работата.

С този комбрадорски модел и по-лошо ще става.

Тия пък, откъде знаят, какво искат българите??!!??

поредното бла бла бла... и за това чиновниците в Брюксел вземат пари.

Виктория Нюланд ще промени Р.Б. Издала е команда за изграждане на командни центрове на НАТО по ФРОНТОВАТА линия във шест европейски държави.Станахме ФРОНТОВА ДЪРЖАВА! Ето я промяната. Оттук нататък стегайте партенките и в готовност за Източния фронт!

Как разбрахте? Кой говори от името на бг народ?

Пич, хората се допитват. Те знаят много добре коко измет има в България, но резултатите от допитванията сочат надделяване на здравия разум. простичко е, но е сложно за прости хора.

"Българинът иска страната да е променена" - Не думай. Какво прозрение на еврочиновниците. Тя, страната така се промени, че никой от живущите преди и след т.н. промени не можем да я познаем.

българинът иска: стига вече реформа! искаме стабилност! дори вече не искаме и по-високи заплати. просто искаме стабилни закони. а парите сами ще си ги изкарваме. ама да започна бизнес при един закон, и след една година да променят закона и да ми забранят дейността, а аз съм вложил средства, теглил съм кредити... къде отивам? в US от 200 години не са променяни законите. а датите за декларации, данъци, дори за избори са строго фиксирани

За UK знам, че не са ги сменяли, за US не знам, ама може и така да е.

Ама не само за работа закони... Ей сега с тия "Сдружения на собствениците" във връзка със санирането такъв ще го нахлузят на който се хване... Значи каква е далаверата: Влизате в сдружение и солидарно отговаряте и за тока, и за водата и за парното и така до края на изтичането на гаранцията от санирането, но не по- малко от 5 години. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СМЕНЯТ ЗАКОНА както си искат и ти вече си стъпил на килимчето. Уж безплатно, пък излиза че трябва да се плаща и тия дето са по- яки финансово започват да плащат чужди сметки, само за да запазят своето. Накрая половината изгубват жилищата си. Даже и под турско иго никога правото на собственост на жилище и нива на българин не е подлагано на коментар!!!