Христо Иванов: Да не очакваме позитивен доклад от ЕК

Следващият доклад на Европейската комисия за България по механизма за сътрудничество и проверка няма да бъде "кой знае колко позитивен".

Обратно в новината

Коментари - Христо Иванов: Да не очакваме позитивен доклад от ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние и от ДБ нищо позитивно не очакваме, да знаеш...

ТИ ХРИСТО ИВАНОВ СИ НИЩОЖЕН СЛУГИНАЖ.ТЕБ ТЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ЩЕ НИ КАЖАТ ОТ ПРОКЛЕТИЯТ Е.С.,А НЕ ДАЛИ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ И СТРАНАТА ПРОСПЕРИРА.ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТА ОТ25Г НАСАМ СТЕ СЛУГИНАЖ,НИЩОЖЕСТВА И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.АКО НЕ Е ТАКА НЯМА ДА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ.

българоцигани кога ще ме изберете за цар ч? :)))))

ВЕЧЕ СМЕ ЗАД АЛБАНИЯ!

Сега какво да кажем ? "Оставка", "да живей", за-, анти-. Май вече на никой не му пука за "докладите".

Направете референдум за оставане или не в ЕС и НАТО,мръсни англосаксонски и семитски подлоги,а не да искате "електронно гласуване",което да фалшифицирате чак до 3050 година!

Ну, тов. Пърьванов - да не надо Так-вьiдно же !

самото съществуване на българия и на българите е подигравка с бога и разума в вселената !

Да ! - дотам Ни набутаха 'наште'. ... Нищо де - ще Се справим ! Ние. Всички. Заедно.

От чие име говориш и кой те упълномощи да даваш категорични заключения, кой има право да съществува и към кого е подигравка този факт!?... :-)

Навремето Шамара пееше - ,, не искам да живея като младеж във Букурещ!'' А сега ще пееме - как ще ги стигнем румънците???

Не е проблема в "изоставането" ни ! Не е проблема и в партиите ! Не е проблема в политическите лидери! Не е проблема и в Европейския съюз , Русия или САЩ ! Не е проблема и у самите нас ! А , КЪДЕ Е ТОГАВА ???? ПРОБЛЕМА ИДЕ ОТ САМАТА УСТАНОВЕНА СИСТЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ , ИКОНОМУЧЕСКИЯ , ПОЛИТИЧЕСКИЯ И СОЦИАЛНИЯ ЖИВОТ В СТРАНАТА НИ !!!! - НЯКОИ ХОРА НА ТОВА МУ ВИКАТ С ЕДНА ДУМА: " С Т А Т У К В О Т О " ТАКА УСТАНОВЕНО , ТОВА СТАТУКВО- СЪЗДАВА УСЛОВИЯ ЗА КОРУПЦИЯ , ДАЛАВЕРИ , КУПУВАНЕ НА СЪДИИ , СЛЕДОВАТЕЛИ И ПРОКУРОРИ , НА ЦЕЛИ ЗАВОДИ И ФИРМИ ЗА ЖЪЛТИ СТОПТИНКИ , ЗА БЕЗКОНТРОЛНА ВЛАСТ НА ЕДНО МАЛЦИНСТВО/ ПОЛИТИКОИКОНОМИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ/- НАД ЕДНО МНОЗИНСТВО / НАРОДА?/ !!! ТАКА УСТАНОВЕНО И НАЛОЖЕНО , ТОВА СТАТУКВО НИ НАЛАГА МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ С ПЪТИ ДОРИ ПО-ЛОШ И ОТ ТОТАЛИТАРНИЯ СТРОЙ ДОПРЕДИ 1989 ГОДИНА .. , И ТОВА Е ТАКА , ЗАЩОТО ТОГАВА ПОНЕ СЕ ЗНАЕШЕ КОЙ И ЗАЩО Е ВИНОВЕН И КАКВА ОТГОВОРНОСТ И ПРАВА ИМА И НОСИ .. А СЕГА- ВСЕКИ ТЕ ЛЪЖЕ , КРАДЕ И ПРАВДА И ЗАКОН - НЯМА !!! ТОВА СТАТУКВО- ВОДИ ДО АНАРХИЯ И РАЗОРЕНИЕ ... В ТОВА , ЩЕ СЕ УБЕДЯТ СКОРО И САМИТЕ ПОЛИТИЦИ .. ТРБВА САМО ОЩЕ НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ЗДРАВИ И ТРУДОСПОСОБНИ УМНИ И ТАЛАНТЛИВИ БЪЛГАРИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ РОДИНАТА НИ ..И ДА НЯМА КОЙ ДА ХРАНИ ТАЗИ ПОЛИТИКОИКОНОМИЧЕСКА МАФИЯ !!!!!!!!! СПАСЕНИЕТО КЪДЕ Е ??? В ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО !!!!!!! А ДОТОГАВА - ЩЕ РИЕМ НАДОЛУ И НАДОЛУ... И ЩЕ ИЗОСТАВАМЕ , НЕ САМО ОТ РУМЪНИЯ И АЛБАНИЯ ..НО И ОТ БАНГЛАДЕШ ,АФГАНИСТАН И КАМПУЧИЯ .....

Браво ! ---- ---> Дву.... !!!

Браво ! ---- ---> Дву.... !!!

От тези доклади нищо не се постига! След всеки доклад сме все по зле и по зле! Всички ни задминаха,ние все назад и назад!!! В скоро време ще станем по зле от всички въобще! В България управлява мафията! Няма нито един осъден политик с ефективна присъда затвор за разграбването на България! Няма нито един осъден прокурор,съдия,олигарх за корупция!!! няма нито един ,който да е лежал в затвора в последните 25 години! Няма осъдени министри! Най много условни присъди!!! Но това не са присъди! Или ги съдят за съвсем различни неща,но не и за корупция!!! Но,как да има,след ,като всичко това се е срастнало,като един огромен тумор! Мафия-Съд-Прокуратура-МВР-ДАНС-Парламент-Политици-Олигарси са едно цяло!!! Те правят законите за тях си,те колят и бесят,те съдят,те купуват и манипулират изборите....Но за сметка на това си имат заспал и прост народ,който си ги търпи и преизбира на всеки 3 - 4 години!!!!!

На дъното сме , там ще и останем даже дупка дълбаем . Жестоката истина за жалост е , че без кръв няма как да стане . Господ да ни пази.

Каква я мислехме, каква стана. Вече сме сами на последното място. А ако вървим все така ще е завинаги. Срам!

Единственното постоянни нешо в БГ е корупцията на вси4ки равнища! Скоро ще има специално издание на жълтуте павета, лайф фром Софиа!

Трябва да има, само това е начина . ПОДКРЕПЯМ

На политиците и циганите в Бг не им пука ,КАКВИ ДОКЛАДИ ЩЕ ИМА ,от ЕК наES.Б

По-добре сме от румънците. Който иска-да отиде за 1 ден до Крайова-има директен влак от Видин. по голяма мизерия от Крайовската мизерия няма. Беден, гнусен, грозен град. Видин може да е зле, но е на светлинни години пред Крайова.

Вижте, Колега : Пътищата Им... Черноморието Им... Планинските-Им Курорти... Храните Им... Цените Им... Техният Им 'Pratt&Witney' ... Тяхната Им 'Nokia'... Техните Им Хора на Бизнеса в Европа... (Извинете !)

Нокиа си закриха фабриката в Румъния. От поне 2 години няма нокия в Румъния. И друго-нокия плати 2 заплати по 500 евро на румънските си работници. Като обаче закриха фабрика в геермания-платиха 20 заплати по 1500 евро на германския работник накуп.

видин може да го сравняваш само с циганските махали в бангладеш !

Не си бил скоро в Крайова.

ти не си бил скоро в града призрак видин.veche ima Google street bako !

вие там селяните дето останахте в абсурдистан,толкова ли не можете да намерите един свинар да ви води?

Абсурдистан, но виие които сте в щатите и тн-като ви заболи 1 кариес-идвате тук да си го правите. Щото на запад-лечението на зъб е лукс. А ако имате примерно пулпит-в щатите ви струва 5000 долара. И идвате тук да си правите зъбите. В нюйорк 1 подстригване от бръснар -негър е 60 долара. тук е 6 лева. Дори и не се подстригвате на запад-а чакате да си дойдете. Или в нюйорк-метрото е 4 долара, а тук е 50 цента. Образованието в универеситет в щатите-20 000 долара, в СУ-500 лв.

Що, никой не те спира да се кандидатираш, имаш подходящ профил за водач! :-)

кои има профила за водач?

10, ето затова Румънците ни изпревариха - патриоти са. Не си плюят страната, а работят за нея.

........... Да не очакваме позитивен доклад от ЕК.... След 26 години терор, кой очаква нещо добро от Европата, а?

Чудно пък тебе какво те е "тероризирала " Европата а ?

Списъкът е толкова дълъг... ама все пак: кражби лъжи цени обиди агресия инфлация ..... ясно ти е ако си бил тука...

Ние пък сме предани на Русия и Путкин.

Простият електорат по селата гласува за Сидеров, Бареков, Симеонов - тези ли ще ви решат проблемите???Тези ли ще направят нещо за държавата и за вас?? Прост народ!

Очевидно ти си обаче доста сложен. Чакаш ББ и ЦЦ да ти направят живота по-красив и лесен.

да да да да, и тая плоча ви се изтърка, че бил прост народът. Като е прост що не го излъжете да ви участва в имитацията на многопартийна система като се яви на избори за начало.

Добре, че има изненадани. Докато не изгонят от властта съветската агентура все така ще е. Кой казал/обещал това, кой онова, в крайна сметка до един правят каквото им се заповяда. И не, не може да стане отвътре. До "избори" допускат само контролиран контингент, затова им ги и бойкотитаме толква масово.Те пък си фалшифицират участие 50% и си свиркат, кой да ги хване- те държат и медиите, и пушките.

Браво ! ... И ! - Съм Твърдо Убеден че Ако Колегите просто Започнат да представят Тук кандидатурите (техни и/или на Хора, които Знаят) - за Една седмица Максимум : ---> Ще имаме сформирано Адекватно и Ефективно Управление.

Тази държава е пълна с комуноидни шизофреници, които водят на власт всеки път престъпниците от БСП/ДПС. Няма оправия толкова години!!!

Румъния отдавна ни мина. Въпроса е кога Албания ще ни изпревари, докато тук си играем на избори. Ще играе сопата скоро.

И с какво ни е минала. бедно ти е въображението каква цигания е Калафат. Всеки видинчанин го видя. селяния,, простотия,, мизерия, сиви къщи, грозни, разбити улици, мангали-това е Калафат. Имаш мост-иди и виж сам.

Знаеш ли с какво ни е минала ? С това ,че са много единни и сплотени. Видя ли след прекъсването на мача какво стана в Албания. Видя ли как изритаха чуждите ЕРП-та !!!

Защо изобщо мислиш, че сме пред Албания ??????

Една година управление на комунигите ни върна в 2005-та година. Това е жалката истина. И докато имаме прости хора, които да гласуват за тях, България не е заслужила европейско бъдеще. А пък с последните избори,където парламента беше разбит на абсурден брой партии, бъдещето изобщо не изглежда светло...

Ами нормално е , в Румъния руски крадливи боклуци няма! Тук има! Това е разликата!!

"Според него целта на управляващите е да са наясно с проблемите и да покажат....".Това е доста "интересно" съждение.Но то може да мине само пред читатели ИДИОТИ.Щото това изречение предполага че УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ СА НА ЯСНО с проблемите.Е те това е предпололожението за пред идиоти. УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА СЪВСЕМ НАЯСНО С ПРОБЛЕМИТЕ но НЕ ИСКАТ да ги разрешат.Пак опираме до СТАТУКВОТО това 25годишно статукво което е създадено от група хора в техен интерес с толкова любов и надежда.И как тогава те да не го вардат това статукво след като им е гот при него?Разбира се че ше го вардат.С сички сили и средства.Инак за тех нема живот.Сега за нас останалите нема живот а за тех има.Ако статуквото се РАЗРУШИ(а не само наруши) ние останалите ше заживеем като хора а те ГЯВОЛИТЕ ше го духат.

Браво !

опссс , без да чета ти сложих минуса...:(( и се ядосах ! Хубав и стойностен коментар но кой ли го чете и дали някой разбира за какво говориш !? БРАВО ! А аз си мисля и друго нещо ? Толкова ли не се намери наистина някой наш си , български Лех Валенса или Вацлав Хавел ...????? Който да убеди тъпите политически идиоти , че от политиката се прави не само далавера ...пари и измами - но с политика някои хора трупат дивиденти , уважение ..... НЯКОИ ХОРА ЗНАЯТ КАКВО ОЗНАЧАВА ДИПЛОМАЦИЯ , ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ,ПАТРОИТИЗЪМ ... ВСЕ СЛОВА ЧУЖДИ НА ТЕЗИ НАЩЕ "ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ"...

Ако обаче ми разрешиш , бих те опонирал за последните ти думички : "...Ако статуквото се РАЗРУШИ(а не само наруши) ние останалите ше заживеем като хора а те ГЯВОЛИТЕ ше го духат...." НЕ !!! Явно е , че и така няма да стане ! Трябва партия или личност с УМ !!! С РАЗУМ , МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ НА ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ЕЛИТ , ЧЕ АКО ДОЙДЕ НАИСТИНА ДЕМОКРАЦИЯТА И В БЪЛГАРИЯ ... ,АКО ТЕ НЕ ПРЕЧАТ - НА ТЯХ НЯМА ДА ИМ ОТНЕМА НИКОЙ ОТКРАДНАТОТО ОТ НАС ..- ПРОСТО Е НЕОБХОДИМО ДА ОСВОБОДЯТ ТАЗИ "НИША"- В ПОЛИТИЧЕСКИЯ И ИКОНОМУЧЕСКИ ЖИВОТ- ОТ КОЯТО ВЕЧЕ ДЕРИ И ЗАВИСИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА РОДИНАТА НИ ... НЕ ИМ ИСКАМЕ НИЩО- ИСКАМЕ ДА СЕ СЪЗДАДЪТ ОНИЯ "ЛЕЛЕЯНИ"И ИСТИНСКИ ПАЗАРНИ УСЛОВИЯ ... В КОИТО УМНИ , СРЪЧНИ И ТРУДОЛЮБИВИ - ДА ПРОБИВАТ И ДА СЕ ИЗДИГАТ ...????? А СЕГА - ТОЧНО ТЕЗИ 2500 -3000 ДУШИ ЗАДУШАВАТ БЪЛГАРИЯ И Я ДЪРПАТ ПОСТОЯННО НАДОЛУ... И ЩЕ ИЗОСТАВАМЕ СКОРО НЕ САМО ОТ РУМЪНИЯ , НО И ОТ МОЛДАВА И АЛБАНИЯ ../ ТЯ СЕВЕРНА АЛБАНИЯ МИСЛЯ , ЧЕ ОТДАВНА Е С НЯКОЛКО СТЪПКИ ПРЕД НАС ...:))) /

Екип от Воистине-Българ(к)и, които в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност да Започнат Изправянето на България ? - ЗА !!!

Така.Ше обясня.Аз съм анализатор-или поне за такъв се имам.За да се реши един проблем ТОЙ ТРЕБВА ДА СЕ ФОРМУЛИРА ПРАВИЛНО.Мойта работа е до тук-формулирането. Не знам каква част от решаването на един проблем е неговата правилна формулировка ама ми се струва не малка.От тук натам трева да се търси решение.Такъв е пъта.Решението може да се роди във всека глава.Проблема е повече хора, колкото може повече, да мислат и нема как де не го измислат.А и много проблеми са били разрешени ей така по случайност.Ябълката дето е цапардосала чичо ви исак да не би да не е случайност.Разбира се не казвам че трева да се разчита на случайноста.Просто казвам че понекога и тва става.Тези неща - за генезиса на "прехода" режисиран и осъществен от комунистическата върхушка под покровителството на тодор христов живков аз ги разправам вече 22-23г.В начавото тези които ме слушаха ме гледаха недоверчиво. Сега виждам че все повече хора осъзнават КАКВО Е СТАНАЛО В БГ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 35-ТРИЙСЕТ И ПЕТ(не 25)години.Щото сичко е почнало не 89г а некъде 80-81-82г.Когато се е разбрало че таа нема да става вече както е ставала.

Тоя небръснатия да не излезе пак отпуска. Че два дена работи кат министър и излезе за една седмица.

Не за 18 месеца, от 7 години доклада е един и същ, констатациите в него само стават по-негативни.

Като гледаме: - колко са умни политиците ни - какви идеи имат за развитие на страната - колко са всеотдайни и не мислят само за власт и пари - колко се обединяват да действат в името на българския народ - как си мислят колко са умни, а колко е тъп народът и могат да го будалкат както си искат какво да чакаме... А защо си избираме такива? И защо тези, които виждат повече не отиват до урните, а протестират в къщи? И защо не надскочим политическите си оцветявания и да гледаме нещата по същество? Е, докато сме такива, няма какво друго да чакаме. Държавата си я правим такава, каквито сме ние.

Твърдо Съм Убеден че Винаги тук във Форума-Ни - Има Необходимите-Ни Хора ЗА Решение на Всякаква Задача. И да ! - 24ч 7дена Всяка седмица. Че и Без Заплащане. (Да Изкажа повече - бих обидил Всички-Ни.)

просто в Румъния се краде по-малко , много по малко и няма руска мафия

Затлачена работа. Само като видите, каква е системата и оборудването в румънската Спешна помощ ще ви стане ясно, че те са вече години напред от нас. Щом се грижат така добре за електората си, значи имат бъдеще! А нашите избраници ще си купуват нови коли, взимат си парички без да ходят на работа, далеч са от проблемите на хората, самите хора са обезверени и живеят ден за ден... Какво да дъвчем цял живот едно и също, корупция, битова престъпност, сив сектор, пошлост и чалга, беззаконие , това е от много, мноого години! Защо изобщо съществуват институции и управляващи, като не работят качествено!? Колкото и доклади да пишат от ЕК, все тая, затънали сме и най-страшното е, че не виждам, как изобщо може да се измъкнем от тази реалност и да заживеем по-добре!... Самите ние не се променяме към по-добро, беднотията и чувството на несигурност и липсата на справедливост за редовия данъкоплатец озлобяват!

Хе-хе! Тоя смачканяк защо реве сега? Нали от четири месеца те, протестърите управляват държавата? Защо не предприеха мерки, че да сме в час? При това никой за нищо не им пречи. Никой не протестира, никой не блокира улици и градове. Значи не било толкова лесно! Поскачаш малко, посвириш, подумкаш барабани и хоп 200 кинтара в джоба. Държава е това! Не е палатков лагер!

Жорко,стягай си задните части защото скоро ти ще си протестър и ще скачаш а аз ще дойда да те снимам трол смотан

Понеже не мога да рисувам, ще ви опиша как изглежда в моите очи политическия ни живот, като карикатура: Представете си един огромен Бойко, на главата, на който са се качили юнак Радан и юнак Семерджиев. Бойко им подава лаврова клонка, а те го бият с юмруци по главата, защото ги е страх, да не ги погълне. Отстрани стои триглавата ламя -БСП, ДПС и Атака и ръкопляска, а отгоре като Бог или сянка в облаче надничат Генералите от ДС и доволно гледат чадата си. Още 25 години ни трябват, за да няма никой от бившата БКП във властта, но пък тогава техните деца ще ни управляват. Бедна Българийо, нелустрирана и завинаги обречена на царя Освободител. "Който ни освободи, той ще ни пороби" Едните гледат на изток, другите на запад, а никой не се сеща да погледне надолу към земята българска. Герб да си правят сметката, защото ако я карат като предния път, то електората ще е само цигански и мюсюлмански след 5 години.

Българинът е по сладките приказки и мохабети. Като тебе. Лафмохабет цял ден в кафенето какво трябва да се направи. Ама друг да го направи.

Да не би поради това да трябва да се мълчи и да не се каже истината на хората.Е пич колкото и да ти е кофти мълчанието свърши.Ако не си разбрал главите на разните диктатори дето си отидоха напоследък ги изяде нета.

Нормално е там да са по-добре... Избиха си секуритате-то и обесиха Чаушеску.... Ние мирни революции... Пфу...!

Вие,българите сте по-калпави и от нас,та покрай вас и ние страдаме.

Ами ходи в Румъния, както се оказва от докладите на ЕС , румънските цигани са по-добре от нашите цигани.

185 евро минимална работна заплата в република македония :)))

Това е защото в БЮРМ нямат никаква технологична и производствена инфраструктура! Горива и ток внасят предимно от България, ама не плащат членски внос в ЕС, не плащат 20% съфинансиране за всеки проект, с пари на ЕС, който у нас не се одобрява, ако парите не се връщат в големите от ЕС! Нямат американски тТЕЦ-ове и други задгранични инвестиции в Ветрогенератори и фотоеллектрици! И т.н. Нас ни източват, защото сме по възможни и ефективни за такава цел! БЮРМ са мижави като ресурси и са оставени за сега на мира!

то на българия всичко и пречи от пингвините до бермудския триъгалник :)))

За смяна на модела на управление е важно да има НАЙ НАКРАЯ! Тази форма на законодателна , съдебна и изпълнителна е доказано не ефективна и порочна! Затова народа трябва да си каже думата дали иска старата доказала се не ефективна парламентарната форма на управление да продължи в този си вид и след това всичко по степен на важност по ред! Защото нито законите ни са изпълними , нито СС е адекватна , нито изпълнителната власт е ефективна!

Да се прави нещо ПРОТИВ е глупаво и не конструктивно. Ако какво ще стане след това? Мълчиш като риба, май Президентска република с Борисов ти е в сънищата. То троловете-борисовчета само това си знаят, но ги е страх да го предлагат.

з00 евро минимална работна заплата в румъния ! 250 евро минимална работна заплата в албания !

А В БЪЛГАРИЯ-ЛОКУМИ

Ти за минимална заплата ли си мечтаеш?

Чакам те с калашников на петте кюшета. Айде нали си коринас, да ги почваме.

Никой в България не е изненадан от факта, че изоставаме от Румъния. Ние и от себе си бихме изостанали, ако имаше как. С НЕКАДЪРНИ, КОРУМПИРАНИ И БЕЗХАРАКТЕРНИ ПОЛИТИЦИ - ТОЛКОВА.

и жадни за власт,заслепени,готови на всичко да се докопат до паричките

Една година управляваха комунягите и вече дори Румъния ни дръпна на далеч в развитието и заплатите :D

РУМЪНИЯ НИ Е ДРЪПНАЛА ОТДАВНА...НЕ Е САМО ОТ ЕДНА ГОДИНА

Мен лично ме учуди, когато ни впрегнаха заедно с Румъния, та те са много по напреднали от нас и то от отдавна.... От 34 страни в света, дето съм ходил, най-жалкото е, че България е на последно място... Тук дори общуването между хората е много зле... Аз наистина не разбирам защо България е в ЕС...

като ни лъжеха нашите политици,че Румъния ни дърп аназад за ЕС бяха по напред.

Не ми пука за шибания им доклад - пука ми за България! Писна ми от слабоумни политици, политически зависимости и грешна държавна ориентация. Искам да водим наша, българска политика, без външно вмешателство. Писна ми! Преди 25 години се бяхме надупили на Изток, а сега сме се надупили на Запад.

колега, тука става въпрос за ефективността на съдебната система. при нас нема никаква... за това е доклада

Bell

Румъния винаги ще са по-напред от България. За разлика от нас, те гръмнаха бащицата си Чаушеску. А ние и до днес дундуркаме номенклатурчици и бивши агенти-доносници, преизбираме ги и т.н.

минаха 25 години. Те измряха вече. Айде стига сте живели с останки от миналото. Градете бъдещето и не бягайте зад граница. Земете, та работете за България, стига сте мрънкали.

сега на българия и се изреждат децата на шофиорите от държавна сигурност :))))

... не това, че гръмнаха Чаушеску дърпа Румъния напред, а това, че Чаушеско изгони петата руска колона... изгони руските агенти... и сега на румънците им е лесно да провеждат политика в защита на националния си интерес...

доган в затвора а царя в анадола така ще получим + доклад

Съдебната система ще се реформира тогава когато почне да вкарва лошите в затвора .

ама то лошите са съдиите бе другарко !

Ами като гледам тоя дето се представя за правосъден министър, като добавя до него недоразумения като Близнашчи и Чехльо, мутра като Боко-тиквата, хомолюбец като Вигенин, честен финансист като Йордан Цонев-Ментата, Пеевски и Ко! Ами ето отговора! Самоче, тия всичките все ние вкупом сме си ги назначили да ни представляват. С нашите гласове са станали те управляващи, а сега всички пищим! С риск отново да ме "изредактира" дира, ще потретя, че рано или късно това нашенско беззаконие ще роди нашенския Хитлер!

Браво ! ----- Вашето-Лично мнение ЗА Двустъпковата, Колега ? (като подход Срещу И-такава Недопустимост)

Дълги години у нас се насажда твърдението, че политиката е мръсна работа, че да си депутат е професия, че изказването на собствено мнение е ренегатство по отношение на стадото. Превърнахме се в най-лесно манипулируемата нация. Готови сме да дадем мило и драго за перверзното усещане, че сме "прекарали" закона. Люшкаме се от краен нихилизъм и комплексарщина до байганьовско биене по гърдите и разтръбяване на световната ни значимост. И през това цялото време забравихме, че трябва и да се работи, че има правила, по които трябва да се живее. Изгубихме социалните си рефлекс там някъде -между силиконовите цици на Мара-отварачката и голия задник на Васко-Азис! Вече не ни прави впечатление пошлото, не сме в състояние да се трогнем от нищо, което не засяга собствените ни дирници. Какво още! Рестарт трябва на системата! За съжаление, според мен, това няма как да стане без кръвопускане! Няма случай в световната история на мирна и безкръвна смяна на собствеността. Всичко друго е временно замазване на проблема и безкрайна агония.

"тоя дето се представя за правосъден министър" е един изключително почтен човек и професионалист, на който наистина му пука за бъдещето на държавицата ни. way to go Hristo!

Коя е най-вредната за България институция: 1. НАродно събранийце 2. СЪД 3. Прокуратура 4. МВР Или всичките взети заедо

Браво ! ....и Задължителната стъпка Първа ОТ и ЗА Нас-Всички - Е ?

Как смееш - в Народното събрание има хора от герб - те заслужават само похвали, защото се борят с лошите комунисти и лошите демократи, докато в техните редици има само добри комунисти и добри демократи !