Доказаха, че сириецът, който уби двамата бургаски полицаи, е пълнолетен

Променят обвинението му, според което може да получи между 15 и 20 г. лишаване от свобода или доживотен затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУКО У ГЛАВЪТЪБ НА ТОЗ ПРИМАТ ОРГАНИТЕ СЕ ПРОДАВАТ И СРЕДСТВАТА СЕ ПРЕДОСТАВЯТ НА СЕМЕЙСТВАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ АОСТАНАЛАТА МЪРША ЗА ХРАНА НА ПРАСЕТАТА

С нетърпение очаквам реакцията на БХК...

Какви са тези?

Анти българи в частност и анти човеци като цяло. Защитници на генетичните деформации в обществото под благовидна маска.

Че тоя е за затвора е ясно, ама и ония две амеби сами са си виновни.

Посран, страхлив, мишок. Най-вероятно и обрязан.

Сигурно е и с отрязан апендицит...

Още ли не са пречукали тая отрепка.

Дайте му хуманитарен статут апартамент доживотна заплата и лятна ваканция на море и ски през зимата.

Йаб Йух, все някой трябва да поеме щафетата, ама от месарницата. Този след първата година ще го бракуват у панделката.

Тоя че е боклук, боклук е, НО не е убиец! Той се опитва да избегне удара с двамата тъпаци-самоубийци, но те са толкова упорити, та сблъсъкът е далеч вдясно ИЗВЪН пътното платно.

Не си Иван!

Сирицеца трябва да си плати за всичко, започвайки с лъжата за рожденната му дата. Но все пак това не беше убийство а евтаназия на двама полицаи, които умишлено застанаха на пътя на автобус, който няма как да спре и даже не се опитаха да излязат от колата. За съучастник в самоубийство, може и да го съдят.

Роден 2004?! А на снимките му в нета прилича на роден някъде през 1990-те ...

Трябва някой да убие публично сириеца, ( който блъсна българите)... Да стане СКАНДАЛ и да ИЗГОНИМ всички араби и сирийци- бежанци и мигранти.. Да бягат с РАЗПРАНИ гъззове обратно към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г... А който убие сириеца, ще бъде както Васил Левски... Може и депутат да стане след време.... Най- добре ще е ако жената, която щеше да се омъжва за единия умрял българин, да убие сириеца, както баба Илийца и Райна Княгиня са убивали араби, за да се освободим от Мюсюлманско РОБСТВО.

Ако си беше у Сирия и беше извършил същото отдавна да беше нахранил червеите а тука 15 години ....

... ,, Това обявиха на съвместен брифинг в учебната база на прокуратурата в "Цигов чарк" - сусиализъм да го еава , сусиалзъм - никога не ще си иде от про кур а турата и себеподобните ит .

всички мангусти заровени до рамената на сомото крьгово и убити с камани,по техен обичай.

Българският съд може да докаже всичко. С тройна експертиза.

Цицкото зависи отизгодата .

Все пак той е гостенин в Европа не е хуманно да го задържате. Може да е инженер доктор или професор. Това е новото бъдеще

Бягай обратно към Турция, арабски ШПИОНИНО !!

Толкова си прост, че дори не разбра, че е саркастичен..

Да прати поздрави на бащати и да го навърви ?

що да не го пуснат, то си е нормална практика , дори да не е гостенин в ЕВропа. Онзи студента ,как го пуснаха, дето милен цветков толкова тъп, че му бее застанал на пътя...

налзи Родината

Всяка прокуратура ... за свой процент .

пълнолетен е разбира се да кара такъв автобус.

Не е ли крайно време да се възстановят : 1 ) Смъртното наказание 2) Трудовите лагери от типа "Гулаг" ? Аз мисля , че отдавна вече трябваше да СПРЕМ да си играем на абстрактен хуманизъм ! След което : -Всички бежанци ВЕДНАГА да бъдат вкарвани в лагерите И ДА РАБОТЯТ ! ( щото пресичането на Държавната граница без документи Е престъпление ) ! - Такива "убавци като тоя Омар , и оня надрусания наркодилър с полицейския чадър от Симона - директно на разстрел ! Ама БЕЗ никакво извинение !

ГУЛАГ в 21 век в Европа? Червената идеология изглежда ви е промила мозъка...

тогава да не е червен Гулаг, а да е демократично Гуантанамо. Мила ти проста урва ли си или си просто урва.

То убаво ама ко ша прайм като почнат да ни падат умни бомби по чуторите като в Югославия.

Като не ги застрелвате на границата, сега ще ги хрантутите години на ред. Лошото е, че е с моите данъци!

НЯМА значение дали е пълнолетен и на колко години е !! Щом е чужденец, трябва да получи ПОНЕ 10 пъти по- ВИСОКА присъда, отколкото за Българи.... Да знаят арабите, че ако мръднат НАКРИВО и ще ги убием директно..

Са еднаква за всички. Непознаването на закона не те освобождава от отговорност. Какво поколение се извъди.. без никакви познания, даже в области, които пряко ги засягат.

Защо ми беше изтрит предишният пост ? След, като толкова лесно може да се установи самоличност само с едно запитване, поради каква причина ДАНС не са го правили и са създали фалшива самоличност на хиляди анонимни "бежанци", голяма част от които са бойци от ислямска държава. Някой им е наредил ли да го правят или само от немарливост са компроментирали националната сигурност на България и ЕС, вместо да я защитават.

Планетата Земя щеше да е едно чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Бъркаш. Ше иам Байдън и Путин. Както и Урсула. Пак ще ти се бърка в здравето за нечии интереси.

До ПСВ американците бяха една аграрна страна. Трябваше европейците много да се потрудят за да ги вкарат във войните си.

са си губили времето кат се едно няма да го тикнат в затвора за повече от месец; направо да го пращат в германия, тоя е само за там

да наистина там ще го спукат от работа и ще иска да се върне ш Сирия

Я, каква "изненада", гнусен мюсюлманин да лъже....

А не може просто некой да го свитне мръсния мангал?

Значи ако беше първата хипотеза, от 3 до 10 г. Сега от 15 до 20 г. Ще получи обаче 2 г. и всичките процесуални хватки са за сметка на данъкоплатеца.

Затова ми харесва наказателното право в САЩ: там за всяко провинение има отделна присъда и накрая годините се събират. До тук на този му се броят: две убийства за служебни лица в изпълнение на служебния дълг (само за това две доживотни присъди); лъжесвидетелстване, каране без книжка, нелегален трафик на мигранти. Не бива да ислиза от затвора до живот.

Ами зависи от щата - мисля че на много места и смъртоносната инжекция няма да му се размине.

Не само. Върховият съд е един и е съставен от 9 съдии. Най-заплетените дела се решават с ефективна присъда в рамките на най-дългия срок, 3 месеца. Сега 15 дни само се изследва неграмотната и закононарушаваща селфи-орка на каква възраст била. Мислете, като гласувате.

В щатите нямаше да му предявят обвинение за умишлено убийство на полицаи, защото те препречват пътя на автобуса по непреодолим начин. А виж, който е заповядал на патрулката да застане там щеше да го отнесе и то с такъв граждански иск че щеше да му стигне за два живота в затвора.

Хайде в панделата да го храним 20 години

Този примат ако е на свобода ще виси на помощи най-вероятно в Германия , ще пласира дрога и ще иска шериат. Ами да го съдят според шериата, а не да е в затвора и да лежи на издръжката на близките на убитите.

Това ли разкрихте за 10 години бе да ви ЕПМ. Пускайте го на свобода и да се свършва и с това дело.

Нещо за буци барцелоната няма ли да кажеш?

Как да каже, като финансовият поток ще секне.

Е терористичен акт.Той нарочно се е забил в тях.Бог да ги прости!

не е и като полицаите да се смислили за много смели да препречват пътя на бягащ автобус ....

Да бе, на 18 е колко аз съм сукалче, този е над 20 години 100%!

Тоя не е по-лош от Семерджиев. Но няма чадър….

Тъпо и упорито

Много си тъпа.

Какви са тия експертизи? Повдига се обвинение за пълнолетен пък тоя да доказва, че е непълнолетен?

Направо на всички подсъдими да им издават доживотна без право на замяна. Те впоследствие ще си доказват, там каквото са извършили и колко точно наказание им се полага.

И тези опашати лъжи кой ги плаща?!.....Ниееееее! Всички тези изследвания, експертизи и т.н. са за наша сметка. Това важи и за нашите апаши.

То беше ясно, че е дърто магаре. С "мустаки" като Филип Тотю келеша му с келеш.

Хубаво "сготвиха" Омар а гранните дуто са взели рушвета и са го пропуснали

Разстрел това заслужава ! Иначе ще боли повече , ако го газят с рейс до пукване .

Вкарвайте кюмура в дранголника веднага.

Това същество Омар е ясно, че е виновен и заслужава най-тежкото наказание. Ама още по-тежко наказание заслужават граничарите, които са го пуснали тоя в България. Там вече трябва директно разстрел за национално предателство.

А иди ти малко на границата да поработиш като граничар няколко дни да те видим колко си ербап, става ли?! Хем ще докажеш как правилно трябва да се пази граница!!! Еййй, срама нямате! Лесно ви е - диванни експерти! Тези които помагат на каналджии са престъпници това е ясно. Но други които се опитват съвестно да си изпълняват задълженията вие с лека ръка ги плюете и съдите все едно сте Господ!!!

Сега намерете кой съчини, че е 14 годишен

Този, който е показал "зелените гущери" на прокурора.

Той сам го е съчинил. Въпроса е кой му е повярвал без да се усъмни. И въпроса е защо тези партньорски служби не се питат заа всеки, който твърди че е под 18, когато явно може и да не е. Защото прикривайки самоличността си може да прикрива престъпления извършени в тези партньорски държави.

"...от прокуратурата съобщиха, че докато Омар е карал автобуса, си е правил и селфи с телефона..." Един вид - Глейте ме, тука в тоя разграден двор може да си правиш всичко! Крайно време е държавата да си влезе във функциите и да изчисти тази измет, която ни е налазила!

На измет....

Доживотен при манафите! Те ще му я смъкнат от 3 до 5 години. За повече няма да му издържи душата.

Ще ги призная сега ако повдигнат обвинението в доживотен без право на замяна само защото се опита да възпрепятства съдебният процес с доказани лъжи и манипулация…

Не може ли нещо да се подхлъзне докато се къпе и да се случи нещо или ще трябва цял живот да го храним тоя? Вижте там полицаите и измислете нещо, да се спести народна пара.

Споко, рано и късно ще се обеси. Трябва да мине стандартната процедура. Няма как да го намерят самоубил се, имало е много свидетели…

Сега се заемете да заловите и продажните граничари, които са го пуснали. И те са за доживотен. Щото са се клели във вярност на Държавата, Едно време за такова нещо можеше и да те разстрелят.

Нали е мюсълманин. Убий го с камъни както биха направили в неговата държава.