17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние ги хващаме...те ги пускат!

Що пари се потрошиха за един "отклонил се" престъпник?! Е... затова няма пари за здраве и лекарства за децата и възрастните хора! Престъпници са и тези които уж пазят прстъпници!

Като хората се напънат да работят за ден и почват и по погрешка да ги хващат. Страх ме е да си помисля какво са правили досега.

пълна пародия сме на държава,един да хванеш друг да удариш...

абсолютен хаос или по точно анархия! издирвани в игрални зали? стотици престъпници не са в затвора? това може да се случи само в българия.

Какво да коментираме ? С това правителство на Б3 и МВР-то му в т.ч. и сигурноста на България станаха за смях не само в ЕС , а почти в половината свят,нещо като кюстендилската крава Пенка и КПП Гюешево..

Да продължат акцията в Министерския съвет - кой знае колко апаши ще се окажат пък там...

Хванали случайно някой, който е обявен за издирване. Значи досега не е бил търсен. За какво издирване се говори. Каква е работата на полицията- да следи за реда и да проверява документи. Ако са си гледали работата досега, обявените за издирване, щяха да бъдат заловени.Само че, те за обявени за издирване, ама никой не ги издирва, защото за полицаите е по-лесно по време на дежурство, да си седят в колата и да си играят с телефона или да си пият кафето в някое заведение.

Явно избягалият от мандрата е комунист. Откраднал е пита кашкавал, и хванал гората.

Формените идиоти трябва да побързат, защото циганина ще си пусне брада и те няма да го разпознаят, освен ако не започнат да бръснат наред!

Абе идиоти униформени, правете както американците, снимайте беглеца в профил и анфас и го разлепете навсякъде, по кръчми, магазини, мегдани, напишете с голям шрифт "ТЪРСИ СЕ", обещайте 10,000 лв награда за този, който го предаде. ПО ЕВТИНО ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ. и уволнете управата на М-во на Правосъдието с онази идиотка Цачева, която не става и за чеп на зеле.

Така си е , ако се разровите в нета ще видите какви пари се дават за тъсените престъпници в Америка !

Това ,,национално издирване,, е много общо понятие, като започнеш от номера на коли та стигнеш до избягали затворници, МВР взима ли го на сериозно...

Смешници с фуражки

На ,,Запад,, като се разхождаш нито виждаш,нито чуваш полицай или спец части имаш чувството че не съществуват...но случили се нещо се изсипват като армада и си заловен, как го правят не знам, може би камери...

divdivak

От 2001 живея в Гърция до 2006 не се бях прибирал.При прибирането ми тогава в България ме задържаха понеже бях обяваен за национално издирване. Бях обявен за това че през 2000 ми бяха откраднали мобилен телефон , и бях пуснал жалба към крадеца. Бяха го задържали а мен не ме бяха открили като свидетел.Та не се знае този за какво е бил обявен за национално издирване !!!

Питам аз м-ра на правосъдието и на МВР решението на т.н.р. комисия от психолози, социолози и др. ози да пуснат на облекчен режим т.е. да работи навън и присъдата му да се намалява с отработените дни КОЛКО СТРУВА на нас ОБИКНОВЕННИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ???

Кокошките първо снасят яйцето и едва след това кудкудякат. А полицията ......?!?! И който не е искал да чуе е чул, че издирват и как и къде са се разположили и т.н. Професионализъм, ама друг път. Бандитите им бягат. Ако пък хванат някого той вземе та ги набие или потроши полицейската кола. Е как редовите хора да са спокойни, че както припява Цв.Цв. "...... родната полиция ни пази". Пази си д...то.

И аз това съм се чудил,как така информираш предварително ,,къде и как ще протече акцията,, тези затворници сигурно са глухи и не могат да четат:))) Вчера бях в Ловеч, да видях жандармерия на главните пътища, сигурно и търсените са ги видели или разбрали...

Тия играят на тото... , а това е бил втория тото шанс ! :)))) Пълни смешници !

Сигурно не е станал сутринта рано да отиде, а от вечерта кисне. Големи боклуци съм виждал в игралните зали когато ходех понякога 2014. Разни с вид на наркодилъри, дърти брантии, за един с неприятен поглед в прав текст ми казаха, че е сводник. Ако полицията по-често ги посещава още народ ще задържи.

Евалата намериха все пак някой.Ха-ха!

Ама и той ли е избягал затворник, а за него що не знаем? Колко ли избягали затворници се шляят сред нас? То изобщо има ли затворени затворници или...?

Не е избягал ! ОТКЛОНИЛ СЕ !!!!!!!!!!!!

Може и така да го изкарат.Влязъл в апартамента ти= влязъл да пикае, влязъл в колата ти= влязъл да се стопли ...

Значи ако направят акции в цялата страна, може да хванат и всички обявени за издирване :):):) Да се смееш ли, да плачеш ли...

Е, всички няма как! Поне половината са депутати или общински съветници...

Както са тръгнали и нас ще ни хванат! Обаче за ...

Значи онзи от Сливен случайно го хванали в нощни заведения, а до този момент някой търсил ли го е ?Колко още има такива ? Мога ли спокойно да ходя на заведение и по улиците със семейството си,знам ли с кого се разминавам ???

ако меверето ни не беше тъжно,такива новини биха били смешни