Путин забогатял двойно за година

Руският президент Владимир Путин е заработил през 2017 г. 18 млн. 728 хил. 268 рубли според неговата декларация за годишните му доходи, разходи и имущество.

Обратно в новината

Коментари - Путин забогатял двойно за година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък Шмеркел била обедняла!!! И Макарона и той?! УЖАСТ!!!

putkin pet pari pere...

Дираджии хайде да дадете макар и полувинчати данни колко е забогатял боко за годините на властване на наш гръб поък тогава ме информирайте за Путин..

По официални данни Пусин забогатял двойно, а по неофициални - 20-торно. Милиардите се крият в сметките на Ролдугин и др. подставени лица. Единственият шанс на Масковския диктатор е да стои на власт до края на дните си, защото "като обикновен гражданин" няма да изкара и седмица, предвид колко хора е убил (Политковская, Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал и още 10-ки)

Стига бе, козаци. Толкова сте елементарни с тъпата си русофобска пропаганда.

Путин изобщо не ме интересува! Дайте списък на нашите политици-милионери. Защо се крият? Ако богатството им е натрупано по законен път, ще следваме добрия им пример.

Та колко е забогатял Путин? Това, което е декларирал са около 250 000 евро за година. За месец това са около 20 000 евро. И това лидер на велика държава, която е световна сила. В сравнение с доходите на други европейски лидери, това е съвсем скромен доход. Защо е така? Ами защото на Русия и се налага да отделя много средства за отбрана, което се отразява с доходите на хората. Путин не може да не се съобразява с реалностите в Русия. Затова доходът му е толкова скромен.

А вие Путеноиди,забогатяхте ли от целодневното лаене по форумите?

Малеееее, каква ужасна новина! Това е първия забогатял двойно, тройно, четворно и т.н. политик в света??? Нали?

Даже в България не се е случвало.

да му коси поляната, веднага щом Путьо избяга в САЩ.

Искам да изкажа ДЪЛБОКОТО СИ ВЪЗМУЩЕНИЕ, че в ден на траур, всички медии говорят за Сирия. Вчера загинаха невинни хора. Загинаха българи, защото една девойка си е повярвала, че е недосегаема. Една девойка, която си е позволила преди години да кара пияна, а вчера - да изпреварва неподготвена. За каква Сирия става въпрос днес? Добре, кажете за Сирия, обявете новината, но какво ми канят 100 човека гости да разсъждават за ракетите ДНЕС - ДЕН НА ТРАУР. Особено, когато стана ясно, че за България няма опасност. Каква полза от това приказване за Сирия по студия - НИКАКВА!!! Днес се събудихме с поредната трагедия по пътя, 6 семейства повече няма да видят щастие в живота. Това е болка за цял живот. По-силно и от смъртта. В България младите хора масово са неграмотни и комплексирани. Масово си избиват комплексите на пътя. А пътят какво е? Това е разстояние между точка А до точка Б. Не те прави умен или супермен като летиш със 150 км./ч. И по -жалкото е, че това момиче ще бъде осъдена УСЛОВНО, като Стависки. И тя го знае, затова изпреварва неподготвена, защото знае, че няма закони. Нещата са като скачени съдове. Нищо не работи в България. Та да се върнем на Сирия! Нали това е топ новината в деня на национален траур!!! Господ да ни прости на всички! Амин!

За съжаление си прав! Като имаме в предвид обаче, статистиката на професор Иво Христов за съотношението 80% към 20%, всичко става ясно!

Путин изобщо не краде народа си. Той направо си взема. Самий честний человек

руские опять обосрались, хахахааааа

Та Цветанов от Д.С тоест ГЕРБ е в пъти по богат от Путин . С такива доходи може да се похвали всеки един български Депутат и без да е Евродепутат . А за Парите на склещеняка Ромпой а на Барозу . А нещо за Милярдите на Клинтънови а за парите на Сорос а на Тръмп ? Според декларацията на Путин той има поземлен имот от 1500 кв.м, жилище от 77 кв.м и гараж от 18 кв.м. Той обаче ползва и жилище от 153,7 кв.м с гаражно място от 18 кв.метра. Всички тези имоти се намират в Русия.

лъжи. Путьо е беден и прави всичко само за благото на народа. Лишава се, гладува още от малък. Затова остана къс.

... ремаркето е за златото&диамантите, другите нотариaлни актове & дебитните карти...

Както казва Бойко то не мирише , то фунти...

офшорко е заграбил от Русия стотици милиарди в долари. Това за заплатата му са джобни за ботокс...

ей, тоя плевнята не се налапа като президент, и продължава да лапа.

Както казват лудите говеда:Путин е виновен! Че е забогатял..двойно!!!

Kalin

Само Борисов ако се вярва на данъчната му декларация е обеднял от властта

плъхове с картофи. Такава е правдата в путинова Горна Азия. А местните путиноидни русомразци му се радват. Лесно е да си живееш в уредения запад и да се лигавиш с русоробство. Мерзавци.

При положение, че еврото е било през годината около 70 и повече рубли, това са не повече от 20-22х на месец, което не е кой знае какво за президент на огромна страна.

Още през 2015 година състоянието на Путин беше 30 милиарда в зелено.

Цар на богата държава, а нашата е бедна и пак царят е милионер. Какво ще кажете?

руският народ е по-беден от гвинейския.

ВСЕ ОЩЕ ПЛАЩАМ ПО 1,5 СТОТИНКИ ЗА РУБЛА. ПОБЪРЗАЙТЕ, ПЛАТЕНИ МУРЗИЛКИ..

аз купувам рублите по 50 ст. За килограм!

Офшорните сметки в деклaрaциятa фигурирaт ли?

манипулиращи статийки са абсолютна и елементарна пропаганда.

Путин възможно е и да няма вина, а да е забогатял нечестно в нетрезво състояние.

Да е жив и здрав човека ! Браво на Путин ! Аз пък забогатях за една година четири пъти ! И аз да съм жив и здрав !

как е с парите, че с тия криптовалути почвам да го мисля как е с милиардите...

в зелено - или 150 хиляди евро - има валутни калкулатори, ползвайте ги. това е заплатата - милионите рубли не са милиони долари или евра. ако на това някои му викат замогване, здраве му кажи. бате ви обама, нобелиста, взима бая хилки само за една лекцийка.

Браво на него.

Евала на ГЛУПАЦИТЕ на чийто гръб натрупа богатство, а те тънат в мизерия ! А българските ГЛУПАЦИ НА КВО СЕ РАДВАТЕ И ВИЕ НЕЗНАЕТЕ ДОСУЩ СТЕ , КАТО БАВНО РАЗВИВАЩИТЕ !

Каква мизерия, умнико! Мизерия има тук, руснаците си живеят много по-добре от нас.

И виж колко добре живеят , аз ходя по два пъти в годината, но ти от компа май по далеч не си мърдал руски олигофрен !

Знае ли някой, колко е заплатата на Путин. Не, няма как да е милионер. Не се връзва и не вярвам.

Путьо заплата не взема. Дарява я цялата на сиропиталищата, както и на сираците на Вагнер.

Изработил, взел, декларирал!! А тук завистниците и лентяите дето и хабер си нямат какво прави, как го прави и защо е най-великият мъж на планетата да си заврът нанякъде глупавите си безмозъчни клетки!!!!

Путеноидите да обяснят как ще се върнат назад към светлия комунизъм с този КГБ Мафиот-олигарх?

като прочета довода кгб и веднага асоциирам ссъс застарял индивид, живеещ в далечното минало, когато е нямало банани и плейбой и това го е озлобило завинаги.

Веднага ще ти обясня: Е. Би се в тлъстата джендърска тръ тка. Ето, обясних ти.

Ето, обяснявам ти: Е. Би се в тлъстата джендърска тръ тка. Ето, обясних ти.

Е богат си е човека. Вижте само какви РЕДКИ стари автомобили пртежава. "Волга" и ДЖИП "Нива". Кой от вас може да си позволи такива скъпи и луксозни антики, а? Абе не му е читава работата на Вовата. Колко ли милиона руснаци е трябвало да гладуват с години че да може Путин да си позволи такива екстри. Че и 1500 квадрата поземлен имот. Помешчик безсрамен. Аууу. Оостаавка, оостаавка, оостаавка...

Путин може да е милиардер - той всъщност е такъв. И на него не са му необходими комичните американски "опуси" кой как е забогатял. Руснак със Страшна Воля, Дисциплина, Възпитание и Възвържаност, Язвителен и Настъпателен, когато трябва, Търпящ компромиси и Нетърпящ компромиси, Убедителен или тип Диктатор. ---------- А Тръмп е едно изрусено и сексуално обременено с курви недоносче ... американска еднодневка от Настоящето ... това не е Рузвелт, това е една Медуза ..

Ама му се кефехте на Тръмп през 2016 година- тролчетата мурзилки. Тогава плюехте Ердоган. Сега намразихте Тръмп и заобичахте Ердоган. Каквото ви спуснат от Кремъл и централите на БСП и Атака това и вие. Гиди недни копейкаджии.

Ама писапте против Тръмп през 2016 година- тролчетата соросоидки. Тогава харесвахте Ердоган. Сега харесахте Тръмп и намразихте Ердоган. Каквото ви спуснат от Козяк и централите на НПО тата това и вие. Гиди недни центаджии.

Кво сте се лепнали за него! Нашта тиква да не е обедняла? Я кво се е закръглила - кат' цял толум със шарлаган...

скоро ще стигне заплатата на еврокомисар, както я е подкарал

Поредния тиранин който ще си отнесе богатството си в Гроба , нищо ново под слънцето !

Заклужава си парите. Спаси света за пореден път от атомна война.

Ти си пълен клоун. Той постоянно размахва атомни оръжия. Не пропуска събитие, на което да не каже каква атомна ракета, подводница и прочие имал. Този е по-луд и от Ким чен ун.

и за "нашичките" да не забравите да ни осведомите !

Всички сме смъртни и в един ден ни настига смъртта, само Путин е вечен и ще произвежда кока кола. Боже, прости му, че е толкова наивен и прост.

Ама чак кат' теб не е...

Кънчо, само теб ли оставиха на смяна от Ръ Бъ ? Нема кинти, а ?

Подобни статийки са абсолютна и елементарна пропаганда. В сравнение с Обама, Буш, Тръмп и Блеър, Путин е финансово пеленаче.

По ведомост - да! По офшорни сметки - те сa пеленaчетa!:)

Грозни на Елцин - 20 хиляди до зъби въоръжени чеченци чакат "Руския Танков Парад в Грозни" за да го натикат "В Ада". И го Правят. --------- А сега как е ?

Занем, знаем... също така яде бебета на шиш за вечеря...

А Лавров пиел кръв от украински бебета с броколи :)))

Путин е НАЙ БОГАТИЯТ ЧОВЕК в този СВЯТ. И тук НЯМА ПАРИ, има ЧОВЕШКА Признателност. Докато Путин управлява Русия и останалия Свят, ще има МИР. --------------- Чеченците първи осъзнаха това, а бяха Първи Врагове на Русия и то Много Яки Врагове ...от най Върлите и с Военни Успехи - Впечатляващи даже...

И тоя путьо шъ ми съ пъни..... Кви милиони бе аз тука у най-добро алкантара държава успях без да уча/ прочел съм само Винету/ и съм си окрал 3милиарда, ей милиарди, а не някви си смешни милиони рубли и то у такава богата държава. Че той Путин е за лудницата, ей...... Айде гепнай оште едно милионче докато си пиша тук, ама серсем народ, какво да го правиш като седи и блее, аз му се използвам, а той мисли че е пролетна роса....хахаха

2008 година имаше 40 милиарда (долара, а не тоалетна хартия с напечатани рубли по нея), сега нищо чудно да са над 100 милаирд адолара вече, което го прави най-богатия човек на планетата. Без да му броим резиденциите, всяка от които струва още по два милиарда долара.

я с тръмп, я с обама. в частния самолет на тръмп, да речем, дори тоалетните чинии и мивките са от злато.

ограбил народа си и вече има пари за мерцедес клас S; а те го преизбират ли преизбират - прости люде са братушките :)))