Кабинетът може да даде еднократни помощи за най-бедните

Спешни компенсаторни мерки в сферата на доходите за най-бедните предложи КНСБ. До дни МТСП ще представи пакет от мерки за подпомагане на най-уязвимите социални групи. По всяка вероятност ще се дават еднократни помощи.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът може да даде еднократни помощи за най-бедните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАБОТЕЩИ БЕДНИ-САМО В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР ЛИ ИМА?

Около изборите. За ГЕРБ. Така ли ще ги раздавате?

Стига се стискахте бе,такива отчаяни хора се самозапалват.Издирването и подпомагането на соц. слаби трябва да стане държавен приоритет.За това трябва да отговарят бюрата по труда и соц. грижи.Ще ви е сладък залъка ли,ако до вас има хора в крайна нужда,за които държаватанехае./Прочетете "Братчетата на Гаврош./

Още не ги е досрамяло да ни залъгват с трохички ,докато те опоскват допоследно държавата!

всички протестиращи пред сградата на позитано 20,при тренчев,при царя и някои други адреси.ще ви дам още адреси допалнително.може да се пробвате и пред сградата на мултигруп нали сте юнаци.

Ще добавя още един адрес - Правителствена Болница.

На 65 % от българите по 3 лв.

Кабинетът може да даде еднократни помощи за най-бедните.............демек на цял Български народ.

не е ли по-добре вместо да давате еднократни помощи да ни пишете роми.така ще получаваме помощи цяла година вместо еднократна.ако смятате че така ще се оправят бедните много се лъжете.а следващия месец какво правим.

Даваш идея. Да се запишем за роми, ама не знам каква е процедурата? А България може ли да я впишем в ООН като Ромленд?!?

Този ако иска да дава от джоба си.То профсъюзи е нямало и скоро няма да има докато тези не бъдат изметени.

дай, даайййй, ама тая като я гледам с тази физиономия с излъчване на ученик от 4-то помощно училище и това не може да направи

ха така...по два лева за банички на пенсионер.....на човек....и сигурно, са си оставилли пари да им напавим паметници за щедроста и добротата след баничките..

Понеже съм възпитан, пиша така: КНСБ да охлаждат таратора без компресор. Защото доказаха, че от тях нищо не зависи и са подръжници на олигарсите в България. Затова - да си вдигат шапките и кой - откъде е.

няма синдикати, те гледат себе си , не съм чула синдикат да е защитил уволнен човек, или да предприемат действия в помощ на работещите , винаги се съобразяват с работодателите и лапат заплати и пържоли по конференции и семинари

С ИКОНОМИСТИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ПРОТЕСТИТЕ И УЧАСТНИЦИ В ТЯХ

ЗАЩО В НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ И БТВ НЯМА ПРЕДАВАНЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ТАМ МОГАТ ДА ОБЯСНЯТ НА СПОКОЙСТВИЕ В РАМКИТЕ НА 1 ЧАС СВОИТЕ ИСКАНИЯ БЕЗ ДА БЪДАТ ОПЛЮВАНИ В ЕФИР ОТ РАЗНИ ПСЕВДО ИКОНОМИСТИ

ЗАЩОТО Е ДОБРЕ ИЗВЕСТНО, ЧЕ БТВ Е АНТИБЪЛГАРСКА ТВ, А Т.НАР. "НАЦИОНАЛНА" СЛУЖИ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ!

Пърбо да направят проучване кои мислят да се самозапалят и да дадат на тях.

Спешно да се прекрати членството на всички работници в КНСБ. Тези работят за безработните цигани, а не за да защитават правата на работещите. Циганина взима повече пари от този, който работи и му вземат данъци. Като се разплатят удръжки, вноски и данъци накрая чисто се получава по-малко от месечните помощи за циганите. КНСБ да предлагат как да се създават работни места, за да не ги закрием след правителството и тях, че вече не можем да издържаме "милите ми роми".

ами ние с пенсии от 202 лв. много ли сме богати та само помощи, енергиини,от бчк и други само на братята и някои други и те са по добре от нас

Вместо еднократни помощи министърката да "съкрати" всички секретарки назначени като евро-експерти във ведомството си!! Това е реална икономия на финансови ср/ва!Да не ви се налага да извървите пътя за евро- проет! "Тесните" експертки ще те вкарат в лудницата!! Но "иначе" са експертки!!!

време е да се отделят най-бедните между най-бедните. и ако се дава нещо нека се даде на достойните българи строили тази държава от която се краде 23години а не на циганите,които само цицат бюджета и се множан като хлебарки

Няма ли кой да го върже за кушетката този известен IQ146. Пак отрови форума с хиперактивната си олигофрения. Санитарите и доктора сте за уволнение май.

Защо пак трябва да храним ЦИГАНИТЕ?????

Стига сме хрантутили мързеливците и некадърните готованци!Какви са тия добавки към ниските доходи-ами като са му ниски доходите,да върви в Европа ,там са високи!но там се работи,та пушек се вдига,няма 6/5! И аз искам много неща,но се простирам според чергата и не мрънкам!

Още не ги е досрамяло да ни залъгват с трохички ,докато те опоскват допоследно държавата!Не се настройвайте срещу циганите - ако има работа ,те ще си заработват хляба ,но то за българите няма и то за квалифицирани кадри ,а камо ли за неграмотните цигани,които ги оставиха да гладуват 20 години.И вашите деца да са гладни и вие ще се наредите за помощи или пък ще тръгнете да крадете!

Всички в правителството са тръгнали от нулата и са във висините на бизнеса благодарение на своя талант и трудолюбие.Доколкото разбрах са и най - големите патриоти.Ами като е така нека се откажат от и без това скромните си възнаграждения в полза на най - бедните.А може и нещо от спечелените с честен труд спестявания да дадат...

Вместо да им давате пари,създайте им работа. Направете кухни във всеки град,назначете бедни и безработни като готвачи,кухненски персонал и там да се хранят като социално слаби поне веднъж дневно.Защото като им дадете пари те ги харчат за алкохол и цигари, и децата им пак гладуват.

IQ146, ТАКА Е, НО ОЛИГОФРЕНИЪЕ В БГ СА МНОГО, И КОМУНИЗКИТЕ ПОДЛОГИ СА ВСЕ ОЩЕ МНОГО, И ТЕ НЕ СИКАТ ДА СЛУЩАТ ЗА ИСТИНАТА! IQ146

Продължавам с темата от по-долу защо нямаме Пенсионен фонд. Огромен шанс да формира такъв фонд имаше тройната коалиция. По нейно време имаше страхотен световен бум на лесните пари... Какво направиха те и царя - оценката на Европа е, че щетите, които са нанесени на България само със заменките са около 32 млд. лв. А това е консервативна оценка. Като добавим към тая сума 10 млрд.лв. ИЗЛИШЪЦИ в бюджета за периода на икономическия бум - 2005-2008 г., стават 42 млрд. лв. И ако добавим най-малко 10 млрд.лв. щета от неизгодната замяна на външния дълг от Милен Велчев и приватизацията по царско време - ЕРП-тата, БТК и т.н., сега можехме да имаме ПЕНСИОНЕН ФОНД с минимум 55 млрд.лв., като включвам и 2-та милиарда Сребърен фонд, които се откъснаха от сърцата на КРАДЦИТЕ! С 55 млрд. Пенсионен фонд нещата щяха да изглеждат ДРАСТИЧНО РАЗЛИЧНО и пенсии като в Гърция щяха да бъдат напълно възможни!

Защо не вземеш да спреш със твоите писания...вземи си хапчетата и отиди да се разхождаш на Витоша...много си умен няма що........

Пак ще нагушват мързеливите цигани ,дето ни крадат и убиват а пък бедните българи , вълци ги яли. Циганина при така създаващата се ситуация никога няма да работи !!!!!

За всички, които НЕ ЗНАЯТ - Пенсионната система в България е СОЛИДАРНА.Такава ни я връчи Правителството на Иван Костов! Виден неин теоретик и апологет е Иван Нейков, който отказа поста Социален Министър. Знаейки много, затова отказа... Та Солидарна Осигурителна Система означава, че размерът на пенсиите зависи от заплатата, която сте получавали последните 3 години. Изчислява се по формула. НОИ събира осигурителните вноски. Какво събрал, какво несъбрал, това, което не достига, се ДОТИРА от бюджета. Толкова. Някъде има Пенсионни Фондове, които следят КОЙ КОЛКО Е ВНЕСЪЛ И СПОРЕД ТОВА МУ СЕ ОПРЕДЕЛЯ И ПЕНСИЯТА. В Македония, например... Не и в България... Довода да се приеме от Костов тази система беше, ЧЕ НЯМА ПАРИ и България е ОШУШКАНА. В същото време на разположение беше ЦЯЛАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПРОМИШЛЕНОСТ. Но хората на Костов твърдяха, че тя не струва и пет пари. Затова я купиха за пет пари и опищяха орталъка, че много пари са дадени. Затова, за да не дадат пари беше измислена врътката с компесаторките, а малкото КЕШ, което трябваше да платят по тези приватизационни договори просто не го платиха! И НИКОЙ не им потърси отговорност. А МОЖЕШЕ ДА СЕ НАПРАВИ КАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ С ЕДНА ЕДНИЧКО ЦЕЛ - ДА СЕ ВЗЕМАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ! И С ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ФОРМИРА ПЕНСИОНЕН ФОНД!!! ТОГАВА ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО, по мои сметки, ако аз бях направил, ръководил приватизацията, щях да продам социалистическата индустрия за МИНИМУМ 30-40 млрд.$. И сега щяхме да имаме мощен Пенсионен Фонд с активи около 100 млрд.лв. Но не случихме на РЪКОВОДИТЕЛИ!

Руми

Изобщо не се пресмята размера на пенсията по начина, който описвате!И изобщо не зависи само от последните три години работа и заплата! Формулата за пресмятане на размера на пенсията я има в интернет - прочетете, разберете и тогава пишете! Сега сте написали само глупости! И неверни неща!

Глупости пишеш ти драги.Хайде стига с тази боза дето я сервирате от интернет и законите в БГ.Това са измишльотини на хора които 23 години си правят гаргара на гърба на българите... .IQ146 бил луд и незнам си какъв.Вие лекенца отворени какви ств-кьорави или намкьори,че не виждате как мрат хора градили тази държава.Тоя черен ... Иван Костов трябва ... .Какво има да спорите след като резултата е налице-смляна икономика и ошушканадържава без нито един осъден за този погром.Знаеш ли бе мекере,каво е 23 години труд ПЪРВА КАТЕГОРИЯ и по схемите на този мангал Костов да не можеш да се пенсиониораш.Знаеш ли колко пари съм донесъл на тази държава с този труд.Въобще не се обяснявай,защото такива като теб съм ги ... Умници.Закони и правилници ще ми цитират,измислени от дебили и тарикати за да ограбят държавата.Искрено се надявам,мирните протести да избухнат и тогава да видя каво ще плямпате умници за правилниците.

Тая нещастна секретарка на Плевнелиев, със сигурност ще пребори кризата, самоубийствата, мизерията, безработицата, отлива на всичко живо от България, детската смъртност, липсата на каквото и да било в болниците и т.н. А на края ще осигури и едни страхотно честни избори.

С т.н. вносен кабинет се внесе още криза в България.

Пенсията ми е според вноските за пенсия и други нормативи. Не съм съгласна само добавки на най- бедните. Наистина и те са много зле, но и ние сме зле. Ние сме учили, работили с по- големи плащания на осигуровки. Защо ни изравнявате квалификацията на труда?Това КНСБ какви ги предлага?Увеличението на пенсиите от 1 април е нищожно и различно!Унищожихте ни като хора дали много на държавата!Положението и на младите е зле. А за висшите кадри- животът е разкошен!

Вие сте колега. Като представител на точните науки не ви ли интересува КОЙ ВИ УНИЩОЖИ? КОЙ УНИЩОЖИ И МОЕТО ПЕНСИОНЕРСКО БЪДЕЩЕ?

Офффф, скрий се бе тъпак! Скоро ще останеш без работа, мисли за това. Върви и си търси друга, спри да бъдеш опонент на всеки различно мислещ от теб човек. само като видим в нета , че ти коментираш и автоматично ти набиваме по един минус. Махай се противно гербаво изчадие!!!

Аз мисля,че би трябвало да раздадат еднократни помощи поетапно на всички.Както направиха разбивка за увеличението на пенсиите.Защото за да поличава даден пенсионер 150,00 и друг 350.00 да речем,това се е формирало според осигуровките през годините и други показатели.Сега както се предлага,се очертава,че най-ниските пенсии,ще се изравнят със средната.Според мен не е правилно.То е все едно в банката да си внасял 40 години ,по 20.00лв. на месец ,а другият ,който има по висока пенсия е съответно внасял по 35.00 лева на месец и накрая с помощи и т.н. двамата да получат едни и същи пари?!

Да, пенсията на един лекар с 40 години трудов стаж е съсвем малко над 200 лв!!! Пенсиятамаизмекяр Гоце и цялата дупетатска сбирщина знаете ли каква е?! Оъделно всички бонуси, нкоито са си осигурили и с които са осигурили бъдещето на отрочетата си за 5 поколения напред!

Тия от ГЕРБ ,като за последно харчиха и трошиха пари!И други правителства са си отивали предсрочно,но такова грабене не е имало.Нали нямаше пари,от кьде ги взеха?Кътали са ги явно за изборите,да могат с нашите пари ,да купуват гласове.Та в този ред на мисли,много ме съмнява,че са може би не са изхарчени,а са ги присвоили,кътат ги някъде за изборите?!Да им приседне дано!

ДА НЕ СЕ ИЗПЛАЩАТ ЗАПЛАТИ НА ВИСШИТЕ ЧИНОВНИЦИ + МЕСЕЦА И ТЕЗИ СРЕДСТВА ДА БЪДАТ РАЗПРЕДЕЛЕНИ НА БЕДНИТЕ.... ТЪКМО ТЕЗИ ДЕБЕЛОВРАТИ И ОХРАНЕНИ, ТЕЗИ КИКИМОРИ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е ДА НЯМАШ ПАРИ ЗА ХЛЯБ!!!

Пак гледаме в чуждите купички :) Една много голяма бълха ще ги охапе чиновниците ако не вземат един месец заплата. Бъбреци.

Имам един приятел, който фалира. Фалира, защото беше изтеглил голям оборотен кредит... И защото този кредет беше наистина голям, се видя у пари. Какво направи първо? даде си заплата 10 х.лв. И живееше така, все едно наистина ги изкарваше... Но парите намаляваха... Докато... знаете какво се случи... А иначе по качество на живот нямаше никаква разлика с колегата на запад, който взимаше 10 х.$ заплата. даже нашия човек в много отношения го удряше западняка о'земи, присмиваше им се за някои привички, много време им отивало за работа...:О)))! Който може, да си направи изводите...

Ако новите ни управници започнат да раздават разни помощи на циганите,ВИЖДАМ КАК ОТ ЦЯЛАТА ТАЯ РАБОТА ЩЕ СПЕЧЕЛИ Волен Сидеров!Вече почвам да се замислям/а и чувам и много други хора/,дали да не гласувам за Сидеров?

Гласувай за Сидеров и след 2-3 години ще взимаш пенсия 2-3 евро...

да плашиш гаргите бе! Спри да плещиш глупости, да разделяш и да налагаш за "праведно-"своето магаре! Не си най-умният!Всеки има право на мнение!Що се мислиш за Господ?!Тц!

А бе аз може и да не съм жива след 2-3 години,но ти /предполагам си млад човек/ и пенсия 2-3 евро няма да вземеш,както вървят нещата.

"Помощите" са наистина сред най-вредните практики за пилеене на публичен финансов ресурс, единственото по-вредно нещо за което се сещам е корупцията.

Работни места се създават от ПРЕДПРИЕМАЧИ! Но какви са според българското народно творчество тази група хора? Ще отговоря - ЧОРБАДЖИИ и ИЗЕДНИЦИ! И най-често го използват тези, които най-много се нуждаят от каква да е работа! Затова и призивите за увеличаване на доходите в България са насочени към ДЪРЖАВАТА - тя баща, тя майка. А малкото, което има БЕДНАТА държава България, се КРАДЕ от такива като Р. Овч. Е, не може от една БЕДНА ДЪРЖАВА хем да се КРАДЕ мултимилионерски, хем и социална да бъде... А ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ са ИЗРОДИ, независимо, че всъщност тези, които КРАДАТ народа си, изродите, наричат ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ изроди... А кажете сега, не живеем ли в пиеса на абсурда?

А ти ми кажи,за 10 дена Герб са похарчили един милиард от хазната,нали е криза и пари няма,КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ХАЗНАТА?

krassikat@

На теб НИЩО няма да кажа, КОМУНОИДЕ, ЩЕ ТЕ ОСТАВЯ ДА ТЪНЕШ В МРАК И НЕВЕЖЕСТВО!

да се спрат всички соци ални помощи на паразитиращите цигани и да се пренасочат кам роботилите по ч0, 50 години балгари, които мизерствуват с ниски пенсии. циганите да бадат принудени да емигрират икономически. стига хуманизам за паразитите и геноцид са хора с далаг трудов стаж.

Ние ще станем една чудесна циганска държава :))

Ние отдавна сме такава държава.

Аболютен вреден и паразитен популизъм, замазване, а не програма. Това ли е всичко на което са способни внесените глави, с тежките дипломи от Харвард, Оксофд и тн.

А как се определят, кои са бедни и кои не? Аз примерно ако спра да работя, защото смятам, че не ми се плаща достатъчно добре за труда, ще остана без доходи, а щом нямам доходи естествено и да съм беден. Та за какво ми е да работя след като има вариант някой друг да ми плаща сметките? Айде стига с този комунистически манталитет! Който иска да има трябва да работи. Който не иска да работи да не получава нищо. единствената помощ от държавата трябва да е осигурена работа на минимална работна заплата. Който иска повече сам да си му мисли. От това правило изключвам само инвалидите и пенсионерите.

Аз пак ще питам - защо бедните трябва да се подпомагат? По-добре е да се образоват сами да се грижат за себе си вместо да стоят без работа и да чакат държавата да ги подпомага. Защо в в 6 милионна България има 500 000 инвалида с инвалидни пенсии (баща ми е с 83% инвалидност от 1986г.)? Защо в 6 милионна България има над 400 000 роми, които няма начин да ги накараш да работят НО живеят от социални помощи. Имам съседка ромка, получаваща социални помощи като самотна майка а бащата на децата й има Мерцедес 2-ра употреба за 20 000 лв. Защо да подпомагаме едни синдикалисти, които се изживяват на "защитници на работещите" и НИЩО не работят цял живот, но държавата няма право да ги уволни? НИКАКВИ социални помощи освен за истинските инвалиди и социално бедните възрастни НЕимотни!!!

Държавата е длъжна да осигури работни места за всички. В противен случай ще плаща.

Не само е длъжна да осигури работните места, но е длъжна и да плаща европейски заплати! Няма значение учил ли си, можеш ли, умен ли си - да плащат!!! Това е държавата - крава, която трябва да се дои!

ЧЕ ДЪРЖАВАТА СА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА СА ТОВА, КОЕТО ТИ НАРИЧАШ ДЪЖАВА И ЧЕ НАГЛОСТТА ТИ НЯМА ГРАНИЦИ.

Единственото задължение на държавата, е да те гони до дупка да си плащаш данъците. Скакалец.

На днешния ден преди 65 години комунистическата власт в България приема закона за национализация на горите в България. Той е поредица от антидемократичните мерки за убиване на частната собственост и инициатива в държавата. Бащите и дядовците на днешната червена олигархия проведоха тази национализация уж в името на народа, но само висшата номенклатура на Тодор Живков се ползваше от облагите. 60 години по-късно децата и внуците им, водени от правителството на Сергей Станишев, си раздадоха на свои хора чрез заменки и фиктивни сделки 13 150 декара гори и то в най-атрактивните и скъпоструващи части край морето и в планинските курорти. Правителството на Станишев е продавало на червената мафия кв. м. гора средно между 5 и 15 лв., а има и скандални сделки и за 89 стотинки за кв. м. Сигурно тази на пръв поглед прозаична тема днес едва ли щеше да ни интересува. Но ако се проследи процесът, се вижда как в рамките на 65 години бащи и дядовци отнеха насила горите от истинските им стопани, а после синовете и внуците им ги подариха без пари на себе си. Но не за да стопанисват и развиват тези гори, а за да ги изсичат, заменят и продават за милиони и да ги превръщат в луксозни курорти, вилни селища, затворени комплекси само за тузари, писти и всичко, което носи много пари.

Пропуснал си да посочиш брата на Сергей Станишев че му е направил заменка.И ти си някаква червена издънка но не си успял да се налапаш.При 1 500 000 комунисти можеш ли да ми посочиш някой който не е тяхна издънка.

ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА СТАРЦИ С МАЛКИ ПЕНСИИ. ПАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ БЕДНОТО ЦИГАНСКО НАСЕЛЕНИЕ. ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ПРОИЗВЕЛИ И ДАЛИ НА ДЪРЖАВАТА ПО 10-15 ДЕЦА, КОИТО ЩЕ ДАВАТ ОБЛИКА НА БЪДЕЩА БЪЛГАРИЯ. ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА ТЯХ И МНОГОДЕТНИТЕ ИМ МАЙКИ.

Правилно!!! Аз предлагам всяко българско семейство с по 1 или 2 деца да вземе за отглеждане по 1-2 ромчета, да може родителителите им спокойно да си работят. Питате какво да работят- ами как какво,единственното което могат-да правят деца.А ние ще работи и съвестно ще си плащаме данъците за да могат те да си вземат помощите да неуморния труд. А пенсионерите, ами те са големи хора, те ще се справят някак си.

По - добре и аз не мога да го кажа.

Ох бабе 400млн. ще си раздават герб на електората.Аз пък си мислих,че от това правителство нищо не зависи и то ще крепи финансовата стабилност,а тя каква излезе.

Гледам го тоя нещастник от КНСБ, Димитров май беше, от телевизия на телевизия 1 млрд. иска да раздава. Ще му кажа откъде да вземе 300 млн. - с лекота могат да се РЕЗНАТ 300 млн. от заплатите на чантаджиите в МВР! Нека го предложи, нали търси пари!!! И за НОИ е загрижен - да почнат да ги пенсионират всички чантаджии в МВР като нас, те не са на улицата! Имаш ли кураж, креатуро КОМУНОИДНА или искаш да спреш инфраструктурата - единствения шанс на България за европейско бъдеще! Още повече че на всеки 2 лв. отклонени от инфраструктурни проекти, губим 8 европейски лева, на 2 похарчени за инфраструктура, Европа ни дава 8!!! За да изядат и изсерат 2лв., тия врагове на България ще изгубят 8! Ама те са заложени в бюджета! Откъде ще дойдат европейските 8 лв. бе, НЕГРАМОТНИК!!!

...много ли си беден?

По спокойно го карай,да не вземеш и ти като БУДА да вдигнеш кръвното.Всичко ще се оправи като дойде БСП на власт.живота е кръговрат.

krassikat@

Ще се оправи за КРАДЦИТЕ, на нас, данъкоплатците, МАМИЦАТА НИ ЩЕ СЕ РАЗГОНИ!

...бсп- то на власт, най- после усмихнати хора и хубав живот...с бсп и киселото зеле ми е по- вкусно...най- после!!!

Под заплаха за синдикално наказание да се дадат на всеки беден, неук и некадърен по 100 000 лв. равни на 5 долара според текущия курс на БНБ. На останалите да се покаже пътя към Европа и да си ходят в цивилизацията. Подпис и печат: КНСБ януари 2014 г.

МС: "да им дадем по една помощ да платят верисиите и всички ще се приберат по къщите"....за съжаление са прави!....евтиния материал има нужда от малко трохички за да е щастлив, но навреме:)

България да се прекръсти на Циганария. Те циганите са господарите тук, щом всички работим за да ги издържаме, крадът ни, убиват ни, изнасилват ни,. Ние мълчим и спазваме директивите на запада да ги храним тук , защото иначе ще отидат при тях.

Къде е била тази до сега и какви ми ги приказва.Няма нищо общо с реалната действителност. Аааа ама тази била министърка, охоооо затова се говори по принцип и глобално, ясноооо, пак сме пременени в тия.