17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TheBeast

Има напредък ! Преди 1г 80% щяха да кажат НЕ !

Няма спасение от това умишлено разпространявано биологичните гично оръжия от краварите за депопулация и насилствено инжектиране с неизвестно кво, причиняващо смърт и над 300 животозастрашаващи състояния...

Черната маймуна от сзо кантарджиев и всички БОКЛУЦИ сътворили тази измама на бесилото.Видяха че в България нисой не ги бръсне и сега се чудят каква глупост да сътворят за да тормозят хората.С две думи да го духат.

И с какво маскираните са по-защитени от мен, немаскираният??? По време на цялата простотия, наречена "пандемия" не съм сложил нито веднъж маска, не съм се пазил изобщо, по време на най-строгите "локдауни" съм ходил и по хижи, и по вили и по заведения (да, работеха си... просто не всеки можеше да влезе). И какво? Ами нищо. Не се разболях, като изключим че бях 2-3 дни с температура в даден момент, ама не и обърнах по-особено внимание отколкото всяка друга година като вдигна 38 градуса.... Нищо лошо няма да се случи. НО... има много промити мозъци.

Ганьо, Ганьоооо и се гордееш, че си деб*ил?

TheBeast

Колко време трябва да мине за да разберете , че носенето на маски спасява живот и то не само от ковид ! От мръсен въздух ! От идиоти които кашлят и не ходят на лекар щото господ ще ги излекува !

Вероятно и зле образовано! Личи си поо свирепостта, с която бълваш злобни коментари! Смени дилъра! Дригата не ти влияе добре! Мосъкът ти не функционира!

TheBeast

Злобно е недоносеното чедо ма макя ти , селинджър-джендър !

Ми носи си маска де. На теб някой пречи ли ти??? Ковидарите сте като педерасите: на никой не му пука за вас, ама вие се навирате всеки да ви вижда, че и очаквате всеки да е като вас... е, няма. Маската пази викаш?? Имам един лют спрей, донесъл съм си го от Канада. Против мечки. Хайде, сложи си маска, шлем, очила и ела да те напръскам от 2-3 метра, да видим дали ще помогне??? Един се нави миналата есен - после рева два часа :)

TheBeast

Сельо когато аз съм носил маска ти дори не си знаел какво е ! Мри гнидо дръгливо !

Каквото и да е средство за защита, което частично спира вируса, само го прави по-вирулентен. И броя на заразените си остава същия, само дето вълната да мине за две седмици без мерки, минава за месец и половина с мерки. Маската е като да дадеш на всички антибиотик за да предпазят от диария всички през лятото. Ефекта ще е само диариа, която е устойчива на антибиотика. Пробвали са го преди десетилетия с пеницилина и туберкулозата. Напротив, носенето на маска трябва да се забрани, за да не се създава вариант на вируса, който изисква съвсем малко количество вирус за да заразява.

Пише колко болни и колко починали, а защо не пише колко от тях са били с маски и “ваксинирани”

Я СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА С ТОЗИ ИЗМИСЛЕН КОВИД ! ИЗВРАТЕНЯЦИ ГАДНИ !

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Аз пък си запазвам правото да не лекувам хора, които не полагат елементарни грижи за собственото си здраве.

дойде човек,който умира от рак,но е без парцал,пак ли няма да "лекувате". Извратени сте сектанти.

Ти кой си по-точно? Щот щом стиган до тук да правиш изявления...явно си поредния дебил самозванец! И да те питам накрая: имам 3 ваксини, след което се появи тумор в гърдата ми. Ще ме лекуваш ли? Или аз не полагам елементарни грижи за себе си? Що за лекар предпочита хората да боледуват от рак, вместо елементарен грип?

Лекар ли си, нито един не би се изразил така. Защото знае, че маската спира вируса точно колкото сертификата.

Правилно! Никави маски! Никакви ваксини! Да се напънем още малко и да станем първи в света по смъртност от ковид!

и найлонов чувал на главата. За да е удобно сложете и въженце. После дръпнете въжето и ни вирус,ни нищо ще влезе. Вичен живот.

Разходи се до някоя онкоболница, поговори с хората, поговори с лекарите, виж колко чакат за диагноза и колко за лечение. Ела пак да коментираш за смъртност, боледуване и грип. За миналата година има 75 000 починали от сърдечно -съдови заболявания и 8 000 от любимата ти болест :) Сега можеш ли с пилешкия си мозък да посочиш, кои заболявания имат по висок импакт върху обществото?

Всеки човек отговаря за здравето си. Който се чувства застрашен от КОВИД19/например/ може да носи маска, ръкавици, да си слага ваксини. Нека всеки сам прецени. Омръзна ми хора- не медици да дават медицински съвети.

И абсолютно всякаква ли маска става? Защото в началото беше само за двуслойни маски, медицински за по един час и N95. Докато не се изляха хилядите видове из магазините които на никакви стандарти не отговаряха и властите не си правеха труда да налагат контрол над тях. И после хем с маска бил хем заразен! Пък и вече не е ли късно? С ваксините нищо не се постигна пък сега хайде на маски!? Успех с тази нагласа. Само да не излизат в нац. ефир баш спезиалисти да ни разправят как хората не носят маски защото "не били информирани" за тях!?! аххахахах

58 да се чете 98%

В никакъв случай не са 58%. Със сигуртост са повече.

Когато някой изолира Ковид 19 тогава ще мислим за маски.

Юли месец с маски ,през септември с двойни маски,през декември с двойни и шлем. Миналото лято стотици хиляди българи изгоряха на маска

На Дирниците СЗО мафията им го слага доброволно.

До ''2022-07-04 12:34:41 Ало, душевно болната (нерегистриран) Ходи се затвори в някое мазе и не ни вгорчавай живота с присъствието си. Само безумия бълваш, от години. Или се лекувай или си спри интернета.'' Алоуу- плоскоземеца, няма нужда да се затварям в мазе, просто ще си живеем живота на морето, ще ядем и ще пием за наше здраве, а ти и тебеподобните ти сте живо пушечно месо не само за ковид, а и за всяка пандемия/ всеки вирус или бактерия, щото не знаете как да живеете...Оправяйте се- безразлични сте ми...

Знаеш ли колко ни интересуваш ти и семейството ти? Николко. Дали съществувате въобще или не за нас е все едно. Казах ти, отиди при чичо доктор, лекувай се, ако трябва и се освидетелствай. Важното е да не тормозиш хората наоколо.

смешенплач1

Не само, че не съм душевно болна, ами съм и по-здрава от вас- младите напушени протестъри, които горихте маски на площада, защото НЕ приемам наркотици, не съм пиянде и не се издържам от платено участие в политически наркомански сборища на Орлов мост. Що се отнася до останалото- мрете, ве, тъкмо ще отървете държавния бюджет от социални плащания, когато заради дългия постковид станете половин хора и няма да можете да се издържате дори от платени участия в платени ''протести''...

Няма такъв филм, Корона пЛандемията е образец за следващи пЛандемии. Това за свободата го забрави.

само маски и ваксини за тъпите булгаристански овце - това заслужават!

Вече и доброзорно няма да сложа. Първия път ви толерахме, този път директно ще се почва с шамари и газене при КТП.

''...Вече и доброзорно няма да сложа...'' Животът си е твой- ако щеш, умирай, ако щеш- живей. На мен и на семейството ми ни се живее, така, че- направи това, което си решил/а- безразлично ми е, защото не си от моето семейство и нямам никакви задължения към теб да те съветват как да си удължиш здравето и живота.

Ходи се затвори в някое мазе и не ни вгорчавай живота с присъствието си. Само безумия бълваш, от години. Или се лекувай или си спри интернета.

''...."Ще сложите ли доброволно маска, заради новата вълна от COVID-19?" ...'' ДА- МАСКИТЕ ФФП3 НИ СПАСИХА ЖИВОТА. От началото на ковид досега нямаме преболедувал ковид в семейството ми. Запасихме се с още маски, а доста от тези, които гориха маски на площада, или прекараха ковид по 2 пъти и си получиха неговите ''подаръци'' във вид на дълготрайни измененения в органите им, или вече не са живи. Спазване на дистанция, хоум офис, носене на маски, непосещаване на места с много тинейджъри накуп- простички правила, които гарантират опазването на живота и здравето ни. А когато отмине поредната ковид вълна е времето на спа хотелите по морето с минерална лековита вода. Много от тези, които в началото на ковид пандемията твърдяха, че спазващите мерките сме били ''роби, овце, говеда и страхливци'', на ненавършени 30 години си отидоха от този свят от ковид- защото бяха абсолютни глупаци, непознаващи как работи човешкото тяло и че мерките бяха най- доброто нещо, което можеше да предпази от заразяване с ковид. На тях- лека им пръст, животът е за нас- живите и незаразените с ковид.

Ковид ще премине през абсолютно всички.

смешенплач1

Ще премине, да- но едно е да премине като летен/ есенен по-безобиден грип, съвсем друго е да те тръшне със сатурация под 85 процента в разгара на поредната мутация... Да видим дали в близките години ще се заразим с ковид във вид на грип...

Според "смелчаците" сигурно и сапунът е измислен от СЗО, за да ги мори и затова се къпят само след секс- т.е. макс 1 път годишно...

Нямате край психично болните! Смени дилъра, че тая дрога съвсем те е направила безмозъчна!

На путката ли си я слагаш тая маска, та ти е спасила живота ма ковричке?