До 15 г. затвор грози британеца, който уби на пътя старозагорски моторист и избяга

Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе в съда обвинителния акт срещу 28-годишния Ариф А.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А до него се е возел норвежецът Ибрям.

Британецът със звучното британско име Ариф. Ти да видиш...

Специално този с мотора не е за ожалване, така че каквото търсил - намерил.

Ариф... дайте го на Надиф да му направи КидиФ. Бах мама ви арабска.

Ариф е типично британско име, често срещано при коренните поданици на кралицата.100% чиста британска кръв

За "британеца",в който се самоуби безмозъчникът - 15г, а убиецът на Милен Цветков- на вън

Ясно, циганин с британски паспорт. И ние имаме 1 000 000 циганина с български паспорти, наричаме ги български граждани а не българи. Дирници, колкото и да е политкоректно, ИСТИНАТА Е, че този е БРИТАНСКИ ГРАЖДАНИН!! А не БРИТАНЕЦ!

Да бе да 15г. за убийство не дават с особена жестокост. Споки, условна с изпитателен срок зорлям. Бигар съдебна система е суууууупеееееер.

Научете се и пред "а" да слагатете запетайка. Масов пропуск. Иначе си прав.

Смях в залата една година условно и то с мнооого голям зор.

Очаквах да разберем кой му е дал книжката и на какво основание и какво пък него го грози. Майтап беее, знам, че прокуратурата и полицията това въобще не ги интересува. Затова това и далеч няма да е последният такъв случай.

Мустафа му е дал книжка. Тук на острова е така, мюсюлманите ходят на шофьорски курсове при мюсюлмани! Никога при бели, камо ли християни. С мюсюлманските жени е по-интересно, те карат шофьорски курсове САМО И ЕДИНСТВЕНО при мюсюлманин и то след като е одобрен от имама, бащата, брата и мъжа на мюсюлманката.

Ариф? Може да има британски паспорт, но не е никакъв британец!

Това е като "българинът" Хасан, Ахмед, Мустафа...

Моториста се самоуби - минавайки с огромна скорост на червено! Единствената жертва в случая е ученичката която чака на тротоара и наказанието трябва да бъде сурово!

Тоя е чистокръвен британец! От отбора на рязаните карабини.

В територията англичаните са недосегаеми -могат да превят в колониите квото си искат. Ние пък сваляме Каскета даваме му бъклица чешка сливова и го изпращаме в Пакистан да си гледа чаветата

Ариф - британски граждаднин от ромски произход - т.е. българин с БМВ

при това студент в университет ахах, много ме развесели

Ще го осъдят, ще поиска да излежава присъдата в Англия и там ще го пуснат на вратата на самолета. Както вече стана с онзи запалянко дето уби едно момиче. Британец убил някакви си българи.

То им се върна. Една американка уби в насрещното един моторист и си офейка в щатите. Ингилизите опищяха орталъка ама само дето си хабиха дъха.

Там работата беше по-друга. Англичанте направо си я пуснаха да си ходи, понеже мъжът й работел в посолството на САЩ и имали дипломатичски имунитет. Впоследствие се оказа, че мъжът й фактически е работил за ЦРУ.

Тоя добре ..Ами ..другият келеш син ,на богаташа който същатата вечер помля трите жени..със него какво стана ..защо не пишете нищо....сигурно вече учи във някой чужд университет ..

Той е синче на голям местен бизнесмен и затова няма да чуеш повече!

Британец с име Ариф??? Дир.бг, вие новинарска или дезинформационна агенция сте? Не, Ариф не е британец. Това е пришълец-наглец с британски паспорт, който не от европеидната раса. Или пишете така заради спонсорите си?

Тоя Ариф НЕ е британец, а някакъв- арабин- ислямист.. Те така правят... РАЗСТРЕЛ за арабина, дал ПОДКУП да вземе английски паспорт !!! Да мре !!!

А кой му продаде шофьорската книжка на британеца АРИФ - някой ще се заинтересува ли?

Колкото се интересуваха откъде доктор Димитров си е купил пищова. Него го осъдиха ама продавачът, който може да е продал стотици и тепърва ще продава стотици оръжия никой не го търси.

Ами да продава, ако всеки с такъв пистолет застреля по един мангал, България ще стане едно по-добро място.

Освен ако не гръмне някоя жена на новогодишното хоро де.

Тоя добре а какво стана със оня дето уби Цветков няма ли да влиза? Много ви е смешна прокуратурата.

Tой не е излизал. Лошото е, че ще го мотат още година-две така, и накрая ще му лепнат едни 7 години, от които е излежал пет, след още половин ще го пуснат за добро поведение и той ще осъди България, защото бавно са го осъдили. Тоя кючек сме го играли, не е от вчера. Разнасят го по арестите като циркова маймуна, после държавата му плаща 100 000 лева за хотела на друсалката. А такива неща, които са ясни от първата минута - първо заседание 15 години и да обжалва. Ако съда го намери за виновен на втора и трета инстанция присъдата с 10% на горе. Защото сега ВСЕКИ обжалва. И цирковете са пълни - първа експертиза, втора, че трета, че на еди кое си заседание свидетеля х се разболял от ковид, на другото пък съдията го хванало разстройството и нещата се влачат безкрайно. Това НЕ Е ефективна съдебна система. Не знам още колко ще продължава целия този цирк, както обикновено виновните го превръщат в такъв, а за жертвите е ад!

И какво предлагаш, да ги разстрелваме на място веднага като стане белята? Блъскаш бабичка на пешеходната пътека и гражданите те застрелват незабавно.