Коментари - До 10 дни стават ясни причините за катастрофата на майор Терзиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙ НАРЕДИ ЧЕРНАТА КУТИЯ ДА СЕ ИЗПРАТИ НА РУСНАЦИТЕ КОИТО СА РЕМОНТИРАЛИ САМОЛЕТА И СА ЕВЕНТУАЛНИЯ НАРУШИТЕЛ ПО КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ СТРЕЛЯ?

Някой си мисли, че буксата като е стандартна кабелите по нея са стандартно подредени. Пробвайте се да ми хакнете колата от EOBD букасата. Ами ще ви се изпържи кракохакена.

Ти направо ставаш за министър на мястото на тоя, същата куха лейка си

Без никакви сантименталности. С хладно сърце и бистър ум. Дами и господа, старец на 47 години, се качва на самолет и отива на нощни стрелби. Въпросът е защо този е отишъл. Няма ли млади пилоти? Какво е искал да докаже? Каубой? Каква кариера ще прави на 47 години? Пенсионер. Изял е хляба на някой млад и кадърен, щото е началник на ескадрила. Утре с бастуни и патерици, ще почнете да ги качвате. Старостта си е старост, младостта си а младост. Вярно е , че 2000 лева чисти на месец за два часа работа са си пари, ама потроши техника за милиони.

за да прикрият истинските причини!!!

PEYTSCH

И за да не съвпадне с Деня за размисъл пред изборите на 11.7. 2021 ще обявят резултата след изборите...Много хитро „по радевски“.

PEYTSCH

Долу Чалгарите и Радев !

Какви доклади ,като няма информация от черната кутия ????

Радев ви каза да купите Грипени. Да речем, че са като Шкодите! Обаче оня дето дипломната му работа е разпъване на маркуч в гориста местност реши да се изпраска за Ф 16, Ферарито на самолетите! ПП: и да плюеш Радев, втори мандат не му мърда!

Галфон!

Лошо е когато се опитваш да пръднеш и пак се насираш.

А за още 5 дни може да са каквито поискаме

Може! Ама видяли резултата на стареца? Разби се в морето! Какво да говорим повече? Има такива, като заседнат стоят като воденичен каммък!

На бой отиват само "старците" (1973) филм

Каква черна кутия? Какво ще разберете от нея? Има нощни стрелби. 100 гемии стоят наоколо, има уреди за нощно виждане. Само не ми казвайте, че генералният щаб, и адмиралите са си легнали и не са наблюдавали стрбите! Ха ха ха ха, ще умра от смях. И самолета се е движел като косненурка. Черна кутия

Трай бе Дудук !

ЛГБТ.

Точно! Този след 25 години служба, ръцете му треперят на щурвала. Това да не е мерцедес? Това е изстребител, дрънчи, пращи, вибрира, шуми. Бъбреци и зъби не остават здрави!

Черната кутия е в главата на министъра. Да не се окаже и тоя като Бойко Рашков - спестявал от закуски?

Да , не му мърда МЯСТОТО НА МАРИЯ ЗАХАРОВА - КАТО ЗАЩИТНИК И ГОВОРИТЕЛ НА РУСИЯ ПРЕД ЕС. ЧУХМЕ ГО КАК Я ЗАЩИТАВА. РУМЕН МАТРОСОВ!!!! ЗАСЛУЖАВА МЕДАЛ. РУСКИ, ЕСТЕСТВЕНО. КАТО НА НИКОЛАЙ МАЛИНОВ. ЧЕ НЕЩО ИЗОСТАВА ОТ НЕГО.

Нали не мислиш, че в българското ВВС ВСЕКИ СИ ОТИВА КЪДЕТО ГО ТЕГЛИ СЪРЦЕТО ИЛИ КЕСИЯТА НИКОЙ НЕ СТОИ НАД НЕГО ДА ГО КОМАНДВА??? !!! ЧУДЕСНА ПРЕДСТАВА !!!

Аз ако бях министър на отбраната никаква информация нямаше да научите само щяхте да доразвивате слухове за паднал самолет. Колкото разбрахме защо падна оня Ту 154 от Ялта с духовия оркестър.

Това не ми е ясно. Сам ли се е натиснал, или са изкомандвали. Струва ми се, вътрешно убеждение, че сам се е натиснал!

Защо да не защити Русия? Нас ни изместиха от руския пазар и се намърдаха французи и германци. Ето, сега Германия защитава Северен поток 2. Със зъби и нокти!

тия пилоти минават редовно през периодични медицински прегледи вкл. преди и след полет. Тоя "старец" по твоите думи е в пъти по-добра физическа и психическа кондиция от съвременните младежи на 25-30 г., които злоупотребяват с алкохол, пушат, друсат се и нямат никаква физическа активност. Аман от такива пишман разбирачи като тебе, специалисти по всичкология, които от нищо не разбират, а само знаят да дращят глупости - продукт на лоясалите им и мухлясали от висене пред компа мозъци.

че са писали него защото е най-опитен, учението е с НАТО, наште са се изпраскали с най-сложната задача и не върви да я възложат на неопитно лапе. Де се е чуло и видяло на терена на важен мач тренера да пуска резервите ако това не е единственият му избор де?

От изказването на министъра се набива на очи следното- Втората част екласифицирана защото засяга сигурноста на страната и пилотите се притеснявали че няма да могат да летят..Превод в ефир - техниката е неизправна,обаче не можем да го кажем защото ще трябва да спрем самолетите и летците да останат без заплати...

Това им е бил най опитния летец, другите явно са с още по малко опит..

Чакай! Обърка се нещо! Този старец не е трябвало да лети, а да лети по млад пилот, с по добри реакции! Може да е минал и 100 прегледа, но и другите минават! За твоето физическо състояние може да е Бог, ама резултатът е виден! Мишена пада по бързо, той я гони и заради забавени реакции се разбива! Факт

че вероятно касае характеристики на самолетите, които не са за пред публика. Въпреки, че всичко се знае от всеки евентуален противник специално за самолетите МиГ 29 и Ф16 и секретността върви само за да се надуват военните

Не разбирам защо ще се забави разитането на черната кутия с 14 дни! Защо трябва да я разчитат руснаци, и какво се опитва да скрие комунистическото правителство на Радев от нас?

До 10 дни, след това ще станат 15, 20 и т.н. важното е резултатите от разследването да се обявят след изборите, че иначе рейтингът на някои от новите партии, че и на БСП пада. Нормално - това е стндартна процедура на всички, които са на власт. Всяка власт вкл. и предишната на ГЕРБ, винаги е опитвала и ще се опитва да замита скандали под килима преди избори. Те затова и Спецов го крепят още и не искат да си признаят, че са сбъркали много с неговия избор за шеф на НАП - пуснали лисицата в курника. Човек, който не си е платил данъците го направили шеф на данъчната администрация. С 2 думи: нищо ново под слънцето. Иначе всички говорят за честност, прозрачност и почтеност - все понятия, които отдавна са загубили стойността си, когато излизат от устата на политици.

Не приемам коментара ти! Давам пример: Бойко Борисов е най опитен в разпъване на маркуч в гориста местност. Ще го пуснеш ли? Що се смееш? Ще умре на първия баир!

Ако този старец е най добрият ни пилот, дето се разби в морето, представям си другите какви са! Закривай!

Истината е че руската техника е боклук и на всичко отгоре ескъпа за подръжка, но може много да се краде от дърти комуняги и е в полза на Русия. Врочем важно парите от българите да отиват в Русия

Какво предлагаш? Ето, и япончето падна с Ф35. И американчета падат!

истината е, че авиацията е скъпа техника и изтребителната авиация е още по-скъпа техника, която иска постоянна поддръжка, по правило скъпа. И въпросът тук е дали ще ползваме скъпа руска техника или още по-скъпа американска техника като кражбите си вървят и в двата случая като правилото е че повече пари водят до повече откраднати пари независимо дали става въпрос за руска или американска техника. Два милиарда долара за 8 дърти самолета евтино ли е според вас? А ако бяхме ги поръчали от корпорацията МиГ два милиарда ли щяха да излязат или къде стотина милиона? А ако бяхме се хвърлили на ф35 какъвто впрочем следваше да вземем ако гледаме само качеството?

Случаят със самолета е решаващ за Радев. Не трябва да се разкрива че никой не иска да лети с МИГ-29 на 50 години, ремонтиран в Беларус с двигатели залежали по складовете 40 години!

Всяка прекалено стара техника е скъпа за поддръжка, особено ако е сложна, какъвто е един самолет, още повече ако е военна. А най-скъпа за поддръжка е, когато собственикът не може да си позволи по чисто финансови причини да прави редовни и качествени ремонти. Такъв е случаят с нашата държава. Ти даже идея си нямаш колко по-скъпо струва поддръжката на един американски, военен самолет от типа на Ф35 например, но то е скъпо за държава като България, не е скъпо за Япония и Израел.

Предлагам Грипени сгобени в тайланска шивашка фабрика на добра цена-любимите на ген.Баксанов

Абе не се ли усещаш, колко си тъп, че продължаваш да циклиш тая глупост, която си си навил на пръста?

Докато Радев е ръководил ВВС за 5 броя стари МИГ-29 българския данъкоплатец е дал 1 милиард лева на руски фирми !

Осрахте се за няма и два месеца служебно правителство! Мир на Душата на летеца,а вие се махайте.Цялото ми семейство ще гласува на 11.07.21 ЗА ПП ГЕРБ.

ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН И КОМУНИСТИЧЕСКОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО! ПРОДАЙТЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ РУСКИТЕ БРАКМИ НЕЗАБАВНО

Тази сутрин гледах едно видео, заснето от дрон. Накакъв палат беше, та си помислих, че е къщата в Барселона. Обаче се оказа, че греша. Палатът бил в полите на Витоша и собственост на един друг Бойко.

РАДЕВ Е НАРЕДИЛ ТЪПАТА КУТИЯ ДА СЕ ИЗПРАТИ В МОСКВА! ДОРИ УЧЕНИК БИ Я РАЗЧЕЛ, НО ЯВНО СЕ КРИЕ ННЕЩО

Обещаваме, до 10 дни всичко да е ясно. Няма как по-рано. Отнема време да го нагласим. Всичко трябва да е перфектно!

Ясно! Трябва да се обоснове наливането на пари задължително в руски фирми сьс сьмнителни ползи за страната!!!

Той старец.... Ти ИЗРОД.

Аха! И каква ще е некласифицираната част? Потвърждаваме, че пилотът е загинал.