Строежът в ”Яйлата” е незаконен, ще бъде съборен

Строежът в Археологически резерват „Яйлата“ безспорно е незаконен и трябва да се разруши, установи ДНСК.

Обратно в новината

Коментари - Строежът в ”Яйлата” е незаконен, ще бъде съборен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а засто господин цонев не е обялвал решението на прокуреатурата и сега се прави на грамнат.застото инвеститора е основня спонсор на герб-добрич.казват се братя павлови.и кои ли искара този сигнал точно 6 дни преди изборите.сас сигурност не са екозаститнитите застото те гледат това безобрасие как се строи от края на март. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стотици, огромни хотели бяха построени и върху плажове, и върху дюни, и върху археологически старини. Виж по на юг комплекс "Русалка". Къде е крепостта Тауклиман ?? Запазена и експонирана ? Сегашната яростна защита на няколко кв. метра е след дъжд качулка. И в угода интересите на истинските нарушители, защита от новата конкуренция.

"Ще бъде съборен.." Пояснение, ДНСК издава Заповед за премахване, която може да бъде обжалвана от Възложителя в 14-дневен срок пред Административен съд. Ако тази заповед за премахване бъде обжалвана в съда, не се знае какво ще бъде решението, следва още една инстанция и така поне 2-3 години още няма да бъде "съборен" или премахнат... Така че гръмките слова са за манипулация...

Строежът и започнал преди 6 години, кой беше на власт тогава, и колко незаконнии митничарски селища се изградиха? И по времето на ГЕРБ се бутнаха! Сега, като Хамстера вземе властта, този, пък и други строежи ще започнат отново! Хамстера е цар на незаконните строежи! А екозащитниците пак ще духат таратора!

Влез в Google Earth, напиши Ивайловград, погледни т.нар. митничарско селище точно преди стеснението! Снимките там са от 2013г., т.е. отпреди няколко месеца...няма нито една бутната постройка там!!! А, през дерето има някакъв огромен палат, с басейни и т.н...е, и него можеш да го видиш...бутали са само някакви изоставени колиби, ако изобщо са бутали нещо!

Ами четете и мислете..Започнат/всеки може да си започва нещо/ ама СПРЯН поради липса на РАЗРЕШЕНИЕ, което пък е ДАДЕНО преа 2011 година.....Елементарно за мислещи и трудно за повтарящи..

Още няколко дена и на герберското беззаконие ще се сложи край. Ние сме му дали разрешение за строеж, а герберските разбойници са го замразили. Но нищо, човекът ще може да си довърши начинанието, макар и със закъснение - изцяло по вина на ГЕРБ

Дали ще има уволнени и съдебно производство? Май всяко чудо за три дни? След две седмици - забравете за случая!

А защо не съобщават кой е синковеца дето строи да му споменаваме майката и цялата рода?

А главния архитект, дето е издал разрешителното незаконно? То че е гушнал стотинки е ясно... Ама както вигаги медията е "забравила" да му спомене името...Да не говорим за "независимата" прокуратура дето мнооого обича са се самосезира за щяло и нещяло...

Къв е тоа змиарник бе. Хората го облагородяват, а вие че им го събарате.Ква убава кръчма ще стане.Ем че си поркаме, ем че си пикаме у водата.

а бившата дебела министърка каво си е чесала до сега

Търсела е топките ти, но там няма нищо!!!

Някакво си строежче, притова полузаконно. А какво стана с другите строежи, на Иракли, примерно?

дано само да не се заканват а да го разрушат и почистят за сметка на инвеститора рсзбира се! а също да вметна че не става дума за завист и доносничество а за алчност и незачитане на законите и гавра с природата на българия!

Въпрос Мъчи ме един въпрос той е къс и много прост. Тоз палат на Черноморец, изграден за царедворец много близо до вълните на морето, на скалите, има ли законно право тук да се вкопава здраво? Чехльо там да се плацика, насред морската тръстика и народ да поучава как да си гради държава.

няма, нямааа, нама да се събори

Спокойно Еми, ще го съборим нежно.

от тебе динамита

Хирата сврака с двата крака :)

това е хубаво че го спират строежа... сега някой ще трябва да връща едни пари дето ги е взел ... - Цонко, знаеш ли нещо по въпроса?

Не само да е затворен, а почистен от арматура и бетон. Следа от тях да не остане! Иначе тежко на разрешилите го, строителите и собствениците!

Нищо не разбирате това е проект за ЕКО селище по-програма на ЕС щото единственият вход за достъп ще е със гребна лодка от порт Костанца . Обитателите на селището ще се изхранват единствено с риба и сладки корени от хълмистата част на терена .Освен това две трети от приходите ще се отделят за строеж на ЖСК та за краино нуждаещти се служители на община Каварна и Варна

само кажете ние братята цигани сте почистим от арматурата има нима една нощ работа

мутренско-мафиотска държава с пълно беззаконие

Сега остана и балчиклии да се надигнат и да съборят онези циреи които ТИМ стоят на дамбата близо до двореца. А дано ама едва ли.

Разгеле!!!!!!!!!!!!!!

Човешката завист край няма!Да не види чуждото око,че някой има повече от него, веднага ще докладва и топи.Топи се и се клюкари за щяло и нещяло.То затова и в ада до казаните с българи няма кой да ги натиска надолу, те само се дърпат един друг.И без да са агенти в Държавна сигурност.

Нека сега същият да направи опит за такова строителство в страна от ЕС-да види как действат местните дяволи! Нашите ще му се сторят ангелчета!

Великобритания има 31 368km брегова линия. Няма нито един подобен строеж. Да не говорим за комплекси, мегаструктури и т.н. За подобно нахалство, в затвора ще са всички свързани с обекта, и най-вече издалия разрешителното. А за строеж в защитена зона, наистина не ми се мисли.

Човешката алчност край няма. Не виждаш ли какво райско кътче е? Дай да унищожим всичко това за пари. Не завиждам на този, който руши природата. Няма как да завиждам на нищожество. Съжалявам го.

браво! добър пример за другите кандидат унищижители на природата у нас

Е какви са тия санкции, нещо пандЕлка няма ли?