Дните си вървят, а заподозрян за убийството на Виктория няма

Коментар на тежкото престъпление от проф. Николай Радулов и адвокат Людмил Рангелов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще бъде посочен кой е ,но...след като се е самоубил.

Заловили са убиецът. Оказва се, че е циганин, живеещ в къщите близо до мястото където е намерена. Пореден такъв случай на Територията!

Много е вероятно да е успяла да включи телефона на запис.За един журналист това е бърз навик.

Много удобно ни насочват към случаен човек. Няма как да е случайно това убийство- прекалено показно е. Знаела е нещо жената и са я използвали да покажат на следващите какво ги чака, ама нали сме си тъпи и само чакаме да си включим ВИП Брадъра, ще преглътнем и този път, ще ни набутат някой клошар с пълни самопризнания и готово. А които трябва, ще са си чисти

Оставила е следа - вижте снимката - системата я е убила.

Ха-ха, колко пари се наливат, а резултати никакви. Абе кога ще си признаете, че сте по-зле от първобитния човек? Нямало и-т по криминалистика...., а какво правят сега уж криминалистите? Леле, лелееее, докъде се докарахме, направо ме е срам от изказванията на разследващите.

Може би жените трябва да се замислят доколко да бъдат еманципирани. Карат агресивно големи джипове, гонят кариери също агресивно вместо деца да раждат и отглеждат. Така увлечени в силата си забравят за всякаква предпазливост и отиват на пусти и безлюдни места джогинг да правят. Вероятно облечени в някакви секси прилепнали дрешки. Не че е лошо човек, било то мъж или жена да се чувства в пълна безопасност където и да е, по всяко време на деня или нощта. Но реалностите не са такива. Малко повече предпазливост щеше да и спаси живота. Един лют спрей в малка чантичка на кръстта също.

Що не починеш малко? И да си изпиеш хапчетата.

драрю шна?

Не е ли редно разследващите да не раздухват много много по медиите. Това по принцип би попречило на хващането на убиеца.

Тук в САЩ преди година се подвизаваше сериен убиец, който стреляше жертвите на случаен принцип, които са сами на улицата, без компания, минаваше зад тях и ги прострелваше в главата. Хванаха го по мобилният му обхват, където е бил прикачен през локалните мобилни клетки... присъствието му съвпадаше точно по времето на убийствата, и сателит, който имаше данни за местонахождението на този номер, във определеният район, по същото време.... Лесно може да се проследи... всеки един номер, прикачен през обхвата на локалната мобилна клетка, в този ден, може да се проследи чрез мобилният оператор.

Едва ли нашенският убиец носи мобилен телефон.Проблемът е,че докато в САЩ банката им има 5 милиона ДНК проби на извършители на престъпления срещу личността/наистина са 360 милиона население/ у нас се вземат предимно от изнасилвачи,но който е извършвал грабежи/кражба в присъствие на собственика/,обикновено не само чрез заплашване,но и чрез насилие е само на една крачка и от изнасилване ,а те са близо сто хиляди,за които няма данни за ДНК -то им.

Странно,все още от средите на ДАНС и МВР няма искания всички да ни задължат да даваме ДНК проби с раждането си,но и това ще се чуе по някое време,ако се проточи разследването. Който го извършил е някой простак,който като се напие ще се похвали и дано някой от тези,които пият с него да го разнесе и някой нормален да го чуе,защото тези рядко пият в кръчми. Банката им ДНК е от няколко хиляди проби,както всеки се досеща причината е липса на пари за тестове,поради което законодателят не е вкарал този тест като задължителен при регистрация - който го привличат като обвиняем му вземат отпечатъци.

Фюри

Много убийства остават неразкрити.Причините не са в разследващите. След време,може някой да проговори или убиеца сам да се издаде.Има студени досиета.

Ако наистина е дело на " НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА", в човешки облик, но което не е познавало жертвата, а просто си е "превъртял " или по-лошо "превърта" на моменти много трудно ще го открият. То е като все едно тези камикадзета , дето ходят с експлозиви по дрехите. Ако те не се издадат с нещо или някой не ги " изпее" , как ще ги разбереш.? Разбра се, че не са от криминалния контингент, нормално да не са ,защото такова нещо наистина не се е случвало в Русе. Не че няма престъпления, но това е … нямам думи. Лошото е, че има голямо движение особено събота и неделя през границата, вкл. на румънски "контингент от боята"

НА ПУТИН ВЕЧЕ СТАВА ВИДИМ И ПРИ НАС.ЗА 18 ГОДИНИ ПРИ НЕГО СА УБИТИ НАД 300 ЖУРНАЛИСТИ.

"Модела", че Путин е виновен за всичко по света и у нас е вече отегчителен.

На САТЕЛИТНИ снимки ще се види ясно УБИЕЦЪТ и проследи в детайли откъде идва и къде отива, също така вид модел и евентуално номер на автомобил, адрес и т.н.

Ни внушава,че разкриването на убийството клони към нула! И този е бил назначен от КОЙ знае КОЙ(аз знам)за да му служи!Служи му и сега като ни внушава лъжи и подлива вода на колегите си докато антибългарските партии и троловете им развихрят поредната си кампания срещу избраната от Народа власт!

Плаката е много точен - "Системата ни убива". В последна сметка, системата съучаства и в лекарските грешки, и в джигитите, и мотористи убийци, и в убитите от кучета, цигани, ментетата, самоубийците от мизерия... навсякъде. Заспалостта на народът пък съучаства на системата.

Какво е това изнасилване , ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В 11.00 ЧАСА ??????????????? Явно отново се прикрива някое синче , на някой политик или недосегаем бандюга !

Явно си много тъп и неадекватен! Тия дето пребиват хора посред бял ден за отнето предимство или клаксон има ли ги или са измислица?! Убийства от деца за някаква дреболия реалност ли са?! След почти 30 години "демокрация" всички задръжки са паднали толкова ниско, че като излезеш сутрин от къщи, не си сигурен дали ще се прибереш вечер! И като се прибереш пак нямаш сигурност, че ще дочакаш утрото без премеждия или изобщо.

Според бившия главен секретар на МВР проф. Николай Радулов трябва да се работи паралелно по всички версии, но МВР не може да отдели кой знае какъв ресурс Не ви ли е срам след като в Европа средно на 10 000 души се падат от 350 до 450 полицаи а тук на 10 000 души се падат 740 полицаи и не можете да отделите ресурс кажете какво по важно правят те в момента - може би регулират движението по магистрала Тракия заради поредното задимяване или просто толкова си могат. Всичко е въпрос на организация но рибата се вмирисва от главата . Айде обвинявайте някой луд и лягайте да спите до следващото убийство.

Така си е... Стават само за едно, а именно да глобяват хората по пътищата. В "по-белите" страни досега щяха да го хванат 3 пъти!

няма и да намерят

по-спокойно де, сега трябва да измислят "виновният", да го нагласят да изглежда истинско, нали знаете нашите мафиоти как действат, нищо, че отвън ги притискат, нашите са упорити и нагли и ще измислят нещо наистина перфектно, само стойте и гледайте, и само се молете ако ви убият, окрадат, уморят от рак или нещо такова да Не се спасите изобщо

24 часа минаха, откриването на престъпника клони към нула.

Едно не разбирам - защо тази жена е с фланелка 'Системата ни убива'! Очевидно е , че не е имала парични проблеми и тази снимка не знам дали е най-удачната ...

Защото се чувства част от народа, когото системата е подложила на хибриден геноцид посредство макрограбежи под прикритие на "приватизация", "концесия", "гарантирана печалба", "фалити", "ВЕИ"..., "битовата"/циганска престъпност, войната по пътищата, дрога, гмо-, ментета, чалга, невежество, разврат, проституция, трафик на хора, търговия с органи...

не мисля така. просто е модерно

Няма смисъл да пишете. Полицията няма нито потенциал нито желание да се справи. Ще продължават да ни избиват!

и ako в банката с ДНK не присъства неговото, как ще го намерят?, единствено на всички мигранти и рискови групи, принудително вземане, което мирише на нарушаване на правата, така след 20години откриха един мароканец убиец в Испания

Да вземат да проверят дали убиецът на Вероника Здравкова не е бил в отпуск за примерно поведение.ДНК е 100% доказателство стига обаче да са му взели проба когато е трябвало.

вярно е, че все още няма заподозрян. Но също така, с всеки изминал ден става все по-невероятна версията, че е убита зарад Дж Пи Гейт. Защото се доказва, че убийството би било безпредметно и дори вредно за Джи Пи и другите разследвани за еврофондовете. Нищо не се е променило в добра за тях посока, а обратно - вдигнатият около убийството шум пречи на властта да прикрива Джи Пи. Те може да са всякакви, но не са глупави и никога не биха я "поръчали".

вярно е, че все още няма заподозрян. Но също така, с всеки изминал ден става все по-невероятна версията, че е убита зарад Дж Пи Гейт. Защото се доказва, че убийството би било безпредметно и дори вредно за Джи Пи и другите разследвани за еврофондовете. Нищо не се е променило в добра за тях посока, а обратно - вдигнатият около убийството шум пречи на властта да прикрива Джи Пи. Те може да са всякакви, но не са глупави и никога не биха я "поръчали".

на Дунав мост, гарата, автобусните спирки. Извършителят/е не е/са дух/ове. Дайте пари и хората ще помагат. Като ченгетата не искат съберете се по-богатите и с вас може да се случи, помогнете на държавата в лицето на МВР.

Да се посочат от хора с издраскани физиономии от скоро и т.н.

Как ще има заподозрян, след като е организирано от тия дето бяха критикувани от убитата - крадливите комунистически креатури от мафията ГЕРБ ! Който пише и говори срещу тях бива или самоубит или най-малкото вкаран в затвора за изнасилване, наркотици или нещо друго "изфабрикувано" във "фабриката за лъжи" на агентите на Държавна сигурност от ГЕРБ!

Разледващите са категорични - убиеца е или софийски,протестърски джендър от шайката на Радко пръдлето или червен бастун ексхибиционист от бандата на Цола Нинова -само те имат мотива да колят и убиват народа ,за да се върнат на власт през задния вход!

Разледващите са категорични - убиеца е или софийски,протестърски джендър от шайката на Радко пръдлето или червен бастун ексхибиционист от бандата на Цола Нинова -само те имат мотива да колят и убиват народа ,за да се върнат на власт през задния вход!

Ще намерят убиецът на Виктория, колкото намериха моя убиец. Затова Бойко Борисов е толкова много ангажиран, даже и от ООН-то.

Много гадно, направо отвратително по такъв начин да се прекъсне живот на млада жена, майка... Но тук се забелязва някаква масова истерия, която в нито един момент няма да помогне за разкриването на това престъпление. Все пак, ако не всеки ден, не всяка седмица, но веднъж месечно живот бива прекъснат по такъв отвратителен начин. Естествено, не на журналисн, но все пак ЧОВЕШКИ. Изписват се 1-2 реда и това е. Аз лично не виждам разлика. И в двата случая става въпрос за ЧОВЕШКИ живот, което е еквивалентно и, ако си журналист, и ако си клошар. Подчертавам, че не оневинявам изродите, които извършват такива нечовешки неща, даже напротив - за най-строго наказание съм, за смъртна присъда, но не се мери с еднакъв аршин и се насажда масова психоза.

Ами според мен затова реват, по същата причина поради която оставят братчедите на мира - журналята са за политиците също един инструмент за манипулация на народа.

в Русе няма ли брадати майки тръгнали на път за Германията? Аз си мисля че има. Има ги и във Видин. Откакто сърбите затвориха границата си циганите ги прекарват през Румъния. На мен лично това убийство ми напомня за тези в Германия и Австрия , работа е на брадата майка от Афганистан най-вероятно...и ако е така никога няма да разберем, властта си пази каналите и каналджиите!

Не знам кое е по зле? Да се окаже,че убийствето е политическо,в което аз не вярвам,което ще значи ,че живеем в гадна дъжава. Или да се окаже случаен инцидент,което според мен е най-вероятно,и заради което сега ме е страх да пускам децата да играят сами навън,защото най- вероятно сред нас се разхожда психопат -убиец? Тогава пак сме кофти държава,защото полицията явно изпитва затруднение и хората не могат да се чувстват сигурни. П.П. Живея в Русе и в последните 2 дни наистина се чувствам зле с мисълта,че е станало такова убийство сравнително близо до мястото на което живея и,че извършителя може би се движи между нас.

еми огледай се наоколо бе! в града ви навъртат ли се подозрителни брадати циганьори със скъпи телефони ,А? ако ги има внимавай и не пускай децата си изобщо по подобни пусти места и градски даже градинки!

1.Министъра, като по учебник на милицията, първо изказва хипотезата, че наблизо има психиатрична клиника. Добър изход за полицията да прикрият престъплението. 2.Всеки нормален човек знае, че ДНК е личната карта на убиеца, от което следва, че е слабообразован или вече не преминал границата. 3.Има ДНК. От нея може да се разбере от коя народностна група е убиеца – българин, циганин, африканец… 4.А в кръчмата се говори, че на това място са се събирали мигранти. И сега властта се чуди как да прикрие престъплението. И отново се връщаме на т.1

Въртят-сучат, ама все бягат от основното съмнение...

Значи като убият една къща с хора в забутано селище може 1 седмица цялата полиция да лази в планината, а като убият жестоко една жена в областен център изведнъж нямали ресурси... не знам другите какво си мислят, ама аз започвам бизнес с железни гащи в Русе. Явно търсене ще има.

Около нея търсете...не говорете тъпотии...психоболни...не знам си кво...извънземни...това е близък човек....

ето и цитат на едно друго мнение, което навежда на други въпроси, ... но почти сигурно е, че убиецът ще е психо-болен : " 2018-10-09 10:08:40 federal (нерегистриран) Ейййй, къде е сега Хорейшио, да помирише само въздуха, и с нос ще вземе ДНК, и убиеца е разкрит за секунди...Ама това по филмите. Първо, полицията НЕ Е ДЛЪЖНА да предоставя на масите действителни факти от разследването. Второ, тази не е разследваща журналистка, а най-обикновена кифла/фризьорка/, която на 20 год. е "омаяла" шефа си-един от собствениците на Нетуъркс. Следват сватба, екзотични дестинации, охолен живот. По "неизвестни" причини, февруари се развеждат. Кифлата се оказва съсобственик на активи за милиони. Склонността й към татуирани ММА бойци не е тайна. Явно е действала не както и където трябва. А да я свързвате с разни разследвания, е смешно. Тя просто е предоставила трибуна на едни хора. Нищо не е разследвала. "

То в България има трима престъпника, и сега глупаните ревът, че поне един от тях не е заподозрян.

Наистина сме трима, които разсмивахме България: -Тодор Колев -Тодор Козарев -Тодор Живков

Та кой е казал, че ще има заподозрян? Но по-късно може да се намери някой самоубит.

Без да съм расист, но това наистина прилича на оня случай в Търново, където беше убито и ограбено момиче от циган-н. А многото примери по селата, където изнасилват старици и ограбват и пребиват, и убиват?! Тези хора /или поне повечето/ са без всякаква съвест, за тях човешкия живот е нищо.

Прилича да,прилича и на мигранти,и на ппсихопат,който не я познава,и на ревнивец,който е отблъснала,и на наказание за предаването прилича. МВР малко инфо пуснаха заради случаяв Нови Искър,но така захранават много версии, и всяват паника в обществото. Трябва да се информира обществото за истината,защото се поражда недоверие,и паника,и луди теории.

А дали е имало изнасилване и трябва ли да се доверяваме сляпо на твърденията на полицията. Защо не приемем предложената ни помощ от ЕС относно разследването?

Дали верно ми изтрихте поста, в който споменах Пеевски?! Това към темата "Свобода на медии" ли се връзва?????????????????????????????????????????

Досега Шаро щеше да е помогнал много, но сигурно са бастисали и следовите кучета. Навремето ги ползвахме много и с голям успех,дори и в населени места с поток на хора и МПС-та. В случаят- при гориста местност, Шаро е незаменим, но явно и той е бил враг на демокрацията и са го съкратили. Дано са се сетили да изземат и удорологични..... става дума за мирисови следи. Занаятчииството е важно нещо при подобни издирвания, не трябва да се подценява.

Тези дни по световните медии казаха 19242525443 пъти, че БГ е последна в Европа по свобода на медиите.

Била е административен директор и водеща. Но била ли е и разследваща журналистка в собствения смисъл на понятието? Водила е предаване с участието на разследващи журналисти, но то е друго. Някой може ли да поясни? Не го схващайте като гавра с паметта й, въпрос е?

За мен като шеф на ТВ е давала трибу на хората. Наричайте я както искате,кифла,фризъорка,манекенка,но е факт,че не се е страхвала да огласи в собствената си медия сканадала с колупцията в ЕС,докато всички софийски медии мълчаха.И сега със злоба я наричат манекенка и дори от вечра фризъорка. Няма жрналисти,тези,които са се скрилизад това понятие са пудели и леки жени. Скоро ще я пишат жена с леко поведение,само и само чуждите медии да не я пишат журналистка,защото в днешния свят можеш да убиещ всеки,но не и слугите на всяка власт журналистите.Техния живот струва повече.

Медията не е нейна, тя е бела на трудов договор, сиреч работник!!! Стига с ком. манипулациите!!!

това четирима цигани на възр. 16-18г. защо се пише за 1 човек,убитата е тренирана ,силна тумба цигани са я изнас. и убили.

Журналистката е правила предавания за злоупотреби с Еврофондове и резултата е налице ! Умишлено се бави и разследването и търсенето на убиеца, в момента усилено се търси някой психично-болен или клошар, който да бъде самоубит и обвинен за нейното убийство ! С такова ниско ниво на управленските кадри в полицията, назначавани от мутрите от герП и псевдопатрЕотите - очакваме само нулева разкриваемост ! Грозна мутренско-милиционерска диктатура на алчни и самозабравили се мафиоти ! А послушната журналя, която държи тези уроди на власт покорно мълчи и си чака реда ...

Напротив казаха , че е личен мотива за това убийство и , че най-вероятно има сексуален и личен мотив.Въобще вече не се занимават с ненормалните или с идеята , че е убийство заради разследване.

Като ти кааха,докаахали ти го?

А нещо доказано има ли въобще като ще се правим на интересни ?

поръчково убийство+фамилия Златеви+Правец+Джи Пи Груп+Бивол+репортаж на убитата. Няма как да намерят убиеца. В Случая трябва да се търси поръчителят...

Прекалено много очаквания, към журналистка занимаваласе предимно с мода!!! Много криминални книги четеш!!!

да четем криминални книги, отколкото да участваме в криминални престъпления, като милиционерите, или в прикриването им, като Вас, нали?