Днес се открива предизборната кампания

В нея ще участват 30 формации от отделни партии или коалиции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От днеска ще бъдем заринати с предизборни лъжи.

А защо не сме прочели кой ще замества боко и останалите министри дето се навряха по листите за да не изпуснат авантата които по закон трябва да не са на работните си места?????

Вагинин се държа като пълен тъпан.Липса на качества,доводи и факти.Аз искам да чуя по зададения му въпрос какво ще направи БСП ,а той ....герб та герб та герб.Да бе момче на всички ни е ясен герб и точно за това искаме да чуем вие как ще ни убедите,че ще направите x,y,z!! Не....той само герб..герб..Еее ама майната ви. И езика на тялото му излъчва пълно невежество и слаба да никаква позиция.Нито един път не погледна към останалите трима или водещия!!!!!!!!!!!!!!!! Тотална щета!

Време е много скоро - по точно след месец ГЕРБЕРИТЕ И ТЕХНИТЕ ПАТЕРИЦИ да бъдат премахнати от властта! Мисли народе и гласувай за една по-добра България! Дано тези, които унищожават нашата страна да бъдат и по затворите!

Ей батко новият бардак предлага старите ........ Никой не иска промяна за доброто на народа.Толкова са Отврат,че Бог няма да им прости

Долу Борисов

Ха наздраве кебабче или кюфтенца !

Няма да гласувам, защото ще се заразя с ковид 19.

Сутринта гледах ПО БТВ диспута.Такова нагло говорене от страна на Вигенин, другите спазваха приличния тон, само комуниста, вперил поглед в нищото, плюеше ли, плюеше.Добре го е обучила Нинова.

Не е зле да посетите ушен и очен лекар, защото за мозъчен е много късно..

Искате ли Червените мародери да ви оправят икономиката? Да завършат магистралите ? Да съберат авторитет и да ни вкарат в Еврозоната след Беларус и Севрна Ингушетия? Искате ли ? Искате ли Сценаристите на Славчо Чалгата да ви оправят икономиката? Да завършат магистралите ? Да съберат авторитет и да ни вкарат в Еврозоната след Беларус и Севрна Ингушетия? Искате ли ? Искате ли Майките на Системно утепаните идиоти да ви оправят икономиката? Да завършат магистралите ? Да съберат авторитет и да ни вкарат в Еврозоната след Беларус и Севрна Ингушетия? Искате ли ? Искате ли Хидроинженера да ви направи още едно водно огледало и да ви оправи икономиката? Да завърши магистралите ? Да събере авторитет и да ни вкара в Еврозоната след Беларус и Севрна Ингушетия и Капалъ ? Искате ли Искате ли Маджо да ви направи палатки на Орлов мост и да ви оправи икономиката? Да завърши магистралите ? Да събере авторитет и да ни вкара в Еврозоната след Беларус и Севрна Ингушетия и Капалъ ? Искате ли ? Искате ли Професор Жан Виденов отново да ви оправи икономиката - долар на месец ? Да завърши магистралите ? Да събере авторитет и да ни вкара в Еврозоната след Беларус и Севрна Ингушетия и Европа от Ванкувър до Владивосток ? Искате ли ? ------------------------------ Искате ли Бате Бойко да свърши тези неща, които е започнал и прави добре? Да ни оправи икономиката? Да завърши магистралите ? Да ни вкара в Еврозоната ? За тия ли ще гласувате или за Бате Бойко? Аз ще гласувам за Бойко и ГЕРБ

Много ясно че ще гласуваш, за който ти плаща . Аз ще гласувам за платените тролове, веднага щом Тулупа ви плати да си направите партия. Клоун като шефа си!

А защо да гласува за тези, които не плащат?

Какъв кеф само! Въпреки всяването на паника, предстоящите манипулации, репресиите срещу работещи в герберски фирми и безкрайните далавери с мангалите, българите очевидно са решили да гласуват масово, за да изринат насъбралия се през последните 30 години комунистически боклук :-) ГЕРБ = БСП = ДПС = ДС (държавна сигурност) Пътници сте, а децата ви и за чеп за зеле не стават :-)

И сега ще започнат едни сладки приказки, едни велики обещания, едни грандиозни проекти, а после мат'ряла да го духа.

Слави е новият Бареков - и двамата тръгнаха от екрана на телевизията .... Какво очакват избирателите от един шоумен - да замени Парламента с концерт на стадиона ?!

Как ти се иска, троле, лизещ топките на Тиквата, ама треперите, че дойде ли на власт, жална ви майка. ..

Кое е по-зле пожарникар или чалгар?

Надявай се. Те почнаха за да залязват (разпадат) преди да да изгреят.

Уникален е факта и говори невероятно много за интелектуалното ниво на българите, 30 години след промените в обществото на България, втора политическа сила все още да бъде преименуваната комунистическа партия .... 30 години да търсиш промяната, като упорито гласуваш за статуквото !!! Това не може да е интелигентен народ, ето защо си заслужава съдбата !!!

НЕГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП-ГЕРБ-ДПС

Ясно за кого да не гласуваме, но за КОГО не казваш ???

Това може да го напише само и единствено комуне !!! Да твърдиш, че всички са маскари, е да накараш хората да гласуват за статуквото !!!

че той баце вече сума пари хвърли през прозореца на жипката