17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че един и същ ултра тъБп козяшки трол, се е изкендзал тука най-малко 1000 пъти под поне 1000 различни имена.

Ой бляя, отивам за инструкции при Матушката в Дианабад.

Изпуснат ли Украйна в НАТО и ЕС, с расийската кочина е приключено. Ватниците ще тричат Жужето, виждайки свободата на предвижване за украинците и западните инвестиции заедно, с 3-4 пъти по-високи заплати в Украйна от Рассия. Това ще е смърт за Путун и кликата му. За това са готови да нападнат Украйна. Ножът е опрял до кокъла.

На тебе лично с какво точно ще ти помогнат едни 40-50 милиона гладни гърла в НАТО и ЕС?

гладните украинци са с 4-5 пъти по-малки заплати от руснаците, над 1 милион украинци бягат ежедневно в Русия да работят

Привет таварищи бойци на информационния фронт. Пълна мобилизация, да измислите по достоверни лъжи

Ефект на Дънинг-Крюгер или иначе казано как глупавите са твърде глупави, за да осъзнаят, че са глупави. Ето и малка справка какво точно представлява Ефектът. Това е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, поради което погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си.

След Третата светова война кафето в Москва ще струва 2 гривни.

По скоро кафето в София ще е 5 турски лири. И ще ходите с фесове. Безплатни уроци по турски ще има. А за Европа, кафето ще е по 20 рубли.. И навсякъде портрети на Путин. Venseremos!

не разбрах - ти къде ще ходиш, защото казваш: "ще ходите"! Ти кЪф си?

Психопатът с ботокса съсипа Русия и сега гледа какво още може да съсипе. Изрод.

Когато първата и втората световна война са започнали никой не е предполагал че така ще стане. Тази ще е последната.

Ама ние вярваме на г-н Песков. Че кои сме ние, за да не вярваме?

За съжаление, руснаците пак са под властта на психопат и ще предизвикат война за пореден път.

прав си, руснаците нападнаха Бонапарт и Хитлер, а сега се канят и на САЩ

Путин е тъпо парче, иска да изгони НАТО от България, а ще постигне увеличаване на американските бази в България. Русофил съм.

рублофил си

Не лъжи

Не си никакъв русофил, ти си 100% педофил.

Няма военен конфликт без старателно подбран сценарий от агресора. Все пак обществото трябва да бъде с притъпени сензори за да е спокоен тила . Наскоро търсеха химическо оръжие, преди това защитаваха "демокрацията" а още по- нататък Полша нападна Германия, която вече ползваше отстъпките на Англия-Чехия. Сега трябваше нещо да се случи за да може Украйна да си върне въглищата с които да компенсира намаляващия газ през територията и. Не можа да го стори с ограничени средства и подготви масирано настъпление, което не се хареса на Русия. Ето, че се намери повод и НАТО да се намеси. Струпаните войски на Русия станаха агресора, който няма да позволи на Украйна със сила да си върне отцепилите се територии. Ами по всяка вероятност така и ще стане и Зеленски си го знае, но не смее да се върне назад за да не го пенсионират преждевременно. А кога ще стане зависи кога в Украйна недоволството ще предизвика вътрешна криза. А кризата през зимата чука на вратата.

Тези опорки ги гледам вече в коментарите в няколко сайта. Както и още много други. Няма начин различни хора да мислят и пишат едно и също. А пък колко са навътре в геополитиката, направо готови за дипломати.

Преди малко Зеленски във въдео-обръщение заяви, цитирам: "Време е Украйна да преминава към настъпателни действия за отстояване на своите национални интереси". Кой е агресорът? Кой се готви да напада? Украйна НАРУШАВА Минските договорености в момента стоварвайки на линията на фронта войска, танкове, реактивна артилерия, която е ЗАБРАНЕНА и OSCE се правят че не виждат това и си траят! Още преди месец пред украинската Рада, Зеленски заяви: "В момента разполагаме с най-силната армия в СВЕТА, ако искате да вземем Донбас - ДАВАЙТЕ". Не вярвате? Видео: youtube. com /watch?v=xxHpNFonzzs И пак питам. Кой е агресорът? Защо украинците искат да се скъса с Минските договорености, под който са си поставили подписа? Цялата истерия в момента е не защото руснаците щели да нападат. А за това, че украинците готвят настъпление, на което руснаците вероятно ще отговорят за да защитят цивилното население в Донбас! Докато през годините Украинците трупаха армия на границата с Донбас, въпреки че това е НАРЕУШЕНИЕ на Минските договорености медиите мълчаха. Сега имало руска военни части на 400 км от Границата с Украйна и всички се насраха! А къде да са тези военни бе?? Санкт Петербург, където има също много военни се намира на ръка разстояние до Естония? Защо Естония не е изпаднала в паника бе калъфи, не се е сетила ли?

Колега, за тоя пост няма да получиш нито рубла! Плащаме само за уникални мнения!

Но ти ще получиш 10 долара. Отиди да купиш мляко и хляб за децата докато се връщаш от ресторанта в който миеш чинии някъде в САЩ

Укрите са малоумни.Цял свят го знае

Странно нещо са сороспиите. Когато му дадеш друсалка започва да пее "Знаме, обсипано със зведи", ако му пробуташ лепило от раз поема "Ода на радостта", а теглиш ли му шут в задника с патос декламира, "Вставай страна огромная.." Най- са ми интересни като ги оставиш на гол водица как бързо и набожно сричат "Отче наш който си на небето".. А бе странни индиви ве маа му стара.

Ти май си на предпоследния етап от описаните.

Шо бе позна ли се? Явно си сороспия и етапите си ги минаваш редовно. Днес на друсалка ли си или шут в трътката?

Днес съм при жена ти, докато ти дежуриш да тролиш тука. Някой трябва и това да свърши.

Лъжеш чер вей кло зетен. Днес си дежурен по форум, иначе друсалка и шутов йок. Самомвъже за тебе на дирека да гниеш. Скоро ще е :)))

бяхте, такива си и останахте! той и Хитлер набеди уж поляци, че нападнали и убили немци на граничен пост тогава, та да има повод...... Като ще загивате, искате колкото се може повече свят да повлечете, вашата мама всесоюзна и всенепобедимая!!!

Време е братска Русия да освободи не само Украйна, но и цяла Европа.

Време е да си изпиеш хапчетата и да си лягаш, че да не видят санитарите телефона и да ти го вземат.

Уж те нападат и ти “отвръщаш на удара”! Така са започвали почти всички военни конфлокти в миналото ! Съвсем ясно е кой каква роля ще играе в това инсценирано нападение !

Укропитеците нещо се настървили. Пак ще има " хероям.... САЛО". Пропускат "посмертно". Ядосат ли се русите, сало ще има.... ама във великите ловни полета. За наемниците де.... щото желанието на обикновените укри за война силно ме съмнява. И не знам към Донбас ли ще тръгнат.... или към Киев.

Вярно имало фабрика за тролове на Путин. Чудя се в копейки ли им плащат, или в US центове. Защото ако е с центове, егати каузата, щом приемат само вражески пари.

Гадовете,всъщност искаха да свалят Путин... Сбъркаха..... "Най-добрата отбрана е нападението"....!!!! Сбъркаха ,знаят го ...ама разчитат на невежеството ! Украинците,както всички хора са добри (човеци) ,ама англо-саксите...ги използват ...... Войната ще е до последния УКРАИНЕЦ....!!!

Кой си изтегля персонала от посолствата? Кой от 2 месеца тръби, че Русия всеки момент ще напада Украйна?

Същите, дето разтръбиха, че Русия е струпала 100 000 войска по границата си. Тогава малоумници като тебе пишеха, че можела да трупа войски където си иска на нейна територия.

Отряд на опълченците обкръжи украинска военна част, въоръжена с голям брой танкове, бронетехника и артилерия. Частта се намира между планина Саур-Могила в Донецка област и руската граница, съобщи lifenews.ru. Основните сили на украинската армия, по-специално 72-ра механизирана бригада, сега са концентрирани в Свердловск. Опълченците, които са завзели една от най-високите точки в Донецка област - планината Саур-Могила, имат ясна видимост към колоната на силовиците.

Утре със същата безочлива наглост Москва ще обвини и нас, че ще ги нападнем с кану-каяци и камъни.

Бла,бла. Миролюбци с танкове обикалят около Украйна. Сигурно си правят путинистански офроуд с барбекю и водка.

Нито смечи от ул армията нито джавелини и стингери ще им помогнат дуят бузи сатанато с списанията боклук продали на Украйна и товар!!!!! Сатанато ще се бие до последният украинец

И най добрата война, е по лоша, от най лошия мир. Русия е водила тежки войни, и едва ли би се съгласила и на добра война

тя отново фалира

Ти си завършен идиот и олигофрен. Няма печаливши при война. Такива като теб са за затвор веднага.

Украйна е в същата позиция като Грузия 2008. Има дори голяма прилика в профила на Зеленски и Саакашвили. И двамата са кукли на конци, напълно зависими и без собствена воля. Единствената разлика е ,че Саакашвили е психично болен , а този Зеленски е евреин и може да се завърти в последния момент. Чичо Сам е казал ,че ще има война и щом руснаците не я искат , атаката ще дойде от укрити. И винаги това става покрай някоя олимпиада 2008 ,после 2014 ,сега Пекин

Зеленият се нашмъркал и всичко иска Е не се получава !!!! Ако ЕС него усмири идва Шойгу с усмирителната риза и за него и сатанато

"No passatan" ........... Братушки ,с вас сме !!!! ..... Е...поне аз съм с вас !!!!

преди дни пусках тук един линк от сайта на Радио Свобода. Статията за струпване на руска армия до границата с Украйна беше доказана с една сателитна снимка. На нея имаше съм 70-80 машини. Уж танкове. 1. Под снимката обаче пишеше, че това е снимано до Смоленск. (Вижте къде е на картата! Дали е до границата с Украйна.) 2. Като разгледах внимателно обектите на снимката, забелязах, че поне 70% бяха ... камиони. Ясно си личи че имат марка кабина и голяма каросерия. Имаше и танкове, но бяха една трета от машините. Те имаха оръдия, за разлика от камионите. ТА ТАКА СЕ ЛЪЖЕ! в западните медии!

Не само преди дни - днес го пусна 10 пъти вече. Но ще получиш пари само за един пост!

Операция на УКРАИНСКИТЕ сили в УКРАЙНА ще бъде всъщност АНТИТЕРОРИСТИЧНА операция! Онези изроди, които с руска помощ свалиха пътнически самолет и които тормозят населението с паравоенни структури, финансирани от Москва могат да бъдат наречение само с една дума - ТЕРОРИСТИ! И е редно да бъдат прочистени като хлебарки! Който иска да е терорист, да си поема отговорността или да ходи на майната си - при майка си - хранилница в Русия!

"терористи" са тези, дето използват терор срещу мирно население. ДНР и ЛНР имат редовна армия и милиция. Те не залагат бомби в Киев или Лвов. Стоят си в Донбас и се защитават ОПРАВИ СИ ПОНЯТИЯТА!

Това ДНР и ЛНР са някакви нови държави, представени в ООН и СТО, в дипломатиччески отношения с кои държави, би ли уточнил?

Като каза самолета, се сетих че миньорите бяха свили в обръч укро армията, и бяха тръгнали към Киев. Та, Киев си свали самолета и така спря настъплението!

Да видим: Самолета е отклонен на 100 км от обичайното трасе! Над зона с военни действия.

Баш миньорите бяха, с личните си танкове, гаубици и артилерия, нали?

Добре де, не може ли направо да въведат санкции, ами е нужно да загиват хора? Бликън беше нещо много умислен след срещата с Лавров!

За да въведат санкции, следва да има причина. Просто УСА надъхват украинците да пребият сепаратистите и очакват, че руснаците ще ги защитят. И ето повод.

Смешник!

Тече първата световна война. Сащ стоят отстрани и гледат. 80 % от населението е против влизане във войната. Предприема се ход, като се изпраща пътническия кораб Лузитания, натоварен с боеприпаси, към Англия. Грманците предупреждават, че ще бъде потопен. Даже разлепят листовки на пристанището. След потапянето, 80 % , вече са за война.

в последните две седмици САЩ и НАТО постоянно, всеки ден, изпращат нови части все по на изток! Става дума за Прибалтика, Румъния, България, Черно море... Русия не е изпратила и 1 човек на Запад. После Путин бил виновен за напрежението.

Половината свят е пропищял от надарени рускини, търсещи финансово бъдеще, а ти ...

Украйна добре да изучи азеро-арменския конфликт. Щатите изоставиха сам своя Пашинян срещу Азербайджан и Турция. И естествено Армения загуби

аналогията е с войната в Грузия - 2008 г.

Американците провокират нова война!!!Осраха се в Афганистан сега това ги Чака и тук!Надьхват украинците за война и ще го пишат после на Руснаците!

Кой ли ще е посредник сега? В Грузия беше Франция.

Добре де, защо Киев не изпълнява минските споразумения?

Кое точно не изпълнява от тях, би ли уточнил?

Schilo

Статута на Донбас, бе! И прекратяване на огъня. Ей, това не спазва.

Там има една точка за гласуване в парламента. Все отлагат.

Ти чел ли си ги? Ако ги прочетеш - ще ти стане ясно какво!

Почна ли войната? Ще се отбием на русофили. Шило и КГБ ще са първите. Купувайте си благ вазелин .

Schilo

Ела бе, пиле, шарено. Ела ми! Дейба форумните ви герои, дейба. Всъщност, що да ви правя кефа?

Ей шира , идем .

Като за начало Русия струпа доста войска по границата с Украйна. После започна да кара войски в Беларус под предлог, че ще има учения. Движения на руски войски има и на п-в Крим. В отговор на това Украйна започна да предислоцира войски по вероятните направления на руско нападение. И излиза наглия Песков и почва да дрънка - вижте, Украйна ще напада, искат да ни набият, трябва да се защитаваме! Комунизма не си е отишъл още!

Schilo

Малии, руснаците, ако искаха да нападат държавата 404, досега в Киев бирата щеше да е 3 рубли.

3 рубли са 7 стотинки. По-вероятно е в Москва бирата да стане 1000 рубли.

Schilo

Ами евтиния. С дотации от Москва. Толкоз ще е.

Дотациите с нищо не струващи рубли не струват нищо. Дотациите ще трябва да отидат за водка, че когато се осъзнаят руснаците, че путин пак ги е прецакал и ги е набутал във война, ще им стане много неприятно!

Schilo

На киевската хунта и трябва война. С външен противник. Че, иначе вътрешната им е в кърпа вързана.

По-скоро на Путин му трябва война със някой съсед, защото в Русия в момента има друга война - на хладилника с телевизора. Винагио побеждава хладилника и не е ясно, накъде ще избие гнева на руснаците. За това Путин правилно го насочва към Украйна.

Schilo

Пиле, шарено и доста проскубано. И хладилника им е пълен и телевизора не е политика.

Аха, тетките се жалват из фейсбука, че не могат да си купят домати и краставици, че станали много скъпи, а заплатата все същата...

Типично по москалски - ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали! Ама Мужикисан изобщо не е струпал 100-200 хил. военни на границата, нали? И изобщо не е окупирал Крим! Нито пък Абхазия или Осетия, или Чечения, Алтай и къде ли още не! Неее, проста да паладейш, тавариш! Хахах

Schilo

аре,аре, не ми се прави на демократ. Подлога си и ти, ама, нейсе.

Посмали Манго. От 100 хиляди с едно движение ги направи 200 хиляди.

Schilo

Укрите ще ядат голям бой. Мнооого голям. Кеф!!!!

Явно още има такива пробити продажни гемии като въпросния шило - да наричаш братски народ, най-близките до българите, територията на Стара Велика България укри, зле тавариш, ама не минават номерата. Ако не ти харесва - чемодан на Масквами и паехали:)

Евентуално влизане на Украйна в НАТО и ЕС означава край на Магучая. Жужето жив ше го ядат ватниците.

Нищо ново под слънцето. Крадецът вика дръжте крадеца.

Schilo

Укрите ако сгрупят да нападнат Донбас, Украйна се свива до Днепър. Като е прост Зеленски, нека го направи.

И долара става 2000 рубли!

Nqkak ne mu stiska na liubimiq vi Putin da napadne :)

Schilo

А, дали им влиза в плановете да нападат без повод? Още преди три-четири месеца предупредиха украинците- внимавайте с Донбас.

Путин го е закъслал здравата вътрешно и не знае как да се задържи без да въвлече сгтраната си във война, това казва тоя чичо.

Schilo

По-скоро укрите вече няма, какво да ядат, а цените растат главоломно. А кинти- нямат.

Значи руслямистите подготвят фалшива провокация за да имат повод да нападнат!

Акъл под фуражка не вирее, не се напъвай.

Ахахахах, абе гастербайтер прост, преди малко по телевизията Зеленски с подпухнало лице заяви в прав текст: "Време е Украйна да преминава към настъпателни действия за отстояване на своите национални интереси". А още преди месец пред украинската Рада, Зеленски заяви: "В момента разполагаме с най-силната армия в СВЕТА, ако искате да вземем Донбас - ДАВАЙТЕ". Не вярваш? Видео: youtube. com /watch?v=xxHpNFonzzs Смехорията е че този клоун, който в момента се радва не 10% подкрепа, го избраха за президент покрай обещанията му да спре войната, която Порошенко подкрепяше! Украинците са тотално прецакани и е ясно като ден, че правителството им се нуждае от конфликта, мирът за тях е пагубен!