Коментари - Борисов назначи Юлиана Иванова за шеф на ДКЕВР | dnes.dir.bg
назад

Борисов назначи Юлиана Иванова за шеф на ДКЕВР

Юлиана Иванова е новият председател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР), стана ясно в началото на днешното заседание на Министерски съвет. Премиерът й даде 20 дни кредит на доверие.

Обратно в новината

Коментари - Борисов назначи Юлиана Иванова за шеф на ДКЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

humfry

Новият Ангел Семерджиев, само че от женски пол и по-удобен В нормалните държави си подават оставките още преди да се е размирисало, а при нас не го правят, дори когато вече вони, та не се трае! Тези черти на свръх наглост, безочие и лицемерие са характерни за България, но в момента имат и за цел да отклонят вниманието на хората от истинските проблеми.

Инженер-юрист. Ами изключените от ВМЕИ /сега Технически университет/ поради слаб успех отиваха в икономическия и ако и за там не ставаха отиваха в юридическия и ставаха юристи. Затова ни е такова дереджето.

днес магазинерка утре водопроводчик ще контролира мафята или ще е смешна пионка :)

Никъде нямя пазарна економика сега.

И девет доствчици на ток до дома да има, с цел клиентът да избира, в България нищо няма да се промени по отношение цената. Като има три мобилни оператора-при когото искаш се пиши-и какво.

Бивша служителка на RWEq дошла е да разчисти пътя още по-добре. По телевизията Борисов каза, че й наредил да разчисти нередностите и нередните в ДКЕВР, та ония /чужденците/спокойно да продължат да ни грабят и никой да не може да ги изгони!

Имам удоволствието да познавам лично г-жа Иванова. Тя е един прекрасен човек, но наред с това е може би най-неподходящият за тази работа. Жалко и за нея, и за тези които са я пробутали на тази длъжности, и най-вече за всички нас!

Да де, пътят към ада е застлан с добри намерения. И аз за някои съм прекрасен човек, ама нищо не разбирам от енергетика. Но пък съм инженер и също ставам за шеф на ДКЕВР по тази логика. По образование г-жата е енергетик, ама по трудов път - секретарка. Като оная от Фонда за научни изследвания.

Сменете малко информационната агенция и вижте как варненската жандармерия подготвя ВОДНО ОРЪДИЕ срещу демонстрантите тази вечер. Да не кажете, че не е демократично, няма такова нещо. Във всяка демократична държава, полицията вади водни оръдия срещу гражданите си, когато демонсатрират срещу надути сметки и монополи и не им дава достъп на3 пресечки от сградите на съответните монополи.

Типа мутро, трябваше още на първата година, когато разбра, че тая работа не е за тебе, самия ти да се ометеш. Нахалната ти изцепка при поемането на властта, че да си премиер било по-лесно от това да си кмет, не се забравя. А говори колко и дали имаш нещо в главата между двете уши. Страхът ти вече е паника, жаждата ти за власт - отчаян опит да се задържиш някакси, а дните ти след падането от власт - черна перспектива и безутешна мъка. След като ти приложат оня закон за отнемане на незаконното, заслужаваш да те вържат на площада с дебела верига, заринат с развалени плодове от народната любов и признателност.

Каквото е казал Генерала,Кмета ,Премиера,Бат Бойко всичко се е сбъдвало! Казва го като джентълмен,бори се като тигър ,изпълнява го като рицар! Мъжкарска приказка ,а не като рачко пръдльовците на Гаргамел,ЦК хрантутника,Луфтхназата ,Сопола и никавица-Пръмовица!

Wet, wet, wet, щото иначе ме цензурира Нравствената полиция на Дир-а. Преди години имаше един френски филм за възрастни "Нравствена полиция". Та полицайката в него беше най-красива, докато и тя накрая не развя цици.

Честита ви нова "калинка"! Имала опит в енергетиката като секретарка (пардон - офис мениджър, те сега така им викат) в Марица - изток. После била на хранилка в РВЕ, т.е. пак човек на монополиста.... е кво да очакваме от нея.... инженер-юрист.... това е като оня, величеството, инженер-икономист... Всеки знае, че такива квалификации няма... Успех! Ама на Бойко калинките ще му изядат главата накрая.... Пак на някой разклон ще да я е намерил и тая калинка!

Драги ми сънародници, забелязахте ли какво се случи от няколко дни насам пък и продължава : различни по ранг най-висши държавни чиновници излязоха и защитиха кого ? Не народа потребител на ел енергия, а монополистът - продавач!Имах чувството че не ние ме ги избирали да работят за нас , а са на ведомост за заплати при тях, а дали е така, замислете се. Много тъжно и гадно! Юли иде, помислете хубаво!

Госпожа Иванова има времеви кредитен период на доверие.Ще видим каква ще я свърши.ЛИЧНО АЗ СИ МИСЛЯ ЗА ОНАЗИ ПОГОВОРКА ЗА КЕРВАНА И...КУЧЕТАТА!Сещате за нея ,нали?Но си мисля,че ако България бъде осъдена от съответната еврокомисия,то глобите трябва да се заплатят от членовете на ДКЕВР,а не от българския народ,и по-точно от онзи мазник с лице на брадясало дупе< който ръководеше ДКЕВР.Помните ли как говореше като отче,как ни заблуждаваше само...?!

Може би не само аз искам ДКЕВР да ми осигури връщането на разходите които правя годишно с печалба само от 50 000 лв. Каква е тази комисия която осигурява печалби само на едни избрани монополи с парите на тези които им плащат заплатите?

Тоя явно ще си завърши мандата точно както го и започна.

И като го "омете" какво? Кой ще ми върне на мен надвзетите пари и лазбити нерви? Запомнила съм една максима от години актуална и до днес "Ако искаш да не се свърши работа, създай комисия". Да видим и сега какво ще стане, макар че "Битият си е бит и т.н.".

Проблема наистина не е в монопола, а в законите които са гласували управляващите през последните 10 години и корумпирания и марионетен съд който ги тълкува по бандитски начин. При една чисто пазарна икономика потребителя определя размера на пазара и от там цените се движат в поносими и реални норми. Какво значи 500% или повече процента печалба на търговец която се фактурира и става изискуема от съдии бандити които се крият зад имунитета си и ни набеждават за ,,абонати" ,,длъжници" ,,потребители" ,,некоректни платци" .......в търговията по света печалба в пъти няма. Цената на която търговеца продава не може да се надхвърля повече от 10-30% цената на която продава производителя, и този процент се смята за изключително изгоден, ако се стигне до сделка . Китайците продават дори при 1% печалба. Всички приказки за пазарна икономика по нашите земи са бандитска демагогия.

Като всичко е забатачено през последните 10 години, няма ли да се търси отговорност от брадатия козел, който си подаде оставка? Щом е така и аз искам да работя за 5000 лева заплата и като забатача нещата, ще си подам оставката.

А кой ще дойде - БСП,ДПС и Куневото - мерси, чао - ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ!! Иначе, ще ни гази мечката и ще плащаме за Белене и консултантите до гроб и до провнуци!

Срок за какво? Да влезе в схе3митеи да продължат съвместно с монополите да грабят народа

А бе, пичове, тая не беше ли снощи в БНТ в предаването "Референдум" като беше представител на ДКЕВР? Защо тук не пише, че е работила в ДКЕВР и ако е работила не е ли и тя виновна заедно с Брадатия?

Риторичен въпрос Сте задали,как кой прибира рекета,ми шефа му Пашата разбира се ,шофьора на Пашата в управителния съвет на ЧЕЗ,брата на Пашата ортак...друг шофьор на Пашата назначен за шеф на спорта(спомина се скорострелно завалията на пиянски лов) и все в този ред на назначения "ало Танов".Цеца Секса била върл противник на Белене,та как няма да е ,нали въпросната "аристократична дама" печели от зелената енергия единствено по-малко от Вальо Златев...

Октоподът има пипала навсякъде!

Лееее .. то "слепеца" и "глухият" до сега щяха да прогледнат и чуват, че тоя брадат козел - СЕРСЕМержиев е едно голямо ла...О и Мръсник! то не бяха форуми и коментарий в тях, за да дойде видов ден за тоя пед...с! Най после да чуеме тази изповед: "трябваше още първата година да го омета !

Честито! Госпожо, Сравнете Прогнозната разполагаемост за регулаторния период за АЕЦ "Козлодуй"в последните решения Ц-22/ 29.06.2011 и Ц-17/28.06.2012. Питам кой ползва евтината ни енергия и защо народа трябва да плаща скъпата?!

"Юлиана Иванова ще завърши мандата на Семерджиев, който приключва на 9 ноември 2015 година. " Тя и професор Анна се усмихваше, усмихваше ... ама

Бизнесмените от "СЛЕ Груп" Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов, прочули се покрай Дюнигейт като ортаци на Кумецо на Цветан Цветанов , лично са били заведени при началника на ДНСК Иван Симидчиев от сегашния шеф Милка Гечева, за да получат разрешение за ползване на хотелския комплекс "Мелницата" в Несебър. По това време Гечева е директор на звеното, което издава Акт 16. Така Цветан Цветанов покрай своя Кумец - се оказва заинтересована страна в огромния скандал по узаконяването на незаконния хотел Менабрия от вездесъщата мафиотска група-СЛЕ груп,както и случая с 29 декара Дюни....... Впрочем-каква е официалната реакция на ЮНЕСКО по затритата от българските политически мафиоти 6 вековна Мелница-Символ на Несебър,по подобие на Кулата в Солун??????Каква е реакцията на президента на ЮНЕСКО-българката Ирина Бокова??Незаконният хотел трябва да бъде премахнат незабавно,да се върне красотата на този символ от 15ти век, а мафиотите от СЛЕгруп,Цецо и Кумецо,Кмета и Главния архитект на Несебър,Шефа на ДНСК-право в Затвора....

John Doe

Чак се чудя защо ви отне толкова много време да го смените Семерджиев. Той не регулираше нищо .. той беше просто говорител и адвокат на енергийните дружества. Ако искаха увеличение, той им го даваше. Ха дано тази дама се спрява по-добре.

Блажени са верующите. От тия двамате нищо не зависи. ББ им нарежда да изпълняват условията на ЕРПтата, защото получава подкупи от тях в партийната касичка. Подкупи получава и президентството, не случайно и Първанов преди и Плевнята сега скачат като ужилени срещу национализацията на ЕРПтата.

Съдебната система сама да се реформирала. Здравната система сама да се реформирала. ДКЕВР сама да се реформира. Армията, БДЖ и какво ли още не, също. Тези системи не работят ли съгласно закони гласувани от Народното събрание? Реформите не следва ли да се инициират от съответното ресорно министерство? За да има реформи, не трябва ли да се реформира първо законодателната база? Или те ГЕРБ не разбират от закони. Само от полиция и магистрали.

Семерджиев -на Прокурора и ОСЪДЕН да ВЪЗСТАНОВИ ВСИЧКИ НАДВЗЕТИ ЛЕВЧЕТА ОТ Неговата бездействаща и угодна на монополистите институция и в ПАНДЕЛАТА-поне за 10 години...! -КЗП и КЗК и други разни органи на държавна ясла - за защита на потребителите -също да дадат обяснение Защо БЕЗДЕЙСТВАТ ..и бъдат САНКЦИОНИРАНИ...!

ще го самоубият....

Поредната секретар - послушница на Борисов. Слабите управленци се обграждат с жени!

си глупав бе човече,ужас!

Ужас, че ви търпим!

И на тоя пазар, кой ще купува прескъпия ток от американските ТЕЦове и от фотоволтаиците на Цветелинка? Нали всички ще искат ток от АЕЦ. Ще трябва да настроим още поне три АЕЦа, за да могат всички българи да си купуват оттам евтин ток.

хахах племеницата н Шушулов- някой вярва ли, че ще има реално борба с монополите и промяна- нещо създадено с активното участие на Шушулов. И как не избраха човек на конкурентен принцип, няколко канидатури, всеки с програма, да има сблъсък на идеа и да бъд еподкрепен от експертен съвет, който да разглежда техните кандидатури. как се назначават все свои хора??? Мисля, че всички занем защо

БРАЖО БОЙКО ПОРЕДНИЯТ БЛЕСТЯСТ ХОД ТИ СИ ГЕНИЙ ПОКЛОН НАПРЕДД ГЕРББББББББББББ ЮЛИ МА4КАМЕЕЕЕ ГОЛЕМЦИ СМЕ НЕПОБЕДИМИ СМЕ Е ВЕРНО И АЗ КРАДА СЕГА АМА КОИ НЕ КРАДЕ КАТО СТЕ МИ6КИ ПИ6ЕТЕ ТУКА

Снощи ББ ви изкъпа за пореден път, бедни ми българи! Продал дяловете на държавта в ЕРД защото нямал 51% и не можел да влия върху решенията на Общото Събрание. Лъжа ! Държавата, ако желаеше с 34% от дяловете си щеше да свиква ОС на акционерите, винаги и когато иска, с членовете си в УС на АД може да влияе, да не говорим с репресивния си апарат ХАП ако мисли , че взетите решения са в ущърб на потребителите. Ам не ! ББ и държавата сега просто не ги е еня за вас българи и ако не бяхте излязли на площада нищо нямаше да се промени, а дали ще се промени сега дълбоко се съмнявам.

Тихо да не те чуе КАЛИТКО

Абе хора, каква е тази идиотска система, да променя някои от буквите, които съм написал ?

Вероятно имате автоматичен коректор. (Често ми се случва. ... Просто гледам да проверя всеки път преди ъплода.)

Че те нали същите простотии надрънкаха и като ги питаха, защо продават държавния дял от Пловдивския панаир. А там доколкото знам там държавата има 49%. Освен това, преди две години малкия дял в ЕРП-тата не им попречи да си приберат дивидента натрупан през годините. Борисов обаче, явно до такава степен свикна да му се вярва на всяка простотия и да смята населението за пълни идиоти, че вече съвсем му изпусна края на говоренето.

в обора на Бистрица, ако завършат 0:0 , с " Интер"? Ного е строк, тоя ББ,ит-бре !

Ъхъ,ного!Ит-бре!

Защо Боко избира тази женица - "защото те генерират повече доверие, когато излязат да говорят".... А не защото е честна или ще свърши работа. Това показва мисленето на този човек (ББ)- важно е да МУ вЕрвате, а какво се прави не е важно !

Язък за дамата,която на пръв поглед изглежда деловита и напълно наясно,че нищо няма да свърши в поверената и мисия от ББ-БУДА,освен да и набъбнат личните влогове.Момиче, липсва ти законовата уредба са решаване на проблема и кажи честно на вожда си пословицата "късно е либе за китка".Я го удари на живот,че времето ти май минава,и от н его всичко трябва да се вземе.

юляна има много добри креденшалс, даи боже да се справи с батака оставен от разбоиника семкаджиев. а защо тои е само уволнен, а не е саден? докога разбоиниците ще бадат само уволнявани?

О, много добри криденшълс- роднина е на Шушулов, автора на това ценообразуване и активен участник в монополизирането на енергетиката

ЕКСПЕРТ СЧЕТОВОДИТЕЛ трябва за този случай а не инжинер-правист!Тук се търсят СМЕТКИ а не схеми на кабели и договори!Така е когато един човек решава всички въпроси на държавата.Това правителство има ли мозъчен тръст или всичко се решава на стадиона?Хайде пораснете!

Ти пък, то няма мозък, ти тръст търсиш. Виж им само прякорите, тогава питай за акъл.

Поредната Калинка? Или още една дама, " обременена" с връзките си с чужди монополи от миналото. Като Трайчо, който си замина по-живо, по-здраво. С това досие не вдъхва доверие, освен на бившите си работодатели. Дано да греша! Дано.....Много ми се иска....

и е праф! Доверието, което генерира Лилето, и като пълноводна река ! А Искра, тя не генерира,тя те повлича, като скъсан язовир!

Искра е необятна като делтата на Амазонка или Русия. Доверието, което внушава - също. Тетка Цачева също. Пълна вяра в Монтанската юридическа школа.

Само инженер и юрист??? Ех, да беше и хирург, или поне зъболекар...

kgb777kgb

По принцип си прав , но не и за България !!! Това важи само за държави с пазарен принцип , тука веднага ще направят картел / има ли смисъл да ти ги изброявам ? - мобилни , петролни , зърнени , захарни , олио , ........./ и пак ние ще духаме супата !!!

АбЕ , Боко , защо все такива за ботокс и лифтинг ? Много соленко излизат на народа!

Борсиов не се пързаляй като плъзгав плазмодий или нямаляваш сметките с пъти или си заминаваш - какви са тия глупости как някаква женичка ще убеждавала народа колко резонни са били сметките...глупости...

На бунт, народе срещу енергийната мафия, втключително и горивата, срещу лекарствената мафия и срещу всички банкови институции.

Дано не е някоя нова Калинка.

Като и гледам трудовия път, топло-ядрена енергетика я има само в дипломата и, все на бюро е била. Имам 2-3-ма колеги от МЕИ-то, които докато я учеха тая специалност, взеха че я закриха. Защото г-жата, за да я учи, е завършила МЕИ, ан не ТУ.

Никой не повдига въпроса къде са били останалите държавни органи, които също имат отношение към въпроса - за КЗК и КЗП питам! И те са на държавната ясла, и те се хранят с наши пари... Каква работа свършиха те? И кога най-накрая прокуратурата ще спре да се прави на щраус? Кога гаговете на висшите държавни чиновници ще им се разминават безнаказано? Семерджиев бил виновен! Само че неговата персонална вина, се плаща от милиони потребители! Плащахме му заплатите, екстрите, бонусите! А колко години и защо ние ще му плащаме и "вината"?!

Браво !