Новата шефка на ДКЕВР призна за незаконна търговия с цигари, готова е с оставка

Моя грешка е, и съм готова да си понеса санкциите за незаконната продажба на цигари в онлайн магазин, на който аз бях собственик, призна пред журналисти новият председателят на ДЕКВР Юлиана Иванова по повод медийна информация. Тя обяви, че ако трябва, ще подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Новата шефка на ДКЕВР призна за незаконна търговия с цигари, готова е с оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи Другарката има за Адвокат - цял министър и ТАТО барабар... Абе Другарю БЕБЕ несъбудено (Дилянчо), незнам защо ама ми прилича на тукущо събудено бебе - с това подутото личице - месечинка и тия бърни. Та Другарю БЕБЕ - нали си учило по USA (уж божем) там казат - It's not the Intend - It's the Imapact that metters. нещо като напето - Пъта към ада е послан с добри намерения. Дали Другарката е знаела или незнаела, искала/неискала, НО Е НАРУШИЛА ЗАКОНА!!!

Боже, боже......това е все едно да убиеш някой и да твърдиш, че това е правилно и е линия на поведение, щото Видите ли нямало е как да стане иначе. Или, ако на теб са ти простили, това не значи, че на други ще простят.....ако друг направи това ще го опандизят и дивиденти ще искарат......но за теб драга неееееееееее.............нямаш ли доблест ма.....ти ква си българка, авганка или марсианка....али ти си си ти.

До такава степен сме затънали в корупционни сделки че вече не можем да разграничим лошо от зло! Нека оставим госпожа Иванова да си свърши работата , и след това да критикуваме ако има защо!

След като станаха известни далаверите й, тя изобщо не трябва да заема този пост.

Go home babe!

Назначиха вълка да пази кошарата!

Ако и утре я подведат юристите,голямо лапане на агнешко ще падне

НЕПОЗНАВАНЕТО НА ЗАКОНА НЕ Е ПРЕЗУМПЦИЯ ЗА НЕВИННОСТ !!! Закона поражда правно действие спрямо нарушилия го. Народопоговорки от рода на ПРИЗНАТ ГРЯХ НЕ Е ГРЯХ не могат да оневинят човек , който е нарушил нормата на закона било то от знание или незнание.

Няма какво да му мислят, мошеничката да подава оставка, а пък бб да я приеме, обясненията, че не е знаела са врели некипели, в които никой не вярва. Ако остане на поста си, ще е връх на наглостта.

Лесно ти е на теб.... ама на пича му се изчерпаха и "кадрите" и "калинките"...

+

Герберастите са уникални! Който от тях да пипнеюш, омазан е до ушите! И творят велики комедии - незнанието на закона било оправдание! Да беше някой обикновен човек, вече щеше да е в ареста след акция "Тютюнджиите", а цвъко щеше да тръби каква престъпна група е разбита!

Добре де, тя като не знаела какво става във частната и фирма как ще схване какво става в ДКЕВР?

а ти да не помисли, че батбайко я назначи за да разбере?:)))

Уважаеми, Дир-ници! Два пъти коментирах по темата под различни новини - и двата пъти не се появиха коментарите ми. И ако това не е цензура, здраве му кажи! Или пък дамичката Ви е роднина и се борите за доброто и име? Не се насилвайте, от една страна кой каквото сам си направи и врагът му не може, а от друга страна не сте единствените на информационния хоризонт та да и опънете чадър, за да я предпазите от храчките, които според мен си е заслужила.

и това доживяхме на държавна работа да се назначават хора с нелегален бизнес.

Какво значи "ако трябва"? В случая е задължително. Не стига,че се занимава с незаконна търговия няколко години, ами и от енергетика разбира ,колкото свиня от кладенчова вода.Как ще следи ценообразуването, в ДКЕВр,като 2 години не се е запознала с най-елементарните закони за търговия.

НЕ СЪМ УЧУДЕНА, ПОТРЕСЕНА СЪМ ЧЕ КЪДЕТО И ДА БУТНАТ НАВСЯКЪДЕ СМЪРДИ /ЗА ВЛАСТИМАЩИТЕ ИЗОБЩО/ А НИЕ ОСТАНАЛИТЕ САМО ГЛЕДАМЕ И ТЪРПИМ.

наглост ,наглост, наглост

Отива един гражданин при прокурора и казва: Искам да си сменя фамилното име. -Как се казвате? - Бойко Лайнаров. -Да, ще ви свеним името, лошо е. Как искате да се казвате?- -Иван Лайнаров...

Ама защо плюете Бойко? Нали вие си го избрахте? Нали искахте силна ръка? Ето ви я! Утре ще кажете че всички турци итакива като нас в чужбина са го избрали! Ами хайде пораснете малко де! Избрахте си цар! Чуститихте си го - Честит ви цар, да ви донесе кяр! Донесе кяр, ама не на васи вие кво? Избрахте царскато мутра 1 за премиер! Браво! А честито! Сега напишете - глупави сме, затова! Не плюйте Бойко. Българският народ умно го е казал: Не е лу този, който яде баницата, а този, който му я дава! Ха да видя от далечен Катар дали ще се намери един, който вместо да плюе, ще си признае че е бил глупав!

... е какво да напра`им революция ли?! Че то с тия революции, отпреди, нещо постигнахме ли?! Виж, че все ни ги изнамират от торбата с "умните" точно "най-...." да извадят и отпред да го сложат тия партийки ненагледни. След като и химна ни е едно описание на околна среда... камо ли за доктрина да мечтаем. Някой изобщо от 50 г. насам да се е постарал да намери някакъв обединяващ мотив за тоя народ?! Всичко е "идвай, лапай и си заминавай"...

Ще си понесе последствията като плати още 200хил.за да остане на поста.Всички знаем,че тези постове се купуват,а се говори,че другарката е платила 200хил.за него,иначе кой ще назначи човек който дори не знае за протестите срещу ЕРП-тата и проблемите с надписаните сметки за ток.

Ама и протести ли имало за цените на тока?Аз си мислех,че е срещу ограничаване на тютюнопушенето.Унесена в търговията с цигари не съм разбрала,че има закони,но вече съм нов човек-цигарите на сина,тока за мен

В крайна сметка за да живееш в България - трябва да си пълен мазохист за да изтърпиш всичката тази 23 годишна помия. Предлагам вместо да си плащаме данъците тук - да ги заделяме за закупуване на нови парцели извън пределите на страната ни !!! Явно тук вече няма място за нормални !!!

НЕЗНАНИЕТО НЕ Е ОПРАВДАНИЕ! АКО НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ДА УБИВАШ Е НЕЗАКОННО И ГО НАПРАВИШ ТОВА НЕ ТЕ ОПРАВДАВА

БОЙКО МАЙ САМ НЕ СИ ИСКА ВТОРИЯТ МАНДАТ! ЗА МАГИСТРАЛИТЕ ДОБРЕ! ЗА МЕТРОТО ДОБРЕ! ВЪПРЕКИ ЧЕ САМИ ЩЕ СИ ГИ ПЛАТИМ, ЗАЩОТО ОТ ЕВРОПА ВИДЯХМЕ 0.0 ЕВРО, АМА ПОНЕ СА НИ ПОЛЕЗНИ. НО КАТО ВИДИТЕ ЧЕ НЯКОЙ НАРУШАВА ЗАКОНА НЕ Е РЕДНО ДА ГО ОСТАВЯТЕ В УПРАВЛЕНИЕТО. ТОВА ВИ ИЗЛАГА!

НЕ ОСТАВКА А НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ!!! ЕДНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕЗНАЯТ КАКВО ПОДПИСВАТ И ПРОДАВАТ ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ НА СВОИ ХОРА НА БЕЗЦЕНИЦА( ДЮНИТЕ НА НЕСЕБЪР) ДРУГИ НЕЗНАЯТ ЧЕ КРАДАТ И СИ КУПУВАТ КОСТЮМИ, ТРЕТИ НЕЗНАЯТ ЧЕ НАРУШАВАТ ЗАКОНА И Т. Н. Е ТОВА НИ Е ГЕРБЕРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!!

Как в политиката няма нито един човек с чисто и честно минало? Всичките са въртели някакви далавери и са се облагодетелствали от висшите си позиции в управлението.

г-жата каза в студиото, че дори да е предлагала ... покупко-продажбата я вършели куриерите и клиента:))))

Във всяка една нормална държава (може би без България?), ако те хванат че си продал незаконно един пакет цигари, те хващат едни чичковци в униформи и те вкарват в следствения арест, пък после му мислят какво да те правят. Ние каква държава сме?

Нещо от към кадрите съвсем го закършиха герберовете. Съдия свестен не могат да намерят, шеф на комисия, депутати гърмят като балони, Буда с тъмно минало... Абе мани, мани.

Интересна тактика на ГЕРБ, пзрво иъбираш, после иъобличаваш и накрая искаш оставка-- Браво Бойко!

само една забележка,криминално досие но,по-малко от това на ШЕФА!!

Хайде , хайде не знаела била за закона! Алооо, госпожата, нали си юрист бе, откъде ти е дипломата, сигурно е от "Каспичанския свободен банкет"? Ти госпожа, си ощетила държавата като си продавала цигари без бандерол ама когато и да е било, на тово се казва - КОНТРАБАНДА-пиша го с големи букви нарочно, защото за такова деяние такива като тебе заминават директно в затвора.Сега си се запътила да ощетяваш държавата на високо ниво, хайде холан, хващай пътя доброволно към следствието и забрави за шефското място. Петнадесетте ти минути слава ти донесоха голямо съдебно наказание......

Изборен лозунг ГЕРБ - Грабители Ежедневно Рушат България

Да живее ВЕЧНО ГЕРБ!!! /ГЕРБ - Грабители Ежедневно Рушещи България/

ОСТАВКА!!!

ПОМООООЩ за БЪЛГАРИЯ!!! Б.Б. ДА НИ СПАСИ ОТ СЕБЕ СИ И ОТ МИНИСТРИТЕ СИ, КАТО ПРЕДИ ТОВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВЗЕМЕ ДА СМЕНИ "С П А С И Т Е Л Я" НАВРЕМЕ И ДА НЕ ЧАКА "народната любов" да го размаже....ЧЕ СЪС СЕГАШНИЯ "С П А С И Т Е Л" НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ РАЗКОШ ОТ МИЗЕРИЯ, ...ТАКА ДЕ!!!

Ми, тя Госпожата , като не следила и не знаела Законите и си оплескала даже Личната Работа с НЕЗАКОННИ действия, как ще ни убеди , че сега на НОВАТА РАБОТА Познава ВЕЧЕ всичките закони и ще си я свърши Както Трябва????????

ГЕРБ търси спешно лица от криминалния контингент за постове във властта. По средата на зимата да вземат да се появяват еднодневки!!!Къде е Петър Берон,тук става нещо не нормално.Калинки, еднодневки айде стига бе...

По средата на зимата да вземат да се появяват еднодневки!!!Къде е Петър Берон,тук става нещо не нормално.Калинки, еднодневки айде стига бе...

Не бях чувала досега такова оправдание - не зная за такъв закон и не го спазвам! И министърът отсъди , че е нарушила закона , но по невнимание! Ще плати глоба и готово!Случват се такива грешки! Бравос, машалла, юнаци с юнаци такива! Значи мога да открадна нещо от съседката и да се оправдая, че не съм следила промените в наказателния кодекс и сега се извинявам, да ме глоби нещо....

Определено ИЗКЛАТЕНИЯ СИ ТИ, тъпак!

Искам някой да каже, кой министър или директор на агенция от времето на Костов или Станишев е имал доблестта ПУБЛИЧНО да признае допуснати грешки? Поне един да ми посочите, и после плюйте, колкото искате по Бойко, или по който си искате.. Кой от времето на онези боклуци двамата е станал и сам е признал нещо си.. И е понесъл последствия..? А сега, ПЛЮЙТЕ..

Отчет: "ИЗПЪЛНЕНО" най-голям брой изборни далавери най-голям брой празни обещания най-голям брой злоупотреби със служебно положение; гигантски брой лъжи най-голям брой раздадени безлатни жилища на близки и роднини; най-голям брой престъпници с условна; най-голям брой скандали, заради корупция на служители от МВР; най-голям брой неразкрити престъпления; най-голям брой мегапрестъпници изпарили се по "мистериозен" начин седмици преди началото на процесите срещу тях ...........

вие спазвате ли всички закони? Ако твърдите че ги спазвате, знаете ли ги, ВСИЧКИТЕ?

Хал хабер драги нямаш, от това което питаш. Нека да те "светна". Ще има да се прераждаш и умираш ... цели 26 хиляди години, ако не схванеш, че има закони писани от рептили за хора и ВЕЧНИ ЗАКОНИ, ЗА ЧОВЕЦИТЕ.

Ние българите сме пълни идиоти/ в това число включвам и себе си гласувайки 2001г. за царя/ .Циркът със управлението на ГЕРБ е напълно ясен , но реших да проверя какво пише в Уикипедия за бившия и гласящ се за следващ министър-председател :Сергей Димитриевич Станишев ,ще ви цитирам съвсем малко "Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г" Не мога да проумея как може чужд гражданин до 30-тата си година от живота ще защитава нашите БЪЛГАРСКИ интереси !!!

разбрах те, отговорих ти на друго място:))) файнд ит!

Очевидно си и...т, както сам казваш.Гласувал си за царете на бели коне?!? мони енд боби:) Итс юър проблем:) Ама кво сега се притесни за гражданството на Сергей Станишев? Направо не те разбирам:))

Това за идиота ми хареса, то за когото и да се гласува все така излиза накрая. Обаче сте чели за грешния човек, прочетете за другарката Пръмова-Кунева.

те циганята в гетото знаят че е незаконно да се продават цигари . То им писна на хората от тъпоумни извинения

Кадър от "дългата" скамейка на ГЕРБ.

И тая ще е от "големите" професионалисти. На кой ли кръстопът са я намерили. Ама ще се учи......

Нема за кога да се учи.Гербероидите са пътници.

ЖИВ РЕЗИЛ! ОТ КЪДЕ ГИ НАМИРА ,БОЙКО!?БОЖЕ ГОСПОДИ ПОМАГАЙ ,ВЕЧЕ ТИ !НАРОДА ТИ УМИРА, БОЙКО ,ОСЪЗНАЙ СА!!

Готова с оставката, ама не я подава. Чака хората да забравят. ББ май няма кадри. Каквото извади - все калинка.

е по -удачно от Калинка,въпреки че и двете са сомундо-рожбици!Едната от тях-Калинка ,е назначена през 2006г.с личната протекция на др.Овчаров-тогава председател на Софииската организация на БСП/к/!Бащата на Калинка-другарят Иван Илиев,тогава е шеф на Софииската пожарна,назначен от времето на Жан Виденов и отявлен привърженик на червената партия!Старо познанство с др.Овчаров го накара да потърси протежирането му за назначаване на детенцето! Съвсем иначе стоят нещата при другарката Мургина-началник на Националната агенция по приходите,коята е ултра амбициозна " девойка",която започна кариерата си като член ва ОДС с протекцията на Ванче Костов,но истински разцвет на таланта си получи при "червените ластици за прашки",когато преданността и към червения идеал и помогна да заеме видното място!Колко му е от Костов да идеш при Станишев!Все боклук!

упорито приписваната кадрова неудача на ГЕРБ е кадър и поклонник на червените другари!Ха-ха-ха,както винаги приписаха на враговете си,собствените си тъпотии!Браво другари,в лъжите и интригите нямате равни!

наи-добре ще е да назначат станишката и овчарката на този пост и да видим тогава дали червените тикви ще се усмелят да реват срещу своите

как ще контролира тази особа, щом не знае неща които всички хора знаят. Едва "снощи" разбрала.....

Няма за какво да завиждам на новата шефка на ДНЕВР. Явно във вашите среди незаконната търговия с цигари не е порок. Та самият Бойко, известен в миналото като Рапон, е организирал производството на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката в Крайморие. Фирмата е "Тео Интернационал", създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и други по-малко известни люде. В края на 1995 г. Бойко Борисов и Пашата влизат в управителния съвет на фирмата, а след няколко месеца, през май 1996, като членове на борда ги заместват Иво Каменов от варненската групировка ТИМ и Недялко Кирезиев. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов Пашата изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма ИПОН

написал на червените лайнари,какви са,т.е. ,че са лайнари!какво стана-махнал си го?Защо,то доста пасва на техните простотии!