ДКЕВР предлага до 19% по-скъпо парно от 1 юли

ДКЕВР предвижда поскъпване на топлоподаването от 1 юли и поевтиняване на ел. енергията, произвеждана от топлофикациите по високоефективен комбинираниран способ.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР предлага до 19% по-скъпо парно от 1 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моят ток защо да субсидира парното на някои? Не искам това.

МАФИЯТА НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ И НА ТОВА ДКЕВР.

Изборите минаха и се почна с увеличенията! За съжаление помним кратко и на следващите избори пак ще гласуваме.

ЛЪЖИТЕ НА БЕСЕПЕ ПОЧВАТ ДА ЛЪСВАТ: ЕВТИН ТОК? ХА ХА ХА ЕВТИНО ПАРНО? СЪЩО 250,000 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА? ЕКСПЕРТНО И КОНКУРСНО НАЧАЛО? КОНТРАБАНДАТА? ИНВЕСТИЦИИТЕ? ДАЖЕ СТРАХЪТ ОТ ГЕРБ ПОСТОЯННО НАПЪВА В ГАЩИТЕ....

goose

На изборите - като перничани, поне 22% гласували за нас, иначе ще плащате и още по-скъпо парно и топла вода! Така е, който е вдигнал ръка на партията-майка не може да му се позволи да живее!

lucius

Някой, знае ли в друга държава, централното топлоподаване да е на загуба? Някой знаели печеливш бизнес, в който събираемостта да е 65%, при заложена рентабилност от 15%?

Наказателната акция срещу градовете започна - как не ви беше срам да не гласувате за трите варианта на БКП. С префернция 15 разбира се.

по този начин се намаляват разходите които определят цената . колко хубаво и ясно е обяснено -направо класика разбира се че се намаля , нищо че става по скъпо!

Международна мафия управлява българския народ и го яха и го шиба да препуска,както си иска! Продължавайте да гласувате за ГЕРБ,БСП,Атака, ДПС! Реформаторите и те са в същата банда! Бареков и той! Само Глас Народен е спасение за пълна чистка на държавата! Ядосан съм, на такива престъпници и лъжци дето плачат за Кремъл и ЕС, а живеят като прасета и така миришат! Продължавайте да гласувате за тази политическа класа и не се чудете защо живеете така.Само пълна промяна и нови партии е решение, нищо друго!

Ако не го заслужаваха, нямаше да им се случва. Както виждаш и ежедневното покачване на цени не ги интересува, защото всички до един са баровци и са над тия неща.

Изборите минаха и настана време за избиване на похарчените пари. Днес парно, утре нещо друго. Гарантирано от бсп/дпс.

ЧЕСТИТО! ! ПЕНСИИ -С 2,7%! ПАРНО- С 19 % НАСТАНА ВРЕМЕ РАДИАТОРИТЕ- НА "ВТОРИЧНИ"! ТОВА Е ПОДГОТОВКА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ ДА СЕ ПРИВАТИЗИРАТ ! ? ! НО ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪК "СГРАДНА МОЩНОСТ"-НЯМА МЪРДАНЕ ЧЕСТИТО НА ТОПЛОФИЦИРАНИТЕ!! НЯКОЙ СЕ КАНИ ДА ГИ ПРОДАДЕ, КАКТО "Софийска вода" И ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА ,ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.

Сега завиждам на пенсионерите. Ще им увеличат пенсиите с 2.7% и ще им вдигнат парното само с 19 %. Ето това е грижа на управляващите и затова тия същите пенсионери ходят с разни агитки да ги подкрепят. Браво на тях, все така да продължават.

ше мрът по 3 пенсионера на час! 15/15 не прощава..... Би Се Пак, дал шъ вуезе в следващия парламент?

Тролчета, стачкувате ли? Ами то трола и то човек, и то парно плаща... Нямате ли си опорни точки - да ви помогна - кажете за американските тецове, за лошия Борисов, за Костов дето продаде БГА Балкан... Импровизирайте да не се излагаме сега...

КОГАТО НЯКОИ КАЗВАХА, ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПОСКЪПНЕ ВСИЧКО, ДРУГИ СЕ ДЪРПАХА КАТО ПЪРВЕСКИНИ И ЛЪЖЕХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. ХА СЕГА ТЕЗИ ДЕТО СЛАГАХА ЧЕРВЕНИ ТОЧКИ, ДА ХАПНАТ ДРЪВЦЕТО ЗАЕДНО С МЕН, МИНАЛИЯ ПРЕЗ ЦЯЛАТА КОМУНОИДИОТСКА ЛУДНИЦА ОТ 1941ва ДО ДНЕС, И ПОЗНАВАЧ НА БАЩИНИТЕ СЪВЕТИ НА КОМУНОИДИОТСКИНЕ ОТРОЧЕТА!!!!

ДКЕВР предвижда поскъпване на топлоподаването от 1 юли и поевтиняване на ел. енергията, произвеждана от топлофикациите по високоефективен комбинираниран способ? ДКЕВР прави кръстосано субсидиране, при което стойността на електроенергията е субсидирана от топлоподаването. Описаното действие се нарича кръстосано субсидиране и е изрично забранено от европейското право. ДКЕВР предвижда фалит на топлоподаването от 1 юли и спиране на ел. енергията, произвеждана от топлофикациите по високоефективен комбинираниран способ.

И аз това се опитах да им обясня...100+!

Орехчето бе до тук! Олигофрена от Банкя хвана пътя заради тока, Ореха заради пОрното! Да идва следващият месия, Дудук ти ли си следващото копеле, ай да видим стиска ли ти?

ДКЕВР предлага до 19% по-скъпо парно от 1 юли? Държавната комисия за енергийно и водно регулиране да се закрие поради неизпълнение на задълженията вменени му със Закона за енергетиката.

Гласуваш за евтин ток - получаваш скъпо парно! И ся кво правим?

Как какво? Все си наведен!

Ще вдигнем парното, за да запазим цената на тока. Другата година ще вдигнем тока, за да запазим цената на парното. Като горивата - като се вдигне петрола ги увеличаваме. Като падне петрола ги увеличаваме, щото се е вдигнал долара. Като паднат и долара и петрола ги увеличаваме, защото не са паднали достатъчно, пък и трябва да вдигнем акциза. Пък и няколко милиарда заемче да вземем. Те, балъците ще плащат. Тук милиардче, там две, на нас си ни е най-добре. От южен поток ще капне нещо, от Белене ще лапнем малко, самолетчета да купим, все е кяр. На две поколения живота отровихте ! Нямате ли срам ? Не се ли наядохте? Как си гледате децата в очите? ОСТАВКА, маймуни крадливи !!!

кой ти каза че ще вдигнат тока чак другата година ?

като искате да сте добре станете министри и депутати

бърз фалит за тези нагли крадци!

Изборите минаха и сега ще вдигнем акциза на газа 6 пъти. Честито Другари!

Ще си покриват откраднатите милиарди с парите на бедните!!! Нещастн*ци!

така си е - докато не ги разкарате с РЕВОЛЮЦИЯ и не ги изметете, ще ви чукат докато сте живи....за кой ли път ви го набутват, а вие навярно се кефите.....сами сте си виновни ВСЕКИ ПЪТ!!!!

Баси ужаса, кво ли ще правя лятото със скъпо парно ...

ще търсиш някой балък да ти купи кутийката преди да е дошла зимата

А когато сняг забръска, що ще чиниш ТИ зимъска? А си мислех, че е басня само за деца..... Боже, Боже колко мъка има по тоя свят....

Eвтината руска газ

УРААААА ДА УНИЩОЖИМ ГАДНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ МАЙДАН!!!!!

Първо в Бобовдол, а скоро и в други градове. Да накажем гадните софиянци дето не гласуваха за Партията. Ако не са хората в градовете, да ви изкарват за данъци, пенсии, цигански гласове и за крадене сте умрели прави. Оставка, маймуни крадливи !!!

За Перник приемам.........

АМАН! ДА ВИ Е........ М.... !!!

КАТО КАЖАТ НЕЩО ЗА ТОПЛОФИКАЦИЯ И ХОРАТА СИ ПРЕДСТАВЯТ КАДИЕВ. ТОЯ ТИП БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ, ДЕТО НЕ ДАВАХА ДА СЕ МАХНЕЛИ ЛИХВИТЕ НА ПРОГНОЗНИТЕ СМЕТКИ. ПРИ ФАКТА, ЧЕ ТОЙ И ЖЕНА МУ ИМАХА НЯКАКЪВ БИЗНЕС С ЕНЕРГИИТЕ. ТОЯ КАДИЕВ, САМО КАТО ГО ВИДИТЕ, И ВИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ БСП, ВЪПРЕКИ ЧЕ ТАМ БЕЗ СЪМНЕНИЕ ИМА МНОГО СВЕСТНИ ХОРА, ДЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ГОРНИЯ СЕ ЧУДЯТ НА КЪДЕ ДА ГЛЕДАТ - ПО АБВ-ТА, БАРЕКОВЦИ И ВСЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ "ПРОЕКТИ"

Живеем в паралелна вселена,те не си тръгват, вече откачам !

"Намаляването на добавките и повишената акцизна ставка на природния газ от 0,1 лв. за гигаджаул на 0,6 лв. за гигаджаул води до увеличение на ценообразуващи елементи, формиращи цената на топлинната енергия, обясняват от ДКЕВР" ПРЕВЕЖДАМ: КОМУНДЕТАТА ИСКАТ ДА ВИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ, ЗА ДА ИМА ДА КРАДАТ. ПАРНОТО Е МНОГО ПО-ВИСОК РАЗХОД ОТ ТОКА. ЗАЩО НИ ЗАЛЪГВАТ С ЛЪЖИ, ЧЕ НЯМАЛО ДА ВДИГАТ ЦЕНИ? НЯМА ДРУГИ ПРИЧИНИ ОСВЕН АКЦИЗА, А ТОЙ ОТИВА ДИРЕКТНО В БЮДЖЕТА. МОШЕНИЦИ ДОЛНИ! САМО ДА СТЕ ПИПНАЛИ ЦЕНАТА! С КАМЪНИ ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ.

Ало овчарчето, те ДЕКВР и за тока искаха повече. Забрави ли? Сега защо ли пак се отварят? Нещо, сила ли им дойде? Мутрите май решиха, че се връщат на власт...?

Изборите свършиха.Обещанията също.Сега е време да се плаща!Надявам се,че няма да има самозапалили се хора,защото увеличението на цените вече е в името на БСП.....

Най добре е да закрият топлофикацията и да си знаем колкото ток харчим толкова,а не някакви виртулани сметки

А ти знаеш ли, колко ток харчиш? И по-важното каква му е стойността? Или после ще закриваме и електроцентралите и ....т.н. Проблем може да са само хората, не самите предприятия.

аве нали комунягите нямаше да увеличават сметките ве? балъци прости!

Това за парното е традиция, всяка година по-това време върви нагоре. Въпроса е друг - нито сини, нито червени, нито ББ, нито СтаниШеф не ни "откача" от него. а всички измислят най-различни схеми, но основното остава: плащаш и в гроб и то без да знаеш защо. Просто трябва да се смени закона - няма сградна, обща вода, топломери, водомери -извън жилището и нещата ще се решат веднага. Който иска парно - ще плаща, който не иска няма да плаща, било скъпо - те тогава Топлофикация, ще ходи, ще си ремонтира станциите, просто ще и пука, а сега дреме му на Топлинния счетоводител къде отивало топлото. Неговата задача е да разпредели едни пари и да си получи комисионната

ГЛУПОСТИ! ГЕРБ НАМАЛИ ЦЕНИТЕ С ОКОЛО 20%. ЗАБРАВИ ЛИ? МОШЕНИЦИ!

Хе хеее смешник, колко получаваш за тези глупости?

И токът като го вдигнат с 20%, тамън...

трябва да се избият парите похарчени за купуване на гласове и за кебабчета и кифтета на изборите. га яде кифтетата не рева...

Не мислете че цените на парното, тока и водата някога ще паднат, това е ДДС много милиони всеки месец за бюджета от където се краде като за световно. А тези престъпни дружества монополисти знаят това и си калкулират в цената на услугите какво ли не...до кога бе мамицата ви???? Е, маше един дето ги разконспирира, но никой не му повярва и го обявиха за луд...е сега духай супата народе...ако има супа де...

Най-после и тия от контрапротеста ще се включат към протеста :)))))))))))

Ха ха ха, смешен виц :-) Много смешен виц :-) То сега народа масово няма пари да си плаща, да видим как ще стане това увеличение с което ни плашат. Дето се вика, на умряло куче нож вадят. Гледам сметките в блока - има задължения от повече от четири-пет години които не са платени, няколко хиляди лева на абонат за парно! Сега голям смях ще падне ако заговорят за увеличение. Да плащат баламите като нас съвестните ли? Ми като ни свършат и на нас парите, дудуци ще плащаме, дудуци!!!

Най-добре се смее този, който се смееш последен. Като извадят по един изпълнителен лист по бързата процедура ще ти продадат всеки имот, който не ти е основан за живеене, колата, велосипеда дори компютъра и тогава да те видя как ще обърнеш словореда - вместо "Ха ха ха" ще има "Ах ах ах ААААААААААААААА !!! Дайте да си опичаме акъла и както се пее "докле е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да й строшим главата, свободни да се назовем" ТРИ глави има само ламичката, ама смуче кръв за 1 000!

А кой ще ги купи? :)

Значи: Или повишавате заплатите с 40% и парното с 10%, или ще хвърчат глави и правителства!

Тия вярно са решили да ни очушкат!

Живота ни взехте вече!Мръсни гадове.Който вдигне цената на парното ще види голям зор после.

Аз не ползвам централно отопление/не парно/ и ми е през крачола с колко ще ти го вдигнат.Ти защо не протестира когато се вдигаше цената на дърва и въглища????

Смотани минуси,изобщо не ме интересува цената на отоплението ви.Нямате никаква грижа и все плачете. Отоплителният ми сезон започна на 30.09 2013 и завърши на 01.05.2014-та поради свършване на дърва и въглища.Сега ми предстои ново зареждане и вложени пари които ще ползвам след месеци.При вас май е друго,първо ползвате после плащате.....а вървете и протестирайте,без мен.Когато бях пред НС сте били ташаклии.

Сега Робе-народен още ли ще ги търпиш излизай навън да ги изринем и да приключиме завинаги с маниерите от миналото .Всички участвали във власта от 1989г. до ден днешен в ареста докато се установи неговата виновност или невинност.ИЗЛИЗАЙТЕ !!!!!!!!!!!!НЕ ПИШЕТЕ САМО ПО ФОРУМИТЕ !!!!!!!!!!!!!

той бате ти боко като дойде ще намали и парното и тока, па и на пенсионерите ще даде......

А оставете го парното,нека има поносима цена за енергията на индустрията,после нещата сами ще си дойдат на мястото.

Хората отопляват по една стая,сега на студено ли да карат зимата заради тия бандити.

Много тъпо копеле си. Бившата ми фирма е близо 800 човека персонал и на месец консумацията на метан е 1 200 000 кубика за месец....не си виждал такова нещо.Ти знаеш офис с две дългокраки каки. Ако тая фирма фалира заради увеличение цената на метана тия хора какво правят? Или не ти пука като на всеки глупак,всеки да се оправя както намери.

Парното ще се увеличи, тока го готвят с 40% както го искат ЕРП-тата, Абе ние само за Топлофикация и ЧЕЗ ли ще работим. Онзи ден слушам един депутат от ГЕРБ се изтъпанил, това било неминуемо иначе държавата фалира. Те да си оптимизират разходите, а не да ми взимат по 100 бона на месец заплати и разни консултански услуги да плащат на наш гръб...айде бастааа

Ей, бандити мръсни! Ковачки не внася социални осигуровки за милиони, от НЕК крали и с гъза си, а народът да ви плаща сметката! Мамичката ви изродена! После да не се чудите защо някой се родил с крива уста, а друг с едно око! Алчността ви смърди та се не трае. Господ гледа!

Ай сиктир бе! С мизерните пари дето ми плащате, няма да мога да си платя само парното.