”Булгаргаз” е застрашен от фалит при умерено поскъпване

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) е приела доклада на експертите от работната група на регулатора, с който се предлага увеличение на природния газ с 12,73% от 1 април.

Обратно в новината

Коментари - ”Булгаргаз” е застрашен от фалит при умерено поскъпване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като им се наложат заплати като на всички дето плащ газ и им серспре глезенето няма да фалират. Ни евсички сме фалирали. Нека и те да станат като нас

Нека фалират...-и без това само тормозят и грабят Народа...!!!

Аааааа недумай а хората не са застрашени от фалит така ли? Гадове мръсни!!!

БУЛГАРАЗ - да пукнете и вие, и вашия брадат козил Семерджиев! Крадци, мошеници и изнудвачи! Кого лъжете, бе катили? Трупате сметки зад граница, заблуждавате всеки и всички, разпасали сте се като углавни типове на свобода, и няма да спрете да съсипвате народа си, докато не ви изолират. Гадове!

Странна физиономия ни гледа от снимката. Какво ли иска да каже? Но съм сигурен, че над 80% от потребителите си казват "какво като фалира" Нека всички видим истината в пазарната икономика, но този от снимката не иска да е така, защото лапането ще изчезне. Как е възможно при тези цени на газа Булгаргаз да е на загуба? Само фалит за такива и нови равнопоставени търговци.

булгар газ ще фалира,а ние българите ще се готвим да умрем с 200 лж.доходи,не ви ли е срам господа,обричате българите да живеят на хляб и вода,трябва да се гордеете с това.

Тоя брадясалия пак каза: Дий воле, дий.

Ми да фалирва бре. Тва е положението в днешния свят - кат не ставаш - фалирваш.

Онзи ден като назначиха новия министър на Енергетиката каза ЧЕ ГАЗТА ЩЕ ПОЕВТИНЕЕ С 10%....а експертна група на регулатора предлага увеличение на природния газ с 12,73% от 1 април. Е, кой лъже сега?!?

Искат да сме зависими от ЗАПАДНИ банки и да ликвидират ядрената енергетика в България. Не трябва и да сме сателит на Русия, а да използваме ситуацията в защита на националния интерес. А той е да не сме най-бедните и да плащаме най-видоки цени. Това Герб не успя. ДА СИ ХОДЯТ И ДА ИЗБЕРЕМ ТЕЗИ КОИТО МОГАТ. Плана "СИДЕРОВ" дава такава възможност.

Всичко това е в следствие от проамериканската политика на Герб. Покачването на цените на енергоносителите е закономерно противодействие от страна на Русия. Това го има навсякъде. Проблема е, че СМЕТКАТО Я ПЛАЩАТ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА. Русия иска да продава газ на южна Европа. Защо Герб не иска да печели от транзитни такси или други компенсиране с газ. ЗАЩОТО САЩ НЕДАВАТ. Защо АЕЦ Белене да не бъде финансиран от Русия. ЗАЩОТО САЩ НЕ ДАВАТ. Искат да сме зависими от ЗАПАДНИ банки и да ликвидират ядрената енергетика в България. Не трябва и да сме сателит на Русия, а да използваме ситуацията в защита на националния интерес. А той е да не сме най-бедните и да плащаме най-видоки цени. Това Герб не успя. ДА СИ ХОДЯТ И ДА ИЗБЕРЕМ ТЕЗИ КОИТО МОГАТ. Плана "СИДЕРОВ" дава такава възможност.

Vibudhi

Пълна подкрепа за "Българин"! Всичко е за пари и чужди интереси! За сметка на обикновения Българин!" Господ бави но не забравя" - има една поговорка! -България минава през Чистилището и мръсната пяна изплува на повърхността - продажното и глупаво управление през последните 20 години!Време е за събуждане и обединение!

изглежда господина. Пък ние въобще не сме застрашени от фалит. Той отдавна е настанал при нас.Затова, когато едно изкуствено образувание /фирма/ е застрашена от фалит, или се преструктурира или отива на майната си. Защото няма да я крепят, ония, чиято глава отдавна е под водата.

Да фалира - един рекетьор по-малко!

При пазарната икономика държавата няма право да гарантира оцеляването на една фирма,за сметка на гражданите !

Ну и стук дай им дай в башки. Проразумется нада !

Он не дадет. Они пытаются взять....