Размирици в ДКЕВР и яйца по председателя (снимки)

До размирици, обиди и нецензурни думи се стигна на обсъждането в ДКЕВР за новите цени на тока от октомври. Председателят й Светла Тодорова беше замеряна с яйца.

Обратно в новината

Коментари - Размирици в ДКЕВР и яйца по председателя (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека господата: Ангел Славчев, Дончо Дудев и Янко Петров, да съобщят в публичното пространство дали са пушачи? Тъй като огромна част от населението в България, превръща здравето си и парите си в пушък, а за това никой не протестира... за сравнение това са около 50% от населението, а Вие протестирате за 9,9 %... това е лицемерие!

dir.bg не призовавам за противообществени прояви! dir.bg, като отказвате да публикувате предишният ми коментар и скрихте по-предишният ми коментар трябва да си поемете отговорността за това, което обявявате за противообществена проява. Бягството от отговорност, когато се стигне до жертви, от безотговорността и безхаберието на ръководствата на държавните органи, както със случая с наводнението в с. Бисер, когато Нона Караджова и Аню Анев прехвърлиха отговорността си за жертвите на кмета на Харманли и ще го унищожат, само и само те да оцелеят. Не разбрах кои са виновните за тазгодишните жертви от наводненията във Варна, Добрич и Мизия. И Вие ли ги не знаете или ги прикривате. Молете се само Вие или Ваши близки да не станат невинни жертви на "водните бомби" заложени от собствениците на ВЕИ-тата и старателно прикривани от министри и членове на ДЕКВР. И не казвайте тогава, че не съм Ви предупредил за това. Предупредени са за това и областни управители, и министри и органи на сигурността. Вече втора година пълно мълчание и безхаберие. Дали това ще се случи утре, след месец или година няма значение. То ще се случи, защото е построено и заложено. То е неизбежно. Всичко това, за което Ви пиша и което сега Вие прикривате, когато все пак се случи(не го желая и за това го пиша за да не се случи), какво ще правите и каква ще Вие моралната позиция тогава? Не казвам празни приказки. Има писмени документи за всичко това и всички документи не могат да бъдат унищожени и скрити. Питам Ви и не чакам да ми отговорите. Този живот е за смелите, а не за слагачите. Много често слагачите стават първи жертви на безумците.

dir.bg не призовавам за противообществени прояви! А вие dir.bg не призовавате ли за противообществени прояви, като показвате как ги замерят с домати или как пловдичани се опитаха да запалят офиса на EVN миналата зима? Аз само прогнозирам какво ще се случи тази зима. Дано само до това да стигне народа и не отиде по-далеч. И дано прогнозите ми не се сбъдна. Не горя от ентусиазъм това да стане. Не си крийте Вашата пропаганда за насилие, като се криете зад коментариите на участниците във форума Ви на "безобидните" ви новини. Ще ли публикувате този ми коментар? Едва ли.

съгласна съм, обаче плавно и с по 3% да ми се вдига и заплатата. докато достигне заплатата на румънците.

НАРОДЕ САБУДИ СЕ!!! Всеки който има интернет може да види на сайта на ЕСО произвежданата ел.енергия от всички производители в БГ в реално време .От там ще ви стане ясно че фотоволтаичните централи никога не достигат дори 600МW/h .При средногодишно слънцегреене от 1300 часа се получават около 780000МW/h за година.А сега от НЕК виждаме,че годишното потребление е 17300000МW/h от което излиза,че произведената от слънце ел. енергия е около 4.4% Процента става още по малък,ако вземем в предвид общо произведената ел.енергия то този процент става още по малък. Като се има в предвид че разходите за преност при тези централи са минимални и спестяват не малко въглеродни емисии ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ ТЕ СА ПРИЧИНА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЦЕНАТА НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА ТЕ ПРОСТО СА ПОВОД , НАЧИН ДА ОПРАВДАЯТ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ С КОЕТО ВИ ОГРАБВАТ ХОРА САБУДЕТЕ СЕ!

Не знам още какво ги чакаме тази шепа уродливи гърбави мутро "политици". За един ден можем да ги изметем от властта, където не им е мястото. Няма какво да губим и от какво да се страхуваме. Само можем да спичилим и да дадем добър урок за в бъдеще. Гърбавите гробари са най - лъжливата, нагла, крадлива и престъпна част от бившото дс.

А референдум за Белене правихме ли? Правихме. А Станишев какво направи? Що не го почна? Поне една копка да беше направил.

сега е златно време да се произвеждат яица

не с яйца а с лимонки трябва да ги целим тия измамници , мошеници и крадци , който ни задължават да купуваме прескъпо некачествения им ток

ДЕКЕВРЪ е създаден с цел да УТВЪРЖДАВА или ОТХВЪРЛЯ предложението за цена на тока, а не да извършва ценообразуване.

и моля някой да ми обясни. Като изключим някои съставляващи, цената на тока зависи основно от енергоизточника. Нямаме спрял нито един енергоизточник и нищо в системата не се е променило. Все същите Марици, АЕЦ и ВЕИ в общи линии. Е, и коя е онази променлива, която променя и цената на тока? Нищо не се променя, променя се само цената! Защо? Плащаме маржините на ЕРП-тата ли? Не им стигат заплатите ли? Да не е свършило атомното гориво или въглищата? Какво става, защо цените непрекъснато растат? Ако кажете, че има разходи по експлоатацията, къде е качеството на тока? Цените растат, качеството пада.

И аз не разбирам. ЕРП говорят непрекъснато, че имат разходи по поддръжката. Но защо да ги плащаме ние? Ако на някой дребен собственик на кафене му се повреди кафе-машината и той си купи нова, значи ли, че кафето трябва да поскъпне ?

Така е ,именно това е залегнало в директивата,че плащането на технологичните разходи,създава дисбаланс,че се създават привилегии само за едни и тази практика следвало да отпадне,но кой,кой да го направи!

най-ефтино е с климатици и бойлери. да се забрани парното. стига сме хранили мързеливци в топлофикациите

Това не е вярно. Явно никога не си мръзнал. отоплявайки се с ток и не ти е свършвала водата от бойлера.

Ей, тези временните от "Б" отбора на ГЕРБ удариха титулярите по простотия и цинизъм. Днес чух от един виден член на "временните", че това повишение на цената на тока с 10 %, всъщност не било повишение, а възстановяване на равновесието на цената. Това ако не е върхът на цинизма, то друго не може да бъде. Преди година знаехме, че мафията в България си има правителство. Сега става все по-ясно , че и EVN си има правителство в България. По друг начин не може да се обясни поразителното съвпадение на аргументите на Президент, Министър- председател и Председател на ДЕКВР за повишението на цената тока.

Малко им е!

БРАВО!Следващия път, с камъни.Аз бих използвал 50 калибър.Гнусна гербаджийска смрад!

Някой знае ли защо хората, които маршируваха из Варна миналата година и носеха плакатчета, като тия на кримските зелени човечета, не можеха да говорят български ?

Явно мечтата за Тиквата не те оставя и пръскаш лъжи от злоба,когато някой засяга лидера ти!Във Варна протеста беше масов от хиляди хора с ясно виждане за случващото се!Само тъпаци могат да говорят друго!А ти си обикновен трол!

малко им плащаме на комшиите за парното ми сега и тока ще ми вдигат заради тях

Вдигнете ударно цените за да заработи конлуренцивта, която ще ги свали!! :)))

???? Кой плаща на Ангел Славчев, Дончо Дудев и Янко Петров, т.нар. "неформални лидера" на февруарските протести срещу цената на тока през 2013 г. "Движение за граждански контрол"

ясно кой - посрано 20.

А протестиращите от февруари 2013 г. приличаха ли ти на хора, които някога са плащали сметки за ток ?

Шизофреник! Отговаряш си сам и се мислиш за много оригинален.

Трябва да си прекалено ограничен и неинформиран за фактите в енергетиката,да очакваш като теб зомбиран да ти обърне внимание!Да си чувал за неизгодни договори с американските централи от 2011г. за срок от 15 год.,на тройни цени,сключени от Бойко Кратунов,та питаш кой бил плащал на гражданските организации?Ами всички плащаме скъпия ток и проблемите на НЕК заради тъпотията на небезизвестния гербундел!Я стига с тези тролски изцепки, да не си от луната паднал!

Изобщо не съм фен на Атака, нито на Болен, ОБАЧЕ В СЛУЧАЯ - ЕВАЛА!!! Не са малко хората и организациите, които биха дръзнали да протестират по подобен ИСТИСНКИ начин, макар че ВСЕКИ ОТ НАС СИ ГО МИСЛИ!!!

Бедна Държава. От всичко се губи. Българските Олигарси доказаха, че няма печалба в нищо. Губим от Енергетика - ?!? Баси парадокса. Все едно преди време, почившия вече Пабло Ескобар да убеждаваше Колумбийското правителство, че е на загуба от коката. Да оставим това настрана. Сега, Булгаргаз ревна, че е на "загуба" от монопола върху Газ-та. Евала. Само БЕХ може да го "спаси", инак тегава работа. Вероятно, ще се наложи да си карат старите Кайени, дето са вече на по една година. В заключение, излиза, че нищо няма смисъл. За това, най добре НЕК, БЕХ, Булгаргаз и секви други монополисти да фалират. Още сега. Какво ще последва ли? Ами като начало освирепяла тълпа на улицата, която най накрая да отпуши тая пумийна яма която наричаме Държава, в която единствения печеливш сектор е Политическата говорилня.

140 ДЕПУТАТА СА В ТАЗИ ДАЛАВЕРА . Да се преразгледат договорите и тока ще се намали а не увеличи ! Не може да е нормално да се изкупува първо скъпия ток и ако има още някаква нужда еФтиния ток . А НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА Е НА ОБРАТНОТО , защото така прецакваме АЕЦ -а . Да не допуснем вдигането на цената и да развалим договорите на Депутатите АЙДЕ СТИГА СА ГРАБИЛИ ОТ ТОЗИ НАРОД .

Ами това е дело на Костов, който сега плаче да не се фалира КТБ. Яво там са комисионните му от тази антибългарска сделка.

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

ала бала-имаш ли нещо общо с Че-гевара

Който гласува за Атака гласува България да се откаже от цивилизована Европа и да бъде прилапана от Путлер. Днес от Сидерастите няма по-големи нац. предатели!

Е то голяма цивилизация!Скапано образование, скапано здравеопазване, скапани пътища!!!

Електроенергията ще поскъпне, независимо от абсолютно всичко, няма друг вариант. Поскъпването не е защото някой така е казал, примерно леля Ви Светла Тодорова . . . Единственото върху, което си струва да се помисли е как ще стане. Или ще стане планирано, или ще стане толкова драстично, че ще има умрели хора поради липса на захранване.

Хора, напразно се горещите. България отново се върна във феодализма, прекъснат от турците. Сега скача в модерен капитализъм, но със крадлива престъпна лидерска прислойка - трескава, алчна и безкрупулна. Цинизмът на тези новобогаташи с ясно дясно политическо вероизподание е заразен. В този смисъл може да се каже, че народът няма нужда от ток. На двора, на огнище, къпането с кофи, и не забравяйте , че нощем е тъмно и няма нужда от крушки, а денем е светло. Мутрите на десницата ще ни върнат газените лампи, цървулите и купоните за плат. Не е истина ли? Ами само допреди 60 години това беше ежедневие...

Не яйца, а тояги трябва за такива като шефката на ДКЕВР. Назначена от енергийната мафия, продажна и задминала досегашните председатели, тя трябва да даде отговор на един въпрос - при 30 процента свръхпроизводство на ток как така токът не стига?! И толкова ли е тъпа, за да не измисли друг начин за обиране на докараните до прасяшка тояга хорица?

Евала. Не яица , а решетки за тази корумпирана чиновничка.

малко ви е 10%100 да ви го направят овчи души.

БСП ограби пенсиите и избяга.

"След заседанието Тодорова заяви, че увеличение на цената на тока с още 1 процент може да има от началото на следващата година, за да се осигурят повече приходи на топлофикационните дружества. " Абе мамицата ви мръсна, мене що не ми намалите осигоровките с няколко процента, че да ми се дигнат доходите???

За да не ти плащам аз пенсията!

Кой беше на сюнет в Шуменско? Кой съсипа КТБ и крещеше наляво и надясно по света, че България била фалирала? Кой откри паметник на пехливанин в Шуменско пак? Кой се целуваше на кафета с Местан? Кой е Борисов+Местан=БоСтан! Кой краде НЕК с ВЕИтата? Кой е най-тъпата турска СИКаджийска мутра? Кой ще вдига цената на тока? Кой назначи ПлЕВНелиев? Кой върна Ваньо Танов? Кой манипулира изборите? Кой изкраде здравната каса? Кой изкраде Професионалните Пенсионни Фондове? Кой изкраде плащанията за пенсионерите? Кой изкраде фискалния резерв? Кой водеше правителството да заседава в Анкара и Оман? Кой назначи енергиен министър от ЕВН и кръга Прокопиев, към която е и ПлЕВНенлиев? Кой плаща на троловете да спамат тук?

БСП

80% от тия, дето не работят, не го правят по собствено желание - просто няма достатъчно работа или тя не е добре платена. А и пак едни други 80% от работещите не си получават в пълен размер (а често и въобще не ги получават) изработените честно пари щото така решават т.нар. "работодатели". И държавата нищо не прави. Всъщност и тя така прави - поръчва, а пък после не плаща. И после нямало да има яйца по организираните държавни мекерета, служещи на крадците. Крадци ли? ГРАБИТЕЛИ!!!

Не е точно така. Поне 60% от неработещите, нито искат, нито могат да работят нещо. И не ги бърка. Ще си ги дондуркаме до живот, а през това време те ще са народили още повече деца, та да е още по-трудно за нашите деца, които са възпитавани за труд и образование.

Защо никой не попита, къде се скри брадатия козел Семерджиев? Със съмнителна покупка на къща на Слънчев бряг от фирма с възобновяеми източници на енергия. Иакм неговата брада да я омажат с яйца.

КАК БЕШЕ ПЕСЕНТА?45 ГОДИНИ СТИГАТ ,СТИГАТ ВРЕМЕТО Е НАШЕ..И КАКВО СТАНА?????ГЛАД МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА..А СЕГА НЯКОЙ ДА ИЗМИСЛИ НОВА ПЕСЕН 25 ГОДИНИ СТИГАТ -НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХТЕ..

имам 2 яица кожени ,ако трябва и с тях ще ги удрям

само яйца не стигат. трябва да има и кървавица

Я Ванчо Костовото , дето има мерак пак да е във властта д поясни публично (а не да ръси глуповетини, в опита си да напомня за себе си) къде другаде в ЕС, а и по света, има всяка година (или поне през година макс.) увеличаване на цените на основни стоки ми услуги, които формират стандарта на живот, с по 10-15 %, както това е практиката в България?!

Яйцата ( и камъните ) трябва да са за цялата политическа и монополистическа паплач, която ни яха както си иска, а двете групи на практика са едни и същи!

Бой деба техната мама

Ползващите парно отопление са незначителен брой,за да съобразяват увеличението на ел тока с тях,от къде накъде?!

Малко са, ама са все софиянци. А нали знаеш, че цяла България работи за столичните кръвопийци? Там се централизират парите в малко на брой, но много крадливи субекти. Демократичен централизъм! Или както казваше старшината ми в казармата - Днес ще ядем свинско със зеле! Вие ще ядете зелето, а аз свинското.

Явно не си чувал един стар виц, който става все по-актуален: Срешнали се в София двама софиянци!

Пробват народа как ще реагира! Ако реагира вяло, без много протести,следващият път ще вдигнат мизата направо с 50 процента!

Виц: Един седял на един бордюр и си удрял пръстите на крака с един чук. Удари се и изреве от болка. Удари се и изреве от болка. Един минувач го попитал: - Какво правиш, човече? Не те ли боли? - Не че не ме боли, но знаеш ли какъв кеф е, когато не се уцеля! - отговорил нашият.

Няма страшно. и ти можеш да си позволиш на лизинг....да си платиш разсрочено тока!

Вместо разходки и танци- яйца.Това е протест.Нищо, че не е по европейски и цивилизован-политиците ни си го заслужават.Жалко само, че яйцата не хвърчаха и по главата на Ореха, защото всички заедно са в кюпа на виновниците. На Ореха му танцуваха и му пяха двеста дни, докато накрая Доган не реши да го шитне, но по съвсем други причини:)))))Мноо сме прости овце;)))) А на псевдоевропейците, дето си мислят, че като имат дебитна карта и са зомбирани от фирмата си, че са нещо значимо, ще кажа едно- лизингите са пълни с върнати коли, а банките скоро ще станат брокери на недвижими имоти.Това е положението, мениджърчета:)))) Скапаната държава скоро ще ви покаже пътят към село:)))От лаптопа- на нивата:))))

Типичен коментар на комплексиран загубеняк. Все другите са му виновни, а ако случайно някой има повече пари от него, той трябва да бъде върнат в казана на неудачниците. Нито лизингите са пълни с коли, нито банките ще станат брокери на недвижими имоти. Средната сметка за ток е 50 лв.. Увеличение с 10% означава 5 лв.. Това, че производителите ще използват момента и ще увеличат цените е друг въпрос. Защо не поискахте от тях да намалят цените, когато тока падна с цели 5%. А тези, които хвърлят яйца да кажат какво са съзадали през живота си, колко заплати са платили и на кого. И като са започнали така, да отидат и до Лукойл...иначе са си просто едни мрънкащи мишки.

...ДА ГЛАСУВАМЕ????? ...ЗА КОГО???? ...ЗА КОЯ????? ...ЗА КОИ???? ....НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ С ГЛАСУВАНЕ И ПРИ ТОЗИ ИЗБОРЕН ЗАКОН!!!!!! ...РАЗБЕРЕТЕ.... ...С "КНИЖНА БЮЛЕТИНА" НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ...НИЩО...НИЩО... ...ПО-ТВЪРДИ И БЕЗКОМПРОМИСНИ ИНСТРУМЕНТИ СА НУЖНИ ЗА ДА СИ ПОЧИСТИМ ....ДЪР....(простете)...РОДИНАТА!!!!

Мръсните боклуци почнаха с циганските номера- днес 2 пъти спира тока "аварийно", правят го нарочно с цел да уплашат хората да ги убедят, че се налага увеличение в цената, за да няма повече спирания на тока. Ще има голям кютек тази зима ама да видим. Още малко.

...Единия луд си направи цирка ... ...Къде е ...новият носител на "жълтата фланелка"?... ...Къде са "социално отговорните...леви"???... ...Къде е "реформаторката",която "закла"(затвори) преждевременно не ЕДНА ,а цели ДВЕ кокошки (блока от АЕЦ) СНАСЯЩИ "ЗЛАТНИТЕ ЯЙЦА"(разбирай най-евтината ел.енергия) от "микса" на НЕК???...

val55

....сега с яйца, а после с камъни...логично Уотсън. Както вървят нещата не с 2000, а с 5000 трябва да нарасне щата на МВР. Армията да викнат на помощ е противоконституционно. Накрая сигурно и МВР, ще се включи в протестите и ще стане една.... Това са последствията от 25 годишно заиграване, бъзикане и манипулиране на хората, а някои от нас, все още продължават да се делят на цветове и етноси. Нека не забравяме, че всички сме се раждали, и живеем в тази държава. Нещата толкова са загрубели, че вървят към низ от безредици поради това, че през тези години всички политически партии използваха властта само, като средство за осребряване. Сега, какво да искаме? Нещата да се оправят с магическа пръчка ли? Това няма как да стане, и сега, ще си берем плодовете за личната си безотговорност относно пропиляното време за изискванията към определената партия и съответните и депутати..... Плюхме в старият кладенец, но минават над 25, а все още не сме си изкопали нов.... Защо ли роби?.... Кои ни скриха демокрацията, и продължават, но с каква цел. Това също е въпрос за размисъл, на който трябва да си дадем окончателен бърз отговор и..... Вече, и минута е много за допускане, на каквито и да е грешки относно управлението на държавата. То бяха едни неработещи Парламенти, то бяха едни депутати, то бе корупция, то бе една Конституция, то бе една съдебна система, то бе един ИЗ, то бе МО, то бе едно МВР......Къде вече е държавата, и кои трябва да я съградят отново и как, но не с голи обещания. Трябва да се реже до кокал, защото гангрената грози цялата държава. Кои, ще са тези хора, и за кои да гласуваме на всяка цена, като последен опит за.... С една дума ни изтече времето, което ни бе отпуснато щедро поради това, че.......

До сега АЕЦ продава на НЕК 1кв/час за 4,8 стотинки.НЕК към ЕРП за 7,2 стотинки за 1 кв/час/ ЕРП към потребителите 17,з2 стотинки от АЕЦ +20,ш8 стотинки начисления необосновани -зелени енергии,техн.загуби и др.стават з8 стотинки на 1 кв/час и като за капак на тия з8 стотинки се добавя 22%ДДСи от тук 1кв/час е вече ч0,20 стотинки и при непрекъснатото увеличение гони 50 стотинки на 1кв/час.Цена много по висока от Европейските цени.Много са маймуните на клона за банани.

ДДС е 20% тъпак

Така е другари,някой трябва да плаща гьола Белене на стойност 3,5 милиарда лева!!!! Всички участвали в референдума за строителството на крадливия проект сега да мълчат,защото заради този ГЬОЛ сега ще плащаме скъп и прескъп ток!!!