ДКЕВР се разделя на две, но с един началник

ДКЕВР ще се раздели на две подкомисии - енергийно и водно регулиране, но с един председател. Членовете на комисията ще се избират от парламента.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР се разделя на две, но с един началник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хората, узаконяващи престъпленията и кражбите в енергийния и водния сектор на страната, а и не го крият!

ДА ОСТАНАТ БЕЗ НАЧАЛНИК И ВСЕКИ ИТ ТЯХ ДА КАЖЕ ЗА КОГО ТОЧНО ЛОБИРА - НЕКА ДА СЕ ЗНАЕ!

А сега и две други, плюс аплодирания енергиен борд! Сега като ще ги избира Парламента, моля възнаграждението им!!! Нали искахме прозрачност! Понеже се вземат страшни мерки за полицаите, които вземали 20 лв подкуп и една барета след 7 год стаж взема чисто 910-920 лв. Значи те трябва да се срещат с измета на обществото, с убиици, а всички реват срещу тях. Били корумпирани. Защо в ДКЕВР трябва да са големи заплатите, защото са изкушени ли. Е тогава на полицаите им дават по 800 лв, искат да са в циганските махали, да се борят с наркодилърите. Значи те са с по-висок морал от тези скъпо платени чиновници. Следователно тях ги подкупват с милиони, а полицаят с 20 лв.

Да закрият и ДКЕВР и НЕК и БЕХ и ще се покрият разходите

Просто така ще бъде приватизирано по-лесно.

просто така администрацията става повече и има место за "наште" ора

също като при пчеличките...роят се Остава и мед да снасяТ!!!

По света няма такова животно - Регулатор на тока и водата в едно!

ДАЛАВЕРАТА ВЕЧЕ Е,..ПО ДВЕ . Членовете на комисиите и поТкомисиите ,....отново ще бъдат, ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ ...

ДКЕВР се разделя на две, но с един началник Да разделят началника на две , а не ДКЕВР.

Господи, като си прибрал грешните, защо си оставил смешните? Комисиите ще бъдат две, но ще имат един председател? Направо изтрепаха рибата!

С една дума ,едните са ---ДПС/ЕВРОРОМА и бсп ,а другите са---ГЕРБ,НъФъ,РъБъ,.... ИзоПщо вече далаверата ще е ,...по две!

Като гледам какъв реглаж правят тези , и на водата и на енергията . Трябва поне още седем комисии

ще продължаваме да плащаме тока и водата на циганите.

Колкото повече комисии, толкова по-малко свършена работа! Ще си прехвърлят насам-натам папки, ще се оправдават едни с други, а след това ще се награждават с големи заплати - "ЗА ЗАСЛУГИ!"

А! вече ми се изЯсни що госпожа ти Тодорова си направи заплатата двойна - щяла да председателства цели две комисии! Гуспужа, к'во стана впрочем с преразглеждането на договорите на Мариците и ВЕИ-та? Нищо не казваш там...

Докато не премахнат текстовете в ЗЕ за крепостничество в полза на енергиината мафия и не уволнят сегашната председателка на ДЕКВР която е марионетка на същата мафия, нищо няма да се промени и нищо не прави парламента, не очаквайте да гласуваме за такива продажни марионетки на избори каквито и да са те.

Дали цените на тока вече са поносими за Волен Сидеров? Преди изборите се скъса от митинги, а сега не се чува нищо. Трябва ли да дойдат новите избори? Ако трябва - добре!

две подкомисии е добре , но трябва и те да се разделят енергийното на комитет за газа , комитет на бензина , комитет на дизела , на вятъра , слънцето и кюмуря . а под комисията за водно регулиране на комитет за солената вода , на сладката вода , на дъждовната вода и на голата вода !

Дали това разделяне ще доведе до повишение на цените на тока, водата или просто до повишение на техните заплати. може би пък ще помислят за намаляване на бремето на хората. Знае ли се!

не бе . така се борят с безработицата . увеличава се заетостта !

Точно от тия не може да се очаква, че мислят за намаляване бремето на хората, защото никога не са мислили с такава презумпция, нямат такава практика от последните 20 години, а и преди тях.