ДКЕВР пусна жалби до ЕК срещу договорите с ”Мариците”

ДКЕВР пусна две жалби до Европейската комисия срещу дългосрочните договори на ТЕЦ „Марица Изток 1“ и ТЕЦ „Марица Изток 3“ и на ВЕИ-производителите.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР пусна жалби до ЕК срещу договорите с ”Мариците” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ ЧАКАЙТЕ ОТ УМРЯЛ ПИСМО ! АБЕ ГАДОВЕ ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ -АМЕРИКАНЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ПУСНАТ ТОВА КОЕТО СА ВЗЕЛИ ! ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ НЕЩО КРЪВ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕЕ ! АМА СЕГА НЯМА КОЙ ДА Я ПРОЛИВА ! БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА !!!

Е ТОВА СИ Е ПО ПРОТЕСТА ВЕЧЕ! АДМИРАЦИИ И АКО ТРЯЯ МАСОВОСТ СВИРКАЙТЕ!

като си траеме така ще бъде ..ако се надигниме и х.американците ще си аминат сами ще си вземат и ковачки дане му го наковат тук отзад подписалия договорите обесен със главата надолу заедно с цялата фамилия

"ако не бъдат предприети мерки ... ДКЕВР ще е принудена на всяко тримесечие да актуализира цената ..." Интересен момент. Сега ще лъсне има ли двоен стандарт в ЕС!

1. кои е склучвал неизгодните договори? 2. засто не са в затвора? на маимуни ни направиха.

Костов подписа договорите с американските мрици!А зщо не е в затвора знаят главните прокурори

Скапан пияндурник!Не сядай на компа насмукан като скомрук, защото не улучваш накъде са половината букви на клавиатурата!

Финансовата част на проектите, както и договора за залог на вземанията бяха договорени години след първоначалното споразумение при управлението на Тройната коалиция. Както винаги комунистите орат всяко едно начинание.

В днешният свят избраните представители на народа гледат всеки друг интерес, но не и този на данъкоплатците, които им плащат масрафа. Нещо в системата сериозно куца. Много ялова излезе щом допуска това.

Куца пипето на туземната популация, че допуска полуграмотни идиоти да ограбват държавата и труда им повече от век.

1500 работещи с по 2000 лв заплата вземат годишно 36 млн лева. За тока от тези тецове годишно потребителите плащат 2 милиарда лева. Разликата от 1 964 000 000 лева годишно отива някъде.

Например за въглища, за машини, за данъци..., нали това имаш предвид!

Ако машините са Майбах , да това имам предвид. Сигурно и някакви данъци се плащат, ако намалим 1 964 000 000 с 10% остават "само" 1 767 600 000 левчета.

Не знам дали си Дада но по вероятно като чета това което си споделил да си мисля ,че по скоро си Гага.Та ти изказваш позиция в интерес на 1500 българи .Товава не е лошо , че получават тези пари и бонуси даже сигурно твоите приятели янките със сигурност не им плщат колкото е необходимо .Но поставяйки се на местото на милиони българи който плащат скъпият ток произведен от нашите въглища с наша работна ръка с наш сграден и технически фонд и с някой подобрения от страна на янките .Как да ги оставим вече да си правят пачките на нашият гръб и до кога .Край , стига вече и този лъже дамократ Костов трябва да го вкарат зад решетките и пълна кофискация на имуществото му за тези безчинства които направи по време на приватизацията .И не само той , всички лица на прехода трябва да си получат заслуженото за ограбването и разрухата на тази не лоша държава .

Значи имало начини и можело. Защо тогава трябваше да се палят хората?Май следващия път трябва да помислят дали да палят себе си.

Само да напомня на русофилистичните идиоти, че в Американските ТЕЦ работят към 1500 души и то със заплати около 2000 лева. Още хиляди миньори изкарват препитанието си покрай тези ТЕЦ. Пенсиониране в тях носи по 14 заплати. Никой не може да бъде съкратен 18 месеца преди навършването на пенсионната възраст. За разлика от Българските и руските мафиотски фирми. Допълнителни пари се дават преди празниците и отпуск. Всички са социално- и здравноосигурени на база реалните им възнаграждения.

Добре звучи, интересите на 1500 срещу тези на 5 - 6 милиона .

pmotikov@abv.bg

Останалите 5-6 милиона са мачкани от туземните рашофилистични "бизнесмени" - ковачки, баневи, доневи, славови, бориславови, веткофци,..., и още купища подобни уроди.

Тези социални придобивки съществуват в Източномаришкият енергиен комплекс много преди появата на т.н.стратегически инвеститори и са резултат на традицията и силните синдикални организации в отраслите въгледобив и енергопроизводство.

Традициите в мини Бобов бол при Ковачки - кадър на БСП - се изпариха ....

Подобни и даже по-добри са аналогичните социални придобивки в държавните "ТЕЦ 2" и"Мини Марица Изток".

При този безумен пладнешки обир, на който е подложен цял един народ да подхвърляш огризки на 1500 човека не е извинение!

До кога ще си живеем в някакъв измислен, паралелен на реалностите свят? Какъв е този "капитализъм" без да има реална конкуренция и пазарни цени на всичко?

Комунистически капитализъм, не си ли чувал за него!?Всеки ден е около тебе, ама защо не го виждаш!?

Брaво! Зaщо обaче политическaтa хунтa продaде, без да питa нaродa, двете Мaрици? А поколението на тези, които ги строихa, обрече да живее с пенсия от 150 лв. Целият преход трябвa дa бъде прерaзгледaн и нaй-вече ценностите, които бяхa нaложени последните 25 години. Преди 89г всеки работеше за рaзвитието на обществото - товa беше основнaтa идеология, висш идеaл, който осмисляше живота на хорaтa, зaтовa и сaмоубийствaтa бяхa мaлко. Днес всеки се грижи нaй-вече зa себе си, за дa може дa оцелее, той и близките му, в кaпитaлистическaтa джунглa, където обaче печелят сaмо хищниците, изяждaйки обикновения човек. Тъмните привaтизaционни сделки на преходa трябвa дa бъдат рaзследвaни и обявени зa невaлидни, когaто сa причинили щети на Бългaрия, а подписaлите ги трябвa дa бъдaт съдени зa грaбеж в особено големи размери на държaвно имущество и за нaционaлно предaтелство. Къде сa ни зaводите? Зaщо ги унищожихте и лишихте стрaнaтa от производство, а хората от рaботa?

Ако има проблеми в държавата те са, че не всичко още е приватизирано.

Преди 89-та баба ми имаше 23 лева пенсия, тъпанар! А другата ми баба, която имаше достатъчно трудов стаж - 60 лева! А един скапан съветски телевизор струваше 1000 лева!

Недей дa лъжеш. Моятa бaбa получaвaше нaй-мaлкaтa, социaлнa пенсия, зaщото беше роденa в нaчaлото нa векa, не е ходилa нa рaботa, а по времето нa соцa е нaпрaвилa 4 години трудов стaж, преди дa достигне възрaсттa зa пенсионирaне. Носехa й в къщи, нa крaкa, около 100 лв в нaчaлото нa 80те години. Сиренето обаче беше 2,60 лв,, водaтa и токa бяхa на символични цени, почивните стaнции - също. Билетчето зa aвтобус беше 6 стотинки, киното 20 стотинки, бозaтa - 6ст. , бaничкaтa 10 ст, хлябa беше 26 ст и 36 по-белия, млякото беше около 20 ст.

Прегледай си главата - бившата комунистическа номенклатура са милионери, децата им учат на Запад, а ти още не си разбрал хавата!

НЕНОРМАЛНИЦИ ! 30% от ВИ-ТАТА СА НА БОЙКО И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА А ЦАРЯ ДОГОВОРИ С АМЕРИКА НЕПОСИЛНИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЦЕНИ НА ТОКА ! НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ РУСКИ ПОРЪЧКИ А ТЪРСЕТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ КОИТО НИ ПРОДАДОХА И СМЕ КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА !

не беше царя...баи ти костов подписа договорите за тецовете,при това с офшорки...после последните продадоха праватa !

Скрий се бе, смешник кирлив

ДКЕВР да не се жалва в ЕК а да сезира прокуратурата за хората подписали договора в ущърб на държавата.

И това също, но и другото!

Предизборни шменти капели. Да кажат на кого са собственост фотоволтаиците, дето сме преизпълнили изискванията на ЕС до 2020 г. и токът от тях има най-висока изкупна цена. То всъщност май няма нужда, защото всички знаем. И да сипват още в джобовете на Ковачки, който се подиграва със служителите си и трови цели региони в България, а който не знае за какво иде реч ще плюе по Марица 1 и 3.

И Ковачки също, но и другите. Иначе ни чака нещо, като в Украйна. Ако, че нашите олигарси са си направили армии не от по 4-5000, а от 150 000 т.н. "охранители".

пурвото правителство посмяло да посегне на американското изтоцване на булгаря наследство от сдс ,рефблокцето. брависимо.

Веднага да Марси да праща дроновете в ДКЕВР. Няма да мине.... Щял да се жали от Хамериканците?! Да се жали от Лаборанта-пенсионер Костов...

Сърдим се на лудия,че е изял зелника.

Руска поръчка, както можеше да се очаква. Руснаците къртят всички местни източници - Козлодуй, ВЕИ и Мариците. Всичко, което не е внесено от Русия, трябва да бъде унищожено и това е целта на марионетното на Москва правителство, както и на марионетната ДКЕВР. Цените на Мариците можеха да бъдат предоговорени още преди време, но никой не го направи. Условията за ВЕИ можеха да бъдат по-разумни, но мутри и комуноиди първи се впуснаха да правят бизнес с това, с пълното съзнание, че впоследствие този сектор ще бъде съсипан и само първите ще спечелят.

ЛОЛ... ДКЕВР и на арменския поп да се оплачат, все тази. Къде бяха, когато тези договори са се подписвали?? Къде бяха през последните 10-15 гидини, когато се подписваха и ВЕИ договорите?? КАКВО ОЧАКВАТ от ЕС? Най-много да заведе още една наказателна процедура срещу България... Не знал защо, ама ми се набива в съзнанието една дума: "американски". Лошите американци, видиш ли, са виновни. А подписите от българска страна?? Това са подписи на съвсем реални, живи хора, напълно известни. Ако щетата е толкова голяма за България, това е национално предателство. Защо няма НИКОЙ в затвора за предателство? Или целта на това оплакване е не толкова да се оплачат, а колкото да хвърлят вината на ЕС за невъзможността да следват Партийната цена на тока, действието, което докара бсп на власт?? Въпроси, въпроси... накрая, българино, всичко ти ще платиш. Както каза един бобовдолски директор наскоро, безплатен обяд НЯМА.

Това не значи, че не трябва да има промяна. По-добре късно, отколкото никога.

В чалгария, не плащаш данъци, но гласуваш, а не отиваш в затвора. В чалгария строиш си къща, където си пожелаеш незаконно, застрашавайки живота на невинни хора, но гласуваш, а не отиваш в затвора. Точно обратното е в чалгария, ето защо изборите в чалгария са незаконни. Избирателите са с доказано купени гласове и още по-опасно те постоянно застрашават живота на невинни хора.

Ако го направят ще е добре само дето се съмнявам малко, малко. Но така трябва де!

Ако не си плащал данъци не гласуваш, ако си построил незаконна къща отиваш в затвора, а не гласуваш. В чалгария е точно обратното, ето защо изборите досега са незаконни?! Българските граждани са на последно място в ЕС, Европа и не само там. Пълен икономически, социален и политически фалит. Времето настъпи този път всеки представителен политик да си плати, а не да прехвърли плащането на всеки гражданин. Единственото решение е постоянни граждански бунтове, всеки политик трябва да си понесе своята индивидуална отговорност, а не да се крие зад красиви думи. Гражданите трябва да имат постоянен, пълен и прозрачен контрол, в противен случай демокрацията (власт за гражданите) се превръща в мутрокрация (власт за мутрите).

Браво, банката, договорите и квото там има друго направете, защото сте единственото правителство с кураж да бърка в мръсния канал. Навярно сме на прага да се разделим с най-доброто правителство от 25 години насам. Натискайте и за Ю Поток, хакайте им го в човката на Хамериканците. Ако направите пълен мандат с това темпо както тази една година ами то България ще може да си позволи да сложи не тиква а цял алабаш за премиер.

Путя, ти ли си бе?!?

Кое не е вярно бе ка(анти)пут !

Georgi Gotsov Водещ коментатор Истината за трагедията в Аспарухово е заснета с камера! Откъде тръгна водата и какво не е направила държавата разрешавайки да се строи в дерето на Аспарухово! Престъпна схема на архитекти и градоначалници издавали разрешителни! РИОСВ - ВАРНА вие кьорави ли бяхте? Държавата е обрекла хората на гибел!!! Трябва ли да стане нещастие за да се наложи да ви покажем това което искате да се премълчи??? Кой сега ще поеме отговорност ! Кой ще влезе в затвора за абсолютно доказана престъпна разрешителна дейност за застрояване на цял квартал застрашен от дере??? КОЙ...имена искам ??? link Сега и след тоя материал недейте нищо да правите...не си мърдайте пръста дори...рано или късно нещастието ще се повтори!!!

Georgi Gotsov Водещ коментатор Истината за трагедията в Аспарухово е заснета с камера! Откъде тръгна водата и какво не е направила държавата разрешавайки да се строи в дерето на Аспарухово! Престъпна схема на архитекти и градоначалници издавали разрешителни! РИОСВ - ВАРНА вие кьорави ли бяхте? Държавата е обрекла хората на гибел!!! Трябва ли да стане нещастие за да се наложи да ви покажем това което искате да се премълчи??? Кой сега ще поеме отговорност ! Кой ще влезе в затвора за абсолютно доказана престъпна разрешителна дейност за застрояване на цял квартал застрашен от дере??? КОЙ...имена искам ??? link

Трябва, хората подписали тези договори, да влезнат в затвора. С комисионните и с рушветите дадени им за да подпишат тези договори, сега могат да си купят всеки съдия. Така ще се окажат невинни и мислещи за българския народ.

КОИ ПОДПИСИ СА НА ДОГОВОРИТЕ? ПИШЕТЕ ИМЕНАТА! НЕКА СЕ ЗНАЕ КОЙ ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ!

костов ? или само така ми се струва ?

Не, Симе - Крадлив дедо.

ТОВА ГО ПИШЕШЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ В ЕЛЕКТРОНИЯ ВЕСТНИК НА АФЕРА ВИЖТЕ СТАТИЯТА ТАМ ЗАЩО СА ДОШЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ И ЗАЩО Е ПОИСКАНА ОСТАВКАТА НА ОРЕШАРСКИ ИМЕНО ЗАРАДИ ТИЯ КОМИСИОНИ ЗА ЕДНА ГОДИНА 5МИЛИАРДА ЧЕТЕТЕ ВЕСТНИК АФЕРА

Кви 5 милиарда? Има си годишно производство на електроенергия и цена. 5 млрд е безумие дело на пълен кретен.

Сметките на идиотите от ДКЕВР. Инвестицията е 1,5 млрд евро призната от България или 3 млрд лева. Годишното производство на двете централи е около 8 млрд. кВтч. и при 10 ст/кВтч в централите влизат около 800 млн. ЛЕВА годишно. Само че средната изкупна цена е по-ниска за ТЕЦ Марица 1 е около 9 ст., а за Марица 3 е 7,4 ст./кВтч За 15 г. по 800 млн. лева това са 12 млрд лева или 6 млрд евро общо ПОСТЪПЛЕНИЯ - не печалба. От тези 6 млрд евро минимум 70% е производствената цена. т.е. печалба за 15 годишния период е около 2 млрд евро. Обаче при лихва 5% за 15 г. на инвестиция от 1,5 млрд евро сумата за изплащане е около 2 млрд евро. Очевадно че Американците няма да спечелят много за тези 15 г., даже бих казал хич, поне ще си върнят разходите. Печалбата ще дойде след тези 15 г. Досега американските тецове са платили глоби за закъснение около 80-100 млн. лева. + инвестицията от още 3 млрд лева (1,5 млрд евро) общо 3,1 млрд лева. за тези 4 години са получили 3,2 млрд. лева от които минимум 60% производствени разподи за заплати и въглища. Т.е. тези години американците са дали 3,1 млрд. лева на България, а са прибрали 3,2х0.4=1,28 млрд лева Т.е. до момента държавата НИ е на плюс 1,72 (3,1 минус 1,28) млрд лева. Тия верно ли ни ограбват? Че ТЕЦ София продава на 3-пъти по-високи цени - това държавно подпомагане ли е? Щото за това няма оплакване. Да не говорим, че в ЕС има преференциални цени и за фотоволтаиците и за новите централи били те въглищни или ядрени, защото на всеки му е ясно, че има инвестиция която тежи на всяко ново производство, за разлика от на вече съществуващите такива. За да има равнопоставеност в тези случаи се дават точно преференциални цени. А тука просто се почва предизборна кампания и това е по-скоро политическа декларация отколкото смислено действие, но явно хваща дикиш при идиотите.

Ама направо живи да ги оплачеш американските инвеститори! Почти на загуба се блъскат. А па ние сме б*си неблагодарното племе. Чудно ми е, дали си вярваш на тия глупости които си написал /написала/? Аз, доколкото знам, договора с тия централи се води конфиденциален, и като много други важни, за народа той не прави изключение. И, ако ефекта от тия договорености, на тъмно, не бяха в ущърб на обикновените хора, повярвай ми, нямаше да има за какво да възнегодуват хората! Така че не се пени много, да ги защитаваш. П.П. Напълно си ми ясен /ясна/........

ДКЕВР май е забравила, че България е колония на ЕС.

Смешна работа. Държавата сключва договор и после се оплаква от склучения договор. Никой няма да го разбере това в която и да е цивилизована страна

Само да обясня : каквото и да е решението на ЕК задълженията на държавата остават. най много да ни изпляскат една глоба. Идеята на тези договори е че инвеститора се ангажира да инвестира поддържа и работи с централите като в замяна държавата се ангажира да купува Х ток по У цена... Ангажимента на държавата не се влияе от легални норми и инвеститора може да изиска плащането по договора в брой ... така че не се радвайте....

Абе Вие мизерния пазар на труда не може да либерализирате та пазаря за милиардите ли? Че ако някой по грешка покани на интервю някой над 50 години следва разстрел с тъпи въпроси, малоумни тестове и изхвърляне като ненужна тоалетна хартия. Ako някой по грешка покани на интервю някой млад без образование но с желание да работи следва разстрел с тъпи въпроси, малоумни тестове и изхвърляне като ненужна тоалетна хартия. Ако някой покани ..... Ако някой покани ..... Ако някой покани ..... и т. н. у нас има страшна диктатура! За либерaлизация e лудост да се мечтае! !

А защо не подадат жалба срещу правителството за надутата цена на въглищата, това не е ли държавна помощ?

Е крайно време беше. Ако може и съдебната система да поразпита и Костов и да приложи наказания съответно!

Цената на електроенергията от двата "американски" ТЕЦ-а се подписаха май месец 2006 г. от Румен Овчаров. Справедлив е въпроса защо до 2011 година тези цени не натоварваха системата?

Щото централите не бяха в действие, но пък си плащаха милиони годишно на НЕК за закъснението. Тогава що не ревахме? Та Централите са пуснати 2010-2011 г.

ха сега се осведоми защо костов уволни петър жотев 10 дена преди да предаде властта!

Мариците не са американски, както ги представяте, а чисто на руски комунистически мафиоти с купено американско гражданство. А ВЕИ са на комунистическите разбоиници, които ограбиха България и си гласуваха закони как да продължат да я грабят. Докато българите са прости и продължават да избират комунистическите крадци да ги управляват, мизериятя ще процъфтява.

ибречек, много ги защитава тез марици - парици. нациналната му сигурност гарантирали.

Изобщо не си емигрант,а си миризливец. Докато има такива като теб, на които все някой им е виновен за личната им некадърност ще си стоим в кочината.

Точно така - Иван Костов и Бойко Борисов са истински комунисти, които смениха господаря и сега служат на Сатанинските Американски Щати.

Лъжец нещастен. Още няма никакъв договор и никакви цени. Как разбра че 7-ми блок в Козлодуй ще е два пъти по-скъп от Белене?

като те гледам, се обаждаш само като има нарушени американски интереси. не български а именно американски.

Въпросните централи продават на НЕК ел.енергия на цени около ТРИ ПЪТИ по-високи от тези на държавната "ТЕЦ Марица Изток 2"при положение че използват една и съща суровина- източномаришки лигнитни въглища

Това е безобразна лъжа. ТЕЦ Марица 2 продава на 6,2 ст. ТЕЦ Марица 3 на 7,4 ст. ТЕЦ Марица 1 на 8,9 ст.

Това пък кой ти го каза /или го прочете някъде/?

Много правилно и смислено решение на ДКЕВР. Нашите американски "приятели" ни дерат с непазарни, колониални цени на тока на Мариците. Опитват се да отровят житницата на България с техните мераци за шистов газ. Унищожават конкуренцията с удари под кръста - пречат им развитието на атомната ни енергетика на техните Марици и съответно южен поток на техните мераци за контрола на газа за ЕС. Ползват си безплатно "каубоите" военни бази в България. Пращат си US сенатори да казват /"съветват"/ нашия "независим" български примиер. А визите за САЩ непадат, нищо че сме им съюзници, даже ги разиграват на лотария да припечелят някой лев на наш гръб. Ами ние българите равноправни членове ли сме на ЕС, нямаме ли право сами да си определим бъдещето без да ни "съветват" и използват? Не трябва ли да имаме "взаимноизгодно сътрудничество" с останалите държави? Като не сме развити технически и като нямаме ядрено оръжие всеки ли ще ни мачка?

На последното ви изречение отговора е "ДА".

Че са ни излишни и скъпи нови ядрени реактори съм съгласен, ама ти 7-ми блок го изкара 20 милиарда евро, посмали малко!

Отново лъжеш и клеветиш като разпран!ДКЕВР при Костов подписа договори за двете маришки централи, да бъдат модернизирани, защото всяка година изспваха върху районите на Тракийската низина десетки хиляди тонове сярна киселина!Заради бълваните, също така всяка година, хиляди тонове серен двуокис, през комините на централите!Стотици хиляди хора през десетилетията, загубиха живота си заради получени смъртоносни заболявания, причинени от огромните и много тежки химически замърсявания, от необезопасената работа на централите!Хайде сега отвори договорите, в които са определени цените за произвеждания ток от "мариците", да видим, кой ги е подписвал тези цени!?Да видиим, дали в тези договори това са подписите на презрените негодници Милко Ковачев и отявления национален предател Р. Овч!?

А КОЙ ПОДПИСА АНЕКСИТЕ КЪМ ДОГОВОРА НА КОСТОВ? ДРУГАРЯТ ОВЧАРОВ.

Реконструкцията на "ТЕЦ 3"/в т.ч. обслужването на привлечените финансови ресурси/се осъществява изцяло от постъпленията от продажба на ел.енергия.Т.е.това можеше да се осъществи независимо от формата на собственост/справка аналогичната реконструкция в "ТЕЦ 2"/

ооо..еееее..да,бе-да!що костов не подписа договорите с теб или мен,а с две офшорки без финансови възможности,световно неизвестни,докарани от кои знае от къде?то ефекта щеше да е същият мисля....дали с теб,мен или с тях -все тази....

то само за един блок! Така става, когато ни управляват продажници и платени марионетки.

Да ви напомня и за друг политически герой, който също като костов не е виновен за нищо. Тетка Цачева преди малко по НОВА: "Нямам представа кой е собственикът на Булгартабак". Айде бе, сериозно ли? Ама ние помним, другарко Цачева. "Въпреки че е архитект по професия, съпругът на парламентарната шефка е назначен като експерт, отговарящ за приватизацията на тютюневия холдинг"

Нека сега подръжниците на герб ми отговорят - кой продаде едно печелившо предприятие на офшорка с неясен произход - собственост на догана. Давам думата на герберите и др.борисов!

НЯКАКВИ РУСКИ КАПИТАЛИСТИ ОТ ВТБ КУПИХА БУЛГАРТАБК. МИЛЕН ВЕЛЧЕВ - МИНИСТЪРА ГИ ПРЕДСТАВЛЯВА.

Най-после някой да признае и изреве официално, че ма....ът , крадлив дедо , съсела и мутрата от бянкя подписаха и изпълняваха неизгодни за всички нас ни договори, навярно не без изгода за самите тях. Толкова за "братската" американска "помощ" и далаверите с ВЕИ !

Защо цената на горивата по бензиностанциите в София са с 10 стотинки по висики от тези в провинцията? Да не би да имаме картелно споразумение ?

В Мариците 1 и 3 са вложени огромни инвестиции и гарантират националната ни сигурност, защото са на наша територия, работят с наш кюмюр.

и кюмюра ли стана ваш? нямате си еша