ДКЕВР изненада с по-малко поскъпване на газа и парното

През последното тримесечие на годината цената на природния газ, по която "Булгаргаз" продава на крайните потребители, ще бъде по-висока с 6,67% и ще бъде 594,37 лева за 1000 куб. метра, без ДДС. Сравнено с янурските цени парното за идващата зима пък ще поскъпне на места с около 10%

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР изненада с по-малко поскъпване на газа и парното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..Компенсират намаляващите постъпления с вдигане на прихода от т.н. "топлинни загуби" на гърба на нежелаещите тяхната услуга...

Тая зима ще спра парното принудително в целия блок по техния начин както го пускат принудително без да са получили съгласие така и ще бъде спряно принудително за да не крадат повече и да ме обявяват за абонат на ,,услуги,, които не съм поръчвал не ползвам и съм забранил да ми бъдат доставяни . А съдиите бандити в СРС дето са марионетки на енергийната мафия накрая ще хапнат някоя тръба от вертикалната зградна инсталация.

така ще е.... докато "българи юнаци" не подскачат където трябва

Единственото , което правите, е да изпълнявате указанията на кукловодите, които желаят унищожаването на България! Защо мислите, че , рано или късно, няма да платите за предателството си!?!?!

Този месец с малко, следващият пак така и всеки следващ все така.

Айде стига с тъпите платени статии! Ясно е, че поскъпването е предварително уговорено, казва са предварително много по-голямо поскъпване като процент, та като ни съобщат по-малко число да заявят колко приятно ни "изненадват"!

Олигофренът Семерджиев да си ходи! Говедо недно!

уграбват сигурно е съставена от две думи-две в едно-убиват и ограбват и става уграбване.

Аз отдавна съм се отказал на тази форма на приходи за нЕкои счетоводства и вече съм отработил аклиматизацията към по-ниски температури външно и вътрешно.. Нека си заседават. Заплатките им са солидни и взимат и 25 % ДМС върху тях...

Благодарим ти, Бойко? Благодарим ти, Партийо любима, че има пролет, лято, есен, зима...и Бойко, че го има? Благодаря ти ГЕРБ, партийо любима, че повиши цените на три лева на бензина и че цената на природния газ, по която "Булгаргаз" продава на крайните потребители, ще бъде по-висока с 6,67% и ще бъде 594,37 лева за 1000 куб. метра, без ДДС. Ние българите сме им вечно благодарни на нашите правителства. БЛАГОДАРИМ ТИ, И ПАРТИЙО ЛЮБИМА, И ДАНО НИ ЧАКА ТОПЛА И МЕКА ЗИМА!Ние българите сме им вечно благодарни на нашите правителства. БЛАГОДАРИМ ТИ, И ПАРТИЙО ЛЮБИМА, ЗА ТОПЛАТА И МЕКА ЗИМА! Благодарим ти Бойко! ...

Човече, чудесен коментар. Запази финеса на иронията си и чуството си за хумор. Поздравявам те.

То планираната печалба трябва да се постигне! Ако зимата е мека, то цената ще скочи пак и гадовете пак ще напълнят гушите на наш гръб!

Аз Ограбвам Ти Ограбваш Той, тя, то Ограбва Ние Ограбваме Вие Ограбвате Те Ограбват

Браво на ДЕКЕВР, просто си припомнихме 80-тте пуснат слух, че ще покачат цените с 15 % , като ги вдигнат с 10 народа си отдъхва " слава богу " не се 15, а някой пита ли потребителите на природен газ, при тях увеличението на парното им е с % на увеличението на газта, за разлика от ползващите парно от Топлофикациите, подмамихме се да инвестираме по 5-6 хиляди лева, а сега плащайте непрекъснато по-скъпо. Жална ни майка, а доходите са си все същите, тях ДЕКВР , не ги регулира, затова българите тлъстеем защото се храним нездравословно , защото здравословното хранене е по-скъпо.

Спокойно, климата се променя към по-топъл и няма да има нужда от парно, а и вече климатиците поевтиняват :) Да видим тогава от кого ще крадат, защото всяка година, все по-малко ползваме радиаторите, а те компенсират липсата на заплати с вдигане на цените.

На нас обикновените граждани, ползващи градския транспорт, едно не е ясно!- Не си ли давате с/ка, че този нагъл рекет с цените на парното и тока е последният пирон в ковчега...Няма значение кой ще спечели изборите, защото прагът на търпението е преминат и оттук натам "количествените натрупвания ще преминават в качествени изменения"... Ако не мислите за народа, то е учудваща слепотата Ви пред тези очевадни опити за дестабилизация на правителство и държава...

Граждани, подгответе се за нов. След измерителните радиоуправляеми уреди, се готви нова форма на бандитизъм у криминалните от Топлофикация - уреди на принципа на локаторни антени. Семерджиев не се умори да трови нацията с идиотщините си, солидно подплатени с неща, за които се влиза директно в затвора. Той е един от тези, които изксараха хората на улицата и който ще носипряка отговорност за последствията от антинародното си поведение.

Изглежда, властта и олигарсите се уплашиха!Явно, "всенародната любов" е опасна, особено, ако те опарят нейни искрици! А ако се разгори... Не ми се мисли!:))) Естествено, загубите ще си ги избият, но догодина. А до тогава: "Я камилата, я..." Избори идват...

Сърдечно БЛАГОДАРИМ!!!

Стига сте писали глупости за милостта на тази брадясала мутра към природонаселението! Всичко се обмисля отдалече, като монополистите винаги си искат прекалено много, за да получат необходимото. А така и този на снимката /не искам дори да му споменавам името/, излиза като загрижен и за ответната страна - за нас. Тези номера ги играят откак създадоха тази излишна държавна структура - дкевр, сякаш това не може да се върши от министерството на Трайков или който и да е друг министър. Защо МД трябва да се разграничава по този начин от този паразит ДКЕВР? Няма как да залъжат хората, че ББ или който и да е министър-председател няма думата при всяко следващо увеличение цените на горива, вода. Никога няма обратното действие.

МС - Министерски съвет, а не както е написано МД.

пролетта дигнаха ПАРНОТО С 4 %, ТАКА ЧЕ ГОДИЩНАТА БАЗА ДО СЕГА Е 7. 35 %. Предизборно. След изборите още ще го вдигнат.

Не си ли учил за сложна лихва? Поскъпването от началото на годината е 7,5%, а не 7,35%

С 20% поскъпване от началото на годината !!! Благодарим ти , Партийо любима , за грижите към нас ..:))) .Старите лозунги , както виждате , все още са актуални ..))

леле че приятна изненада!!! Сладури!

Защо мей-сетне не публикувате тези договори с газпром и другите по веригата . . . До кога ще ни изнудвате . . . Внимавайте, че след цар Йиро могат да се задействат и протести с/у други "цаер" .....

И тези ще имат КАТУНИЦА - в цяла Европа и Света падат цените само тук не се наядоха . Русия свали цените на газта а тези са им малко парите.

ШУБЕТО от ПАЛЕЖИ било ГОЛЯМ СТРАХ !!! Животът е БОРБА БЪЛГАРИ !!! Ако не ги биеш,ще те бият и мачкат !!!!!!!

Браво, откри топлата вода!!!

Ако имаше действаща прокуратура, най-изненадани щяха да бъдат и "Булгаргаз"и"Топлофикация- София"и държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) и лично Ангел Семерджиев за дейността си като изпълнителен директор на Булгартрансгаз, както и за луксозният си Лексус и за къща в Несебър. Той трябваше да бъде съден за сделките с Белиз и за извършване на множество престъпления на предишните си длъжности, където е ощетил държавата, а вероятно е придобил и огромни суми пари

Те и прокурорите плачат за прокурор ..............а и не само те депутатите дето са гласували рекетьорски текстове в закони също ,правителствени служители които са ги подготвили и корумпирани съдии дето се позовават на тези вратички също ,но имат имунитет!!! Да им го свалим с камъни, тръби и тояги !!!

ще има кой да ни призове във Фейса. Защото това ще бъде чиста социална война, докато в циганския случай, май някаква партийка със затихващи функции и болен лидер ни изигра и ни вкара идиотски сценарий.

Аз съм изненадан,че газ и парно се вдигат за трети път тази година при положение,че досега се вдигаха два пъти на мандат,тоест за 4г.два пъти.Олигархо-мутренското управление се мъчи да ошушка народа,хората зад това упр.са Златев,Ковачки,Захариев всички държащи солидни баници от енергетиката.Час по-скоро трябва да свалим тази измет от власт.

Да Ви е Честита 2050 година хахаха... И да попълним бюджета на нашта милиция да ни ПАЗИ.

супер наглост! отврати!

Давайте ,Бай Тошовите номера.Пуска се слух , че ще се вдигне цената на нещо с 2 ст. , и когато реално се вдигне с 1 ст , народа вика " е , добре е...".Само че тогава беше 1 ст. , а сега?

Изненада ще бъде ако през последните 20 години не са вдигали цената нито единпът ,но те я вдигат по няколко пъти годишно и питам в какво се състои изненадата а? Че не разбрах.

да се вдигнем до един и да свалим управниците. Долу монополистите и кожодерската топлофикация. Долу Булгаргаз и всички паразити посредници! Долу властващата олигархия!

Айде!!!!!!!!!

браво, трябва да благодарим на обирджиите монополисти ли?! време е да се сплотим и да изметем мръсната ояла се политическа сган, която ни натресе всички беди!

ДКЕВР изненада с по-малко поскъпване на газа и парното. ДКЕВР с нищо не може да ни изненада - освен с проявено държавническо мислене, професионална компетентност и категорична и принципна позиция.Това вече би ни изненадало. Свикнали са "Булгаргаз" да са специални, затова искат максималното и после получават своето, а ни е се радваме.

То може и ние да ги изненадаме на изборите...с много по-малко бюлетини,отколкото очакват!!!

българите пак се измъкнаха сухи от водата,докога,докога,докога ще живеят като богоизбрани

Споко кат минат изборите ще го вдигнат троино

Какви са цените на ГАЗ-та в съседните държави? Правен ли е анализ - показан ли е този анализ?

Формулата делено на 2 се прилага от години. - Винаги искат двойно по-голямо повишение, ДКЕВР ви дава САМО половината и "ЗАЩИТАВА" потребителите и всички са щасливи. - САМО ЧЕ ТАЗИ ФОРМУЛА Е БАНАЛНА - и ДКЕВР няма нужда да съществува, формулата сама работи и без тях.

Тези номера ги помним от Тошово време. Първо, обявяват висок процент, после- нисък, за да благодарим за доброто, което ни правят. Сумарно- само вдигане на всички цени! Никога намаляване, никога! Благодарим ти г-н Семерджиев, благодарим!

глупав, тоя номер не можеш да го помниш, щото не си бил идея в главата на дядо ти. По "тошово време" цените на стоките бяха вдигнати само веднъж през 80-те години, но не и цените на парното. Заради дебилите като теб пазя разписките на нашите - отоплението с парно на целия ни апартамент е струвало само 18 лв. Не си +6, а нула минус безкрайност. Пълен дебил, дори и да лъжеш не можеш.

18 лв., а заплатата колко беше? 100-150 лв, нали така?

Дишайте хора , спокойно , след изборите всичко ще е наред :) Цените ще тръгнат нагоре и от 1.1.2012 + 33% :Д

Този номер ни го играят от много време . Стига вече ,бе наглеци такива !!!

Ми това си е стар трик - първо казваш, че поскъпването е еди колко си, всички се стряскат и после като кажеш, че в крайна сметка, поскъпването ще е на половина примерно, всички някак си се успокояват и приемат без проблем поскъпването.

Отдавна сме фалит !!Изненада няма!Цени на петрола на цени на спанака няма вече!Защото Брежнев и Живков също ги няма!Пускат нови КАПКОМЕРИ пардон ТОПЛОМЕРИ за всички до сега ОЦЕЛЕЛИ!!

Залагам 20 лева, че са се уплашили от народната любов да не ги настигне и тях и затова са вдигнали с толкова малко цените :)

ма естествено да не са луди: 1. избори идват 2. безредици почват

А за циганите колко е поскъпването?

Николко :) ПОзнай колко ти дреме ако увеличат нещо за което не плащаш.

На циганите ще им увеличат помощите, заради поскъпването.

Ами колко пъти го вдигат в годината по-малко като се тегли чертата е много за бедния българин с заплата от средно от 300 лв