Окончателно: Газът поскъпва с 4.34%

Природният газ поскъпва с 4,34% от януари и 1000 куб.м ще струват 620 лв. без ДДС, реши окончателно ДКЕВР. Експертната оценка на комисията от преди 2 дни бе за поскъпване от 4.53%.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Газът поскъпва с 4.34% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отоление с газ на 4-5 стайно/нямат малки!/жилище в съседна Турция е около 100-120 лв.Е???

От престъпната герберска шайка само крадене и увеличение на цените.

Разликата между исканото от Булгаргаз и даваното от ДКвР-то ще ни излезе през г-а, бъдътге сигурни. Милиционерщината в стил "Тодор Живков" с административно определените цени ще доведе или Булгаргаз до фалит, или бюджета до фалит заради спасяването на Булгаргаз скоро от фалит Това е за пичовете дето се радват на тъпата ГЕРБ-ерщина

Много просто ще доведе до приватизацията на Булгаргаз и тогава нещата ще се решат. Преди две години, ако бяхме послушали през декември Шушолов и изпразнили Чирен, през януарската криза щяха да се случат интересни неща. На Семерджиев нещата му са още по-ясни, но е натискан от министъра за да не скочат хората. Много добре му е ясно и, че трите доставчика в същност са един и същ и са наложени от Газпром и изобщо не може да се променя съотношението между закупуваните от тях количества. Това, което може да се направи е да не се гаврим с руснаците и да се изхвърли Овъргаз, които е застанал на входа и изхода на Булгаргаз - само, че това няма да стане.

Аре отивам да черпя като собственик на метано станция сега с увеличението на цената на суровината която плащат балаците а не АЗ!!!! ще им натреса и 4.5% увеличение на печалбата ми!!! Мухуухаааа. Примерно 80ст. кг метан с увеличението от 4.5% (това е суровината и се плаща от потребителя!!) и 70ст. примерна печалба... е са ще е 70ст + 4.5% и никой няма да забележи и така от години.

Пак ще го кажа! дкевр разрешава да се вдигне суровината метан с 4.5% но всяко вдигане на суровината е повод на метаностанциите да си вдигнат печалбата със същия % въпреки че увеличението на суровината метан НЕ ГИ БЪРКА защото вия тъпи таксиджии сте тези които плащате суровината+4.5% +печалба+4.5%!!!! вторите 4.5% е за селяните като вас които мислят че увеличението от дкевр е над цялата сума на колонката :))

Ти не си собственик на газостанция, а тъп милиционер от ГЕРБ, толкова ти личи че просто нямам думи

Много ясно, че не съм бе галош. Само описвам какво се получава всеки път!

Днес Бойко Борисов посети разградското село Трапище, за да пререже лентата на ново кръгово движение по шосето Разград - Търговище. Общо 30 млн. лева струват на държавния бюджет ремонтираните три пътни отсечки между Търговище, Разград, Исперих и Дулово. Догодина ще бъде рехабилитиран и целият път Разград -Търговище.

Няма такива наглеци! Знаете ли какви са таксите за проучване, за прекарване до имота, 3,29 лв ежемесечна такса/ако изобщо не ползваш газ/, такса за годишен технически преглед на инсталацията и т.н. Да не казвам как ни лъжеха, че било стратегически перспективно, държавата щяла да дотира защото било по-чисто, природосъобразно и т.н. И къде пише, че цените трябва да се увеличават всяка година? Сякаш Лукойл намали цените на бензина, като барела беше най-евтин на международните пазари от година?

Коректното заглавие е: "Повишават цените на природния газ!"

Е, щом е САМО с 4% ни остава само да се радваме :DDD

Газът е като гъзът. Нямат насищане. С тази подкрепа от независимият регулатор ДКЕВР "хи,хи..." в последни години всяко лято се повишава с 18% цената на газа. Но държавниците са по пътищата това не е тяхна работа.

А дано открият шистов газ у нас, та цената да падне чувствително...

ше ти открият шистовия гъз...

Не шистов газ, ами всичкия газ на Катар и Русия да бликне срещу Шабла в морето да речем, пак управляващите "елити" ще успеят да докарат 95% от българите бедни, 5% богати и основните печалби да отиват за чужди компании.

Да не мислиш, че отровите които ще набутат в шистите са много евтини? Не само ще те изтровят, ами и ще си плащаш като поп минимум 3 пъти по-висока цена. Честита нова година, за тъпия ти герберски мозък. Дано и догодина да направите толкова "честни" избори