”Зимният” дизел бил по-скъп

"Лукойл" продават „зимен" дизел, който е по-скъп – това обясняват от компанията в анализ на цените на горивата. Оттам обещават да има промяна на цените на дизеловото гориво от 1 март, когато ще започне продажбата на стандартен дизел.

Обратно в новината

Коментари - ”Зимният” дизел бил по-скъп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а в пропан бутана какво слагате гадове мрусни и там ли има добавки,еи тея ще ни закопаят живи,докато дишаме ще ни морят леко по леко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

по-скъп, защото са намалили водата в него с 10%л Ми трябва да избият тази загуба. Тази фирма, като всички монополисти не е свикнала да намалява печалбите си.

аууууууууу каква тъпотия аууууууу

Кого лъжете бе? Стандартът е един! А "зимният" дизел е най-обикновен европейски, за разлика от побългарения "евродизел", който на нищо не отговаря! И се продава на отделна колонка!

Че ни лъжат като дърти цигани ,лъжат ни.Но поне да не даваха гласност на тъпизмите си.Като ги слуша човек ,как едва ли не са на загуба,ами да вземем да им направим дарение.Боклуци смотани.

Няма какво да се лъжем, зимният дизел наистина е скъп. А летния още повече ... особено в "разгара на сезона" ...

alivap

Нека да си дадат точната калкулация за 1 литър.При тези проценти които дават цената е далеч под 2,7 лв.Ама нещат.

alivap

Ха-ха-ха?Тарикати.За това ли ми замръзна нафтата при -15 градуса и не можах да си запаля колата докато не се затопли.Тези съвсем вече ни вземат за канарчета.

Всички знаем колко е "зимен" дизела .....Егати наглите лай..и... А за капак и ни успиват .

От сега да кажат лятната цена за да не става объркване тяхната м.йка разбойническа.

как в другите европейски държави дизела е по евтин от бензина там няма ли зимен дизел. И друго какъв е този дизел зимен дето на -15 градуса замръзва, водата ли е по-скъпа в него. Дано марша от тези пари за свещи да ги давате.

Протестите срещу Шеврон, МОТИВИРАХА Валентин Златев да си одере по още една кожа от потребителите на горива. Лошото за КАЙМАКА на компрадорската колониална олигархия е маргиналността на протестите. Липсата на ясно ядро в недрата на суверена я плаши. ГОЛЯМАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ, от "бременната" нощ на 23 октомври 2011 година, тепърва ще се роди, някъде около 3 години слонска "бременност" на ГЕРБ-ГОРД. Разбра се, че "схемичките" за крадене вече няма какво да намерят по "обраният бостан" и се насочиха да го превърнат в пустиня. На помощ им дойде и Килари Клинтън, защото Джеймс Уорлик яко се издъни, заГАЗи.