ДАНС и МВР разбиха нелегална нефтена рафинерия

Нелегална рафинерия за нефтени продукти, която е разпространявала некачествено дизелово гориво, е била разкрита при спецакция на ДАНС, МВР и Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - ДАНС и МВР разбиха нелегална нефтена рафинерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега да беше Пеевски техния началник ! Олеле мамале !!!

Намерени 60 тона суров петрол. Никой не споменава колко е месечния оборот на готовите продукти, за източниците на суровината нищо не казвате (Сирия може би?, транзита от къде е?)

И да знаете - като няма реална конкуренция ще се пръкват подобни фирмички а ЛУКОЙЛ ще ни дере по три кожи със скъпите си горива!!! Така беше и с мобилните оператори ....

Преди дни изтече пак предизборен фоярверк за запечатано дюкянче на МАГАРЕШКИ в тоз вилает.. И той за неплатен акциз.. Дъл някой не е дръпнал стърчащото конче от чорапа му.. Или той не сай отблагодарил подобаващо.. Или не направи достатъчно за МАМИЦАТА ВИ..

Ама това не е малко нещо!!!! Сигурно са се спънали в нея!

някои не различават склад от цех-рафинерия и нямат пониятия що е то рафиниране на въглеводороди.

Пак предизборни фойерверки.

Най много пак да са хванали някои дето събират утайките по старите кладенци!Или пък гаражчета с инсталации за биодизел от палмови мазнини.....Тая дума Рафинерия неуместна ми се струва. За кокошка няма прошка.

изтече ми наказаниет'! много се радвам, хиляди благодарности на дир.бг за прекрасните ежедневни актуалности, да знаем какво е по нашите земи, и да се чудим как да се преборим с лошото, че да стане по хубаво! ето на! кой да знае, кой да си помисли че може да си стъкмиш рафинерийка! нафтичка да си правиш, да си продаваш! демокрация! а лошото според мен идва от дивия капитализъм в действие вървящ ръка за ръка с демокрацията .... това е то!

при този политически елит, такъв икономически маймунарник

Рафинерия, разпростряна на 13 адреса в 3 областни града? Всъщност нормално е. Който е влизал в Лукойл, знае че е с размерите на малък град, със собствен вътрешен транспорт, кръстовища, светофари, пътни знаци, пешеходни пътеки, поликлиника, банки, магазини и т.н.

МОЛ нямат ли? ;))

Две нелегални рафинерии разкрити за по-малко от 1 година...Колко ли още има? А после нямало пари за пенсии...

ами тея дето въртят милиардите що не ги пипате, да не говорим че и лев не са платили на държавата от 20 години

А дали ще разнищят всичко докрай или ще се спре в един момент ...

какво значи нелегална? ТЕ просто са извън монопола!

няма отърваване от освободителите... все лукйол ще е прав....

Крайно време за разбиване на монопола на руските "братушки" Четете какви кръвопийци са Лукойл за гражданите и Цялото БГ производство.... Още ли не сте чули? оЩе ли мислите че олигарха Путин ни обича? дето мъчи собствения си народ? РУБЛИ ЛИ ИСКАТЕ? СИБИР ЛИ ИСКАТЕ? ТАКА НИ ПИШАТ В ПРЕСИТЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БУКЛУЧАВА ДЪРЖАВА!

Имена, цифри, локации - кво ми пишете бля-бля! СЕЛЯНДУРИ!

Да не би Лукойл да са разкостили най-накрая?

помагат му да не се разкости..

Марешки, Марешки, що ти трябваше да се включваш в политическата игра с бат Бойко, да бе си продавал фалшивите лекарства и никой нямаше да те закача, поне временно де, докато се разбере, че и те са фалшиви, както и горивото в бензиностанциите ти

А с рафинерията в Летница какво стана...?

Магарешки политик ще става, а? Я да му пратим куките.

Дали от там не зареждана затворената в Габрово бензиностанция, която няма документи за платени данъци...?

Фири

Еба маа му скоро при тия цени на тока очаквам и нелегална атомна централа! абе нещастници тва големо бе колко ли годинки е бачкало необезпокоявано????? На колко дизелчета им заминаа и буталцата и цилиндърчетата от тва "гориво"???

Ха-ха! Нашите бутала са свикнали на такива горива от легалните рафинерии, че и коресилин и белина да им сипеш си вървят! А за пушилката отзад - проблемът е на природата, не наш! ;)

Е до сега не се е знаело?! Добив на нефт..? Сондажи, концесия, техниката ... да не се купува от битака?:)

от къде са взели нефта? Как е минал границата? Толкова ли е елементарно да си направиш рафинерия и никой да не забележи?

Неволята ще ни научи да си правим сами бензин, цигари, алкохол, ток и какво ли друго... Всички знаят, че повечето приходи от акцизи заминават по пътища неведоми в нечии джобове.

Само добре си направи сметката дали некачественото гориво няма да ти разбие двигателя и да ти задръсти филтрите с нечистотии. И дали си струва за няколко стотинки на литър разлика да бълваш кълба черен дим и да се тровиш.

Това, че не е платен акциз, не означава автоматично, че продуктите са некачествени. В статията няма никакви данни от евентуален анализ и оценка на въпросните горива... Ако се направи, може и да се окажат по-качествени от тези на Лукойл.

ами като заминаха тия работи за азия...

По-некачествени от продуктите на Лукойл - едва ли. Разчиства се конкуренцията вместо да се създадат конкурентни условия

Дайте отпор на капиталистите батковци!! След домашната ракия и домашния петрол искат да ни спрат тия....:):))))

60 000 литра ... уууааааууу 2 цистерни :D :D :D хахахах. Лукойл генерират 5 милиарда приход и от както съществуват не са вкарали 1лв данък. Епичните престъпници имали 1 лаптоп с бележки за транзакции...вероятно по 50лв...удара на хилядолетието. Като почнем да виджаме от коя голяма фирма колко пари отиват в държавата и пълна прозрачност на разходите на държавата, тогава ще ме интересува акциза кой плаща и кой не.

ЛукМасло са толкова големи и мощни, че успяха да закрият втората ни рафинерия, че да са без конкуренция. Какво остава за някакви селски играчи ;) Ся гледайте с каква скорост работят от независимия Съд и Прокуратура. А строгостта ще е пословична.

Лукойл нямат нищо общо най-вероятно. Както самата ти си се сетила , Лукойл са огромен играч и селските мариачи са като досаден комар за тях. Най-вероятно това е далаверка на Марешки и са му пратили потеря, за да си знае мястото. 10% от гласовете събра и повечето ги взима директно от твоят любимец Тиквата и партийката му ГРОБ.

И до сега не е било забелязано, защото всичко това е било в мазето на 78 годишната баба Гицка

За тези само разстрел.

Пази Боже нещо да се произведе в страната ни без да е собственост на руско-бълтгарската мафия. Веднага пращат милиционерите....