Директорът на "Лозенец": Не съм съгласен болницата да е детска. Опитват да ме дискредитират

Доц. Радосвет Горнев е убеден, че лечебното заведение не може да функционира като национална детска болница и подкрепя протеста на колегите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закривай Стойчо. И бялата мафия на дръвника

Демагог. То не може и душата в рая, и целия вътре. Клякай смехурко. Промяната продължава

Започва все повече да ми харесва.

Кацаров трябва веднага да бъде разследван и съден за клевети, и лъжи!!! За всичко, което сътвори за половин година. Да се проверят доходите му!!!

Ще ми хванеш цървулите. Оплачи се на фуражката ми

Незабавно да се отстрани директора на болница Лозенец. Той е длъжен да реализира държавна политика в болничното заведение. Незабавно да започне пълна проверка на т.н медицински факултет към СУ, относно набиране на студенти чрез криминални схеми, липса на материална база и зависимост на медицинските лица от тази болница в процеса на самото псевдообучение.

Има си министерство с политика- то задава кое какво ще е ... Такива хранилки, като т.н. Правителствена болница, трябва да бъдат разкарани!!! На който не му изнася, да отива в частния сектор!

Прочетох изказването внимателно и не разбрах какво пречи... Пак ще е болница, пак ще е към СУ, но с приоритет деца. Защо някой от тези, които са против, не систематизира доводите и да каже по-разбираемо срещу какво се борят.

Като не разбираш от болници, поне започни с това: Не разбирам от болници, ама си мисля, че лечението на деца е като лечението на възрастното население. Например не е никакъв проблем да сложа едно диванче и телевизор в кухнята си, а в госната(sic!) да направя парник за марихуана, нито пък е проблем да сложа едни керемиди на кочината и да настаня там престарелия си татко, а в неговата къща да сложа наематели. Ем и на него ше давам част от наема за допълнение към пенсията, че държавата не се грижи за старците. И т.н.

Доживяхме да видим лекари да си пазят пачките и статуквото и да не ги е грижа за болните и обречени български деца.Какво ги бърка ,че детската болница ще е в парцел на “Лозенец”.Ако трябва за децата ни и на Луната ще се направи. Но децата не дават пари под масата,нали?

Не ти пука за парка, нали?! Одиш си на село, па си дишаш чудничко.

....

в народната сбирщина да я направят без обучени кадри не става. И сега има достатъчно база,но липсват хората. И никой не иска да учи за педиатър и неонатолог,хеле пък за детски анестезиолог.

Свежичко ли ви е още?

Кацаров каза че детската няма да ви пречи. Вие си оставате, не разбирам що ривеш.

После го измисли да строи детска болница в двора на болница Лозенец, за да замаже гафа си. Тези дни ще се окаже че подобен проект няма.

Проблемът на детските болници е, че трудно се краде от пациентите. Кажи си го бе пич, не искате да работите за едната заплата.

не става детски лекар