Директорът на Гранична полиция в Елхово пръв видял издирвания Зайков

Следовател поема разследването, за да се изясни дали Зайков не е прострелян от полицейски куршум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видял,на на заловил.............. Какво значи това. Те са наблюдатели, що ли? За снимка са страшни,ама "не фатат" .

ЛЕЛЕ , колко много РЪМБОВЦИ !!!!!! То не е позиране , не е СТОЙКАДЖИЙСТВО !!!! ПО - СКРОМНО ,БЕ !!!!!

Използвани са всички налични ресурси на полицията: термо камери, фотокапани, кучета, дронове, хеликоптри, началници, полиция, жандармерия, граничари, авромобили, оръжия. Използвали са всичко с което разполагат, използвали са всичко с изключение на акъл щото липсва

каква предупредителна стрелба ако по тебе стрелят? пълно малоумие и приказки от 1001 нощ...

голям смях ...с тия СВД от снимката точно стелят назад да не г8о улучат случайно иначе добре се перят с тях ...а да и първата заповед на тоя комисар е била сигурно и той да дава наряд и обходи заедно с редовите граничари ...хи хи хи

И какво ако е прострелян от полицейски куршум. Точно така трябваше да стане, за назидания на всички отрепки в държавата...

Рамбовци! Ако бяха го проснали Зайков пред строя, тогава съвсем нямаше да имат грешка!

бааааси троловете тука....още малко ще се вдигнат на протест и ще искат да бъде наказан полицая дето е убил горкият беглец ( ако така се е случило де ). Иначе обикновенно плюят полицията че не си вършела работата и много престъпници били на свобода. По-долу в един коментар чета , че видиш ли , ако са го обградили и гръмнали , България ЕСТЕСТВЕНО ПАК ЩЯЛА ДА БЪДЕ ОСЪДЕНА в Страсбург. Егати шизофрениците , ако живееха в оня район дето върлуваше тоя , сигурно един месец нямаше да излязат , барикадирали се в зимника . Ама то с туршия и ракийка може и до второ пришествие да откарат......Пълни ретарди , само кусури търсят. Ама ако му отпереш един шамар на улицата - ще се скъса да търчи и да вика "Помощ , ПОЛИЦИЯ"........особенно ако го подгони някой мангал.

Ще помоля ченгенцата да си седите в хомо-дружинката на "колегите" и да си затваряте тюфлешките устенца с тайните си фантазии, които са само в кухите пространства под фуражките ви. Ако толкова се нуждаеш от внимание, отиди при циганите, те знаят как да се отнасят с униформени тюфлеци.

Странно директор РДГП - Елхово дава секрет със полицай и то на има няма 200+км от зоната си на отговорност. Хвала на комисар Диян Моллов.

Човекът сигурно е единствения в системата на МВР, който може да каже няколко смислени, макар и неверни изречения. Поради това го цитират. Смислени в смисъл, че са грамотни и разбираеми. Като цяло си противоречат, все-едно че бълнува, но бълнува на разбираем език. Останалите не могат да вържат едно изречение. Като премиерът ни. Все побеждават нацията. То Славейков вярно го е казал. Не смятам, че можем да се оправим.

Нещо не Ви ли притеснява в това изхождение? Стреляш, за да неутрализираш беглец, не да го локализираш. Когато стреляш, беглецът локализира теб, не ти него. Защото чува изстрела и те локализира, макар и със средна точност.

Да бе някакъв ше стреля по мен да ме убива а аз да стрелям в въздуха нема как да стане

Какво щяхте да пишете ако беше гръмнал някой от вас драскачи платени?

Ако ме беше гръмнал - щях да съм умрял и нямаше да мога да пиша. Второто е следствие от първото.

Прекалено много дори за тук.

Питай ония двамата, дето Зайков вече ги гръмна, кретен 20-заплатен. Аман от тюфлеци по форума.

аз бих писал - въх, убима бре! после гася компа, лягам и умирам!

Що пък си мислите, че в полицията и армията има лоялност, по-различна, от тази, в останалото общество и професии? Нали вече са професионалисти, т.е. това им е професията. Няма дълг, няма идеал... Та ако някой го е прострелял никой няма да го пази. Излязат ли заключенията на патоанатомите и следователите - ще го пожертват. п.п. Следователите вече разследват само престъпления срещу Републиката; престъпления, извършени от съдии, прокурори и следователи, от други лица с имунитет, от членове на Министерския съвет или от държавни служители; престъпления, извършени в чужбина; тежки умишлени престъпления против личността като убийство или отвличане; с фактическа и правна сложност и др. Какво означава това? Такива дела могат да бъдат за тежко умишлено престъпление, по които няма достатъчно доказателства или свидетели, или обратното – има прекалено много и разкриването на извършителя е по-трудно. Най-често тази дела се характеризират и със засилен обществен интерес.

имат напредък едно време се самообиваха сгранатомети

естествено че граничари ще го хванат това са най добре подготвените кадри малко търновските таласъми и елховските чакали са номер едно другите са стойкаджии от обкръжението на баце с високите заплати

Нарицателно за тъпотия, некадърност, слаба тактическа и физическа подготовка. Навремето беше най-голямото наказание да те пратят при орките в "Бермудския триъгълник". Не вярвам нещо да се е променило като са си сложили скиорски маски.

"най добре" се пише с тире - "най-добре". Превъзходна степен му се вика. Учи се в училище. Където, очевидно не си стъпвал. А, че сте таласъми и чакали - браво! То в Странджа и Сакар какво друго му остава на човека. Не сте виновни, че сте оскотели.

Малкотърновските порове и елховските лалугери.:)))))) Едно време тази част нарочно не се развиваше - не се правеха заводи, пътища, големи градове и т.н., за да забави турците при евентуално нашествие от тяхна страна. Да е максимално труден теренът. Смятай колко прост трябва да си, за да останеш да живееш там и след промените. Айде преди е имало патриотизъм. Влезте в "стрийт вию" да видите за каква мизерия става въпрос. Няма един забит пирон и една боядисана ограда от 30 години.

Какво знаеш ти за Елхово бе лапе.... Как да не се е развивал? В Елхово беше най-големият и единствен завод ,коопериран по програмата на СИВ , произвеждащ на 100% релетата за зареждане в автомобилите т.н. RR380...На всички "Лади" от завода на ВАЗ релетата се правеха в Елхово...Ползваха се и в други автомобили...има ги и сега...Милиони бройки....Правеха се и запалителните бобини и други елементи от ел.системата... А завод "Яница" от системата на ЦНСМ бе освен голям ,но и с престижна продукция дори за износ по "Второ направление" (за валута-ама де да си чувал за тези работи) Да не ти казвам за МСПолк и Школата за Граничари... Вярно,не съм бил в Елхово от години,веднъж и аз се изкуших,чрез програмата на GOOGLE-то да се "поразходя" ....направо останах изумен от вида на така познатият ми терен на бившата казарма на прословутият Елховски полк ...руините от сгради не се виждаха от буреняци...да не казвам за парковете ,където си "паркирахме" знаменитите Т-34-ки ...ходили до Чехословакия през '68-ма....

А колко души минаха границата, докато тия се правят на рамбовци срещу някакъв селски елен.

Допълнителна пържола!

Самоубил се е с ловна пушка - самоделка с изстрел в гърба. Обърнете внимание как се променят приказките на ченгелите. вчера: категорично само предупредителни изстрели. Днес: по-скоро предупредителни изстрели отколкото насочени към него и май в различна посока. Утре: ами може и да е бил прострелян от МВР, но знаете ли колко е бил опасен и сам-самичък е приклещил 20 полицаи които не са имали избор и са се борили за живота си. Вдругиден: Боко се изпъчва по телевизиите: не се съмнявам в колегите от МВР дори когато лъжат. След няколко години: България отново беше осъдена от съда по правата на човека в Страсбург.

Тук не е въпросът в Страсбург, а в това, че безнаказано и публично лъжат. На всеки може да му се случи да го самоубият. Това е проблемът, затова трябва да се гонят и то далеч и необратимо.

Хахаха, ДИРЕКтурчито ли го намерил е, хехех, полицейските смешки - най-смешни :)))

Трети изправен в ляво на снимката - с пушка-помпа

Кой малоумник ще тръгне да се самоубива с изстрел в тялото а не в главата.

Снимка на СМЕХУРАНИ,а ние им плащаме заплатите.Евалла на снайпериста.

Вчера полицейското шефче каза: "Категорично мога да кажа, че нашите хора не са го простреляли ... Така ми докладваха". Днес пък казват: "По-скоро не е прострелял от нашите хора". Сетете се утре какво ще кажат :)

... Горе да се чете "простреляН", а не "простреляЛ"

Стреляли са във въздуха и оттам се е получил рикошет :) :) :)

След справка в регистрите на ЦИК се оказа че Зайков е упражнил своя вот на изборите за европарламент миналия уикенд!

Според мен заповедта да не се отвръща на огъна на издирвания е БЕЗУМНА. Няма полиция в света, по която да стрелят на поражение и тя да се крие и стреля във въздуха. Нашата е единствената по цялата Земя, а предполагам и дори във Вселената.

Вторият отдясно наляво е с Макаров:))))) И маската му е като на Спайдърмен:))))) На половината маските им ги е плела баба им на една кука. Граничари...:))))) Добре, че са двете кучета да им дават акъл.

Мноо яка снимка, ама що не са се снимали с трупа? Нали така се прави?

Да бяха му взели и скалпа ,и да се снимат . Щяха да погалят самочувствеето на Вожда !

Малко закъсняха. Американските полицаи щяха да го застрелят още на втория ден.

Тия са тотално лоботомирани .Кой нормален човек ще се снима в подобен фотос.

Елхово- Долна баня- 300 км. Пишете,поне, какво е търсил там шефа на граничния отряд? Или са открили сезона за лов на глави...

Абсурдна държава ,абсурдна милиция,абсурдни коментиращи -как само ,,старото куче' разбра че не може престъпника да е убит едновременно на 2 места - в Елховско и около Костенец разстоянието е очевадно .Българчета писувачи смешни !!!!!!!!!!!!!!??????????

След като на изборите направиха населението на пълни баламурници, сега опитват да се бъзикат с ного кат ос пълни идиоти. буаа

До къде стигнахме - да стрелят по полицаи и тях да ги е страх да отвърнат ... пълна трагедия. В щатите тоя щяха да му вкарат най-малко 200 куршума в тялото ако стреля по полицаи, без да се води някакво разследване след това. Да не говорим, че ако пилицай в САЩ ти каже "СПРИ" , а ти хукнеш да бягаш, има голяма вероятност да те гръмне. Та това там е нещото, което ми харесва - престъпниците имат право да спрат и да се предадат. Това като го направят, имат други права - да замълчат, да получат адвокат и т.н. Опитат ли се да избягат, тези правила леко отпадат и имат едно, дето му викат съпротива по време на арест, за което никой не води разследване срещу тях.

е тук нашите полицаи обичат да ги млатят цигани, които претендират да ги наричат роми. един кютек и взема 1500лв заплата, а ти оди да се гърчиш.

Митко престани да се фантазираш, ти не си американец а обикновен балкански цървул, гледай си в твойта паница а не какво правят другите, ... за разлика от тебе офсо всеки американец има право да носи в себе си оръжие по улицата, ...

ЛЕЛЕ , колко много РЪМБОВЦИ !!!!!! То не е позиране , не е СТОЙКАДЖИЙСТВО !!!! ПО - СКРОМНО ,БЕ !!!!!

...."поуицай...с пиьустуьет"...както пееше ...."Скакуаеца" :)))

Ами ако Зайков просто се е уплашил, че е удобна жертва да бъде набеден за убиец и е избягал, а убиеца е още на свобода ? И защо ме триеш? Свобода на словото нещо? Или да не ровим много...

Бойко го е видял от Олимп и е звъннал на директора.

Много интересно как се гърмиш с ловна пушка в корема. И след като си бягал 20 дена, решаваш да се гръмнеш - абсолютни глупотевини.

Ами ако Зайков просто се е уплашил, че е удобна жертва да бъде набеден за убиец и е избягал, а убиеца е още на свобода ?

Медал!

Досега се работеше по подозрение, въпросното лице беше ЗАПОДОЗРЯНО двете убийства. Сега какви доказателства има, че наистина е бил той??? И, ако не е бил той, тогава какво ще правят???? Много неизвестни отново, както винаги в такива случаи. Естествено, че сегашните разследвания НЯМА да докажат, че е убит от учаостник в хайката. Няма какво да се залъгваме.

Той изобщо убит ли е тоя - кукла поне някаква или труп от моргата показаха ли?

преди, не бях чул да се самоубиват с изстрел в корема, ... !

С ловна пушка се самоубиват само в устата. Като Хемингуей. п.п. Темата е такава, няма как да не си говорим за оръжия, балистика и съдебна медицина. Айде няма да обясняваме как точно става. Така е добре.

са тия,които се "загрижиха"за престъпника беглец и почнаха да го оплакват! За тях по един изстрел от дулото на Зайко за успокоение!

Да ти идва наум, че изобщо цялата история е измислена? А тия на снимката изглеждат доста жалко. Почти като престъпници. Вчера косовските полицаи по телевизията имаха доста по-сериозен вид. С подобни специални части - жална ни майка, ако нещо се наложи наистина да действат.

а ти къв си бе, компютърен плъх, онанист

е нужна ерекция. Хормонално дефектните я нямат.

Някой убива приятелката ти и айде... Цялата държава тръгва по теб. Що да не я е убил съседа, като отхвърлен любовник, Зайков да си е отмъстил на него и тогава да е избягал? Това патоанатомите могат да го кажат по топлината на труповете - кой кога е починал. Отделно в по напреднали статии на разложение по развитието на личинките на насекомите в трупа.

По принцип не би имало нищо нередно ако полицията го застреля в случай че той извади оръжие. В Щатите стрелят на поражение не само ако задържаният извади оръжие, а дори и само ако посегне натам, където би го държал, преди да го е извадил още. Но там всеки полицай си има прикрепена към гърдите персонална камера и всичко се снима и записва. После няма спорове ама той какво направил че го гръмнали. Всичко се вижда. Ако на един полицай камерата няма добър обзор в даден момент, при другите полицаи нещата все ще бъдат ясно видими.

престани да се сравняваш с Щатите бе цървул, ... е виш се как изглеждат твойте елитни юнаци и земи се засрами от упадъка в страната тотално на всичко, ... едно време защо те караха да изглеждаш изрядно в униформата, ... кажи де нали си голям разбирач, какво е служебен дълг и дисциплина?

тия турусти ако му паднат в ръцете на бай Петко от Лясковец, с манлихерата, ше ги направи на решетка

баси башибозуците, това в Сомалия бандите изглеждат по спретнати и стегнати на снимките, ... на Тиквата тиквенициите

Точно директора

Съдбата на легионера, нали и той се беше самоубил!!!

Тази помпа в средата не е ли 12 калибър? Нали тоя се гръмнал с ловна пушка в торса/тялото? Каква е разликата в пораженията на помпата и ловната пушка с която се "застрелял"? И двете нямат куршуми и не може да се установи с кое оръжие е стреляно.

Ти задаваш отговори, не въпроси. И този, геройски загиналия, очевидно е разбирал от оръжия. Кой се самоубива с ловна пушка в торса? С ловна пушка се самоубиваш в устата, като натискаш спусъка с палеца на крака. Като Хемингуей. Ако е рязана може и с двете ръце.

Гледам тоя със СВД-то от ляво как го е насочил към колегата си , тия май не са минали елементарен инструктаж по безопасно боравене с оръжие.

сегашни гранични полицаи (пак граничари) бива. Поне не държат пръста на спусъка.

Личи им, че биха използвали смъртоностна сила само в краен случай...))))))) Сериозно, във всяка отрядите за борба с тероризма трябва да предизвикват дефекация в крими-контингента дефекация само при вида им. Ама те се пращат само когато има прострелян полицай или срещу терористи. За особено опасни престъпници си има СИГМА, КОБРА, отряда на ГДБОП. ГДБОП можеха спокойно да го самоу... неутрализират тоя тюфлек. Ама те пък не са тренирани за действия извън градска среда. И тук ако имахме читави армейски командоси, които не ги бият разни роми-тийнеъджъри, те можеха да я свършат чудесно тази работа, с оглед на това, че очевидно е бил извън населени места. Но и за това си трябва законова рамка, която към момента няма. Но пак, за тоя льольо, лека му пръст, да пращаш СОБТ е малко в повече. Тяхната работа е да убият похитител на заложници, да застрелят камикадзе-терорист от километър, да опразнят цяла сграда от барикадирали се въоръжени, такива работи. Самата им подготовка и предназначението на отряда не предполага много-много да ги бавят такива охюлви.

Сега се загледах, че това не са служители на СОБТ, очевидно са гранични полицаи, които са се накичили като коледни елхи. Жандармеристите и те се правят на "барети"... Позьорска история. За мен маски на лицата могат да носят само СОБТ, ГДБОП, КОБРА и СИГМА, защото работата им предполага, че някой влиятелен криминално проявен може да ги индентифицира и да си отмъсти. За гранична полиция и жандармерия маските са разрешително за произвол - това е доказан психологически ефект. Бай Манго ще намери жандармериста, който му е забила два шута в задника и няколко палки? Че дайте тогава и охранителна полиция да тръгне с маски, те не пляскат ли някое наркоманче или пияни бездомници? Носенето на маски и каски от сульо и пульо девалвира ефектът им.