Набеденият училищен директор: Мислех, че ще умра

Директорът на столичното 51-во училище Асен Александров, който бе замесен в скандал с фалшиви голи снимки, проговори за преживения шок от случилото се.

Обратно в новината

Коментари - Набеденият училищен директор: Мислех, че ще умра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

факти : съветник на кунева едноличен усвоител н а $ от съмнителни нпо демонстрация на "100 деца го прегръщали и снимките в началото били от фитнеса после се оправдаваше че му взели телефона. явно има и такива с ученички. а родителите дето го крепят са явно фенове на гейценостите.

Казаха ли ти колко беше ИЗПОТЕН, бе ПАЛЯЧО??? ти си отявлен ЕКСХИБИЦИОНИСТ , бе долна ПОДЛОГО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз му вярвам. Защото трябва да си напълно малоумен, за да си качиш голи снимки в интернет, бидейки директор на училище, и да мислиш, че ще ти се размине. Просто няма логика. Вярвам и че е преживял голям шок. Добре е да се проследи откъде са качени снимките и евентуално да се открие извършителят на монтажа. Друго обаче ме шокира, свързано с този случаи - че група УЧИТЕЛИ ПОДКРЕПИХА своя колега, без да знаят, че е невинен. Т.е. тези учители изразиха публично мнението си, че подобна постъпка е ДОПУСТИМА и НОРМАЛНА!???! Добре е да се знаят имената на тези малоумници, защото те възпитават НАШИТЕ ДЕЦА !!!

Ами това са учители от повереното му училище. При сегашната феодална зависимост от директора не е никак странно.

снимките му, лицето му на тези снимки бе като на мъж, който се снима гол. За да му запазят лицето бе решено да определят снимките като фаршиви. А на другите "даскали" дето безсрамно са показали телесата си - също ли бяха фалшиви снимките? Каквито са учителите, такива са днес и учениците!

изпитах го и аз! Сега прокуратурата има правомощия и трябва да го направи! Иначе гражданина стои на мишената, а болните престъпни мозъци действат безнаказано. И НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН С АНАЛОГ!

...И така ли ще приключи тоя гаден случай?! Няма ли поне да се опитат да сгащят "специалистите" играли си фотошопа и качили снимките на училищния сайт?!... Следите ВИНАГИ остават и при добро желание, могат да бъдат проследени...

Няма да ги сгащят, защото няма никакъв фотошоп, всичко си е оригинално. Иначе щеше да ги съди.

Някои хора мислят, че думата грант е мръсна дума, или най-малкото натоварена с отрицателно значение. Точно обратното, грант означава безвъзмездна финансове помощ за спечелен проект!

Само дето парите идват от ЦРУ и имат за цел обезличаване на българската история и унищожаване на българското образование. И btw това излиза доста евтино...

Баш са си истински снимките, но... да е жив и здрав и все така умен и красив! Жалка персона!

Не само тези снимки са истински, истински са и на мацката, която компанията на Кунева успешно прикрива, за да спаси протежето си, че и самата себе си, оше повече че и нейните любовни похождения заслужаваха публично порицание, а не служебни повишения!

Какво му е в България да съсипеш един свестен човек....

Оказва се доста лесно,2-3 снимки и готово...

Има много кадърни глупаци, на които главите са пълни само с мръсни неща. А и доколкото помня от историята имаме солиден опит със скалъпени процеси, мръсни ходове и други гадости, донесени ни през годините от "освободителката". Превратът около 9 септември 1944 г. е едно такова висше деяние.

Пак ли Русия ти е виновна бе, цървул?! Ей, умора нямате олигофрените!...

"свестен", колкото ти си непорочна.

А бе всички ли от Враца сте на тоя хал бе? Демократите били соросоиди, те пък им били виновни за нещо, ама за какво нещо ако ги питаш, не знаят!

Руските тролове и троловете на прасето (които реално направиха тази партенка) пак са се активизирали. Дир , сложете най-накрая да се репортва потребител и съответно неговото IP. Тая секция става нечетима!

Времената на цензурата минаха за твое съжаление. Ше ти "репортва" само баба ти.

Тъпанар!Аз мога да мина през 50 проксита и 200 невидими мрежи, но пак ще ВИ храня соросоидни прасета!И да репортва и да не репортва - пак ще го ядете...

Тролове - краят и на вашето време се вижда. Прасето ще мине към друг източник на финанси - руските скоро ще свършат.

"Първата експертиза на ГДБОП е установила, че снимката на Александров никога не е била публикувана на сайта на училището. А втората - на Министерството на културата, че тя не е порнография. Въз основа на всичко това, прокуратурата е прекратила проверката си и няма да разследва дали Александров е оклеветен, защото не е в правомощията й". Никъде не се казва, че снимките са фалшификат.

Първата експертна справка е компютърно-техническа, която е установила, че на страницата на училището и на сайта на училището няма публикувани снимки на директора, обясни Арнаудова. По думите ѝ на практика е опровергано твърдението, че снимката на Александров е била публикувана на сайта на училището. Втората справка показва, че снимката не съдържа порнографско съдържание. Прокуратурата обаче не е правила проверка дали снимката е автентична или манипулирана.

От къде имате информацията? И защо смятате, че публикуваното в пресата е вярно!

и вони на Шорош!

Я, пак! Къде е тази "експертиза", че снимките са фалшификат?

В прокуратурата!

В България позитивното трудно вирее.Чета коментарите и си вадя извода колко много идиоти има на тази малка територия.

Не го знам лош ли е, добър ли е този човек, но само заради факта, че е храненик на една небезизвестна фондация и е усвоил към 200 000 лв. грантове, уместно беше да си подаде оставката!

Искаш да кажеш, че трябва да бъде издигнат! Грантовете се дават за спечелен проект, а не за загубен! Предполагам, не знаеш значението на думата грант и това те е заблудило!

Грант се дава, ако решат да те отрежат, колкото и идеален да ти е проекта няма да можеш да вземеш. И още нещо, срещу този грант следват определени задължения ..., както казваше Маргарет Тачър - само сиренцето в капана за мишки е безплатно.

особено в демокраична америка такива веднага ги отстраняват и след това става само за касиер в Walmart а снимката дали е манипулирана или не ?!?!?!?!

Да, манипулирана е!

доказателство че манипулирана?

Само дето снимките са си истински и всички го знаят. Прокуратурата не е казала, че са монтаж!

В съдебния спор прокуратурата е в ролята на ОБВИНИТЕЛ, тя не гледа да оневинява или изтъква такива обстоятелства а обратно. За това дали са манипулирани или не, както и други въпроси изискващи специфични умения се възлагат на "вещи лица" - т.е. експерти който да са способни да дадат оценка.

Доказано е че са точно ФАЛШИФИКАТ, ти като се интересуваш - потърси инфо.

Самият директор призна,че е частично фалшифицирана, но така и не се разбра коя част е фалшификат от снимката. Чурката може да му е истинската.

Чети ти, ето да се просвещаваш link

Интересно е как са се докопали до снимките на даскала от телефона му ли и дали даскала примерно умишлено не си ги е показал и не са били провокирани да ги снимат тия негови голи снимки.И защо е забранено да се снимат голите тела на даскалите, които се събличат чисто голи по плажовете примерно и ни провокират след като неволно ги снимаме после ни правят на луди.Ами да се погледнат самите себе си после да се правят на артисти.ТОЯ СПОРЕД МЕН СИ ПРАВИ РЕКЛАМА?

Срам и проклетия за родителите и децата, които са дръзнали да причинят това на човека.

и какво от това че са му пуснали голи снимки, голяма работа!

Каква е тази дезинформация??? Прокуратурата никога не е казвала, че снимките са фалшификат, а че нямат дигитален източник, за да ги проверят.

Направена е експертиза - не от прокуратурата, естествено, тя не участва тук. ДОКАЗАНО Е, но някои от вас още спят.

Ти не вярвай много на подобни "доказателства". Навсякъде се лъже и маже когато се наложи.

Самият директор призна,че е частично фалшифицирана, но така и не се разбра коя част е фалшификат от снимката. Може да е несъществена.

Прокуратурата възложи експертиза, която установи, че снимките са фаршификат!

Жълти вестници, прост народ, това е кочина, не държава. Айде и продължавайте да си живурката, всеки който става е избягал, заради такива малки хора като вас. Срам ме е че сте ми сънародници. Толкова грозни коментари, толкова ограничени хора.

Българите /не всички, но повечето/ гледат все да очернят и натопят някого. Ей за това държавата ни е на това положение.

Хората които го познават го подкрепят явно,а тези които не го познават раздават присъди.Явно се мислят за компетентни.Може би те самите са монаси които се къпят облечени и имат деца които са непорочно заченати.Две-три снимки без значение дали са истински в нашата държава са равни на смъртно наказание.Боже колко простотия има по този свят....

Човекът е емоционално и сексуално нестабилен. Трудно приема остаряването, това е драма за всеки, особено за хората, които на младини са били красиви. Има нужда да си доказва, че още е обичан, желан, оборотен и т.н. Според мен не е лош човек, но има нужда от психолог.

в панделата щеше да си върне самочувствието и да се подмлади значително.

Панделата е за всички,може и теб да те чакат там.

Кой си ти, който се криеш зад името Фройд? Кой ти дава право да правиш оценки на доказано невинен човек. Това е срамота! Още повече, че се отнася за достоен човек, който се раздава в професията си. Завистници!!!

Абе нали имаше и некакъв даскал по английски дето се беше снимал с класа си на "харлем шейк". И него го искараха натопен от завистници и не разбиращи от новата образователна система консерватори, след което го върнаха на работа. Да си први начи "шейкове" с малолетни на воля!

Браво на човека, че си е изчистил името. За едното нещо тия хлапета ти затриват живота. Браво на полицията, че си е свършила качествено работата.

психопатия и шизофрения - вече официално защитени и поощрявани, отвратително, щом има очи да се върне като директор, какво ви говори това, този човек и хилядите, като него са бомба със закъснител, рано или късно пак ще се разголи, но по предпазливо.....природата такива ги зове!!!!!!!!!!

loyola

Ама нямаше да го прегръщат деца, а по-възрастни съкилийници, ако не беше от кръга на Кунева.

Отвратителни сте! Никой човек не заслужава такова нещо. Всички, които ехидствате над това, показвате само комплекси и пълна по.мия.рщина. Нищо чудно че с толкова мног по.ми.яри цялата държава е на мафията, а поколението е почти изгубено.

Друго си е да покажеш... нещо... пред огледалото в банята.

Тези хора, които го нападат, независимо, че е оневинен, самите са скллонни към разголване или просто ги влече, но се въздържат, защото искат да изглеждат нормални. Това че са нереализирани в порока си ги прави злобни и нападателни към човек, който са искели да изкарат порочен, но са оневинили!

Звучи правдоподобно. Помниш ли в "Американски прелести" - страхотния филм - как един дърт военен ужасно мразеше гейовете и поддържаше в къщи желязна дисциплина, за да не стане синът му гей, всички бяха много нещастни - жена му, сина му, беше една мъртва къща просто, а накрая излезе, че той самият си е по природа гей, но никога не се е реализирал, създал е семейство, без да му пука, че ще прави всички нещастни край себе си! Нещо такова трябва да е и това. Нормалният човек разбира, че е много вероятно снимките да са монтаж, защото това е най-лесното нещо да се направи. Но порочният предпочита да мисли, че да, снимал сее, пуснал е снимки, независимо от факта, че това е много по-малко вероятно - то значи сам да си сложи въжето на врата. Кой човек с кариера и то в образованието ще направи такова нещо!

Прокуратурата "приключи" случая с някяква нелепа теза за липса на дигитален носител и т.н. Ясно е, че тоя си е снимал оная работа по някаква странна за възрастта и ценза му причина. Резилът е голям и мисля, че прокуратурата деликатно сложи край на случая, защото се хвърля петно върху репутацията на цялото учителско съсловие.

Колажът на снимките беше очевиден! Не го виждат само тези които имат чушки в главата. Виж по-долу!

има нещо гнило в цялата история, директорът се държи неестествено - прегръщали го децата, искал да умира, че и не му пукало дали ще умре. Това не е пример за силен характер, който се бори с трудностите и който трябва да е пример на децата. Затова по-скоро за мен човека си е той на снимките, просто доказването на противното е станало по другия начин

Само дето снимките са си истински и всички го знаят. Смешник.

Предполагам, че имате солидни доказателства за това ваше твърдение! Ако е така, защо не сте ги предали на съответните разследващи? Или е по-лесно да си пишат доноси за хората по форумите?!

Предполагам, че Вие имате солидни докзателства, че това, което виждам на снимката, НЕ е неговият? А му е монтиран/ апликиран/ нарисуван от едни лоши хора...

ПРИКРИТ ПЕДОФИЛ,С КАКВИ ОЧИ ЩЕ ГЛЕДА ДЕЦАТА И КОЛЕГИТЕ.

Скъпи Асене, искам да ви уверя, че много, много хора, които не ви познават, бяха и са с вас, мислеха и продължават да мислят за вас в тези тежки дни. бъдете верен на себе си и следвайте таланта и мечтите си, а мръсници навсякъде и винаги се намират.

Съда му издаде документ ,че не е педофил , а само приличал на такъв?

"За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което изпитват българите да се преследват един другиго и да развалят един другиму работата" - Константин Иречек.

са по-големи убийци от физическите такива.Имат си трибуна и плещят врели-некипели без дори да са си направили труда да проверят истината

Това не са медии, а нагли и алчни журналя, които не се интересуват изобщо от "Човека", а само от собствените си рейтинги сиреч печалби. Дори тази статия е написана затова.

КОЛКОТО И "АЛО ВАНЬО" НА БОРИСОВ.БЪРЗО ОЗДРАВЯ ЛИСИЦАТА УХИЛЕНА.В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ТОЗИ ИЗВРАТЕНЯК ЩЕШЕ ДА ПОТЪНЕ В ЗАБРАВА.

За съжаление в тази страна само такива неща могат да се случват. Злоба, алчност, завист. Това сме ние българите. А, ако има справедливост и цензура няма да излъчват предавания, като Папараци и др., които са пълна простотия. Но, това е по-важно на фона на всичко друго.

"Александров описва преживяното като опит за убийство." Само от това в САЩ щеше вече да е станал милионер.

И в България могат да се изкарат доста пари за оклеветяване, но само при положение, че снимките действително са монтаж, на второ лице с цел злепоставяне. Ако снимките са истински (експертиза не е парвена, а това е твърдение на прокуратурата, която явно е специалист по всичко) или пък монтажа е направен от него, за да се хвали то публикувалите снимките могат само да бъдат съдени за евентуална кражба на интелектуална собственост и глобени за незаконното и ползване.

TIREX

цитат: Днес, само днес, не по-малко от 100 деца са дошли да ме прегръщат. Тази положителна емоция е способна да излекува всяка болка, споделя Асен Александров."/ Мръсен Педофил явно!

Някои хора много се паникьосват. Единствено сигурно можеше да се тревожи за работата си, ако е зависим от нея и мисли че трудно ще си намери друга. Да бе пуснал той монтаж със снимка на Шварценегер като млад напънал мускули и сложил "изрезка" от своя на главата си отгоре. ;)

TIREX

зор з а парите които само той усвоява от разни нпо. а снимките с а си реални и тоя трябва да бъде Уволнен.

много дребна душица си

Сакън, нидей, че си многу готин!!! Как щялу да съ затрийш!!