Дойче банк отстрани изпълнителния си директор

Кристиан Севинг - един от досегашните вицепрезидентите на германската Дойче банк (Deutsche Bank), е новият главен изпълнителен директор.

Обратно в новината

Коментари - Дойче банк отстрани изпълнителния си директор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За миналата година загубата на банката възлиза на 735 милиона евро." За по-миналата- 512 млн. евро. "Добре" се движи Банката...

Както си чистех предпразнично -беше се завряла зад капака на чинията. Не обичам ценните книжа, защото много ги употребяват, но само по веднъж, а после ние им почистваме и замитаме. Вие този не го мислете - добре си хапва и си има достатъчно книжа после.

Що за новина е това! Световната финансова с/ма: банки, борси и пр., е един балон, кухо нещо, необходима виртуалнач реалност, коятo обаче вече се изчерпва и преживява своя залез.. Нужен е restart и започване на чисто в глобален мащаб, което е един от главните мотиви за нов глобален ред (в интерес на цялото човечество, а не на определена върхушка). Но т.нар. елите не смеят да кажат това на глас: от страх, а и защото не знаят какво да правят... Както казваше един познат: Задай правилно въпроса си, за да получиш верния отговор...

На чисто не съществува в дивата природа , драги. На чисто означава да си изхвърлиш паричките и да идеш на село, където някой милостив кмет да те цани за пъдар, козар или нещо, което му се дава, защото и там само на свободно място ще те пуснат. Световната банкова система е общество на позиращи измамници, които по красив начин ри ограбват живота, докато ти показват красиви картинки. Ако не си като тях ще вярваш, че трябва да се започне на чисто. Затова соца се срути като пясъчен замък, първоначално напоен с кръвта на ограбените.