Дипломатическото дружество защити Стефан Димитров и се обяви против политически смени в МВнР

Организацията припомня, че Даниел Митов е отговорен за провала на кандидатурата на Ирина Бокова за ООН

Обратно в новината

Коментари - Дипломатическото дружество защити Стефан Димитров и се обяви против политически смени в МВнР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верни кадри на Партията и московски възпитаници!

Че за какво трябва да ни пука от мнението на някави скапани комуняри, които трябваше отдавна да са изпратени да вадят картофи на село, а боковите още преди 30 години трябваше да са изпратени в Белене, заедно с всички други гнусни комуняри.

Ирина Бокова е русофил, закитаващ интересите на Русия, не на България

Шилo

А Ирина Бокова, комунистка, от комуноидно-престъпен род, какъв ще го дири в ООН? Особено след като излязоха данни за далавери, които е правила. А дипломатите ни, назначени повечето от Радев, каква друга позиция да имат, освен да защитават поредния руски слуга?!?

Важното е какво иста тиквата

Старите ДСари на амбразурата!

Батко и братко :)

"Смяната на външния министър е свидетелство, че правителството е политическо, а не експертно, както се очаква от едно служебно правителство. Тя е израз и на неистовия стремеж на ГЕРБ да овладее и държи всички лостове на външната политика и с непрестанни клетви за евроатлантическа солидарност и лоялност да си гарантира индулгенция от западните партньори". Точно и ясно!

Прецизен ШУТ в лицето на гьона ББ

и тия с се маскирали зад някакво НПО а пък не виждат как им прозират червените кюлоти.

Интересно би било да се вземе едно интервю от Бокова по темата войната в Украйна.

ЙЕС! ВСИЧИ интервюта да се дават от "Алеята на АНГЕЛИТЕ"!

В какво качество? На пенсионерка ли?

"Предлаганият за нов външен министър сегашен зам.-председател на ГЕРБ Д. Митов в предишното му битие на този пост се помни основно с провала кандидатурата на И. Бокова за ГС на ООН и на уникалния за страната ни шанс българин да оглави основната световна организация, както и с отказа България да заеме полагащото ѝ се място на непостоянен член на СС през 2018-2019 г. в полза на Полша ПО НЕИЗВЕСТНИ ПРИЧИНИ" По НЕИЗВЕСТНИ ли?! ПРОВАЛЪТ на КАНДИДАТУРАТА на Бокова е СВЪРЗАН с ОТКАЗА на България да стане член на Съвета за сигурност на ООН. Митовчето ПРОДАДЕ България. България изтърва ШАНС, който ни се полага чак през 2038-2039 г.!!! Митовчето ПРОДАДЕ ШАНСА за България ЗАРАДИ КАНДИДАТУРАТА на Буля КРИСТАЛИНА: "Обясненията на Митов са повече от абсурдни - България се е съгласила да оттегли кандидатурата си за непостоянен член на СС в замяна на полската подкрепа за българската кандидатура за генерален секретар на ООН. Разбира се, че става дума за кандидатурата на Кристалина Георгиева, която претърпя пълен провал! От което излиза, че чрез Кристалина Георгиева България е прецакана три пъти - един път, че не успя неин представител да оглави най-престижната световна организация ООН, втори път - че се лишава от еврокомисар по финансите и зам.-председател на ЕК, трети път - че губи възможност да стане непостоянен член на Съвета за сигурност"

Въпросът не е дали Бокова е имала шанс да стане генерален секретар. Можеха и да не я изберат и тук комунистическите кадри на ДС от дипломатическото дружество поставят грешно ударението. Това място не ѝ се е полагало и най-вероятно нямаше да я изберат. Въпросът е, че България се прочу с уникалната си тъпота да лансира едновременно две кандидатури за генерален секретар, което е повече от виц. Това е истниската вина на Митов, който предполагам е действал по нареждане на Борисов, който е пълен галфон. Комунистите - бивши дипломати пресилват още с твърдението, че мясдтото в Съвета за сигурност ни се е полагало. То също е изборно и най-вероятно там щяхме да загубим избора.

Тя нямаше никакъв шанс! Комунистите и техните издънки виреят само в България!

върхът на некомпетентността е дипломати да се обявят против политически смени в кое да е министерство!! ми те министрите са политически назначени хора от партията спечелила изборите, бе лаици!

1. Става дума за служебно правителство, което не трабва да бъде партийно бе, лаик. 2. Това не са действаши дипломати, а бивши, които нямат ангажимент да не се изказват по политич3е3саки въпроси, бе лаик.

Уфффф! Това, че е служебно не означава, че не е партийно. Няма как да се занимаваш с политика и да не си в нея без да те е вкарала някоя партия. Тези лозунги,,Над партийни,, , ,,Независими,, и т.н. си е чисто лицемерие!

а бе крепостнико, янев и донев дето фатмака по двапъти ги прави премиери да не би да не са политически фигури??

Точно другарката бокова ли ни давате за пример. Комунистическото и минало не е забравено , а и фамилията, която приемаше вината с мезета . Комунистически отпадъци,за съжаление и много от миналото правителство са като тях. Никакво доверие до девето коляно.

бок е лайно на турски

Какво добро са свършили за България?!....Абсолютни търтеи и тунеядци..... затварят се в посолствата и си живуркат цял живот. Даже и приемно време не спазват ....за българите в чужбина , камоли да помогнат с нещо.... Мързели с връзки.... и любовници на когото трябва..... те това е тази (партиина) организация на ДС

малеййй, ма те комунделите си имали и дипломатическо дружество бе!! а ако митов е наистина причината потомствената комунделка бокова да не е в оон си е за държавна награда!

Каква червена мараня се носи от цялото изложение на това болшевишко дружество.

Верно, Мани Шитофф провали Бокова, ама може и да е било за добро. Гутиереш се пече сега между два огъня, хем евреите недоволни от него, хем ООН-то пълен смях и всеки прави каквото си иска.

Раздвижиха се вълчите кадри на - БКП и ДС. Кой го интересува мнението на тези които цял живот изкараха по държавните ясли . Дали тези другари имат един ден трудов стаж.

PEYTSCH

Боже, какъв буламач от КГБ и ДС са снесли тези „дипломати“ !

Когато става дума за Даниел Митов и/или Николай Младенов в контекста Външна Политика и/или дипломация коментарите са излишни. Просто твърда, мазна храчка по физиономиите им, и забрана да се занимават с външната политика и дипломация на държавата ни. Толкоз.

и тези с традиционните празни приказки "както вероятно и за повечето от международните ни партньори" Кои са тези международните партньори. Защо никой досега не говори в конкретика за тези потайствени партньори?

Защото те коментират при условие да не бъдат посочвани поименно в дир.бг, а за да дадат сигнал.

Е, те са стари войници на партията и кадри на ДС, тяхната "позиция" е ясна!