Дипломатическа совалка донесе подкрепа за Армения в конфликта с Азербайджан

Никол Пашинян бе категоричен пред Еманюел Макрон, че границите между Съветска Армения и Съветски Азербайджан са признати държавни граници със споразумението от 8 декември 1991 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не направихте дипломатическа совалка в Украйна.А сега е редно да наложите санкции и за азерския газ

Тя дипломатическата "подкрепа" в най-прекрасния случай е нещо като нищо.

Този Пашинян е много зле,намерил от кой да търси защита,от джендъра макарон и баба му.

Кво викаш ше разтоварят?

Армения не е признала присъединяването на Крим към Русия!

Е и?

Пашинян го играе на два стола. Само, че отиде при онези същите англосакси франсета, които гласуваха арменски земи да се дадат на азерите и на набързо сформираната Нагорно-карабахска република, за да може от там да мине газопровода, от който Макрон, Урсула и сие ЕС да папкат. Баба Пелоси се врътна в Армения да изкаже "американската болка на арменската общност в САЩ" и Пашинян си повярва. В Иран САЩ започнаха пуч, с подкокорсане на граждански размирици. В Италия след изборите, пъпчиви заблудени недорасляци се взели да протестират след демократичните избори с изнорна активност над 60%. ? Някой ако си мисли, че има някъде демокрация....

ЕС нещо санкции за Азербайджан, ала-бала? Там режимът е много-по недемократичен от в Русия. А арменците ако продължават с в същия дух, от държавата им ще остане Ереван и 20 километра наоколо.

Макрончо,Ами и ако азерите затворят кранчето "Що ще чиним Ник зимъска"?

Газ също де. Това всичкото стана, щото баце не е главен ибрикчия в щата България. Той ни уважаваше и те ни уважаваха, но след това като видяха приятелят им да го разкарват със стара патрулката на разходка до районното побесняха и се разгърмяха. Руснаците се опитват да стигнат до София от северната страна на Черно Море, а Азерите от южна. Народа да си помисли добре за изборите - той ще се върне, въпросът е доброволно или доброзорно. Макрон е там на майтап. Той е сериозен де, но те си скриха бабите и му се смяха. На въпроса 'Ти какво ще направиш?' не се акцентира на тази среща. Интересно на кое килимче ще отиде герунтофила после, защото напоследък го наритаха на всеки континент. Франция е труп на васал, който дори господарите му не смятат за много ценен.

Ама, нали арменците решиха да посвирят на американски дудук?Такива малки музикални форми обикновено завършват много плачевно....

се откачат от Рассия, при всяко положение ще е по-добре

Във всички случаи е зле да се сриташ с комшулука.

че да му е по-лесно при анексията на Франция

запада в последните 77 години губи земя, Англия е почти колкото Донбас, Франция е загубила всичките си колониални владения, изпания, холандия, белгия, португалия, всички загубиха колониите си. Армения върви по стандартния зпаден път на умаляване, само Германия спечели обединение, с подкрепата на СССР и на Русия, но и те тръгнаха в грешна посока и сега ще се смаляват

Гледам не са тръгнали да правят референдуми и да се тръшкат.

Dokolkoto si spomniam armencite biaha tezi, koito zapo4naha voenna ofanziva. Azerbaijan gi stupa, a sega armencite se oplakvat naliavo-nadiasno. Samo ne znam fransetata za kakvo se misliat.

От Как Армения стана прозападна загубиха земя, от как Украйан стана прозападна загубиха земя, от как Грузия стана прозападна загубиха земя, от как Ирак е демократичен загуби земя, от как Колумбия стана демократина половината Колумбия беше извън управлението 10-ки години

Мисли че франсетата ще се бият за Гарабед! Не е познал! Ще му го нататрузят сух и дебел!

Веднага санкции и да се се блокират всякакви доставки на тоя мръсен азерски газ!!! Оп, момент...

Каква подкрепа бе,азерите продължават да ги бомбят и трепят.....бля бля бля

Няма да забравя 2013 (мисля), когато нашите футболисти бяха "подобавщо" посрещнати и изпратени от "признателния, братки и правослаавен" арменски народ. Отделно онова на стадиона. Сега, че си имаме нашите дефицити е така Но всяка нация си ги има. Ама, арменци да те посрещат, изпращат и налитат на бой в Ереван с "български цигани" - я марш, търгаши нещатси и неблагодарни! Те турците хептем без нищо няма да са тръгнали да правят там каквото казват, че са правили.

Първият мач беше в София и арменските футболисти бяха посрещнати с викове цигани! Враждебната обстановка на реванша беше ответна реакция! И аз помня!

Да, бе, ние българите винаги сме виновни. Я, марш у лево, търгашче, неблагодарно - тук в София никои не ви е гонил из улици, и летище!

Никой никого не е гонил по улици и летища ни в София, ни в Ереван. Защо си мислиш, че един благодарен народ няма достойнство, едното не изключва другото! Относно моята личност, не съм търгаш!

Лъжа! Има видео в интернет как ни "посрещат" в Ереван - чудо е, че нямаше пострдали българи! "Търгаш" е събирателно за тая неблагодарна, сметкаджийска паплач. Тук с чисто сърце може да ви сложим и вас - техните "фенове"!

ХЕХЕ , .... ЗА ДА ПОМОГНАТ НА АРМЕНИЯ ... ФРЕНСКАТА АРМИЯ И ФЛОТ ТРЯБВА ДА ПОБЕДЯТ ТУРСКАТА АРМИЯ И ФЛОТ ... А ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ... ФРАНЦИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗБИТА .... ФРАНЦИЯ ХРАНИ АРМЕНИЯ С ИЛЮЗИИ.. .... ЕДИНСТВЕНО ДЯДО ИВАН И ИРАН ЗАЕДНО МОГАТ ДА УМИРОТВОРЯТ ТУРЦИТЕ И АЬЕРИТЕ

в кухата ти кратуна все бой си представя. Явно си толкоз елементсрен, че много са ти шокали репата и от друго не прихващаш.

Нямаше нужда от никаква совалка, дъртата вещица нали рева на посещението си - сигналът беше даден. А ако има нещо, което европейските лидери умеят, то е да слушкат Големия Батко.

Този Азербайджан същия Азербайджан ли е от който просим диверсификация, пардон зависимост, честито на печелившите.

Нямаше да се чуе в Кавказ за християнски държави

Путин си избра перфектен момент за войната. Абсолютно неадекватно управление в САЩ, Германия, Франция, и Италия. Армения е признала Крим за руска територия - тоест е директно на страната на нацистка русия. Азербейджан с право натискат за да разпилеят русия на няколко фронта. И в този момент идва Макрон да подкрепя Армения. Колко трябва да е тъп?

е за азерите, ама върти бизнес с Русия. Всеки си гледа задника. Арменците ако повярват на западняците, ще са поредните изклатени в поредицата грузия, украйна и май армения. Ние сме в доста по ранния списък

Сега Европа ако не спре веднага да купува газ от азерския сатрап ще докажат, ч„е са едни жалки безродни, безпринципни проститутки на фащ!

Европа трябва да спре зависимостта си от турските варвари. Никаква търговия с азерите.

гладни бунтве и мангал ии араполяци из цяла Европа. излиза, че у нас ще е най-спокойно.

Френският късопишльовец ще оправи нещата както спора между България и македонските мърши....

не ми се чете и незнам къв е казуса ама тоо Макрон много взе да се набърква в интриги анти Путински в крайна сметка и все прокарва интересите на САЩ

кое му е лошото?

Стане ли некъде тотална международна преебавка за ЕС някъде , значи Бабоебеца е ходил там да дава гаранции...

"Франция ще види как може да допринесе, заедно с Европейския съюз и другите участващи световни фактори..."Сега ще демо(но)кратизираме ли азерския газ?;)

Не го ли виждаш? Франция ще доставя оръжия на Армения чрез Турция - нали са колеги в НАТО и си помагат ;-)

трябва доста да си прекалил с бЕлото,за да си помислиш подобно нещо:)))От самото начало Турция е на страната на азерите и въобще не им дреме за Франция;)Още повече,че Франция зае страната на Гърция в средиземноморския спор;)

Русия изпусна нещата в Армения и това ще им струва! Но изглежда нямат силите за всички фронтове, което уви, също ще им струва :-(

направиха го съвсем умишлено-арменците искаха да седнат на два стола едновременно.Няма как да поканиш Пелоси и да искаш помощ от Путин-не и в днешно време.Ако очакваш,че и двата варианта ще сработят,значи си пълен олигофрен,както излиза;)Затова сега ще плачат на макарона,защото към Русия почти си затръшнаха вратата-не че макарона ще свърши нещо,но поне ще ги утеши:))))

Ясно! Значи, от тук идват съмненията, че ще има азерския газ за ЕС тая зима...

Ще спираме ли газа от Азерите или?

Циркът с азерския газ и без това беше достатъчен. Голямате диверсификация - страшна работа - тръби от тук, тръби от там - и все тая.