17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пилеем, разпиляваме - кой каквото има под ръка - един дини, друг тикви, трети лични данни....

Пред мен разпиляха пъпеши, ама новината е за дини.

За да изгори до такава степен колата, това означава, че изобщо не е дошла навреме пожарна и колата най-вероятно изобщо не е гасена, а е оставена да си доизгори. Пожар с такава висока температура уврежда и асфалта отдолу. Да се обзаложим, че няма да го изследват, нито ремонтират.

tonk11

Ти даваш ли си сметка че това е на магистралата бе? Да си виждал там дежурна пожарна? Да беха дигнали хеликоптер та да дойде по бързо а?

Аман от тъпаци държащи да се изкажат и плюят наред. Виждал ли си как се пали кола след удар? Щастие е че няма жертви и е успял да излезне.

По-добре да ходя да оправя жената...

ама автомОбилът е танал пълно кабрио!

Ауди с регистрация Х = Комплексар

То НАП се разпиля/осра та някакви дини Гърците след Ураган се оправиха за 2дни без коментар тук десетина дини са национална трагедия Хайде стига български дивотии за измислени поръчкови про'блеми от ...

Даже и за 2 часа.

Трудно е да носиш две дини под една мишница!?

избиратели на ГЕРП разпиляни по пътя

Виж че са червени, на БСП са.

Така де.. точно на ГЕРБ са... те са червени от вътре.. :)))))

Онези паразити от статистиката да анализират колко мастика е загубена...

Кой дава книжки на такива пишман шофьори-камикадзета по пътищата ни...да се блъсне в тежкотоварен камион. ....бахти ненормалния шофьор

те си ги купуват...

Десоооо,,гръцкии гъз... Пак си карал наперан

АМ Марица Посока Пловдив; от снимката съдя че това е някъде в Англия съдейки по посоката на автомобила, на камиона , остатъците от дините. или е объркан негатива (плаката).... Ама какво се чудя на 5 метра пред знак стоп за кръгово един "олимпиец" с четири кръгова емблема ме изпреварва и набива спирачко. На 200 метра от там две момета в бял франски атомобил, идвайки насреща ми без мигач сакат двойната непрекъсната. оспявам да спра -те от дясната ми страна, аз от дясната иим страна и малко настъпил двойната непрекъсната. И те ми се карат едната казва "Аз дадАх мигач!" и другата Да Даде мигач! Ами двойната непрекъсната!? и отговора "И ко толкова стана!" дали имаха 20 години или нямаха. Утре някъде друг ще им е виновен, някой друг ще "разпилее дините" на младите ни "олимпийски надежди"" Интересно ми е какво е казал водача на аудито

със сигурност мъж е бил зад волана

Това е изказване изразява сексистките ти настроения. Модераторите, ако обичате.

че най-много и най-дългосвирещи са коментарите на тези, дето не са прочели статията, а само заглавието.

Този коментар не беше за тази новина.

Няма какво да е чета...аз съм бил толкова много на пътя ,колкото всичките взети "законотворци" ,"специалисти" и всякакви "кат"-аджийски началници от рода на Алексовците и разните му рошави инструктори ...взети заедно ,нямат моят опит и ...ПРАКТИКА ! Да не казвам за оня михлюзин от една асоциация за пострадалите от автомобилни катастрофи, който всъщност "захлебва" именно от тези ..."застраховки" ... Така ,че покрай темата за дините (които в същност се водят насипен товар и не би трябвало да се транспортират неукрепени съответно в контейнери на МАГИСТРАЛА) ...коментарът ми е съвсем резонен ,в тема четяща се от хора ,които са зад волана и ще продължавам да го поставям този въпрос и за напред .

ЯЗЪК за дините , и за онзи че се е отървал , защото утре може и да пребие някой невинен и спазващ правилата НОРМАЛЕН човек !!!! Този път се е ударил в камоин , но утре ....?!

А бе какво да кажа... Че ПТП-та стават ...стават ...Но вчера отидох да си плащам ГО на тов. бус и се оказва пак , че "застрахователите" вече не знам колко на брой у нас (даже има някаква нова с името на Бог) се интересуват САМО ОТ ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА МПС-то...даже не и от това колко км изминава за времето на застраховането , и въобще НЕ И ОТ ХАРЕКТЕРИСТИКИТЕ на ТОЯ КОЙТО ЩЕ ГО УПРАВЛЯВА... в случая АЗ ,водач с 42-год. стаж...проф. категории , висше образование от 1982-ра ,с над 2 млн км зад гърба си за които не е предизвикал НИКАКВО ПТП ПО НЕГОВА ВИНА за който и да е било застраховател през годините НЕ Е ИЗПЛАТИЛ И 1 СТОТИНКА ЗА ПОКРИВАНЕ НА ЩЕТИ... НО ТАРИФИТЕ СА ТВЪРДИ... НИКАКЪВ БОНУС ! Казва се "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ" , А В СЪЩНОСТ НИТО МПС-ТО Е ГРАЖДАНИН ,НИТО МОЖЕ ДА НОСИ НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ! В същото време имам и друга скромна кола ,за която също плащам и ГО и Свинетки , без да имам физическата възможност едновременно да карам и двете... НО НИ КАРАТ ДА ПЛАЩАМЕ ...АВАНСОВО ...И ВИНЕТКИ И ЗАСТРАХОВКИ...БЕЗ ДА СМЕ СИГУРНИ КОГА И КОЛКО ЩЕ ГИ ПОЛЗВАМЕ ... А за т.н. свинетки ПИТАМ: ЗАЩО ГОДИШНАТА Е 97 , МЕСЕЧНАТА Е ...30 ....СЕДМИЧНАТА 15...НЯМА НИКАКВА ЛОГИЧНА ПРОПОРЦИОНАЛНАСТ , ПРИ ТОВА СТАНАХА И ...ЕЛЕКТРОННИ? С ЕДИН СМС МОЖЕ ДА СИ ПУСНЕШ ДОРИ ДНЕВНА ТАКАВА ,КАКТО Е ПРИ ПАРКИРАНЕТО? ТОВА АКО НЕ Е ДРАНЕ ...И ТО НА ЖИВО ..БЕЗ УПОЙКА... ЗАЩОТО СТАДОТО Е ЗАСПАЛО,ТРАЕ ,ТЪРПИ И ...МЪЛЧИ.

другата кола я кара жена ти или синът/дъщеря ти. Затова има и гражданска

Жена ми ,Светла и Памет е отдавна в един "друг свят" ...а дъщерята и зетят си карат колите далеч на Запад ,където избягаха от този наш ...БАРДАК !

Дал Бог ама не на застрахования, това е успокояващото душата на застрахователя. За пръв път ти казва че си бог! И не знам на какво да разчеташ като такъв като долореплекиращият ти казват какво щели да правят близките ти. То жевотното даже фалхабер си няма какво са милион и половина километри или два милиона зад геврека. То гледа да те ритне, да те обиди, да не иска нещата да се случват нормално, но утре някой друг ще му е виновен

Язък за братчедите на герпаджийте.

Schilo

Винаги ми е било интересно: Как може да се ботурясаш на магистрала? Айде, единични случаи - разбирам. Един заспал, втори се разсеял, ама това са новини, които се появяват всеки ден. Еднопосочно движение- три ленти, айде едната е аварийна, ама при екстрени ситуации може да се ползва....

От една страна шофирането изглежда измамно лесно - само че то не се състои само от управление на превозното средство, а също от познаване на правилата, възможност за реалистична преценка на пътната обстановка, на собствените възможности и възможностите на превозното средство, от познаване и прилагане на правилата, от толерантност и уважение към другите участници в движението. Казано накратко - причините за катастрофа на магистрала са от една страна липса на дистанция, от друга престрояване без да се провери дали съседната лента е свободна.

Много си прав, за това има правила. Некарай пил, дрогиран, нервен, недоспал, спазвай знаците, съобразявай се с останалите участници в движенитето.... и най - вече като си с немска кола бъди толерантен към всички. Хората не са слепи и те виждат и знаят, че си малоумен простак.

баджанак,баджанак..

Много сбъркахме с тези магистрали. Изобщо не сме готови. Така и не ги разбрахме, какво име предназначението, как се ползват...

ги е създал за Немската РАБОТНИЧЕСКА Класа. Не за Лумпенпролетариат и ЛГБТ.

Тесни са ни магистралите. Трябваше да са поне с шест платна в едната посока. Все пак за български шофьори говорим.

С по две двойни платна и бетонни стени. Изход само на 10 км.

Да бе и идиотите тогава ще почнат дакарат препендикулярно на посоката на движение

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА и предсрочни избори!!! /reshetnikov/

Бончо сигурно е болен.