Може ли да се вземе книжка без да се познават знаците...

Как се взима книжка без да се познават знаците? Този въпрос зададе Кънчо Димитров - уволненият шеф на ДАИ София. Но не получи отговор, поне засега.

Обратно в новината

Коментари - Може ли да се вземе книжка без да се познават знаците... | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уточнение - зам. министъра Ангел Попов 2016 г., все още не беше назначен в МТИТС. До кого са пускани сигнали? Отново лъжи.

Уточнение - зам.министър АНГЕЛ ПОПОВ 2016 г., все още не беше назначен в МТИТС. До кого са пускани сигнали? Отново лъжи.

Абе фалшиви били болничните му. А какво ще кажат ГЕРБ-баджиите за бургския ГЕРБ-феодал и директор на РЗИ д-р Паздеров, който една година сфалшиви болнични за всички възможни болести от 10 различни лекари не се явяваше на работа, за да не му връчат заповедта за уволнение по времето на Орешарски.

"Може ли да се вземе книжка без да се познават знаците..." Ма боже, знаците! Някои взимат книжка без да познават буквите, вие за едните знаци сте се хванали. Циганин в учебна кола да сте виждали?

И за какво ти е да познаваш знаците? Така или иначе гледам само дупките, не и знаците.

Да!Всеки може да "вземе" книжка - и неграмотници, и т.н.За работа - кьорави се изкарват, пенсии по болест, пък за книжки - си купуват!!!!

Те си купуват дипломите за осми клас,ТЕ НЕ МОГЪТ И ДА ЧЕТЪТ.ПЪРВО ГИ НАКАРАЙТЕ ДА ЧЕТЪТ И ТОГАВА ГИ ДОПУСКАЙТЕ ДО ИЗПИТ.НО у нас циганите са защитен вид.За тях като за умрял НИЩОоооооооооооооооо

Някой виждал ли е циганин в учебна кола или в курс за обучение? А си карат колите из територията, че и на запад с купените си книжки.

Toni

Не, разбира се! Циган в У кола виждали ли сте?

Само ако има кой да ти я даде ...

Както може и далтонист да вземе книжка без да различава цветове на светофарите.

книжка без да се познават знаците? Не, не може! Може да се купи.

В случая с този човек:вие сте началник и 12 човека от подчинените ви продават книжки но вие не знаете?! Значи не ставате зс ръководител.толкоз.а според мен не само е знаел но е бил и вътре и затова хитро е пускал разни докладчета че има купуване на книжки но както знаем никой министър или зам министър не си чете кореспонденцията лично.отделно болничния лист е за да не бъде уволнен и това е ясно.така че не само уволнение но и съд за използване на документи с невярно съдържание.така мисля.

Май е време Московски да си вземе книжката под ръка и да си ходи!

книжка кола не кара. така че това заглавие е грешно и без смисъл

Разбира се, че се взима! Книжка се взима и без основно образование даже! Ей го на - сутринта показаха по Нова ТВ снимка на обява, един си продава колата. И пише освен всички други технически данни, че колата била "АФТОМАТИК"! Със "Ф"! Смятайте, този човек се предполага, че има книжка, а не знае българския правопис!

ма някой е много необразован АФТОМОТИК е кола на наФта сиреч - дизел АВТОМАТИК е кола на Вензин бензин анадъму

Анадък!

Ти сигурно се шегуваш. Правописни грешки всеки може да направи, включително един бивш министър на културата. Аз лично познавам хора, с книжки, даже С категория, които не могат да си напишат трите имена. И те не са малко. Даже не могат да се подписват...

Да се провери как московски е взел книжка!!!

Московски все по-дълбоко нагазва в лай.......!

Хората не могат да запомнят кой знак е Път с предимство и кой Внимание! Пресичане на път с предимство. За знаците на регулировчика да не говорим! Носят се легенди, че има двама-трима, дето ги познават, ами никой не познава човек, дето познава някой, дето познава тези, дето ги познават. Червено и зелено на светофара се бъркат, а на жълтото викат оранжево. Одобрявам корупцията в КАТ - ако я нямаше, половината българи щяха да са без книжки, а част от тях дори щяха още да са живи.

Говори само за гербави кифли като теб скъпа.Пресичане на път с предимство е 4 по важност знак.След стоп,внимание и влизането забранено,затова и е с характерна форма и цвят.Но вие гербавите калинка мислите че сте солта на земята.Ти специално няма тема по която да не си компетентна и която да оцапаш в характерно жълто.Бъди здрава и плети чорапи вместо щедро да раздаваш акъл който нямаш

В България не може да се купи документ само за космонавт, защото са само двама и всички ги знаят.

Всеки, който е взел книжка по законния начин, след няколко години каране на кола знае, че в главата му са останали не повече от 10-тина знака. За останалите гадае само по символиката.

То 80% са дебили, но само 20% го съзнават ;) Никой няма да си признае очевидното. Ганьо е велик.

кажеш нещо и за правото на десния:)))

"Може ли да се вземе книжка без да се познават знаците"...попитали радио "Ереван";) Радиото отговорило: у БГ може. Срещу 3 до 5 хиляди лева по информация от официални източници!