17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стискам палци Димитри да влезе отново във форма и пак да пише! Изключителен журналист и автор, без днешен аналог у нас. Само дето тази новина я виждам тук, а странно съм я пропуснал във в-к СЕГА.

Пожелавам на Д.И. да се оправи желая много здраве и късмет ! Нека Коледа да му донесе това, от което има нужда,здраве! Не съм му фен, но се отнасям с много уважение към това, което го е сполетяла!Весела Коледа за него и семейството му! Весели празници на всички хора ,дано всички да са здрави и късметлии!

Тоя е журналист колкото хуя ми е журналист

Я па тоя, прочети какво и КАК си го написал, и се засрами. ДС е мантра в тъпите и ограничени глави на неуспели мизантропи. По делата му ще го оценяваме, а не по партийно-класовия подхода на новите-стари декомунизатори.

...бе пендел

Кретен.

Уя ти е на грешно място. Трябва да се премахне.

Дано да се оправи човека! Изключителен интелект и чудесен журналист и анализатор. Много над сегашните смешници журналя. Дано се възстанови с Божия помощ!

Страхотен автор! Дано се оправи, колкото там може и да пише още!

Дръж се Джимо, чакаме те на твоята маса в СЕГА. И да се оправиш бързо, на пук на душманите ти със злобните коментари под всяка твоя публикация.

в журналистиката Кеворк,Дмитри Иванов и Томата. Да са живи и здрави! Дмитри Иванов дано се оправи,късмет!

Ти чел ли си доносите на агент "Димитър" ( Кеворк Кеворкян ) срещу Дмитри Иванов?

журналист и анализатор...такъв го помня. Дано се оправи и да поживее още. Като се поогледам в днешните..ме хваща яд че се носят по течението,и мислят само как да се отъркат в парите.

Да, времената бяха социалистически и да системата им позволи да съществуват. Факт е че Тома Томов и Дмитрий Иванов са отрочета на тогавашната система но пък кой ли не беше. И въпреки левите им възгледи с удоволствие слушах и бих слушал в бъдеще техните политически анализи. Макар и с доста от тях да не съм съгласен това са хора които умеят да говорят, мислят, аналазират и така да поднасят своите изводи че в захлас би слушал нещо с което не си съгласен. Когато ми кажат думата "интелегенция" първо се сещам за тях двамата. Жалко че вече почти не останаха такива хора. Дано имаме шанса да са по-дълго сред нас.

Един от последните ни живи мъдреци!

комуне, смърт ахахаххаха

За оня свят ред няма,трудовак.... Глей да не превариш...

Глупавите са умрели преди физическата си смърт. Жалко за теб, май и ти си от тях!

Помня "Търсачи на силни усещания". Гласът зад кадър беше на Д. Иванов.

Интелектуалец от старата генерация е Джимо. Правеше качествена журналистика във времена, в които беше трудно да бъдеш себе си. Много са му годинките, но дано се оправи.

Erudirana, inteligentna i finna lichnost! Praveshe mnogo stoynostni predavania. Tova, koeto gledame v momenta e nesravnimo s tova, koeto toy praveshe. Kuraj i dano se vazstanovi. Ne se saobsatava kolko tejak e insulta. Moje bi na edno nivo s pokoyniat Chavdar Kiselinchev !

Чавдар, освен че пиеше повече (много повече), винаги е бил под нивото на Д.И. Дайте да не сравняваме несравними величини.

Правеха и ""Наблюдател" по БНТ с Томов, през 90те. Добро предаване беше.

Дано се оправи и да поживее някоя година още човекът!