Коментари - Димитър Стоянов: Твърденията за пращане на български войници в Украйна са елементарни манипулации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе да, това е основната опорка на възрожденците, след студа зимата и атомните бомби.

Д. Стоянов: "Не е ПРЯКО свързано с предоставяне на въоръжение за Украйна" ВЯРВАМ му 100%! Думите му се ПРИПОКРИВАМ 100% с Кирчовите: "СПАСИХМЕ Украйна!"

Айде, айде, не са прай на такъв дет' не си! Подлога, лъжеш! То и оръжията за нацистите бяха манипулация, пък ви натиснаха и пратихте, и то без пари! Гадове мръсни, Зеленски не ми е копал на нивата, нито ми е гледал бостана, не ща да му давам даром нищо! Пукнете фашисти!

Да да то и оръжията беа конспирация..... За малко време... Както всяка компания....

бяха манипулации.

Крвпостн селяни фенове на Копейката с незаконната къща не са

Момчета на по двайсет години, стрелбата на фронта не е като игрите на компютъра. Там кръвта е истинска .

в Бг не можеш събра 500 000 мъже , способни да изминат 1 км пеша, без автомобил

Така де,така.То и оръжия нямаше да даваме.Лека полека се завърта снежната топка.Първо ще пратим доброволчески батальон,после ще почнат да плачат майки,деца и вдовици.Тогава вече ,пратим редовна войска.

Българинът се снишава, докато не му опре до най-милото. Пробвайте го! :)))

"Ди Велт": България - страната, която тайно спаси Украйна публикувано на 18.01.23 в 11:11 Автор: Капка Тодорова - кор. на БНР в Германия Кирил Петков заедно с Володимир Зеленски, Киев, 28 април 2022 г. Снимка: ЕПА/БГНЕС България тайно е покрила една трета от нуждите от оръжия и 40% от дизел на украинската армия през миналата година. Това разкрива разследване на германския вестник "Ди Велт". Освен това София е дала предложението за изключване на Русия от банковата система СУИФТ, както и за замразяване на заемите за руската централна банка. Тайното спасение на Украйна – така германският вестник "Ди Велт" е озаглавил своето разследване, според което България е доставила една трета от оръжията на Украйна през изминалата година. "Това е историята на една тайна стратегия, с която България помага на Украйна въпреки съпротивата на някои кръгове. Най-бедната страна в ЕС, за която дълго се смяташе, че е вярна на Москва, показа в точния момент смелост, която може да бъде взета за пример от останалите. Зад тази стратегия стоят тогавашният премиер Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев“, пише вестникът. И добавя: и при налагането на санкции и откъсването от руския газ България пое водеща роля в ЕС. Украинското правителство потвърди информациите на вестник "Ди Велт". "Кирил Петков показа интегритет и аз завинаги ще съм му благодарен, че успя да вложи цялото си политическо умение, за да намери решение на проблема с оръжията", заяви външният министър Дмитро Кулеба пред "Велт". Вестникът разкрива и какво точно се е случило по време на визитата на Дмитро Кулеба в София на 10 април миналата година в София. Пред обществеността у нас Кулеба благодари на България за приема на бежанци, но не споменава нищо за оръжия. На затворени врати обаче протичат съвсем различни разговори, пише вестникът. Украйна е изчерпала мунициите си и въпросът за помощ от България е на живот и смърт, казва той. София откликва на молбата и дава разрешение на посредници да изнасят българско оръжие. От България излитат пълни до горе самолети с муниции към Полша. Те кацат на летище Ржеш, на 70 км от украинската граница. Около една трета от нужните муниции към този момент са именно български, казва Петков. Кулеба потвърждава данните му. Доставките са платени от САЩ и Великобритания. По същото време дизел за украинската армия доставя и българската рафинерия "Лукойл". Василев предлага тя да изнася излишния си петрол и предложението му е прието веднага. Около 50% от производството покрива нуждите на България, остатъкът заминава директно за Украйна. Киев потвърждава и тази информация.

Буци и Просто Куру са готови да дават и гъза си на Американското посолство, ще дадем и войници.

Че лъже, този ционисти слуга на дявола. Да пукне дано.

като циганка ,закона за отбраната бе променен февруари месец ,войската се предоставя на чуждо командване а те къде ще ги пратят е божа работа нали

Да, бе лъжеш като дърт циганин! Политик - интригант и мошеник

Повечето правителства по света се изродиха и първоначалната си цел да слушат народа станаха такива които нареждат на народа. Това е по цял свят не само в България...и особено осезаемо по местата които имат наглостта да се наричат "демократични"! Една шепа бандити от САЩ на власт, могът да идат в по бедни държави като България и с едно куфарче пари и едно куфарче заплахи, да накарат 1 човек на власт да вземе решения от името на цял народ в ущърб на неговите интереси и геостратегическа логика!

Какви манипулации бе?!? Първия батальон са на летището в Пловдив!

То и банките в американско бяха стабилни и нямаше да фалират , щот си печатат хартията долар.

Ще поживеем и ще видим . Като гледам как се изсипват МИГ - ове , падат " заблудени" дронове и никой нищо не казва за мир. Ясно е.

"...София е дала предложението за изключване на Русия от банковата система СУИФТ, както и за замразяване на заемите за руската централна банка." Това не знаех. А и Кирчо СЕ ПОХВАЛИЛ в Брюксел, че ЛИЧНО СПРЯЛ РУСКИЯ ГАЗ. Хвалба САМО за АРБИТРАЖА...

Глупак кви ги дрънка? Кога е ставало дума да пращаме, че сега да отричаме. Аман от партенки.

Какво български войници???? Украйна не в НАТО. Никой не може да заповяда на България да си изпраща войниците там!!!

Описа много точно ционистия световен ред. Това чака човечеството, ако не надигне глава. Ще рупа хлебарки и червей, ковид отровни ваксини, инфлация, войни и бедствия. Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи.

Сбирай сите демокрадци от парламенра и бегом да спасявате подлогите на господарите!

България е разграден двор, каккто и тези от Хага, зад което прозира глупостта, макар и добре заплатена. ПРОТИВНИ ЛЪЖЦИ.

звучи познато... оръжия не пращаме... оръжия няма да пращаме... сега другата мантра. Нищо не се реашава у нас, а във Вашингтон

Праветлството на България не може да вдигне тол таксите на превозвачите или да уволни малко администрация, а ЩЕ ПРАЩА БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ В РЕАЛНА ВОЙНА! Хахах, ОЧЕВИДЕН ФЕЙК!

България възобнови производството на стар съветски модел оръжия за Украйна. лужебният министърът на отбраната Димитър Стоянов откри ново производство на 122 мм изстрел с осколочно-фугасен снаряд на в „Терем - Цар Самуил” в Костенец. И снимка има: https://obektivno.bg/balgariya-vazobnovi-proizvodstvoto-na-star-savetski-model-orazhiya-za-ukrajna/

НИКОЙ ли?! ОстЕна каза, че ЦЕНАТА на България / ПЪРВАТА ЛИНИЯ / бързо се ВДИГАЛА.

Стига простотии с войниците! Спрете веднага всички реклами на хазарта. Ефбет, Мефбет, Крисковци , Стоичковци и друга просташка свлоч- вън от всяка една телевизия, билбордове, вестници, сайтове и каквото се сетите. Бах, ти чалгарската държава и правителство!

Верно ли?! А как ти заповядаха да си в нато ида даваш оръжияза хохлите?!?

Американците не могат да пратят техни войници защото преобладават по черничк и лесно ще ги разпознаят на фронта . Виж българи , македонци ,поляци ,чехи ще минат за украинци и няма да има проблем.

Хайде да не си мислиш, че си в кръчмата на село! Хората имат мозък да разберат, кога нещо е истина и кога му го разказва някой си Митко Стоянов.

Днес получих повиквателна, опитах да обясня, че съм от възраждане и правнук на Цола Драгойчева. Но не се отървах

Изпратете евро-атлантическите подлоги да покажат какви са мъже.

Тоз чичо пак неразбрал. Не войници, чиче, а доброволци. И няма да ги пращаме, а ще отиват сами. Срещу заплащане. Това все пак е СВО, а не война. Там правила няма.

НИКОЙ няма да пита България, дядо! С ПЕСЕН ще тръгнете на фронта.

Бе то и Афганистан не е в НАТО , ама знаем ко стана..

Хм, защо не проверят делата на г-н Тиери, и проекта на Бул Интернешънъл в НАП, ах ти маймунке ..........

Някакъв европедал е инспедктирал наши заводи и е заповядал да се ускори производството. Такова падение не позволяват дори най-изпадналите африкански държави. Митака и румбата се оказаха майкопродавци. Да унижиш най-древния народ с най-древната цивилизация в Европа по този начин няма как да не се накаже. Типични американски мекерета. Военен да предаде родината си е най-гнусното нещо. Тези двамата са отврат.

Утре като те привикват от Козяк, и друга песен ще запееш...

под давлението на деменцията като нищо ще ни употребят! Та не ни залъгвай, ами си опичайте акъла, да не заиграе тоягата!

Са спасение за България

Изпратете Русофилска въшки при Пригожин. И после ги лекувайте във Виена. Като оня серсем дето пукяса.

И този белокосият не се научи, че колкото да си засекретява лъжите, те винаги изплуват. Сайта на ТЕРЕМ казва друго. https://terem.bg/pages-168-ministarat-na-otbranata-dimitar-stoianov-otkri-novo-proizvodstvo-v-terem-car-samuil-

Кур за боклука копейкин.

смотаняци продажни

Копейките лъжат предизборно

Тотална мизерия е в армията! Няма значение какви качества имаш, важното е полковника в пенсия да си пробутва чичовото! Пълно е с връзкари и курвалетини обслужващи нечии ку.ове! Трагедия и мизерия! Всички го знаят!

Слушай кво ти казва мутрафонова.