3 часа разпитваха Димитър Стоянов за размириците пред РПУ

Евродепутатът от "Атака" Димитър Стоянов дава три часа показания във Военна прокуратура за инцидента, при който твърди, че е бит от полицаи.

Обратно в новината

Коментари - 3 часа разпитваха Димитър Стоянов за размириците пред РПУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската полиция е една банда от подкупни тарикати и национални предатели паразитиращи върху българите. Не се занимава с мръсните цигани престъпници, а тероризира свободомислещите и патриотично настроени българи.

yf-vse mi edno koi e na vlast-samo da se razkara Dogan ot vlasta!Kakvo pravi tyr4in v bulgarskia parlament?

Аз не мога да разбера Вие българи ли сте какви сте. Циганите безнаказано крадат, изнасилват и убиват. Никой нищо не им прави. Виновен ви е някакво момче като Димитър Стоянов. Тази полиция българска ли е, или циганска и турска. Аз работя като лекар във Франция, там арабите са като циганите - лежат правят престъпления и никой не смее да ги закача. След 10 години турците и циганите ще бъдат мнозинство и ще издевателстват още повече върху българите. СРЕЩУ ЦИГАНИ БОРБА С ДЕМОКРАТИЧНИ СРЕДСТВА НЕ СТАВА. Не го ли разбирате това бе хора ?

Срам за България, че епратила за евродепутат този нагъл, самовлюбен келеш. Повел малолетните деца да прави безредици в столицата, а полицаите трябва да му се кланят даже????

Малко му е било на келемето Митко, юрист ми бил - говньо. Всички от Атака заслужават да са в лудница и да ги оковат.

Сидеров, жена му и доведен син - те ли ще ни управляват?

Любен Дилов - син не уточнява дали Димитър Стоянов е бил пуснат по гащета от МВР, та е видял белезите по тялото му и дали в момента си е носил очилата. Иначе нямам никакво съмнение, че и той е от категорията на ония, които казват истината, която им изнася. Но ако се установи, че полицаите са набили това к.....е Стоянов, милиционерите трябва да бъдат наградени с орден за храброст и да бъдат избрани за почетни граждани на София.

Очевидно, защото никак не си любопитен, не са те избрали в Европарламента с гласовете на стотици български избиратели. Затова стой си там, където си. и си дръж там и мнението, което никак, ама никак не е любопитно.

не е добре че в АТАКА има шуробаджанащина, но е разбираемо да искаш да си заобиколен от хора, в които си сигурен. По светла традиция Държава сигурност наблъска АТАКА с много агенти, които да сочат верния път на В. Сидеров. Затова в ръководството са хора, които не са най-добрите, но пък не са агенти на ДС. А боклуците ще си получат заслуженото, АТАКА ще е на власт съвсем скоро, избрана с гласовете на тези, които сега я плюят.

какво се кефите ,че бият в полицията - жалки клакьори на комунистите , не виждате ли че отново погребват държавата , утре и вас могат да ви запукат някъде - ама тогава ще ревнете като убодена мечка - тъпи помияри недни-ченгеджийски нищожества - страх ги е управляващите от всеки който им показва кирливите ризи

Той ги е обиждал и заплашвал защото те после са го поотупали:)

KAKVO MOGE DA SE OCHAKVA OT MILICIATA/POLICIA/,K E NASLEDILA SASTITE KADRI-UBIICI I SASTITE TIAHNI METODI?

nikoi ne se pita otkade atakantite imat televizia i to ne edna

По-добре да умреш от нож, отколкото да живееш в позор !!!

Мамоооооо....те ме плющяяяяят. Ще плачкам!

Да би мирно стояло , не би чудо видяло! Не желая да му правя реклама на това невъзпитано,недоучен недоносено момченце, неслучайно станало евродепутат.То няма гордост и хъс юнашка, а а временни изцепки.Ако беше жив дядо му той нямаше да е там.Никак не ми харесва поведението на това момче. Как този евродепутат допуска да стигне до това положение?Това означава, че няма мяка и не може да се контролира/и поведението ,и емоциите си/.Къде е личният пример г-н Евродепутат?!

И още по-интерасно е как ще реагира ЕП като разбере, че Евродепутат подклажда раздори и лъже!

Как могат да бият Митко толкова нежно? Одрусайте го здраво и го изтеглете от ЕП, за да не срами България! Не подобава на един Евродепутат до подклажда раздори! И никак не му подобава да лъже!

Това лайненце не да го бият ами да му счупат главата да е.а неговата мама.

az giveq v 6tatite i ako nqkoi se ozabi na policai 6te go preberat na secundata,dotuk dobre no ako policaia dokosne 4ovek v aresta horata 6te go so4at i 6te bade uwolnen na momenta,a nqkoi tapaci 6te pi6at 4e taka trqbvalo,ima zakoni no i ne v bg i zatova o6te 100 godini nqma da se oprawi bg

ЕС все още се чуди, как това слабообразовано момченце, сприхаво и по мутренски тъпо е предложено за евродепутат... Изви ама те се чудят как е предложен и избран изобщо, а ситуацията с побоя още повече затвърждава мнението ни, че не можем да си преценаваме хората, които да ни отедсавляват Ето, това е автобиографията му: няма висше образование, не владее езици с две думи: комплексар!!!! Биог Заместник-председате на политическа партия АТАКА (от 17 април 2005 г.) Народен представител в 40-то Народно събрание на Република България и парламентарен секретар (от 11 юли 2005 г.). Заместник-председате на Комисията по европейска интеграция. Наблюдател в Европейския парламент (септември 2005-31 декември 2006 г.). Член на Управителния съвет на Българската федерация по фехтовка (от август 2005 г.). Смях в залата- какъв зам. председател-къв дзвер... на евроинтеграцията... ужас

Kolkoto i d ne sa pravi MVR tova mom4ence ne mu e miastoto v EC.To ni izlaga pred ciala E

Ако някой не разбира защо Волен напъва да получи информация от Велчевото, да му обясня - маститото ни законодателство защитава полицейските изпърдяци, а не техните жертви.Нормалната ( за тях) процедура ще отнеме десетилетия, така че ако изобщо се стигне до съдебно разглеждане, то ще бъде когато въпросните полицайчета са вече пенсионери/респектив покойници, и всякакви давности ще са минали, така че те само ще си попръдват доволно. А на тези извращенци, дето протестират в полза на ПОЛИ целината говорейки за законност, да напомним че полицията е Оръдие за спазване на законността, а не наказателен отряд, и че наказанието за биещ полицай трябва да е десеторно по голямо от това за биещ гражданин

Грешно е отразено.Любен Дилов не беше пред пето районно когато е излязал евродепутата.Той го е видял когато го показа Болен след гримирането.Дилов каза че са попрекалили и имаше предвид гримирането.

любопитен, ще ни кажат като го видим, да му се покланяме

боклуци турски ,как може да бият митко......но ще си получат заслуженото най ного след 10 тина месеца! АТАКА

Това нагло момче е провокирало силита на реда. Като си депутат ще спазваш закона, а не да псуваш полицаите и да ги дереш по лицата. Напълно си е заслужил отношението. Никой не го е бил и заплашвал.

Защо Сидеров и сина му мълчат за веригите, които висяха и дрънчаха заплашително по време на шествието им? Четиримата с вериги са эаснети а сред тях е и пишевродепутатът/ПИШ Д.Стоянов.Кого заплашва? Фенове на Атака,наистина ли вярвате,че семенйно може да се управлява държава?ШУРОБАДЖАНАЩ ДЕ...?

срам за полицията !!!!ТАЗИ ХОРА НЯМАТ СРАМ В ТАЗИ ДЪРЖАВА !!!!ВЕ4Е 20 ГОДИНИ Я СЪСИПВАТ И ПОЛУ4АВАТ ПАРИ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА СЪСЪПВАНЕ !!!СРАМ И ПОЗОР 4Е ЕС ЗНАЕ ВЕ4Е ВСИ4КО ТИЯ ХОРА НЯМАТ ЛИ СПИРАНЕ ВСЯКО НЕЩО ИМА КРАЙ

По силата на кой закон полицаите трябва да познават евродепутатите?И имат ли право последните да нарушават законите?

По силата на кой закон полицаите трябва да познават евродепутатите?И имат ли право последните да нарушават законите?

А бе много са силни да налитат на АТАКА,що не бият циганорите,мутрите.А щото им трябват,нали са техен електорат.Но за всичко се плаща,затова скоро ще има истински народен съд над корумпираните политици и техните маши в МВР.

Che toi si e sa boi tova e qsno. Trqbvalo e policiqta da se spravi malko po-elegantno obache.

ЕС гледа сьс сьжаление и безразличие на поведение като това на случайно попадналия там Д Стоянов. Ако в страна на ЕС някой се дьржи сьс слуйители на реда като него , ще влезе в затвора. Справка / сина на Кадафи. който по бьрзата процедура бе осьден. Жалко че измежду толкова интелигентни, умни, вьзпитани млади хора такива шуробаджанашки измети ни представят пред света. То ние и друго не заслужаваме. Жалко и за пропиления генетичен материал на големия му дядо.

specialno za tozi tehen liubimec... :) naj-mnogo da kajat nqkoq dobra duma za progresa v reformite na MVR v bg

И аз съм бил жертва на полицейски произвол и без да съм политически симпатизант на Димитър Стоянов, много добре го разбирам и му съчувствам. МВР не се нуждае от реформа, а от реинжениринг - да се дапочне с коренно ново МВР, защото настоящето няма никакъв шанс да се справи най-вече с вътрешните си проблеми. Управниците не можаха да разберат, че полицията не трябва да бъде свиреп бияч, подозиращ всеки невинен гражданин, че е враг на режима. Полицията трябва ва бъде - както е на Запад - твой приятел и помощник. А затова трябва политическо мислене, а не политическа инфатилност, каквато се наблюдава в момента.

Баба ми казваше: Който нож вади от нож умира. Без да се приема дословно, нека си спомним боя на магистрала Тракия... Прави са възрастните хора като баба ми.

Никак няма да реагира ЕС - на него му е вече ясно че в България има престъпност, кражби а и полицията се е сраснала с управляващи и престъпници. Ще има още наказания от ЕС.

O6te li ima tupani, koito si misljat, 4e toj sam si e udrjal?!? Ili pak bolni mozaci, koito da komentirat, 4e taka mu se polagalo? O6te li ima njakoj glupak, kojto da misli, 4e tova e predstavlenie na ATAKA! Dano da progledne BG narod! Uspeh na Stojanov i dano im sadere 6u6onite, ne samo na policaite, koito sa go bili, ami i na ministara i na cjaloto pravitelstvo

ОХ, ЩОМ ВЪПРОСЪТ СТИГНА ДО БОРИС ВЕЛЧЕВ, ПЪЛНА СКРЪБ !

Интересно ми е как ли ще реагира ЕС след разкритията, че техен депутат е бит?

КЪДЕ СТЕ БЪГАРИ, ПОЛИТОЛЗИ,ИСТОРИЦИ,Ж И ПР. КЪДЕ СТЕ ЕЛИТНИ БЪЛГАРИ. ЗАЩО НЕ ЗАЯВИМ ЯСНО ,ЧЕ Б С П Е ОСНОВАТЕЛ И ВДЪХНОВИТЕЛ НА МАФИЯТА И КОРУПЦИЯТА И ДА ПОВЕДЕМ БОРБА ЗА БЪЛГАРИЯ

ACKI SI PRAV PRIATELU!

Само като се сетя колко са тъпи бившите милиционери не се учудвам,че комунистите,които също са тъпи,но и некадърни само са малко по хитри ги използват за да налагат политически терор. Помислете само, държави като Испания, Португалия, Белгия, Холандия,Гърция и др.в началото на века са били по зле материално от България , а вижте сега къде са... Просто неса ги управлявали КОМУНИСТИ !!!

abe trqbvalo i da go ebat tam , ne samo boj ..

Навъдиха се някакви псевдопатриоти, служещи на Путин и интересите му, обаче правещи се на ревностни българи. Разни родове, кланове и т.н. пак своего рода мафия. Сидеров с любовта на живота си Капка, която обожава врачката Кочовска, въобще някакво комунистическо формирование, правещо се на принципно, но поддържащо престъпници като Слави Бинев например, Христо Ковачки и други путински подлоги. Митето Стоянов за съжаление не може да прослави дядо си, защото психически не е добре, това е едно зле възпитано, със сериозни отклонения от психонормата момченце, мислещо се за някакъв капацитет, надъхано расистче, явно без възможността да разсъждава. Полицията всички си я знаем, а колкото до това, че е евродепутат Митето, там биха се радвали да се отърват от него. Демонстрираните , вменени от пастрока му възгледи, никак не съвпадат с принципите на ЕС. Полицията ни обаче освен че е нефелна е и престъпна! Оплетени сме като патици в калчища отвсякъде. Трагедията на един народ.

Сидеров, жена му и доведен син - те ли ще ни управляват?

И кво кат бил депутат?Що дан гу бийми? Дан е Маджо?