Димитър Николов безапелационно спечели четвъртия си мандат

Кметът на Бургас получи доверието на 64,5 процента от гласоподавателите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аде бат Митко, дигай данъците и таксите още! А да, и за ЛАФКА 2 пусни докладна.

Определено в медиите се набляга на работата в образованието, отварянето на логистичния парк, евентуалния опит да се реши дупката на тройката, започването на нова сграда за библиотеката. Но се надявам да не се получи едно изчерпване откъм идеи в решенията за безработицата в Бургас; нека се продължи с опитите да се вдигне тонуса на града (не само с местни таланти) и да се привлекат и подкрепят млади хора и семейства.

Честито и от мен, г-н Николов! Победата ви е впечатляваща и заслужена. Повечето бургазлии ви обичат и това се вижда и от вота - 66%. Не обръщайте внимание на злонамерените коментари, такива винаги ще има, шарен свят. С пожелания за здраве, лично щастие, успех и Бургас да продължава да се развива и модернизира.

в Приморец(или Пиморско), иликъдето искаш. Тук кмета не чете коментари.

Аве сладуран "разочарован" ли се пишеш не те знам,ама ти ако беше при тая свършила работа,нямаше да можеш да вземеш решение.градът е пълен с клошари от ямбол,сливен,Шумен, карнобат и околията.паркоместа няма никъде,а човека прави всичко възможно.затова като не чуваш петела трай си селчо

Защо бе хора,защо пак за тях?..Толкова ли ви харесва,че децата ви живеят и работят в София или Англия,че в града средната заплата е около 700 лева,че всички свободни паркинги се застроиха от строителните фирми близки до властта,че няма къде да паркирате,че като тръгнете за някъде с колата,всички се бутаме в колона по един в средната лента,понеже другите ленти са за друго,а като тръгнете с рейса плащате поне по 1.50?Че тези които трябва да чистят града,не го правят понеже там работят мургави избиратели,и потъваме в мръсотия?!Ако един град има пристанище,летище,един от най-големите летни курорти в Европа (а и света)наблизо,той трябва да процъфтява!Да създава работни места,и то за тези които са учили и имат квалификация,а не за тези с баданарката,метлата и т.н.?Защо един ремонт на 300 метра улица в центъра се точи една година?Как едни хора които ни управляват 12 години не можаха един читав инвеститор да привлекат,и вие пак искате от това?!..Успиват ви с концерти и градинки,а нямат представа дори как трябва да изглежда един фонтан!Единият с пара,другият свиреше симфонична музика,ама спря, защото тонколоната се издъни..Не виждате ли че се обезлюдява градът,че въпреки огромните усвоени средства,няма дори една качествена туристическа атракция?Някой направи ли си труда от вас да се поинтересува,как върви личният живот на кмета,дали наистина е фокусиран върху работата,или е нещо раздвоен в личен план? Бургас има нужда от промяна,а не я получи,и този път...

Ако копирам вашето описание и сменя само думата Бургас с Велико Търново, то казаното ще остане напълно вярно във всяко едно отношение. Казвам това, понеже резултатът от местните избори е един и същ и за двата града, както явно и състоянието им.

За затвора си ти Митко. Не гласувах за теб. Уреди си родата до девето коляно. Мошенник.

Браво и честито на Митко Николов!

ама той тука не чете БЕ Мунчо.