Димитър Ковачевски е "рационален оптимист" за решаване на спора с България

Българската правителствена делегация, начело с премиера Кирил Петков, пристига утре на посещение в Скопие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за чий сплескан чеп ще им ходи на крака ? Кой си има зор - той да се моли за срещи, той да ни идва на крака, той да да целува ръка ... Па ще видиме ... Как пак да не стане работата ...

Спора на СРМ с България ще се реши ,само когато болшенството от населението в СРМ е албанско.Голяма част от младите българи в СРМ са с изтрита родова памет доброволно или насилствено по време на Тито и СФРЮ ,което продължи и след разпадане на съюза от сърбо македонците ,които днес са новите политичари в СРМ.

И още нещо да попитаме. Тъй като някой нещо копира и изпраща някъде евентуално, трябва ли да спрем да коментираме простотиите на някои граждани на РСМ?

Тъй като едно от любимите забавленя на мекедонските граждани е да горят българското знаме и ние да попитаме кога да очакваме следващата нова изява в тази насока. Относно копирането и изпращането на коментарите, най-вероятно същите тези коментари се копират и изпращат още и на Русия, Франция, Германия и Испания също така.

Информация на ухо: Целият форум по-долу се копира и се изпраща в буквален превод към американските приятели на северомакедонските блюдолизци. Включително и превод на абревиатурата ЕПМ. И после ония тъмни лобистки сили в американския конгрес използват това като довод относно езика на омразата към техните северомакедонски слуги. После се чудим откъде ни е дошло. Ами от нас, самите. Античките се давят в собствената си историчарска помия, а тук някои "патриоти" им подават сламка с простотиите си.

РСМ и БГ ще разширят сътрудничеството в икономиката. Износа на баница за България ще се увеличи тройно а България ще увеличи петорно износа на лютеница за Македония.

"Няма как да влезнат в ЕС, ако не признаят българския си произход. Всяко отсъпление от тази позиция ще е равносилно за край на Кирчо и компания и ново изостряне на напрежението." Това е положението.

Числата от тотото закъсняват, явно не стигат процентите и сега добавят делтичка към омикрончето. Само в дира няма новина за премиерския съветник - асспродух от Берн. А сайта афера се мъчат да го блокират заради снимката. Влизайте и вижте за какъв педерац иде реч.

колко трябва да си нагъзен да отидеш да се срещаш с правителство избрано преди няколко часа. Някой връзва ли се че били "харвардци" - това значи само едно, че и двамата са се научили добре да работят за чужди интереси- за големия капитал подкрепян от управниците. Излезе статистика с колко са забогатели най-богатите и колко милиона са минали към най-бедните. Това става само когато управниците работят за бизнеса, никой бизнес не успява без гърба на уравляващите, те за това си ги назначават,а раята да им плаща заплатите и разходите.

.

Киро трябва да бъде съден за държавна измяна, няма какво да си правим излюзии. Затова иска да сложи негов прокурор който няма да го пипне каквото и да прави. Играе на едро ама i цената която ще плати е голяма, няма да остане ненаказан.

Но някакси и северомакедонският Харвард звучи/дрънчи кухо, неубедително и откровено заблуждаващо като нашенския Киро. А дълбокият смисъл на изказванията им е в стил "ала-бала", но с вашингтонски акцент.

Мутрата Борисов е бита карта. С него и без него България ще осъмне. И ще пребъде!

Притеснителното за България и интересите ѝ е, че Кирчо отива там, без да е канен и с неизвестно каква шеподготовка и послания към отсрещната страна. И независимо от решенията при Президента, тоя като нищо може да оплеска нещата, защото, от една страна, у нас говори ( основно по темата) едно, а навън говори друго, и от друга, май българските интереси не са му основен приоритет. Ще се чуе утре.

Така ли ще изглежда влака София - Скопие? https://english.news.cn/20220117/1f6dfb147d384df9ac64aec4fa6bb5fe/202201171f6dfb147d384df9ac64aec4fa6bb5fe_QwAccai5g93o5P6m.jpg

не, това ще е влака до луната македонската

Александър Македонски грък ли е или македонец ...две Българите с две държави в Европейския съюз - пускайте ги европейците са тъпи и мръсни разкажете им играта ,американците и те

Ще гледаме разговори между две марионетки на САЩ,които се чудят как да излъжат народа си

САЩ ли създаде "македонската нация", мать твою?

за българите !!

началото си с признанието на България, че сте държава, която ви призна и първа, и отказ от всякаква българска история, и проблема приключва за няколко минути.... после са вече други договри между държави и договрки...

Сега сме хванали севмаците за ташаците, нема пускане, докато не се откажат от сърбоманията.

неблагодарност и наглост и нужда от нас... за ес ... могат д ани плататя танковете, бронетранспортьорите и калашниците и амунициите изпратени някога безвмъзмездно.... докато сърбите им пратиха... поздрави...

Пак шикалкавите, посърбаци.

Сега сме хванали на тесно србските еничари у Македония, или ке ги клецаме, или те нас ке клецат.

ако мислите, че Киро-лъжеца може да направи нещо полезно за България. Комунистите издигаха не умните и знаещите българи, те бяха техни врагове…издигаха свой хора от тинята, простаци, криминални типиве, убийци, крадци, лъжци, мошеници, умните и можещите напуснаха страната, народа оскотя, затова сме най бедни и живеем най мизерно и още ни управляват комунистическите мунчовци и техните копелдаци, учили в скъпи западни университети с крадените от бащи и деди наши пари.

да изпратим в Македония Димитър Ковачев – Фънки . Друго си е адаши да преговарят..........

Ке бегате или ке се предавате? That is the question.

настъпва яко на два на фронта - кирето е лукноавите комунисти- първо ваксини подчинение към запада да бъдат признати, второ да продадем македония подчинени на изтока... само нас кучета ни яли тука...

Няма как да влезнат в ЕС, ако не признаят българския си произход. Всяко отсъпление от тази позиция ще е равносилно за край на Кирчо и компания и ново изостряне на напрежението.

вето.... не ви щем нищо.. толкова...

България и РСМ са повече от Братски Народи Кои го интересува какво е било преди.Трябва да се Мисли за бъдещето.

в 2 държави.

същото могат да кажат и турците! Като не ни искат жителите на РСМ на сила не става! Албанците съо имат мнение по темата!

Щом има хора, за които миналото няма значение (по сев. македонски изказвания основно), значи няма място за спорове с по-голямата и стара държава България и е редно да се приеме утвърдената и подкрепена с доказателства обща история. Тя съществува, описана е детайлно и може да влезе в употреба и в двете държави моментално. Не звучи сложно, нали? И проблемът отпада на момента

Приема ли нашите условия или ще си ЕПМ?

Утре е добър ден за изритването на наш Киро КУРОленцията . Макето му скроиха шапката. Киро да си носи резервни гащи , ще му потрябват. който сам си го направи , никой друг не може същото да му го направи. капана щракна , прост Киро налапа сиренцето.

АЗ НЕ ЗНАМ ДА ИМАМЕ СПОР ЗА РЕШАВАНЕ! Ние искаме РСМ да се съобразяма с историческите факти ! Нито имаме териториални претенции,нито искаме те да имат към нас!

Червената другарка Румена Радева ни насади на пачи яйца ! Селфитата му и конгречулейшна ще ни излязат през носа сега !

Ковачевски ли ще бъде шеф на македонската ВЛАДА? :) Какво е казал за нашите "относи" и "соработки"? Ще приемаме ли макетата "У Европската уния"? :)

Не им се получи да са наследници на македонски и сеги искат да са прабългаре , търсят да откраднат идентичност

Споко от Козяк са пълни оптимисти.

Основният въпрос е ОТГОГА сте такива и ОТКОГА си говорите езика. Подсказка - 1945 година.

Разни държавички с 30 годишна история се пъчат и спорят, все едно Адам и Ева са ги основали. Едни и същи са и укрите и макетата, все от нас нароени люспи. Простокирето да си продава билета и да иде да олопка един безглутенов чийзкейк!

А Нуле лумпена-сърбофашист какво прави сега? Някой знае ли да ми каже??

Какво прави ли? Завръща се тържествено в Сърбия. ГОЛЯМА ГРЕШКА направиха австралийците! вместо да качват сръбското лайно на модерен самолет, просто трябваше да го пуснат в тоалетната чиния И ПОСЛЕ ДА ПУСНАТ ВОДАТА. Щеше да замине в канализацията и край на проблема с Нолето.

Банкянската кадъна Бойка Борисова ни насади на пачи яйца ! Селфитата му и конгречулейшна ще ни излязат през носа сега !

Македониските Харвардци срещу Харвардци от Канада.....да видим кой ще защити Българските интереси

Аз има по-добро предложение. Определяйте се за македонци, говорете македонски, но напишете, че и двете са произлезли от България. И всичко е точно.

Определено ТЕЗИ са за НЕ! Да водим клоуна на гадев, каква ще я свърши!

Предвид съмнителното поведение на Кирчовците, въпреки Рамковата позиция и декларацията, приети с пълно единодушие от НС, въпреки категоричните решения на КСНС от миналия ден, мисля, че няма да е лошо българският народ да се произнесе на референдум и мощно да потвърди българското "НЕ" за РСМ до приемане на всички точки, подробно описани в Рамковата позиция, отнасящи се както до правата на българите в РСМ, така и до историческите въпроси.