Димитър Ганев: Проектокабинетът на ГЕРБ е послание за евроатлантическа насоченост

Ако няма кабинет, животът на 45-ото Народно събрание приключва между 8 и 12 май, заяви политологът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой по дяволите е този??? Поне напишете,кой му е баща та да се сетим,чие мамино синче е.

Кой аджеба издържа Изследователския център "Трейд"? Не ми се иска, това да е от данъците ми. Що се отнася до това народно събрание, то има само една мисия - Смяна на личния състав на ЦИК, РИК и всякакви други *ИК, каквито има, осигуряване на машинно гласуване и намиране на възможност за лесно пгасуване на българите в чужбина.

А дайте малко и Балканяшка насоченост! С амерканците ли живеем тука ? Дупетта все във Флорида си печем.

Ще стане много голян пиниз ако вземат че ги изберат!Например БСП и ДПС гласуват за тях.Гарантирано БГ изчезва от картата до края на мандата.....

Като му гледам мръсната продажна физиономия на тоя, пък и очевадно насочените в защита на мафията герб коментари, си мисля, че в сравнение с него, съдържанието на кофите за смет изглежда чисто като пролетни цветя със сутрешна роса!!! Тоя Ганев е от онези продажните (като Дилов-син и Вельов), които вероятно няма неща дето не биха свършили за пари!!!

Който е за евроатлантизма да се ваксинира ,да не чака. Спасете животи, Антиваксърите да треперят от Ковид 19

Ние гейовете сме за евроатлантическите ценности.

90 процента от хората са русофили. Ще има референдум за излизане от Европейския съюз и НАТО.

Митьо стига слугинаж запази малко достойнсто

По-голяма глупост наскоро не бях чел . С това изтъркано клише ДПЪСЪТО-на Карадиътъ-а и ЦЦ се явиха на изборите . И резултатите показаха , че “Евроатлантизма” не е актуална политическа тема . Повечето избиратели/ българи отдавна не се вълнуват от тази тема . Станали сме членове на НАТО и Точка ! Има далеч по-важни и належащи послания и реални действия ,които ВСЕКИ БГ избирател очаква да се случат НЕЗАБАВНО !

Не знам за Евроантлантическа насоченост, обаче за насоченост към усвояване на Еврофондове и прадажност с евроантлантическа ценностна система за сметка на българския народ и с мълчеливото съгласие на колегите им в ЕС ми изглеждат тия мутри, посочена от друга мутра, познат с прякора Тиквата.

Този платен трол на ГЕРБ допуска правителство на ГЕРБ !!?? Явно са го хранили добре. И БСП бяха основна сила на протестите срещу ГЕРБ,и е странно ,че журналистите са го забравили.

Много се впечатлявам от такива разсъждения, от млади хора! Напира ми един въпрос: - Ти... Така, захлупен ли си се родил, или деменцията поразява "пуберите", вече? Няма как да си млад, енергичен и мислещ, а да приемаш готовите шаблони на простотията, която ние допуснахме да властва в последните 11 г.

Едни и същи идиоти ни ги показват на телевизора!

В това "послание за евроатлантическа насоченост" нямаше да има лошо, ако отсъстваше елементът "атлантическа", защото с него заедно прилича на отвъдатлантическа, а това е лошо, много лошо и опасно.

вземи си "евроатлатническата насоченост" и си я заври ... знаеш къде!

Чалгарското правителство ще се разпадне и след това ГЕРБ отново ще спасява България.

Нямам представа какво представлява дисциплината Политология, какво и колко дълго се изучава и каква е ползата за обществото от тези “ специалисти” но този политолог, Димитър Ганев, буквално ме “ втрещи” с начина по който се изказва: “с фигурата на Даниел Митов се търси послание за евроатлантическа насоченост"- нямах представа, че за да бъде човек евроатлантически насочен трябва да притежава определена фигура! “ животът на 45-ото Народно събрание приключва”- НС няма мандат а има живот! “ 45-ото НС няма политически потенциал да роди стабилен кабинет въобще".-НС ще ражда! Кои са родителите, какъв ще бъде пола на новороденото и какъв ще бъде екипа по време на раждането не е ясно! “ Настроение анти-ГЕРБ може да направи спойка”-по принцип, всяка една спойка в живота която е резултат на настроение, след спояването променя настроението в противоположна посока! Да се спояват, няма лошо! “ ако се направи анти-ГЕРБ кабинет, той трябва да сформира позитивен дневен ред. ”- това е нещо ново и съдържа изключителна неопределеност, поне за мен! Кой дневен ред е положителен, кой- отрицателен и как се сформира дневен ред е пълна енигма! Сформира се дневен ред на НС! Както се казва на уличен език- айде стига бе или ай сиктер бе!

Как ще приеме Урсула на официално посещение В Еврокомисията чалга бабуините на Тошу Маймуняка , хамавите психодесни на Бойкикев и червените ощавени скумрии -Зайка Микина,Галевица ,Ванковица 1 ,Ал Капоница и прочие , като трябва да контролира със звероукротители?

Това е истински легитимния български кабинет. На протестърския сбирщайн скоро Европа ще им удари шута като незаконни узурпатори и самозванци и ще им спрат фондовете- не може 20 чалго мангала,градски педала и дърти ,червени уруспии да представяват народа!

Я се еб. отзад

Много верно и точно изказани мисл

Репликата се отнася за ГЕРБ - законния кабинет

Това е зареждане на България с де що има ракети и оръжия,превръщането й в военен полигон,за да запази интерс.... опс..ценностите на запада.

Горното е предложенп от" Евроатлантичесия съюз в България'

Кабинета трябва да е български насочен ! Тези като са евроатлантически насочени да си хващат самолета и да не се връщат !

Ако има кабинет, той ще е АНТИ-ГЕРБ!

Гласуването в НС ще е 75 за кабинета на Дани Митов, и 160-165 против!

Още един от хранилката на ГЕРБ! Този кабинет е безсмислен! Той просто няма да мине! Предлага се просто за да се предложи не!

Предлага се за да се сравнява с кабинета на ИТН ако се предложи.

ДеБъ десните са си чисти ЛЕВИ. Работят за другаря Радев, червената олигархия и съответно за Русия.

Врагът на моя враг е мой приятел

Ето я ''евроатлантическа'' насоченост Предложения за финансов министър Жечо Станков -син на агентДС Дончо Станков съдръжник на резидента КГБ Валентин ЗЛАТЕВ в бизнес с РУСКИ горива Предложената за МОСВ министърка Ивелина Василева -дъщеря на дългогодишния партиен БКП секретар в Нефтохим Бургас силно доверен човек на КГБрезидента ЗЛАТЕВ Предложената за министър туризма Марияна Николова-женена за ЛИЧНИЯ шофьор на КГБрезидента ЗЛАТЕВ Предложения за министър спорт Красен Крадлев -член на РУСКА Масонска ложа ,вкарал 2ма руски кгб агенти в строителство на Арена Бургас и така подарил на фирмата на руските агентура цели 38 милииона лева от бг бюджет

Но къде е истинската десница. Тези от ДБ са още по-зле и теглят силно наляво!

Десницата е ''дясна'' защото стояла от ДЯСНО на червения комуняга Андрей Карлович ЛУКАНОВ основател на СДС(сДС) Иван Костов- преподавтел по Научен КОМУНИЗЪМ в партийната БКП АОУНСУ агент ''Санкин''на ГРУ Мартин Димитров- женен за ПЛЕМЕННИЦА рода на Андрей ЛУКАНОВ Христо Иванов(Боикикиев) - израснал в БГ посолство в МОСКВА в семейство на БКП служители пгу дс Радан Иванов -цялата му рода БКП партизани от отряд ''Антон Ивановци'' и ''Чепинци''баба му Солчи Кордова с партизански псевдоним ''Елка'' най-добрата приятелка на Атанас Семерджиев партизанин шеф на комунистическата Милицията генерал един от създателите на ДС създател мутренските групировки СИК,ВИС2,Аполо и Болкан Бащата на Радан по СОЦа бил шеф а пристанище ВАРНА където ген.Семерджиев изнасял оръжия за братски СОЦстрани и режими(Ангола,Либия,Куба,Ливан,Камбоджа,Венецуела)

Тозио проект е послание за подигравка с народа и дебелоочие: здравен м-р е светвния шампион по смъртност от ковид Ангелов, а на енергетиката онзи с многото роднини в община Хасково -Делян Дорев.

Драги ми смехурко,Добрев беше напълно оправдан от съда след глупостите на Йончева,а здравния министър победи и в двата многомандатни района в които се беше кандидатирал,като във Варна победи Славуца.Ти ако си кьорчо или не искаш да виждаш,мнозинството вижда.

След толкова години управление на ГЕРБ на хората просто им писна да ги правят на улави... тъй че с каквото и да ни плашат тия от ГЕРБ няма как да ни уплашат.

Момко, що не вземеш да си скъсаш дипломата а...? А посланието да си го заврат някъде. Пример: не може да предложиш за министър на туризма Любен Дилов, като същия хал хабер си няма от туризъм. Поредната НЕкомпетентна и неграмотна шайка. Може би 1-2-ма стават най-много.

Щом тези не стават ще видим следващите

А Ганев с каква евроатлантическа насоченост е ;) ?

Образовай се

Тези плямпалца дали си вярват?