Димитър Аврамов: ”Обединени патриоти” са политически паразит

"Обединени патриоти" са най-големият политически паразит, но кабинетът "Борисов 3" ще оцелее, докато има и минимално съгласие с коалиционния партньор ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Аврамов: ”Обединени патриоти” са политически паразит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От биографията на този всичколог излиза ,че цял живот е бил на държавна ясла. И това ако не е паразит

При 80 % няма начин да е другаде. 90 % от социолозите не назовават нещата точно или лъжат. Добре момко мисли, дефинирай точно и се развивай.

след като се казва АВРАМОВ, той принадлежи към ШАЙКА, за която всички български патриоти са фашисти и трябва да бъдат унищожени.(справка виж елена коен)

Къде го намериха тоя политолог ?Тоя е поредния платен идиот на държавата .А бе вземете оправете живота на хората в тая малка но красива територия .Стига сте лъгали и заблуждавали хората . Колко живота погубихте със своята алчност .Къде ще ги носите?Но така е алчността затъпява мисълта и накрая .......е накрая идва гибелта!!

Правилно. Социологията е в криза. Сервитьорка и прислужница на режима и олигархията. Бълвоч, стакмистика и слабоучие. Без дълбочина и визия. Голф игрища, палати, ресторантьори, самодостатъчност и слагачи. Тръгвай.

"Причината е, че от Позитано 20 не излиза смислена концепция за реформи в начина на функциониране на държавата. Там се надяват да дойдат на власт в резултат на провал на ГЕРБ."

Мите, Чнг, Жив и здрав и продължавай в тази насока. Виж говорят по телефона-пари няма в бг..

Управлението на ГЕРБ е КАЗУИЗЪМ(унищожение чрез управление),а патриотите са македонска чета,,Као люде сме девет,као лайна десет".

Истината е, че т.н. "Обединени патриоти " задминаха и Яне Янев.

Кльопачката е важна зя тях. Далаверата ги сплотява.

На ГЕРБ ще му дойде времето да УМРЕ. Такъв е Живота. И като ПУКНЕ, ще Пукнат и Шутовоте около него.

Ние сме, като да сме наебани и забременели , като сме били смъртно напити - ГЕРБА- ри , "Патриоти" и онзи Глупак Сидеров. И това Леке седнало да си упражнява Българския "Език".

Поръчкова "История" ... толкова Смешно - Трогателна - я го Махайте тоз Хайванин от новините.

Димитър Аврамов има много здраве за неговите писания от Арменският поп. Обединените патриоти си вършат отлично работите в коалицията и моите лични поздравления за това. Честита да е новата 2018 Година на Патриотите, които успешно работят с ръководството на ГЕРБ. Честита и и със здраве да е Новата Година и на всички редови БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ. Пожелавам и повече добри постижения на успешната коалиция през Новата 2018 Година.

Щом толкова пишат за ОП значи са захапали някои дебели интереси.

Не е лош анализът, нищо, че няма числа. Но не мога да се съглася с пожеланието, ГЕРБ да работят за критичност. Това е лидерска партия, нещо като банда с главатар. Паднат ли от власт ще се разпаднат. Които спечелят изборите трябва да прочистят дъжавния апарат и общините от гейберасти.

Ало dir-a докога ще я държите тази тъпа статия да хули правителството. Турците сигурно и вас ви подквасват.

"политолог",,"социолог","анализатор","политикан" който да не е паразит,ходи по студия ежедневно,драска статии по вестници и всичко това поръчково и само за пари,хонорари и от всички органи на тялото им най-добре работят с устата.Тя работи и мели плява и булашик така година до година,та до пенсия.И този здрав,млад на снимката вече се е паразитизирал.

Едни разумни хора влезнаха в правителството да работят за България и веднага платените доносници започнаха да цвилят!

и ти си паразит-лапач,ама те траеме

НЕ ГО СЛУШАЙТЕ ,МОМЧЕТО МУ СЕ ПЛАЩА ДА СИ ПИШЕ ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,ВАЖНОТО Е ЧЕ ЛИФТ ЩЕ ИМАТЕ ЗАЩОТО ПАТРИОТИТЕ ГО ИСКАТ ,АКО ОСТАВАШЕ НА борисоф,ЛИФТА ЩЯХТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

харесва БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ,На ПАТРИОТИТЕ ИМ Е ПРЕЗ ОНАЗИ РАБОТА

+++++++++++++++++++

кокала !!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Язък че тия използват името Патриоти. Този политолог е умен.

На запад младите не харесват власите, много златотърсачки. . . обират им парите и ги пращат по живо по здраво ... Честито Новата 2018 година, нямам вяра за нищо, много години минаха, всяка година си пожелаваме, изпращаме и накрая едно голямо нищо--от непознатите, обезверените, болните, самотните, м ъ к а , няма ги, а ги отгледахме с голяма любов, но не сме от номенклатурата, там е , но няма как , няма справедливост Божееееееее, Да живеят, угояват, дс,доносниците, номенклатурата,

Кафа от политолози-врачки, родени, закърмени и обучени сред шуробаджанащина и корупция, дупещи се партийно в устрема към вечната власт.

един свестен български политолог.

Ха, ха с тебе станахте двама!

ДПСарска калинка Демир Ибрахимоглу (Димитър Аврамов) са изкашля с-у Патреотите.Къш бе чиба чиба бегай в Сарай за "огризките" от софрата на хидроинджинер паша

че Волен ще стане едно послушно Яне. Той даже задмина Янето, Георги (умното) Марков и т.н. лизачи на Борисов. На Валери Симеонов доверие никога не съм имал, на Каракачанов също - доколкото той е един много дърт динозавър в политиката, който така и нищио не направи за народа си. Валерката си е бизнес интересчия - разбирам го. Все тая. Щом с мутрите и крадците от герб направиха дослук да крадат заедно аз ги отписах на момента доживотно.

Че има още заблудени хора ,явно си комунист или турчин.И Герб и Оп не са ,,цвете за мирисане,,но да пази боже и от Комунисти и ДПС .

Няма принципна разлика между нито една от изброените партии, докато приликите им са съществени. Те всичките произхождат от БКП (БСП) кукловодите, без значение как са се декларирали и идентифицирали пред обществото и в политическото пространство, като някои от тях са откровено незаконни и противоконституционни, като етническата ДПС, никоя от тях няма ясна и последователно следвана идеология и програма, всичките освен с еднакъв генезис са лидерски, тоест създадени от и около един човек, тоест избралите го и подкрепили едни и същи кукловоди, със строга йерархия и субординация. С две думи - без значение коя е партията и какви ценности декларира, тя цялата във всеки един момент ще направи точно това, което каже и разпореди главатарят й, тоест това реално не са партии в общоприетия смисъл на думата, а групировки! Просто едните са по-гладни и безскрупулни и крадат по-безогледно и нагло от другите, и някои са по-умни (лидерите им) от други. При друг избор на кукловодите им спокойно Борисов можеше да е начело на БСП например, Корнелия - на ГЕРБ, Яне Янев - на Атака, а Болен - на РЗС ли беше шайката около Яне. Но такива роли са им раздадени, така са ги избрали, такава игра играят. Ти говориш за заблудени хора все още, но е иронично, че ти самият не виждаш очевадното. Борисов бе подбран от кукловодите да оглави нова партия като алтернатива на тотално провалената и компроментирана БСП (и Цветанов му бе аташиран да я създаде), но преди това напусна и толкова любимата му работа в пожарната, защото не можеше да се раздели с партийната си книжка - толкова му бе свидна на душата! Имал и кога точно тя му отмиле толкова, според теб:) И дори се опита да се изкара репресиран от комунистите, а е оглавявал катедра в ДС школата в Симеоново - Пожарникарския файултет, доколкото си спомням...Стари милиционерски пинизи - усмивки от старите ленти...

Тук някои все още си мислят,че българите ще си повторят грешката при следващи избори. ОП измамиха толкова много наивни хора с лъжливи обещания,че се усетиха,но - късно. Гешка имаше, но....прошка няма да има.....

Модификация на 'крастави магарета през 9 баира се надушват'. А едни политически паразити се сдушават с други полически паразити но по волята на народа, това е гадния момент.

Хиляди пъти,предпочитам ПАТРИОТИТЕ и ГЕРБ, пред КОМУНИСТИ и ТУРЦИ - най АНТИЧОВЕШКИ и АНТИХРИСТИЯНСКИ ПАРТИИ. АНАТЕМА ЗА ТЕЗИ ГЛАВОРЕЗИ

Чакай бе пишлеме, още е рано да се напиваш! А между другото, ако не бе Стамболийски и 5-6 хиляди изклани на 6.6.23, нямаше да има 23-то септемврийското въстание! А и Белене бе открито тогава за да се затварят въстанниците и като е нямало място са ги давили в заварени шлепове в Дунав, които още могат да се видят при ниски води! Ако нямаше рязани партизански глави, безчет избити по улиците на София и провинцията противници на фашагите, ако нямаше гешефтари продавали брашно с млян мамул за армията ни, ако не бяха разстреляни децата от Ястребино от чичото на мастит "демократ", ако не бяха без съд удошени Гео Милев, Хербст, Ясенов можеше да ти мине приказката за "главорезите"! Око за око, това е бил законът от септември до ноември 1944г и е прекратен от правителството на ОФ! Ако аз ти бях изнасилил сестрата, убил бащата изселил майката и запалил къщата, а ти бе в гората, нямаше ли да ме изкопаеш изпод земята и да си отмъстиш? Щеше, ако си бил нормален мъж!

ходи се гръмни бе миризлив опикан старчок. не заради шепа терористи са избити хиляди невинни хора- доктори, търговци, адвокати, полицаи, военни, учители , а за да се наложи комунистическия режим. Лично познавам историята на десетки хора, които са били зверски убити от комунистическите палачи, без да са имали каквато и да е политическа или обществена дейност или нещо насочено към т.нар. партизани, които са били чиста проба терористи и съветско-руски агенти. Убити от еснафска завист, че са имали малко повече от убийците си, че са работели и са се трудели и не са гледали в паницата на другия, как да му я заграбят вандалски.

ОП са се впили като кърлежи във властта. Ще смучат,докато могат,защото осъзнават,че ще им е за последно.Те вече са политически трупове.

духаш ,под вода ,да не се вдига пушек,ПАТРИОТИТЕ са избрани от БЪЛГАРСКИЯ народ ,това че на теб не ти харесват ,на ПАТРИОТИТЕ И НА ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ им е през онази работа,паразити аз наричам такива като теб ,на които им плащат от чузбина....

А можеш ли да ми кажеш В.Симеонов колко депутата има и колко са на Сидеров и Каракачанов?И колко от този български народ гласува за тях?

ТЪПАНАР си нещастен и мизерник прокажен! Патриотите ги избрахме, защото имаха истинска визия и платформа , с която подведоха над 200 000 хиляди избиратели. Сега имат единствено анални конвулсии! Съжалявам за тях, май това беше поредното творение на ДС! На следващите избори ще са забравени като ибриците в султански конак!

Паразити управляват дебили, а Аврамов е много толерантен,не знам за кои паразити е гласувал, но става за чеп за зеле.

НАПРАВО СА СИ 3-ЙКА ТРУДОУСТРОЕНИ ГЕЙОВЕ :))

Паразити са за всички продажници затова лаят срещу тях-турци цигани и комунисти

предпразнично...

Каква държава, бе Аврамов, това е територия-протекторат!?

Само О.П. говорят, за това: В София спадът е 3,6%, в Русе е 8,8%, значи 2,4 пъти по-голям от средния спад за страната, а във Варна неизвестно и необяснимо защо раждаемостта само за година е намаляла с умопомрачителното число 17,0%. Спадът в морската столица е сравним със спада на раждаемостта по време на сраженията и терора в Сирия. България умира и причината е : Неефективна управленска система. Ще започнем да се оправяме, когато преминем към Президентска република.

ВСИЧКИ ПАТРИОТИ В БЕЛЕНЕ ДА ПУКАТ КАМЪНИ.ТЕ НЕ СА ПАТРИОТИ А БИВШИ ДОНОСНИЦИ НА ДС.

Важното е да не допускаме, наследниците на най-големите врагове в историята на Българиа (турци и комунисти), никога повече до властта.

Важното е вие НеПатриотите..жалакта Патерица на Мутрите-Палачи на България...ГЕРБ да устискате до 2020г. докато има милиарди за Крадене от Фондовете !! После ..вас Предателите -НФСБ,Атака и ВМРО ...няма да ви има на политическият радар.

И до 2020 ще развявате несъществуващите плашила Комунизъм,ДПС за да отвличате вниманието на хората от Грабежа и Предателството си ! .... Комунизма Вече ....след 20+ години Убииствена ,наложена от Запада "демокрация" ... ...изглежда Силно Примамлив за тези които са живяли в него !

АМИ ТЕ ТЕЗИ ВСИЧКИ СА В ГЕРБ НАЧЕЛО С БОКО.ТАКА,ЧЕ ГЕРБ СА ЛОШИЯТ ГЕН. МАТРИАЛ.

не са никакви патриоти, а са политически скопци, които за разлика от родолюбиво настроената си и милееща за единението и просперитета на България членска маса повече се интересуват от личното си положение и облагодетелстване чрез заетите властови позиции!!!

Минута по-надолу писах нещо в подобен смисъл . Да ,НеПатриотите разочароваха 90% от избирателите си !! На Останалите 10% им беше Платено с добре платени раб. места,проктчета...!

Аврамов, тези "паразити" са избрани от българския избирател. Ти наричаш стотици хиляди българи паразити. Словесен паразит.

Обединените за Грабеж със ГЕРБ... ..НеПатриоти-НФСБ,А..така,ВМРО .. ..са Паразити във Властта !! ..казва човека. Четене с разбиране ! За мен те са Празити в Политическият живот на България също ! Казвам като два пъти гласувал за НФСБ допреди 4 години ,когато им лъснаха вълчите алчни зъби по овчата кожа !

Че си трол, трол си! Че си платен, платен си. Че си червен, червен си.

Като се отвратиха от Бсп и Герб и обрулените хорица са видяли ,,нова надежда,, А то какво се оказа също като НДСВ ,но по добре ОП отколкото ДПС те са най голямите паразите и кърлежи

бг народ спаси едни човекоподни,които отдават всичките си сили за разпространяването на омразата и разцеплението в обществото(а).питам се ,дали затова се смятат за богоизбрани от ...сатаната ?рано или късно ще имаме отговор и на този въпрос .