Протестите в Турция продължават седмица след референдума

Демонстранти излязоха вчера в Истанбул на нови протести против резултата от референдума миналата неделя, предадоха ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Протестите в Турция продължават седмица след референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tази новина на дир бг се нуждае от ревизия, защото не е вярна, тези демонстрации ги няма в събота и неделя бях в истанбул никъде не видях да има демонстрации. Pедно е дир бг да направи справка или консултация със запознат с новата цивилна конституция и президентско управление , където ще се види че правомощията на бъдещият нов президент на република Tурция спечелил през 2019 година не го правят диктатор . Tук повечето коментиращи са неотклонни антитурско настроени и незапознати с действителността в Tурция ,също така са манипулирани и подведени от западната анти-Eрдоганова пропаганда.

Човече, дори и още да не е така, ще стане в бъдеще, Ердоган ще стане диктатор, тиранин, султан или халиф, той лично ще коли и беси, тези които не го слушат и не мислят, като него! Ще промени конституцията и всички законови норми и ще го направи, дали бавно и полека или бързо и отраз, той си знае! Пак ще си говорим 2019, 2020 или 2021 години примерно! Той ще спечели категорично вота Ви за президент на изборите през 2019 година, и след това ще се провъзгласи за султан или халиф, като реформира най късно след избора си за президент, конституцията и други закони, които му позволяват да се превърне в диктатор и тиранин с безгранична власт! Помни ми думата!

Hе е така ,защото новата конституция не му дава тази власт. Eрдоган не е вечен , така че няма страшно ,плюс това турците никога не са имали и нямат радикални мисли както някои близкоизточни етноси по специално арабите . Az живея сред тях ,имам много добри познати които не обичат Eрдоган , а така също и такива които го уважават , така че има пълна демокрация . Mного голяма част от турското общество подкрепя Eрдоган не от страх а от уважение и вяра че страната им с него ще просперира.

Б.Борисов изпрати поздравителна телеграма на Р. Ердоган .

"Наричат ни диктатор.";)) "НИ"?!;)) Хубу де, не си диктатор, съвременен мюсюлмански крал си или султан, или халиф или както там се полага на "височайша" персона, която говори за себе си в 1 л., мн.ч.;) То и френските крале така са говорили за себе си преди да им резнат зелките на гилотината...

Какво общо има страданието на мюсюлманските дечица в Сирия с това да въведеш президентска неограничена власт.Какво ще помогне това на тези деца.

Ердоган върви по стъпките на Хитлер. Той е турският фашист. И ще свърши като Хитлер. Рано или късно отново Русия ще спаси България, Европа и света от турската чума. Хайде, бесувайте сега соросоидчета.

всъщност ердоган си е типичен руснак! ще изпия сам водката, за да не навреди на другите!

Нищо не знаеш за Хитлер,четеш изкривени истини.Не съди дедите си/те са му се възхищава ли/...и до ден днешен още ползваме създаденото от неговото време.

И на Ердоган му се възхищават. Това е клишето "Хитлер". Точно така са се възхищавали и на Хитлер, докато не е предизвикал смъртта на 100-на милиона. А и днес виждам му се възхищават, понеже водил борба срещу тютюнопушенето. Сякаш е единственият, който е водил такава борба... Няма напълно пложителен и напълно отрицателен човек. Но има сбърканяци като Хитлер и... като теб очевидно.

Русия никога не е спасявала нито нас, още по-малко света от Турция, въпреки 13-те войни които води с Турция, всичките загубени. Фашизмът дойде у нас от Русия на 9.9.44г.

Бегай у психото, Наполеон те чека.

О.лигофре.н.

Прав си с изключение на частта за Русия. Ердоган и Путин са първи дружки, точно както Хитлер и Сталин преди да сритат шапките.

Какви първи дружки, всичко е интереси. А Русия никога няма да даде на Турция да присъедини България към бъдещия султанат или халифат, за който си мечтае Ердоган. Пример е именно освобождението ни от турско робство, като това е бил повода Русия да иска да има пряк достъп до проливите - Босфора и Дарданелите, защото целият и черноморски флот трябва да минава от там, а това е стратегически изключително важно за всеки главнокомандващ армията на Русия, какъвто е в момента Путин!

Още един луд, но с власт и то каква .....

Как му олизаха задните части с тоя филм за Ердоган- номера турски,бил човек с недостатъци. Турски сериал