Дежавю: Крадец пак нахлу в дома на лекаря, който застреля Жоро Плъха

37-годишният рецидивист, който е задържан, е излязъл от затвора през април т.г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е поради липсата на адекватна наказуемост в Наказателният кодекс и поради това, че дори наличните там лигави наказания, не се прилагат от садиите. Някои от най-масовите хъхpeшки престъпления, са абсолютно безнаказани, а това са незаконна експроприация на чужд имот, незаконно строителство, незаконно присъединяване към ВиК и ел-мрежата. Твърдят, че това били "дребни" нарушения и било "човещина" да си затваряме очите пред тях, щото "горките роми няма къде да живеят", но това не е така - защото първо се създава неравнопоставеност (българинът няма право да строи и в собствения си двор без разрешение, но трябва да се загробва с кредити до живот, за да има дом) и второ - основно - защото незаконните хъхpeшки свърталища са генератор на престъпност и неграмотност. Това са си развъдници за престъпници. Отделно предвидените в закона наказания не са съобразени с манталитетът на изрoденото плeме. Те не се плашат от затвор, в който само лежат и получават наготово храна три пъти на ден, нито от актове и глоби, които изобщо не плащат. Следователно трябват за тях истински наказания, от които хъхpeците да се страхуват - бой в мазето на районното, тежък принудителен труд в мини, каменоломни, тухларни, екзекуции за най-големите звeрове. Неграмотността, педофилството също трябва да се наказват. Да се унищожат всички незаконни свърталища. Никакви социални помощи за отказващите да работят. Само това ще очовечи голяма част от тях - а ако не им харесва, да се махат от държавата ни.

Време е този доктор да се изнесе от циганската маала!

От селата се изнесохме, сега и от градовете и "имало едно време България" - това ли ни е стратегическото решение?

Е как съпругата на доктора е съобщила в полицията че има човек в някаква стая в къщата като в статията се казва че семейството на доктора не са си били у дома? Жена му ясновидка ли е? Или доктора не си е бил у дома, бил е някъде с друга жена, а съпругата му си е била у дома?

Има СОТ

Аз искам да кажа че не оправдавам убийството извършено от лекаря! Нали се лекар с а спасяваш човешки живот, а не да го отнемаш? Не знам как е възможно да убиеш насилствено човек, дори да е влязал да краде! Нима така ще се превъзпита? Нали знаете, ако убием крадците няма да останат само честните, ще останат само убийците! Затова подходът трябва да е друг: трябва да им покажем че това което правят е лошо и също да ги научим как да вършат добро. Убийството не е решение, също така и лишаването от свобода! В затвора няма да попадне на хора! Там няма да стане човек! Там се създава общност от хора които искат да крадат! Затова друго е решението! А за доктора който уби Плъха трябва да има наказание!

Гледай филма "Kalifornia" (с "К", не с "C", не е случайно). Там на един такъв като тебе му идва акъла, в края. Наказанието лишаване от свобода има повече от един аспект, Първият е възмездието - чрез налагането на това наказание в обществото се налага усещането, че дадени действия имат определени последствия и по този начин се търси превенция от бъдещото извършване на други престъпления. Вторият е изолацията - ако даден индивид категорично отказва да живее според признатите в обществото норми, то той бива изолиран от обществото, за да не представлява заплаха за останалите членове. Едва третият е реабилитацията - целта е осъденият да бъде откъснат от потенциално вредната си среда и да бъде поставен в изолирана такава с контролирани влияния, където да може да осмисли постъпката. Този ефект е най-търсения в Северна Европа, където затворите са като почивни домове. По нашите ширини обаче действат предимно първите два аспекта. И в условията на широко разпространена корупция ефекта от първия е почти никакъв - хората си казват "Нямал пари, осъдили го", а не "Извършил е престъпление, осъдили са го". При нас най-големият ефект има изолацията. Затова и затворите са нужни и са малко. Защото за обществото е по-добре поредния "Плъх" да чука камъни зад решетките за наша сметка, отколкото да е навън и да върши престъпления, пак за наша сметка. Ако искаш, за да спестим обществени пари можем да ги пращаме при теб. Ти ще ги реабилитираш. Ще им обясняваш. И така до изтичане на присъдата. После пак.

Как ще се превъзпита, бе - ти идиoт ли си? Да се превъзпита същество, което цял живот върши само и единствено престъпления? Защо не се е превъзпитал досега? Какво - лекарят е трябвало да се остави да бъде грабен и дори може би убит (защото т.нар. "плъх" го е нападнал) само и само за да остане толерантен и да не ставал убиец? Заради мислене като твоето, държавата ни е на такъв хал... и ако искаме да си я върнем - нашата, нормална България, физическото унищожаване на "плъховете" трябва да стане норма и правило, а не осъдително деяние !!! Живота на подобни б0клуци трябва да струва точно колкото струва един патрон за пистолет !!!

Лайно пак влезе в кенефа. Голямо дежавю.

Редно е , като го оправдаят, да си извади разрешително и да си купи законен пистолет….

Нали при румпата нямаше престъпност

Държава населена със полу идиоти, които,си избират завършени идиоти да ги управляват..

си прав мадурко, населена е с Идиоти, като теб.

Той човека вече не смее и да се защити! В каква държава живеем. Пияния шеф на МВР е зает с други дела, а престъпниците изпълзяха от дупките!

Време е комунизмът в България да завърши и да настане НОРМАЛНА ДЪРЖАВНОСТ. Частната собственост е НЕПРИКОСТНОВЕННА и този Плъх#2 трябва да бъде разстрелян не за кокошкарска кражба а за влизане с взлом в частен имот при тежък рецидив.....Това'ищи ПП(п....п...)

tonk11

Не му върви на тоя доктор. Трябва да си сложи табелки по прозорците и вратите с името си, и кратко описание - аз гръмнах крадеца Жоро Плъха". И вероянто няма да припари никой тогава.

Само едно нещо ти куца. Най вероятно над 80 % на професора Христов, крадеца няма да може е да чете.

Мъжът ѝ директно е щял да се обади на някоя погребална агенгия!

И на този му е омръзнал живота.

Я ток ще го гръмна високо на стълба....я доктор ще го гръмна в личният си гараж!

Трябва да си много тъп за да му се навлечеш на Доктора в краката. Едно време дружеше с мутри и правеше със 70кг за бицепс, пък като знам, какво круше имаше.

Гледахте ли го тоя последния случай в Сащ, дето 17 годишен застреля 3ма на улицата с пушка, защото се почувствал застрашен и го оправдаха. Тука ще е пълна вендета, 1 милион убити до месец ако го има това.

дето един педофил му каза, че ще го убие и после го гони и се метна към него да му отнеме пушката? друг наркоман го удря със скеитборд и се опита да му вземе пак пушката, а третият обикновен домашен насилник само беше насочил незаконно притежаван пистолет към главата му? за този ли говорим???

Абе истината е, че ако едни други хора си бяха свършили работата гаменът нямаше да се въоръжава, а съселът нямаше да има възможност да продължава да краде.

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите. И те самите доказват този ФАКТ всеки ден!

И Ванюха Дурак.

от дира ли си, зловонящ дух?

Жив късмет е, че не си е бил вкъщи! Иначе и втори плъх отичаше чрез експресна рентгенография! Респект, докторе!

Русия жа му главста на кол на оградата да видим кой ще дойде! но съдът е този който стои мулира цялата престъпност в България

Два грама са достатъчни е ребрата, ако ли не - цели се направо в главнята

Го очистваш без предупреждение. Дори не те питат кога и как До съд Пък абсурд.

Еми доктора просто трябва си седи вкъщи със заредена пушка и да ги думка един по един. Не вярвам някой да му се сърди.

Какво ще рече "пак"? Или пак е влязъл в гаража му?

Поговорката гласи : където е текло пак ще тече и където са крали пак ще крадът .

Според българското законодателство, сега е трябвало да го посрещне с хляб и сол!

Що, няма пари да си купи друг пищов? Ако не го убие даже ще го оправдаят вместо условна.

Добре че добрия доктор не си е бил в къщи, че и тоя мангал щеше да се самоубие жестоко :)

Нищо чудно няма да се обадиш в районното, че има крадец в дома ти, а да не си в него!!! Казва се интернет УЕБ КАМЕРА за 60 лева!!! Че даже имат и функция да ти писка телефона като засече човек!!! Не е нужно повече да се чудите как опарени хора от крадци си защитават дома като ги няма!!!

Мангалите дето пишат тук откъде да знаят за такива неща?!

По добре да не ги знаят и да не се пазят, ама вие даже им кажете и къде сте ги монтирали.....

не че нещо, ама РЕНТГЕНОЛОГ бах мааму и КИНТИТЕ после що не лекували ами НЯМАТ ВРЕМЕ ЗА ГЛУПОСТИ е ЗАТОВА ...

Ето защо трябва от време на време да пишете за случая Кайл Ритенхаус в Уйсконсин!

ах милозливите дирлайнари към убийците и лумпените и пак за незнаещите Никога неенахлувал плъха в домът му първоначално убиеца разправяше че уплашил жена му и ги нападнал жена му нее била цяла седмица в къщата. плъха и в гаража не е влизал който е гаражна клетка доста далеч от домът и няма следи от взлом на масивна желязна врата с 3 неразбити ключалки плъха е намерен на капака на кола прострелян в Гръб нее имал нищо остро в себе си убиеца 3 дена уговарял съседи да лъжесвидетелства и крил обстоятелствата. Толкоз. тоя и оня опиц трябва да лежат з аУмишлено убийство .

Така си е. Ама кат мразим мангалите закона не е важен. Чист психопат убиец е тоя доктор.

И що триете мнението какво нарушава?!!! а истината.. Разбрах цензура и как тъй не ви изнася тя? симпатии към убиец че и оправдан?

И до днес няма категорично доказателство, че самоделката на Опиц е причина за смъртта на наркомана. Това първо Второ, мнооого се загрижихте за криминалните нещо....

Грижа мие справедливоста така всеки почва да пуца кат пийне 2 ракии ако раязрешат оръжие за 2 месеца булгаристан рязко се Обезлюдява за криминалните ако съдията го бе вкарал в пандиза няма престъпления.. а сега 1 има убийство 2 има двоен аршин с кеш суми

Си братчеда на плъха?! Научи се на правопис и тогава коментирай! Разпознаваем си! Ок!?

Това е нашенецът, незаконни оръжия, саморазправа, лъжливи показания... Иначе много мразим престъпниците. Нали викахте ако бил викнал полиция нямало да дойдели. Ето че са дошли и са си свършили работата. Предният път ако ги беше викнал щеше да си спести една шапка пари.

Докато доктора е навън жена му се еве с мангали. Като ги хванал на калъп. Ах нахлул вкъщи. То от тъповата му мутра личи къв рогоносец е тоя.

Стреляй по жена ти док. Тя е манго ловер.

личния ти опит е от значение? Сигурно. Разведи се с твоята уроспия и недей да пишеш глупости.

Много платени коври съм порил и съм ги кефил. Като ги хванеха съпрузите всички ревяха че били изнасилени. А гълтаха с кеф ненаситни.

Егати и комплексара си! Истинският мъж няма да се хвали тук! Боклук!

в някои случаи еректилната дисфунция е лечима. Обърнете се към специалист. От извратените ви приказки е видно, че сте мекопишковец.

Другите, които оправдават убиеца? Убит в гръб човек, щот ровил в някакви железа в двора. Към какъв специалист да се обърнат?

Д-р Пол Кързи .

Крайно време е да се разреши притежаването на оръжие и въжможноста да застреляш всеки нахлул в дома ти..

принципно и сега е така...низбежна отбрана ако влезе чрез взлом

НЕ е вярно. Ако не е въоражен и не можеш да ДОКАЖЕШ, че те е нападнал, го духаш, и идват келешите като тая по-горе, и почват да говорят за 'убийци'.

Статията пропуска да каже че доктора е оправдан за убийство но 3 години е разкарван по съдилищата и накрая е осъден условно за незаконно притежание на оръжие. Така е в европейска българия - най-големите боклуци ги охраняват нискочели говеда от НСО. Малките крадливи боклуци почти всички имат законно или незаконно оръжие. А за нормалните хора оръжието е практичекси забранено.

не е разкарван а сее крил 3 дена..и е доказан убиец с тези съдии сте винаги в блатото най виновни с амагистратите няма дори заплют съдия всики обаче с а милионери и даже рашков "белият"с 12 тоалетн..

Редовни гости като Плъха ти пожелавам. А ако си от неговата порода - скоро да попаднеш на някой собственик на огнестрелно оръжие, та да ти изясни принципите на частната собственост.

аз пожелавам такива като псевдодоктора да те срещат с незакони оръжия

как пък 1 не вдяна Нее Влизано НИКЪДЕ ! частна собственост или гараж Никъде --- бил е на улицата гонен и застрелян в гръб що ли?

Млъкни бе рапон.

Защото въпросният доктор за разлика от ""българските бизнесмени"" не съди държавата и медиите по международните съдилища. Ако беше честен човек като въпросните ""бизнесмени"" сега щеше да е милионер...

Е че като има незаконно оръжие искаш да не го съдят, така ли? "ма аз ли съм най-големият престъпник", познатата мантра. И колко голям престъпник трябва да си че да те съдят бе? Тея с "криминалистическите" регистрации и те смятат, че не са най-големият престъпник. Ама питаш що са на свобода.

Има нещо много сбъркано. В 22.00 часа съпругата на рентгенелога се обажда в полицията. Но по долу пише че през това време семейството не е било у дома си

Явно е видяла през прозореца някой да се разхожда в тях докато се прибира ? Тегаво за схващане ?

Най вероятно крадецът си е налял едно уйски, и е запалил цигара на балкона. И е чакал компания. Доста тегаво

Да си чувал за камери за наблюдение?

Крадецът тия няколко бутилки алкохол къде ги е държал? С тях ли е влезнал или заради тях? У наше село едно време само заради това се крадеше че като ги напънеше абстиненцията...

Не всеки пие домашна ракия (нищо лошо в това разбира се), някои хора си поддържат бар(че) с маркови питиета. Аз примерно пия рядко и по малко затова също имам барче с 6-7 шишета бърбън, джак, скоч, коняче... И тоя явно е решил да чори и пиенето. За което всъщност си заслужава да го гръмнат.

Дай си адреса или ме покани на гости да те освободя от това "бреме" ...с барчето де :)))

jingiby

Циганин ли е, или да?

Ами тоя не знае че доктора стреля.Трябва табела:застрелях вече един влезнеш ли ще бъдеш втория.Ще се замисли...Какво е това чудо бе такива атаки!

Това си помислих и аз!

Няма да е зле да сложи и снимка на застреляния крадец с надпис под нея: "Помните ли ме? Ако искате да свършите като мен - влезте."

Само едно е лошото,че на доктора му реквизираха пищова.

То хубаво да го напише, ама тия не могат да четат...

aхах

Докторе, ние, старомодните, честни хора, сме с теб! Браво за смелостта!!!

точно не сте честни за убиеца аплодирате дано ви срещне как пикаете пред погледа му и ви запуца не е чудно щом старомодните си имате убиец и крадец за национален герой никъде не срещано в европа имате си и обекти на името на фашиста б3 и цялата му рода

манго, недей да кълнеш. връща се.

И на тоя да си му пръснал тиквата !

докторчето да беше направил като предния път!

Да сложи табела: Внимание стрелям на месо, ако ми крадеш дома И да пуца яко мангали и други боклуци

Няма нужда от табела ! Частната собственост е неприкосновена !

Неприкосновенна е ама в Тексас :)

И тоя смърдел да си го гръмнал докторе.

Крадяща мангуста да се отстерлва на място!

Остана ли поне едно българско семейство или дом не пострадали от тъмнозелените индийски скакалци?Някои дори по два пъти и повече.

Този убиец не е ли в затвора ?

Дори вожда на индийците Винету, не посмя да направи нещо. Браво на доктора.

Убиец ли? За награда е, не за затвор. Награда за хубава дезинфекция! Коментара ти е идиотски, но иначе пък си се кръстил правилно.

да но те срещне с нов пистолет голямокалибрен

абе, лигльо, няма как да ме срещне, защото нямам навика да обирам домове и да крада коли.