Британският премиер - в отпуск по бащинство

Министър-председателят на Великобритания Дейвид Камерън стана първият премиер в историята на страната, който си взе отпуск по бащинство.

Обратно в новината

Коментари - Британският премиер - в отпуск по бащинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работата не е на добре...Един министър - председател се прави на примерен баща, друг министър след 20г. брак "разбра" , че е педал, Исландия се управлява от лесбийка, на Путин жената яка като бик, на Обама - черна като бик, на президанта на ЮАР четвъртата му жена му изневерявала с бодигарда...Май от всички най - нормален ще излезе Берлускони: гони млади мацки и плаща с половината си имот за развода...Луда работа! После онзи бил гей, този играел мачлета...

Hиииико! Hе знаехме, че в един PUB, където ходиш се събира цяла Aнглия. Aми ти казваш, как ти виждаш мъжете, абе човек, виж жените как ви виждат!!! Mай много ти е малък света, че за 9 години го обходи!!!! Hико, не бъди вулгарен!!!Hе сме казали, че в с и ч к и мъже са простаци и боклук. Oооооооооо, неееееееееее! TAKE CARE OF YOU AND YOUR LADY, ako imash takava de!!!

Искам този коментар да бъде прочетен с голямо внимание! В Н И М А Н И Е ! ! ! ... Какво ми говорите за британските мъже/съпрузи. Кое им е добрето? Отговорни? Отговорни са докато детето не навърши 16 годишна възраст и не му бият шута. Работя много професии и съм имал колега с, който се скарахме именно по този въпрос. Детето му влезе в болница, но след като е над 16, бащата и пет пари не даде да му иде на свиждане поне. Пича си събра пари и отиде на Таити :) .. Познавам и синът му. В топли отношения са баща-син. Това е най-малкия пример. В Великобритания, мъжете са утрепки. Всеки петък и събота са по "pubs", пият, друсат и тн. Ходят по проститутки, правят каквото си искат. Докато не дойдете в тази държава и не видите с очите си, нада ли ще ми повярвате, но ви го казвам като човек живеещ тук вече почти 9 години. Българските мъже сме най-добри във всички отношения. Жените имате навика да ни наричате простаци и т.н, защото сме се били изпуснали на маса и неща от този род. Работил съм с българи и мога да ви кажа, че по време на обедната почивка, никой не ми се уригна или ..... докато се хранех, докато БРИТАНЦИТЕ, така наречените джентълмени и примерни мъже, се изсраха с извинение на масата ми. Познавам куп българки, били с Англичани и накрая винаги се връщат при нас БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ. Поздравявам ви с една много стара чалгичка - Камелия - Българските мъже :) Айде, чао на всички феминистки и хейтърки :)

Променят се нещата, няма спор. Дори и в консервативната Англия.

Да си премиер не е лесно и никой не стига дотам без мъки. Но да говорим, че в Англия мъжете се грижат, а тук не - това си е просто абсурдно. Само българинът-мъж си знае какво е да работиш за 400 лева и как се гледа семейство. Освен това, в Европа, онази истинската, децата се гледат повече от държавата, а тук по-добре е да не го коментираме.

Аз чистя всяка седмица няколко такива къщи като три от тях са ми повече от една година. И според теб виждам повърхността на нещата? Не си прочел всичко - погледни по долу: тези, които са решили да имат семейство. За останалите не зная - всеки сам си решава. Но българските мъже създават семейсво за да има кой да се грижи за тях вместо майка им, да си имат деца, които един ден пак да ги гледат и нехаят за жените си, гледат на тях като на слугини. Поживяла съм, видяла съм достатъчно...

Да им е живо и здраво хлапенцето на семейство Кемърън. Едва ли жена му е много претоварена, но си е човешко да се порадваш необезпокояван на новопоявилото се в живота ти. Айде и нашия премиер да си направи едно, стига е гледал сам сериали в Бояна.

та той има дъщеря за женене бе, како :)

Мери, виж какво написах преди теб - това пък е моето наблюдение, кой ходи на тези проститутки, не са жени те им ..... не гледай само външното

Така са британските мъже, които са създали семейства. Грижат се за съпругите и децата си до дупка. За тях най-важното нещо е семейството, а работата - може да почака. Свидетел съм на сцени когато мъжът се завръща от работа и взема детето за да може жена му да си почине. А същата тази жена си е взела момиче да и помага по няколко часа на ден, аз и чистя къщата, парите за ежедневните разходи ама никак не са проблем... Така са си направили живота хората, така си и живеят... Кой както я нареди, нали? Вместо да си подредим нашата къща ние злобеем гледайки живота на хората. За това сме на този хал, затова!

ти не ги гледай чуждите мъже, защото на вид са перфектни бащи, карат си колела с 3 те деца, но проституцията процъфтява там, защо ли, хи хи

ДА, НО СИ ГЛЕДАТ СЕМЕЙСТВАТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУК!

Всеки с късмета си....

Е, и? Като има нужда - да ходи. Всеки сам отговаря само за своите си дела. В България пък често отказват да признаят бащинството си, не създават семейства и.......пак ходят където си искат и с колкото си искат. Под вола теле търсиш, струва ми се..........

Здравей,Nephrit,как си?И аз имам същите наблюдения.Майка ми ни изгледа 2 парчета без баща,имахме и други съседки от нашата черга,даже и с 3 деца.След 1989г. дойде поколението на госпожиците с деца.Това е една от причините за демографския срив-и двете поколения самотни майки,и разведените и неомъжените учеха дъщерите си всеки Божи ден да не повтарят съдбата на майка си.Да имат старомоден и буржоазен брак,което е трудно достижимо по нашите родни географски ширини-всеки "мъж" ти предлага свободно съжителство.И какво правиш-бягяш.И аз и т.н.А едно време прабаба ми и прадядо ми като са имали истински брак/църковен/ са имали 6 деца,а другите-3.Кога от свободно и модерно съжителство ще се родят толкова българи?!!Неуместно е заменянето на християнските ценности с антиценности!И все пак,ако ни е писано да се оженим по света,децата ни ще проговорят на майчин български език.Приятен ден!

WOW! Kолко красива снимка!!! Eто така искаме да ги виждаме българските бащи: мили, нежни, с по 2-3 рожби... Dа му е живо и здраво ангелчето!!! A ако българите не се стреснат и раждат повече деца, ами загиват като нация и то доста скоро!!! A и ние отиваме н а т а т ъ к а!!!!

Хубаво искаш да виждаш българските мъже така ама децата се раждат от ЖЕНИ...

О, така е! Особено след като мъжете сключват с тях официален брак (с жените имам предвид) и поемат отговорност за семейството. И ти май търсиш под вола теле...... Ако ти е зор - да ти родя трички, ама ще ги отгледаш ли като образцов баща?

Знаеш ли колко деца не са се родили заради мъже егоисти? Знаеш ли колко жени не са станали майки заради това, че на тях не се гледа като на потенциална майка , а като на сексуален обект, използван по най-безпардонен начин? Питам аз.

Такива новини да се чуват! Да са живи и здрави и много щастливи!

БРАВО! ДА МУ Е ЖИВО И ЗДРАВО! ДЕЦАТА НАД ВСИЧКО!

Е па я съм на село и че одим на съборо.

Лъжеш. На 29.08. (Отсичане на главата на Йоан Кръстител) в никое село не правят събор.

Е така си мислиш скъпа Никой не се съобразява с това ами с почивните дни